Burg. V.d.Laan van A’dam werkt verder mee aan islamisering van Nederland, net als in Deventer gebeurt !

Screenshot_30

(Door: Ben Kok)

Zie deze video, hoe ver moslims gaan om  een land de islamafgoderij op te leggen! Deze video staat onder het artikel van AT5 als reactie van iemand, die ook waarschuwt. (schokkende beelden!) Uiteraard heb ik ook mijn reactie op AT5 onder het artikel gezet, met een link naar dit artikel hier op onze site.

Met dank overgenomen van:

http://www.at5.nl/artikelen/98542/moskeeen-boos-op-flyerende-radicale-moslims

Cultuur

Moskeeën boos op flyerende radicale moslims

Zaterdag 16 maart 2013 14:20 37 reacties

Verschillende moskeeën in de stad zijn boos op radicale moslims die flyeren voor de deuren van hun gebedshuizen.

Aanhangers van de radicale islamitische organisatie Hizb ut Tahrir (HuT) flyeren regelmatig bij moskeeën voor een staat waarin de sharia de dienst uitmaakt, schrijft Het Parool.

Moskee Badr in de Willem Leevendstraat in West is daar nu helemaal klaar mee. Bestuurslid Said Amrani wil niet dat de radicale moslims voor de deuren van de moskee flyeren. ‘Met het vrijdagmiddaggebed stonden ze hier te flyeren. We hebben gevraagd of ze weg wilden gaan maar toen zeiden ze: “Jullie kunnen ons niet verbieden; we flyeren toch niet in de moskee?”

Een andere moskee in de stad, de Fatihmoskee op de Rozengracht, lukte het wel om de flyeraars te weren. ‘De laatste keer dat we ze zagen, was bij de vorige verkiezingen. Toen we ze vroegen niet voor de deur te flyeren, zijn ze op de hoek van de straat gaan staan’, aldus de moskeewoordvoerder tegenover Het Parool. Ook de Blauwe Moskee in Slotervaart neemt afstand van de islamitische organisatie: ‘Ideologisch staan wij ver van HuT af. Wij zijn democraten’.

Moskee Badr waarschuwt overigens ook op zijn website voor HuT. ‘Wij waarschuwen onze broeders en zusters in de islam om niet hun bijeenkomsten bij te wonen. Wij vragen hun ook om dit door te geven aan hun vrienden en familie’, staat te lezen in een verklaring.

Volgens de AIVD is HuT bereid geweld te gebruiken om een kalifaat te stichten. In landen als Duitsland en Pakistan is de organisatie verboden. De groepering richt zich vooral op hoger opgeleide jongeren van de tweede of derde generatie. Zondag houdt de Nederlandse tak van HuT een congres in het Rhone-congrescentrum bij Sloterdijk over de wens om van Nederland een islamitische staat te maken.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Burg. V.d.Laan van A’dam werkt verder mee aan islamisering van Nederland, net als in Deventer gebeurt !

 1. Anneke zegt:

  Beste Ben, De islamisering neemt zelfs in Zeeland toe. In Middelburg een Turks moskeetje in aanbouw; al zo’n paar jaar aan de gang. De bouw wil niet vlotten; DANKZIJ protesten vanuit de Walcherse -/Middelburgse bevolking. Gestuurd door Yhwh’s Hand; wat werd er in het recente verleden gefoeterd vanuit de Randstad tegen – en over die conservatieve Zeeuwen, maar zij vormen nog een EENHEID in geloof en cultuur. Dit is inmiddels vreemd voor inwoners van ‘de Randstad’. “Wat is eenheid…??? Men is hier enorm van vervreemd en de rotte vruchten van de genomen (politieke) maatregelen worden ‘met de seconde duidelijker’. Voor degenen die de ogen en oren hebben openstaan”. Shalom….

