Zwitserse in India meerdere keren verkracht

Screenshot_2

Volgens de politie is in India een Zwitserse (foto) het slachtoffer geworden van een groepsverkrachting. Het gaat er hier niet om deze misdaad op de een of andere manier te goed te praten, maar een opmerking zou toegestaan moeten zijn als je de feitelijke toedracht leest:

De 39-jarige maakte met haar man een fietstocht naar Agra, waar de Taj Mahal zich bevindt. Ze zouden in de nacht van de misdaad hun tent hebben opgezet in een dorp. Ongeveer zeven tot acht mannen zouden het paar met stokken hebben aangevallen en overmeesterd. De man zou geboeid zijn, zijn vrouw werd in zijn aanwezigheid door de aanvallers verkracht. Daarna zouden ze de beide beroofd hebben en gevlucht zijn.

Aldus het bericht! Zijn West-Europeanen niet een beetje gehersenspoeld dat alle mensen gelijke goed zijn, ook in de meest afgelegen uithoek van de wereld? We houden immers van alle mensen, daarom moeten ze toch ook van ons houden. Slechte mensen bestaan gewoon niet. Dat is een verzinsel uit vervlogen tijden toen er nog racisme en discriminatie bestond. Daarom kun je je tent overal opzetten. Nergens dreigt gevaar. Kortom: zijn “goedmenschen” realisten? Of zou men bij vreemdelingen toch niet een gezonde portie wantrouwen moeten meebrengen? En zelf denken in plaats van je beet te laten nemen door politieke propaganda?

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/03/schweizerin-in-indien-mehrfach-vergewaltigt/#more-311616

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", cultuurrelativisme, India, Linkse Kerk, Naïviteit, political correctness. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zwitserse in India meerdere keren verkracht

 1. Willie zegt:

  Goeie raad : blijf allemaal liever in je eigen land ,om eerlijk te zijn : je kan die hufters NERGENS vertrouwen, men weet nooit of je wel heelhuids thuis geraakt ,ALS je nog thuis geraakt ,

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En deze soort verkrachters-islamisten- hebben we dankzij-kots- de roden en de gutmenschen inmiddels hier ook in nederland!

  Like

 3. luckybee zegt:

  En als de Jihad opgeroepen wordt gaan ze aan onze meiden vergrijpen . Mooie toekomst heeft de Elite ons bereidt.Duuuuuuuuus Wilders en zijn PVV:” aan de bak.”

  Like

  • oogenhand zegt:

   En wat te doen met hùn meiden? Afmaken, of verjagen? Als je een miljoen Marokkaanse meiden naar Marokko stuurt, gaan ze vijf miljoen kinderen baren, zodat na vijftien tot twintig jaar er vijf miljoen hitsige jongemannen aan je grenzen staan. Denk daar maar eens goed over na.

   Like

 4. Rudi zegt:

  Willie zegt: “Goeie raad : blijf allemaal liever in je eigen land”
  Nou, gelijk heeft-ie.
  Wat die mevrouw is overkomen is uiteraard het ergste wat een vrouw maar kan overkomen. Maar het getuigt van enige wereldvreemdheid om in de Derde Wereld met een tentje rond te trekken. Je bent en blijft immers altijd ‘de rijke westerling’. Wereldvreemd of zelfs suïcidaal. Denk maar aan die Italiaanse juffrouw die op weg naar Israël (al liftend in een bruidsjurk!!) in Turkije het slachtoffer werd van groepsverkrachting en moord.

  In Egypte is het voor westerse toeristen ook al niet meer veilig, als de Moslimbroeders hun zin krijgen. Lees dit artikel over het introduceren van ‘Citizen’s Arrest’ voor onder andere blasfemie:
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/egypt-may-allow-citizens-arrest-of-western-tourists-for-blasphemy/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s