Man houdt woord

Screenshot_45Eenmansacties gaan het helemaal worden in 2013. Stond onlangs De Twitteraar Voorheen Bekend als @Superjan nog in zijn eentje op het Binnenhof om tegen Europa te demonstreren (fotoo), vandaag was het Amsterdamposter @VanFrikschoten die zich per megafoon roerde door vrij & openlijk te demonstreren tegen de sluipende shariaficatie van onze prachtwijken via “lezingen” die overal in den lande gehouden worden. Ome Frik sprak zich hardop uit tegen de kalifaatplannen (hier) van Hizb ut-Tahrir, bekend van gescheiden m/v demo´s op de Dam (1) en boeroepende booslims met bugaboos & roze rolkoffers (2). Een digitale Jihad tegen Amsterdam Post kon Van Frikschoten niet stoppen, en begin van de middag megafoonde hij zoals beloofd op een industrieterreintje nabij het Telegraafgebouw (en onder toeziend oog van woedende moslims met kromzwaarden de politie) een Prangend Pamflet richting het gebouw van Hizb ut-Tahrir, handelsreizigers in middeleeuwse relihaat. (pica via)

Screenshot_6Bron:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/03/man_houdt_woord_2.html

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Man houdt woord

 1. PERFECT! Jammer dat ik zo ver weg woon, heb alles iig doorgestuurd aan Geert Wilders, Martin Bosma en Sietse Fritsema! Zo zijn zij iig op de hoogte van deze ontwikkelingen!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Frik, zet ‘m op! Kop ‘dr veur.! Hartstikke gout!

  Waar zijn je mooie krullen gebleven?

  Like

 3. Wellicht het begin van een volksopstand!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Goed gedaan jochie!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend Nieuws! Vriendjes van Erdogan & Co gaan nieuwe oproep doen. Werd zo goed als zeker buiten het eigenlijke journaal gehouden.!!
  http://nos.nl/artikel/485539-nieuwe-oproep-yunusdemonstratie.html
  Aan alle Turken in dit land: hoe we hier de kinderopvang regelen heeft die nitwit Erdogan niks mee te maken, laat ‘m z’n zieligheidsimperialisme maar elders gaan ventileren.
  En als jullie commentaar op dit land, z’n wetten en omgangsvormen en de manier waarop wij onze kinderen behandelen hebben, geldt hetvolgende: Nederlands paspoort inleveren en vandaag nog terug naar je roots achter de Bosporus, capice?

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 21:00
  Ik mag dat wel, die verdeeldheid..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21395042/__Turken_verdeeld_over_Yunus__.html

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Alle Turken, die het niet op wensen te brengen, om zich aan te passen aan onze democratie, geef ik dringend het advies, donder gewoon op naar Turkije, daar gaan jullie je achterlijkheid maar uitoefenen, en neem ook je geit mee!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   @Tom Hendrix@ Een oudje van Wim Sonneveld. Heb je het al gehoord van die twee Amsterdammers die naar Parijs gingen ? Ze gingen niet ! En heb je het al gehoord van al die Islamieten die weer terug huiswaarts gingen ? Die gingen ook niet ! Zij hebben hier een kwalijke missie te volbrengen, en worden beschermd door politici, rechtbanken, lagere overheden en de politie. Waarom zouden ze dan zo’n haast maken om weg te komen ?
   Ik schreef het al eens eerder. Op zo’n manier kunnen we ons verzetten wat we willen, alleen zal het helemaal niets uithalen. Ja, alleen een groot risico om zelf gearresteerd te worden door de politie. Volgens mij is er aan deze Islamieten nachtmerrie werkelijk geen ontkomen meer aan. Nederland is in en in ziek, terwijl de wens van velen is om niet te willen genezen, en ons mee willen trekken in het ongeluk ! Zijnde die vasthoudende, naieve, pro E.U. en Islam kiezers !

   Like

  • Jade zegt:

   Dan houden we waarschijnlijk geen geit meer over in NL…

   Like

 8. Piet Klont zegt:

  Zo’n Frik verdient een medaille.
  Schandalig dat AP gehacked is!!!

  Like

 9. Makropoelos zegt:

  Het is de hoogste tijd dat enige miljoenen Nederlanders in opstand gaan komen. Paspoorten van de ondankbare Turken en Marocoos inhouden en met een aan het land van herkomst aangepaste uitkering terug. We willen ook nog wel hun land (eindelijk) in orde te brengen, als ze maar oprotten.
  Eerst wel even die linkse troep in den Haag de Noord Zee in jagen. En dan schoon schip maken.