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ik trap niet in de houding van moskee-besturen die zgn niets moeten hebben van flyerende hisb’ut tahrir-FASCISTEN. In stilte zijn eerstgenoemden het er namelijk roerend mee eens!
  Waarom dat zo is kunt u nu lezen: http://tinyurl.com/aabztxd
  In Deventer zijn de zgn gebedsoproepen per luidspreker sinds kort ook toegestaan.
  Er moet meer VERZET komen in Nederland, landelijk MASSAAL VERZET.
  Alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de EU.
  http://tinyurl.com/cbluo54

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling mbt mijn mededeling over Deventer:
  http://www.deventertelevisie.nl/tv/nieuws/?article=49706

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat doet van der Laan niet alleen dat doet de hele Partij van de Duivelse Allah al van af het begin.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Ik blijf het zeggen: BELEEFDHEID IS HIER HET ANTWOORD !!!
  https://ejbron.wordpress.com/2013/03/16/over-mijn-razernij-en-mijn-schelden/

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  De Islamisering gaat zo snel in Nederland dat je hem zo onderhand behoorlijk begint te knijpen. Als dit zo door gaat krijg je geen kans meer om 80 of 90 jaar te worden, maar wordt de complete Nederlandse bevolking over een jaartje of 10 helemaal uitgeroeid. Een etnische zuivering waar Joegoslavie nog niets bij is. Nogmaals, die ongewenste Islamisering gaat veel en veel te snel. De Islamisering van Nederland is net zo raar, als zouden palmbomen en tropische gewassen op de Zuidpool welig tieren. Maar het gebeurt ! Op tijd snel wegwezen hier, al is het maar naar Rusland of Zuid Amerika ! Beter dan dat men op transport gesteld wordt, of voor de deur van zijn eigen huis onthoofd wordt met het kromzwaard. Net als Theo van Gogh !

  Like

  • delamontagne zegt:

   In de jaren 50 leerde je op school: islam is een exotische/uitheemse godsdienst……………. Als U weg wilt, dan wel naar Z-Amerika, het enige continent met vrijwel geen islam.
   Het is trouwens niet verplicht om in Nederland te wonen…je mag gewoon weggaan.
   Heb ik ook gedaan maar wel met één fout, 11 jaar geleden::.
   Ik had het 10 jaar eerder moeten doen. Later ga ik alsnog naar Z-Am, maar zonder paspoort………………………..

   Like

 7. Wachteres zegt:

  @ Precies Martien. Gewoon met hen in discussie gaan en een kopje thee drinken.

  Dat doet de burgervader van Amsterdam ook. Hij heeft hen al uitgenodigd:

  “Als jullie uitgeflyerd zijn, kom dan gezellig even langs, theedrinken”.

  En het werkt ….. wat heb je eraan als je die mensen verbiedt hun werk te doen.

  Ze menen echt wat ze zeggen en we mogen allemaal onze mening hebben, nietwaar?

  Of toch niet????

  Like

 8. Wachteres zegt:

  “All people are equal but some are more equal than others”.

  Like

 9. @Anneke: hoor graag meer van die moskee tussen Vlissingen en Middelburg,kom er ’s zomers vaak langs.
  Had geen idee dat er in Zeeland enig verzet is, meer in de geest van “oe moe me noe” daar ipv
  “luctor et emergo”
  Reageer even op tora-yehsua.nl via contact, dan kunnen we even bellen , als je dat goed vindt.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 10. ruud beijer zegt:

  Beste Ben,ik heb na aanleiding van de vele antisimitise opmerkingen op marok.nl de PVV bij monde van Joram van Klaveren gevraagd of er iets aan gedaan kan worden.Zijn antwoord is dat er volgende week een debat is aangevraagd in de Tweede kamer over het groeiende antisemitisme.
  Ik hoop nog steeds dat jij via je site de mensen wil oproepen om op de PVV te stemmen.
  De PVV is tenslotte een van de weinige partijen die voor de kant van de Joden kiest.
  Groeten van Ruud Beijer,Leve de PVV

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Beste Pastor Ben Kok, heel veel goede wensen uit Limburg! Bedankt met dit artikel. Heb ook nog wat positiefs te melden, de gastpredikant die we vanmorgen hadden Ds. Witte uit Ulestraten, sprak vol liefde over Israel, en hield ons voor dat wij deze liefde ook dienen te betonen. Na de dienst met hem gesproken, en bedankt voor zijn pro Israel en Joodse Volk preek. Ook ik ben het net als andere reageerders BEU dat de ISLAMISTEN deze kans krijgen om hun weerzinwekkende ideologie te spuien. O ja, de pvda is met afstand de grootste HUICHELPARTIJ en LANDVERRADERPARTIJ, en die van der Laan, is een landverrader 1ste klas!

