Toespraak 17-03-2013 demo Hizb ut-Tahrir

Screenshot_20

(Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten)

Twee jaren geleden stond ik hier om hetgeen zich hier tegenover zal afspelen aan te klagen. In die tekst verklaarde ik het volgende:

“Wij verdedigen het denkende en gewetensvolle individu tegen een totalitaire en barbaarse ideologie die vrouwen structureel rechteloos maakt, die 1400 jaar geschiedenis achter de rug heeft van zwarten in slavernij brengen en de laatste jaren een racistische genocide pleegt in Soedan, die op grote schaal homo’s ter dood brengt, ze ophangt en ze liefst met het hoofd naar beneden van hoge gebouwen gooit.

Een barbaarse ideologie die elke vooruitgang, zowel moreel als materieel, onmogelijk maakt.

Die totalitaire ideologie heeft de voornaamste kenmerken van het nazisme: Jodenhaat, oorlogsverheerlijking, expansiedrift met Blut-und-Boden-principe dat zegt dat grond die ooit tot de islam heeft behoord nooit meer opgegeven kan worden.

En laten we het Führerprincipe niet vergeten, want ook de islam heeft een onfeilbare leider en we zullen zijn naam hier niet uitspreken want we weten wat voor ontembare agressie dat oproept bij de aanhangers van het Geloof van de Vrede.”

Einde citaat van toen.

Vandaag zijn we twee jaren verder en inmiddels staat Hizb ut-Tahrir openlijk met flyers in de straten van Amsterdam voor moskeeën mensen te ronselen voor hun ontwrichtende werk. Ze verlokken jongeren uit de beter opgeleide moslimse kringen om ze klaar te stomen voor de jihad tegen alles waar dit land en onze vrijheid om gaat. Ze misbruiken de hier verworven kennis, de vrijheid die de islam niet kent en onze open westerse democratie om deze mensen de afslag van de jihad te laten nemen. Hizb ut-Tahrir wil een wereldkalifaat stichten waarin de vrijheid van meningsuiting en de democratie wordt verboden. En als het aan hun ligt: te beginnen in Nederland. Een kalifaat waarin de meest inhumane verschrikkingen uit de Koran en de ahadith werkelijkheid zullen worden voor alle mensen die het niet met ze eens zijn en uiteindelijk ook voor de mensen die zich “moslim” noemen. De willekeur uit de sharia en de mensonterende lijfstraffen die daar mee samenhangen. Dat is in een notendop wat hier tegenover wordt bekokstoofd tot meerdere heil en glorie van hun meedogenloze en satanische Allah. Ja, ik noem die naam nu wel. Precies zoals ik er over denk.

Screenshot_22

Zij kozen juist deze plek, op een industrieterrein in Amsterdam West, omdat hier, aan de overkant van het spoor, de wijk ligt waar hun potentiële jihadstrijders wonen. Jonge Marokkanen en Turken die gefrustreerd zijn geraakt door de voortdurende slechte reclame van hun criminele broeders. Die hen daarmee de pas af snijden naar een succesvol en stabiel bestaan. Althans, dat is de teneur. Feitelijk een schande en een zwakte dat deze stad daar na vele jaren nog steeds geen antwoord op heeft.
Precies dáár werft Hizb ut-Tahrir zijn zieltjes. Door ze te raken waar het gevoelig ligt en ze vervolgens niet te helpen maar door ze van de samenleving af te weken. Het zou hier op mijn demonstratie feitelijk vol moeten staan met Marokkaanse en Turkse vaders, moeders en moskeebesturen. We zullen het vrees ik nooit beleven want dat is niet de aard van de islam die ten grondslag ligt aan hun bestaan. 1400 jaar geschiedenis van islamitische terreur, onderdrukking en verovering ontlokt namelijk geen enkele illusie bij een logisch nadenkend mens.

Screenshot_16

Ik heb de heer Okay Pala, die zich de woordvoerder noemt van Hizb ut-Tahrir Nederland, gebeld na hun demonstratie voor een ambassade in Den Haag vorig jaar. Mijn vraag aan hem was geweest hoe hij zijn “sharia” dan zag in een vrije democratie. Maar hij kreeg in de gaten dat ik die verschrikkelijke VanFrikschoten ben van de Amsterdam Post en kwakte de hoorn erop. Het gaf maar aan dat deze mensen geen tegenspraak dulden en buitenstaanders (lees: “ongelovigen”) niks aan hun dikke neus willen hangen als dat ze onwelgevallig is. Het geeft de geslotenheid en heimelijkheid van deze organisatie aan.