  Begin maar te organiseren. SAMEN ZIJN WE STERK.!!!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Ben het er eigenlijk niet mee eens. Want waarom moeten wij ze van een uitkering blijven voorzien?
   Laat ze hun eigen landen maar gaan opbouwen. Wij hebben ook vanuit het niets ons land moeten opbouwen.
   Ik vind dat hun koning/MP verantwoordelijk is voor zijn volk en hen moet voorzien van een uitkering, woning en zorg. En niet wij.
   Ze hebben ons al genoeg gekost.

   Like

 10. topsporter zegt:

  Fantastisch gedaan Frik. Ze komen met de kutsmoes dat ze alleen in de moslimlanden een kalifaat willen oprichten en vergeten dan tegelijkertijd te zeggen dat het met behulp van het bekende neuken en de daarbijaansluitende kinderbijslag een andere weg naar het kalifaat is, opportunisme pur sang.
  Ik had natuurlijk me wat decenter kunnen uitdrukken maar kies toch echt voor het woord neuken omdat we verneukt worden , en dat moet de bevolking weten.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  AP weer online, alleen heeft het spamfilter aldaar een dolle bui: wordt niks meer doorgelaten.
  Dan maar hier en wel als volgt:alle moslimfundamentalisten OPROTTEN uit Nederland..!!!
  En de landverraders die de volgende islamoFASCIST hebben toegelaten, mogen van mij met hem mee. Opgeruimd staat netjes.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21395827/__Haatimam_ongemoeid__.html
  En uiteraard werkt DIT ook weer:
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
  Want het zijn en BLIJVEN infiltranten,(ze zitten ook in gemeenteraden en de 2e Kamer, onthou dat goed!) al die verdomde jurkendragers en hun uitgedijde wijven die lid zijn van de LWB(lange winterjassenbrigade)

  Like

  • Maja zegt:

   Ook zijn die haatbaarden in grote getalen aanwezig in ons leger en bij de politie. In een deelgemeente van Rotterdam bestaat de gemeenteraad volledig uit Turken! De laatste 2 Nederlanders zijn daar vorig jaar weggepest. Tja wat doe je nog in een gemeenteraad-vergadering wanneer er alleen Turks wordt gesproken….

   Zodra de bom barst zitten we letterlijk tussen 2 vuren: 1. de haatbaarden, 2. hun meelopers binnen de bevolking (dus al het linkse krapuul) en de haatbaarden binnen politie en leger.

   Het is 100% zeker dat ALLE haatbaarden zich tegen de Nederlandse bevolking zullen keren. Oók tegen de linksen – zodra ze die niet meer nodig hebben – maar dat weten die stumperds nog niet. In hun onnaspeurlijke domheid denken ze dat ze de dans zullen ontspringen…

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @BigLJohn 22.08. uur. Zo is het John. Hier krijgt deze bevolkingsgroep, met behulp van LINKS alles gratis, gratis huis, gratis geld, gratis uitkering.

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  Een geweldige actie weer Prof van Frikschoten!!

  “oom” agent had beter binnen kunnen zitten bij die gasten en eens heel goed moeten luisteren naar hen………..en moeten arresteren. Raar dat ie bij u stond………………………( of u moet bescherming nodig gehad hebben, een soort bodycard) maar daar lijkt het niet op.

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Frik heeft meer karakter en pit in zijn body dan de gezamenlijke fracties van PvdA, VVD en CDA in de Tweede Kamer tezamen.
  Geweldige actie!

  Like

 15. Jade zegt:

  Onze prof verdient gewoon een standbeeld…

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Bravo, Frik!. Het was jammer dat van der Laan niet vastgeketend op een stoel naast je zat en op die manier gedwongen was je betoog aan te horen.
  Misschien probeerde hij op dat moment thuis uit te vinden op een tapijtje waar Mekka ongeveer lag. Als burgervader moet je je goed oriënteren op de ontwikkelingen die zich in de samenleving , voordoen, natuurlijk..

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Ik vind het voor hem persoonlijk een drama maar voor de nuchtere mens, in de duitse politieke kaste, een geweldig verlies als we WOLGANG BOSBACH moeten missen vanwege zijn kanker.
  En voor de prof. een madaille.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s