Achter Moslimbroeder Obama’s anti-Israël-politiek staat het islamofiele ploertje Benjamin Rhodes

Screenshot_2

Benjamin Rhodes

Naar aanleiding van een hallelujah-portret in het foute krantje de New York Times van Benjamin Rhodes, heeft  Front Page Magazine dat fraaie portret realistisch bijgewerkt. Deze Rhodes is de persoonlijke adviseur van Obama inzake buitenlandse politiek. Hij is de perverse leugenaar die verantwoordelijk was voor de Cairo-speech van Obama waarin de islam werd voorgesteld als een hoogtepunt van humaniteit in de menselijk geschiedenis. Dezelfde rotzak is de inspirator van de steun aan de “Arabische Lentes” in Egypte, Libië en Syrië. Het Egypte waar nu een president aan het bewind is die openlijk de Joden voor apen en varkens uitmaakt en letterlijk heeft gezegd dat de jeugd opgevoed moet worden in haat jegens de Joden. En als we het over Libië hebben hoeven we alleen maar “Benghazi” te zeggen. En wat Syrië betreft . . . . . ach laat ook maar.

Er zit een bezoek aan te komen van Obama aan Israël en Samaria-Judea (“de Westbank”) en Rhodes heeft de uiterlijkheden goed voor mekaar: Yad Vashem, kranslegging, Holocaust, vriendschap en blah-blah-blah bestemd om de Israël-vriendelijke fractie bij de Democraten te paaien.

Maar de werkelijke inhoud zit in de verklaringen van Rhodes dat de Amerikaanse buitenlandse politiek meer rekening moet gaan houden met  de “straat”, de politieke opinie van de “burgers” in de hele wereld en dus ook van die in het Midden Oosten. Daar is bijvoorbeeld ook de toespraak op toegesneden die Obama in Israël zal houden: niet voor de Knesset, maar voor studenten, de “jeugd” dus. Front Page Magazine zegt het niet, maar ik vermoed dat het gehoor minimaal voor de helft uit linkse landverraders zal bestaan, want dat soort islamofiele  gekken heb je in Israël ook. Ik zou zeggen: ga alleen maar eens even het “foto-essaytje” bekijken dat ik een paar dagen geleden op deze site heb gepubliceerd, dan weet je meteen dat wie links is in Israël nóg veel gekker moet wezen dan in Europa of Amerika.

Waarop Front Page Magazine wél wijst: dat uit verschillende bevolkingsonderzoeken (“polls”) in het Midden Oosten blijkt dat de Jodenhaat-annex-Israëlhaat daar enorm is. Dat schijnt toch altijd weer nieuws te wezen voor heel veel mensen, net als het feit dat die haat elke dag met alle middelen door alle overheden in het Midden Oosten bevorderd wordt. Ook in Samaria-Judea (“de Westbank”) zal Obama “jeugd” gaan toespreken. En dat zal dus “jeugd” zijn die door de “Palestijnse Autoriteit” vanaf de kindertijd gemarineerd is in de Jodenhaat.

Dát is dus de “publieke” opinie waarmee ploert Rhodes en schurk Obama meer rekening willen gaan houden. Rat Rhodes heeft het uiteráárd zonder aarzeling en routineus over “bezette gebieden”, de mega-leugen die de brandstof is van de hele Israël-demoniserings-machine, afgezien natuurlijk van de gewone irrationele Jodenhaat die er gewoon altijd is, ook zonder doorzichtige huichelsmoes.

Front Page Magazine eindigt met deze zin:

“Als president Obama zijn geroemde charme-offensief werkelijk te nutte wil maken, moet hij zich tot zijn gastheren op de Westelijke Jordaanoever wenden en hen zeggen te stoppen met het inboezemen in hun jeugd van de cultuur van de haat en van de de-legitimering van het bestaansrecht van Israël als een Joodse staat.”

Maar dát gaat Obama niet doen. Ik wil nog eens een keer herinneren aan het iconische filmpje waarin een idioot uit Obama’s bureaukratie tot in het absurde weigerde om de woorden “islam” en “terreur” in één verband onder te brengen, tot verbijstering van de Senaatscommissie die hem ondervroeg. Ga maar eens kijken en laat maar eens tot je doordringen wat dáár gebeurt. Ik heb daar maar één verklaring voor, die door Pamela Geller aldus onder woorden werd gebracht: “Als Obama lid zou zijn van de Moslimbroederschap, zou hij geen andere politiek gevoerd hebben.” Ik denk waarachtig dat deze Obama inderdaad een “Manchurian Candidate” is, maar dan eentje die het wél gehaald heeft. En al twee keer gehaald heeft. Die man is een dodelijk gevaar voor de vrije wereld en vooral voor frontstaat Israël.
_________________________
Door:

Martien Pennings

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Islamitisch fundamentalisme, Israël, Joden, Jodenhaat, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Taqiyya, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Achter Moslimbroeder Obama’s anti-Israël-politiek staat het islamofiele ploertje Benjamin Rhodes

 1. Tom Hendrix zegt:

  Obama is een renegaat, geen christen, maar een ” stiekeme moslim”. Verder zijn de Democraten in Amerika net zo schurkachtig als de RODEN bij ons in Europa.