Hizb ut-Tahrir is geen vereniging die zich op dit moment openlijk tot geweld zou laten verleiden. Zij volgen de strategie van zich koest houden tot het “moment suprême” daar is. Tot de troepen in stelling zijn gebracht. Ondertussen radicaliseren ze hun aanhangers dusdanig dat ze wereldwijd op eigen houtje aanslagen plegen. De doden van de metro-aanslag in Londen van 2005 kunnen het niet navertellen terwijl er toen al lang van tevoren werd gewaarschuwd voor deze club. Hizb ut-Tahrir is in vele landen verboden waaronder zelfs een groot aantal islamitische landen zoals Pakistan. Toch opereren ze wereldwijd zoals hier of in landen als Indonesië waar ze activistische jihad-organisaties ondersteunen en voortdurend mensen ronselen om acties, demonstraties en minder frisse missies te ondernemen. De mensen hier tegenover infiltreren de bastions van de macht om als de tijd rijp is de zaak over te nemen. Dat verzin ik hier niet maar blijkt keihard uit de rapporten van de AIVD.

Screenshot_21

Wederom ziet u hier in de straat de Duitse nummerplaten uit het Ruhrgebied waar Hizb ut-Tahrir een verboden organisatie is. Zo makkelijk wippen deze fanatici de grens over naar een land waar men de blindheid en de politieke agenda van een burgemeester Van der Laan heeft en de naïviteit van de Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten die hier in twee jaar tijd helemaal niets tegen hebben ondernomen. De échte veiligheid van Nederlandse ingezetenen in deze stad, in dit land, interesseert ze kennelijk nog steeds geen ene bal! Deze stad waar Theo van Gogh met een doorgehaalde hals in de Linnaeusstraat lag. Waar Gregorius Nekschot door een overmacht van politie van zijn nest werd gelicht om dezelfde kritiek die ik hier nu uitspreek. De stad waar vrijheidsstrijders worden vervolgd door jihadi’s en de overheid. Hand in hand. En dezelfde stad waar in het park, hier verderop, vrouwen op klaarlichte dag worden overvallen en aangerand. Waar je bij de sigarenboer in mijn buurt moet aanbellen vanwege de vele overvallen omdat het Marokkanengilde goed heeft opgelet als het over door Mohammed doorgestraalde terugneming gaat van moslims bezit in handen van ongelovigen. En de stad waar de kogels van Kalashnikovs tot in de kinderkamer in de muur in slaan! Ook dat waren geen blonde Friezen maar jongens die van huis uit doorspekt waren met het geweld uit de islam met al zijn door Allah bevolen veroveringen. Waarom zou ik hier anders weer staan? Wanneer gaan in hemelsnaam de ogen eens open bij onze zogenaamde bestuurders? En bij de mensen die zich “moslim” noemen zelf?

Screenshot_24

In deze stad, dames en heren, in deze stad confereert hier tegenover het misdaadsyndicaat van de islam. De islamitische penose in eigen persoon. En zij heet Hizb ut-Tahrir. De burgemeester van Amsterdam vindt het goed en de minister staat al twee jaar met zijn handen in het haar of de andere kant uit te kijken voor een topsalaris.

Ik wil hier nooit meer staan op deze godverlaten plek! Maar als het moet…dan sta ik hier desnoods elke dag. Op mijn eigen geboortegrond. Mijn Nederland! Waar 99% van de mensen hier tegenover geen enkele binding mee heeft en ook niet wil hebben en nooit mee zal willen hebben en nooit zal krijgen op deze manier!

Ik zal nimmer toestaan, NIMMER, dat, hetgeen MIJN voorvaderen met bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd door de eeuwen heen, waar velen hun leven voor hebben moeten laten, door deze intolerante slangen zal worden ingepikt. NIMMER zal ik zwichten voor welk eender vreemde mogendheid die ons de les wil lezen. Geen tolerantie voor intolerantie!

Screenshot_23

Tot slot wil ik mij specifiek richten tot de mensen die aan de overkant naar binnen gaan en waarvan de meerderheid Duits zal zijn. Ik heb lang nagedacht wat ik die mensen dan zou kunnen meegeven als boodschap op deze haatconferentie. Wat ik óns kan meegeven op deze alweer intrieste dag.