  Like

 12. @Ruud: ik wacht nog steeds op antwoord van de PVV, dus als je bij jullie “hoofdkwartier” dat kunt bevorderen, graag.
  Shalom
  Ben

  Like

 13. @ Tom:dank voor je goede wensen!
  En prima dat die spreker pro-Israel was; mijn vraag is wel of ik in deze man ook een collega vindt, die de islam ontmaskert en of hij en jullie dat ook op de website van de kerk doen.
  Tot op heden weet ik niet 1 kerkelijke of joodse site, waar dat gebeurt, de Tora-Yeshua gemeentes zijn de enigen.
  Inderdaad is de PvdAllah een ramp, maar het Corrupt Duivels Allahbolwerk kan er ook wat van, zie mijn artikel hierover:
  http://tora-yeshua.nl/2013/03/cda-wil-meer-moslims-werven-om-groter-akbar-te-worden/

  Shalom
  Ben

  Like

 14. Rudi zegt:

  Geachte Pastor Ben Kok, bedankt voor uw artikel. Ik heb ook uw filmpje gezien op Tora Yeshua over de islam (in gesprek met De Wereldomroep).
  Wat mij wel opvalt aan de moskee Badr is dat ze genoemd is naar een veldslag. Nou, eerder een verraderlijke hinderlaag. En dat zegt genoeg over ‘de religie van de vrede’.

  Het lijkt mij dat er in Nederland veel meer kritische stemmen opgaan over deze ideologie dan in België. Je hebt ze ook wel, maar die worden zo goed als allemaal onherroepelijk op één hoop gegooid met extreemrechts.

  Shalom!
  Rudi

  Like

 15. Hi Rudi, goed opgemerkt, je kijkt door de islamleugens heen.
  En mbt. de “vele kritische stemmen” hier: vergeet het maar. Het is slechts een handjevol, net als bij jullie.
  Maar we gaan door en laten we zo goed mogelijk samenwerken, om de islam te ontmaskeren.
  Shalom
  Ben

  Like

  • Rudi zegt:

   Beste Pastor Ben Kok, wil het met dat samenwerken eigenlijk wel lukken? Ik heb soms de indruk dat islamcritici niet aan hetzelfde koord trekken. Een voorbeeld daarvan zijn bv. mensen als Robert Spencer en Myriam Namazi.
   Shalom
   Rudi

   Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Beste Pastor Ben, helaas is dit een van de enige predikanten in onze protestantse gemeente, die duidelijk en met warmte over het Joodse Volk sprak. Helaas zijn er binnen de PKN veel rode predikanten, teveel naar mijn mening. Maar gelukkig prik ik er doorheen, en als zo een linkse dominee quatsch staat te verkondigen, dan gaat het bij mij het ene oor erin, het andere eruit. Ik zal wel een lastige zijn, voor andere gemeenteleden, maar ik ga stug door. Shalom Ben, ga door met uw goede werk.

  Like

 17. Hi Tom,
  Hoor graag de naam van deze PKN voorganger, altijd goed om te weten.
  En verder is het zaak, dat de kerkleden zelf opstaan en niet accepteren, dat er een islamvriendelijke voorganger komt preken , laat staan een anti-Israel type.
  Als kerkgangers niet verder komen dan dat soort foute lui zonder protest, ene oor in , andere oor uit, te accepteren, verziekt de boel in die kerken steeds verder.
  Zoek medestanders en ga het gesprek met jullie voorganger/kerkeraad aan en als men niet luistert, stap op en zoek een betere kerk.
  Welkom in Kaatsheuvel, Amersfoort en Opperdoes (bij Medemblik, NH), zie alle info op
  http://tora-yeshua.nl/samenkomsten/
  Shalom,
  Ben

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Ben Kok 07.19. uur. Beste Ben, enige medestanders heb ik al. Het aanbod van U is heel mooi, maar de afstand maakt het lastig voor mij om er te komen, ik bezit geen eigen vervoer. Heb mij inmiddels aangemeld voor uw nieuwsbrief. Tevens doe ik steeds het blad Christenen voor Israel in de kerk neerleggen. Heel veel succes voor U Ben, vanuit Limburg!

  Like

 19. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/3/Omstreden-islamitische-prediker-spreekt-op-school-1202729W/

  De islamitische prediker Khalid Yasin heeft zaterdag in de aula van het Scheldemondcollege in Vlissingen mogen spreken over zijn omstreden denkbeelden. Yasin moest uitwijken naar de school omdat hij vanwege zijn radicale opvattingen was geweigerd door de plaatselijke Touba moskee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s