Vater unser im Himmel.
Geheiligt werde dein Name.
Dein Reich komme.
Dein Wille geschehe,
wie im Himmel, so auf Erden.
Unser tägliches Brot gib uns heute.
Und vergib uns unsere Schuld,
wie auch wir vergeben unsern Schuldigern.
Und führe uns nicht in Versuchung,
sondern erlöse uns von dem Bösen.
Denn dein ist das Reich
und die Kraft und die Herrlichkeit
in Ewigkeit.

Amen.

Screenshot_17

Zoals ik mijn toespraak in 2011 begon zal ik deze vandaag besluiten. Het is een kleine bende die hier vandaag de moed heeft op te komen voor onze Westerse waarden.
Het is een kleine bende die hier vandaag het besef heeft dat die waarden werkelijk in gevaar zijn.
Om het veel misbruikte woord voor één keer maar eens terecht te laten klinken:
Respect voor deze kleine bende!

Ik dank u zeer.

Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

Screenshot_6

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, lafheid, landverraad, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

27 reacties op Toespraak 17-03-2013 demo Hizb ut-Tahrir

 1. gielah zegt:

  Intussen is Amsterdam Post nog steeds niet terug en hebben GeenStijl én AT5 nog niets over deze kwestie gemeld.
  Op zondag snurkt iedereen.
  Ik ben héél benieuwd hoe het de professor is vergaan!
  Hopelijk komt hij dat hier melden.
  Goede tekst!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Zo is ‘t, Professor en niet anders.! http://tinyurl.com/aabztxd
  Want het zijn en blijven vrouwenhatende, zwaar geïndoctrineerde infiltranten.
  http://tinyurl.com/cbluo54

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Voor de simpelen onder ons, degenen die maar blijven denken dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen, want die Hisb’ ut Tahrir-fascisten-BENDE is in Duitsland niet voor niets verboden.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ga door met het goeie werk professor.
  Ik vrees dat veel nederlanders Uw inzet niet verdienen.

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  He Prof,

  Een behoorlijk ziek kind vereiste mijn aanwezigheid. Reden waarom ik helaas verstek heb moeten laten gaan. Daarom dank ik je voor je inzet.

  Toch ben ik ook van mening dat de echte strijd geleverd moet worden met onze autochtone, westerse, medelanders die jihadistische groeperingen als hisp-etcetera de toegang tot ons land onbelemmerde toegang verlenen. Het is mijns inziens met hen waarmee de werkelijke strijd geleverd moet worden.

  Toch moet ook duidelijk gemaakt worden dat in ons land geen plaats is voor fascisme en haat. Daarom onderschrijf ik jouw actie volledig.

  Like

 6. ronald zegt:

  Prof Frik is een held.

  Like

 7. Zie http://tora-yeshua.nl/2013/03/burg-v-d-laan-van-adam-werkt-verder-mee-aan-islamisering-van-nederland-net-als-in-deventer-gebeurt/
  Daar vind je gelijk een overzicht van de historie, inclusief videobeelden, vanaf juli 2011, toen we met ca. 30 man/vrouw uit ons Tora-Yeshua netwerk protesteerden tegen Hizb ut Tahrir.
  (Prof. Frik was er bij met een enkele geestverwant en had het op APpost ook vermeld)
  Zie verder onze actie in Deventer afgelopen week, staat op dezelfde link vermeld of ga direct naar:
  http://tora-yeshua.nl/2013/03/open-brief-aan-de-kerken-in-deventer-over-hun-ongehoorde-acceptatie-van-de-islamafgoderij/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

  • Maja zegt:

   De Evangelischen in Deventer zijn ook al helemaal de weg kwijt met hun zoetsappige gewauwel (ja, ik heb die brief gelezen). Vreselijk dat ook die niet doorhebben wat de islam is EN van plan is! Terwijl 1400 jaar geschiedenis van de islam en de vele, vele beelden o.a. op you tube toch de waarheid over deze DUIVELSE ideologie van de daken schreeuwen. Mijn kleindochtertje gaat naar de Evangelische school in Deventer omdat de andere “christelijke” scholen nog erger zijn. Het is om moedeloos van te worden. Eén klein lichtpuntje (voor mij) is dat mijn zoon en schoondochter fervente PVV-stemmers zijn.

   Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom Newt Gingrich niet de enige is die zich zorgen maakt.

  @B.Kok: klik link 1 van comment 2 aan.!!
  Waarom discussies beginnen met idioten die ons over de kling willen jagen?
  Wanneer komt er een eind aan dat übermensch-GEZEIK van hen??
  http://tinyurl.com/cc45mmg

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   5:20 zegt Gingrich: “Someone better start talking about it in a blunt way.”
   Ik begrijp dat niet.
   De ondergang van je land en het verraad van je eigen regering is geen reden om de wellevendheid uit het oog te verliezen.

   Like

   • @Deckzeijl en Martien: voor alle helderheid: ik pleit niet voor wellevendheid en begrip tegenover leugenaars. Ontmasker ze , zeg ze de waarheid.
    Het lijkt me dat ik her en der scherp en duidelijk ben over de islam, bijvoorbeeld in termen als :
    “Niet 1 (behalve de Tora-Yeshua gemeente) die ronduit zegt, dat de islam een heel fout, totalitair systeem is met de koranafgod Allah als duivelse poging om de plaats van de God van Abraham, Isaak en Jacob, JHWH , te vervangen en die zegt, dat Mohammed een zeer valse profeet is, als de volmaakte moslim: struikrover, moordenaar, polygamist, pedofiel, manipulator.”
    Maar dan altijd wel om moslims wakker te schudden en te zien of er een zinnig gesprek kan worden gevoerd met degenen, die ook maar in dat systeem gevangen zitten.
    Met lui als Okay Pala moet je direct scherp zijn want die staan bewust de hele kluit voor te liegen met hun “alleen het kalifaat in Egypte en moslimlanden” en dat dan in Amsterdam voor de 2e keer komen vertellen, het is “eeeeeeeecht niet voor Nederland bedoeld”
    Alsof het overigens voor moslimlanden al niet erg genoeg is om onder het kalifaat te zitten.
    Shalom
    Ben.

    Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Oproep voor ICT-specialisten: help Van Frikschoten belangeloos van zijn hackers-probleem af.
  info@amsterdampost.nl

  Like

 10. luckybee zegt:

  Ik wouw dat de gemeente van mijn kerk eindelijk wakker worden.Eindlijk voor de PVV kiest en niet voor de halve gare Christelijke partijen.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Hizb ut-Tahrir vind hier in Nederland de beste voedingsbodem die er maar is. De Nederlandse regering die deze club, in tegenstelling tot het buitenland nooit zal verbieden, en het zelfs stiekum met hen eens is. Een politie apparaat dat pro Islam is, en rechters die alle begrip opbrengen voor die arme Islamieten. Plus de lokale overheden die de Islam vertroetelen. En niet te vergeten de PVV die een roepende in de woestijn is, en alle tegenwerking geniet. Hier is nog maar een antwoord op mogelijk. Als het moment supreme aanbreekt, snel een andere lands-bestemming kiezen. Tenminste, als men nog niet levensmoe is. Want verzet tegen dit soort vreselijke ontwikkelingen is onmogelijk om bovengenoemde redenen.

  Like

  • Maja zegt:

   Wèlke landsbestemming? De islam vreet zich door ALLE landen van de wereld als lepra door een mensenlichaam. Lepra is tegenwoordig te genezen, de islam betekent letterlijk en figuurlijk de dood. Daarnaast is het zo dat ik mij NIET en NOOIT zal laten verjagen uit mijn eigen land. Ook gezien mijn leeftijd en fin. omstandigheden zou ik niet eens weg kùnnen. Kortom, we zitten in de val en het enige dat we t.z.t. kunnen doen is onze huid zo duur mogelijk verkopen. En – zo mogelijk – ondergronds gaan om ons op die manier te verzetten.

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  God zij met ONS. Ik ben het zat, het VERRAAD van de gore vuile PVDA, VVD,D66,CDA kliek, die dit soort PRIMATEN sinds 1972, met HORDEN heeft TOEGELATEN! EEN SCHANDE is het van de eerste orde, en ik zou onderhand wensen dat er een GENERAAL FRANCO zou opstaan om dit SATANSGEBROED uit ons LAND te VERJAGEN en uit HEEL EUROPA. De genoemde politieke partijen zijn grotendeels schuldig aan deze situatie! Ik begrijp de PVV steeds beter op dit punt!

  Like

 13. Julia zegt:

  Ik heb mijn leven lang (1941) de media gevolgd, maar van afspraken met de Moslims rond de
  oliecrisis in 1973 of zelfs eerder, was mij niets bekend.Onthutsend hoe de massa zich alleen voor hedonisme interesseert en verder gelden voor een belangrijk deel de materiële belangen die in
  de Moslimwereld te behalen zijn.. De meerderheid wil niet leren en valt dappere mensen als
  Prof. van Frikschoten zelfs aan. Wie trekt zich het lot van de Christenen in de Moslimlanden aan ? Zelfs de kerkmensen niet !

  Like

  • Maja zegt:

   Dat laatste is niet helemaal waar, Julia. Vooral in reformatorische kerken heeft men wel degelijk oog voor onze vervolgde broeders en zusters. Uit ervaring weet ik dat er elke zondag voor hen wordt gebeden vanaf de kansel en ook regelmatig voor hen wordt gecollecteerd. Ook wordt Open Doors door menige kerkganger van een bijdrage voorzien. Als het om het gros van de kerken gaat, ja dan heb je zeker een punt.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Net zo als Frik heeft ook u volkomen gelijk. Ook de Nederlandse bevolking is inmiddels rijp voor de slacht.

   Like

 14. Pingback: Man houdt woord | E.J. Bron

 15. Rudi zegt:

  Inderdaad Prof. Van Frikschoten, Erg moedig van u. Hopelijk komt het met uw website snel weer in orde.
  En @Julia, u heeft gelijk, het is een schande dat de kerkmensen (christelijke organisaties zoals bv. Broederlijk Delen, Pax Christi) met geen woord reppen over het lot van de christenen in moslimlanden. Allemaal uit naam van de politieke correctheid en de petrodollars.

  Like

  • Rudi zegt:

   @Maja
   Dat van die reformatorische organisaties wist ik niet. Ik had het over katholieke organisaties in België. ik begrijp dat er in Nederland wél christelijke organisaties bestaan die zich het lot aantrekken van christenen in de moslimwereld, zoals o.a. Open Doors

   Like

 16. Maja zegt:

  Ja Rudi, ze bestaan maar zijn vèrre in de minderheid. Meestal zijn het dezelfde kerkgemeentes die pal achter Israël (zijn blijven) staan. Ik ben zelf ooit naar een kerk geweest waar de dominee vanaf de kansel (!) stond te waarschuwen dat een Christen niet op de PVV zou moeten/mogen stemmen. Nou jaaaa zeg! Die kerk heb ik dus als de wiedeweerga verruild voor een andere. Dat was trouwens wel een behoorlijke zoektocht maar het is gelukt. Het zijn trouwens dezelfde gemeentes die in de tijd van het communisme zich in Nederland sterk maakten voor de Ondergrondse Kerk in de communistische landen o.a. die van Ds. Wurmbrand.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Wurmbrand

  Like

 17. Mbt. kerken en synagoges en chr. organisaties die onder moslims werken:
  er is er niet 1 die duidelijk de islam ontmaskerd op de eigen website, met evangelieverkondiging voor moslims.
  Niet 1 die ronduit zegt, dat de islam een heel fout, totalitair systeem is met de koranafgod Allah als duivelse poging om de plaats van de God van Abraham, Isaak en Jacob, JHWH , te vervangen en die zegt, dat Mohammed een zeer valse profeet is, als de volmaakte moslim: struikrover, moordenaar, polygamist, pedofiel, manipulator.
  De enigen die dat doen zijn de Tora-Yeshua gemeentes en dat doen we uit liefde voor de in die duisternis gevangen zittende moslimmedemens en uit liefde voor de rest van de wereld, die bedreigd wordt door de islam.
  Daarom mijn open brief aan de kerken en synagoge in Deventer,
  ttp://tora-yeshua.nl/2013/03/open-brief-aan-de-kerken-in-deventer-over-hun-ongehoorde-acceptatie-van-de-islamafgoderij/
  Shalom ,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @B.Kok, 20:01
  Deze al eens goed gelezen?
  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index5d83-2.html?pagina=5521
  Voor de goede orde: moslims beschouwen onze beleefdheidsvormen als een teken van zwakte.
  Als ik contact met ze heb(en dat gebeurt zeer weinig) draai ik de rollen altijd om en het WERKT.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s