  Like

 2. Of course. De democratische partij is overgenomen door de communistische partij, ook in het ‘zeer rechtse Amerika’ waaide Nieuw Links door de straten dat de panelen er van gingen schuiven.
  Obama is president geworden met de belofte dat hij de hele Verenigde Staten zou ‘organizen’ – soosjalistisch straatwerk dmv de streetcornerpraktijk, precies zoals hij Chicago bewerkte.
  De idioot volgt het ondermijningshandboek van Alinsky naar de letter, met het doel de VS zó te veranderen dat de amerikanen hun land niet meer terug zullen kennen. Helaas is er straks sowieso geen mens meer in leven die nog weet wat de VS waren, en waarom. Het maakt bijna niet meer uit wie er president wordt, en een echte buitenstaander is er niet in Amerika, en die zou vanwege het systeem alleen maar door een wonder verkozen kunnen worden.
  Billary is net zo hard een alinskyite, en zelfs de GOP is vergeten wat conservatisme betekent. Want ook al worden Republikeinen door de dems en door onze groezelige Amerikakenner voor levensgevaarlijke reactionairen versleten: compassionate conservatives zijn ongeveer net zo rechts als de Dijkstalvleugel in de VVD. Allemaal dromers, zijjen sokken – nèt zo pc, net zo multiculti en net zo dense tav islam en de New World Order…
  Wat overblijft is een generatie van warhoofden; Occupy-ers en ecodwaallichten; activisten waar niet mee te praten valt maar waar je alle kanten mee op kunt, behalve de goeie, en tegen de tijd dat de stakkers aan den lijve ondervinden waar hun programmapunten op uit draaien is het te laat.

  Als je bedenkt dat de oostblokkers een eeuw in de kou en de misère hebben gezeten, dat ze nooit in staat zijn geweest hun ketens zelf te verbreken – ook al omdat het westen minstens voor de helft uit nuttige idioten bestond natuurlijk en geen poot uit stak – is de hoop dat wij er wèl in zullen slagen om onze onderdrukkers te verjagen vrijwel zeker ijdel – geen wapens, geen benul en geen hulp van buiten.
  Vluchten kan niet meer, de Pax Americana is niet meer, en we zijn overgeleverd aan de Strongest Horse.

  Like

  • maria zegt:

   Ja wie had dat gedacht 25 jaar geleden. Rusland als prototype van kapitalisme met hysterisch rijke figuren en Amerika dat inderdaad socialistische trekjes krijgt. Voor een miljoenvoudig failliet land heeft Obama nog best veel praatjes. Zou hij zelf wel enig besef hebben in welke poppenkast hij meespeelt of is hij echt stiekem moslim? Maar laten we eerlijk zijn, Reagan was al begonnen met het bewapenen van mujahedeen in Aghanistan omdat hij dacht dat het gevaar van Rusland kwam. Nu weten we wel beter maar de USA loopt nog steeds voorop in het ondersteunen van “democratische krachten” (kuch) in de “Arabische Lente” (kuch) Ik ben bang dat bovenstaand verhaal klopt en dat voormalig buurtwerker Obama werkelijk geen flauw idee heeft en 100% afhankelijk is van adviseurs zoals Rhodes. En met onze eigen incompetente politici is dat niet beter.

   Like

 3. Rudi zegt:

  @Martien en Tom
  Volledig met jullie eens. ik heb het filmpje overigens bekeken en senator Lungren zou wel eens de volgende McCarthy kunnen zijn. Die Stockton is maar een zielige, kronkelende worm. Haast om medelijden mee te krijgen.
  Het Democratische zootje is idd vergeven van de ploerten, maar op Fox na controleren zij wel de media en kunnen ze rekenen op de welwillendheid van Hollywood, een niet te onderschatten medeplichtige. Overigens is het met de GOP haast net zo erg gesteld als met de Democraten. Alleen het postje telt. Enkel een handjevol durft tegen de stroom in te roeien (West, Bachmann, Gingrich).

  Like

 4. Jan zegt:

  Obama: “No hebees from Ariel! ”

  Obama Boycotting the Knesset and Ariel University
  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/obama-boycotting-the-knesset-and-ariel-university/2013/03/13/

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   “( . . .) almost all of Israel’s universities received invitations to hear the president’s speech in the big hall in Jerusalem – with the noted exception of Ariel University. ( . . .) this was unacceptable, as Ariel is an officially accredited university, and its students—Jews and Arabs—are part of the Israeli public. Ariel has over 600 Arab students, as well as the largest number Ethiopian university students in all of Israel.”

   Tsja, Ariel behoort tot de gebieden die “bezet” zijn volgens het “internationaal recht”.
   Niet dus: http://bit.ly/130Zkxn

   Like

 5. Jan zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  18 maart 2013 om 17:18

  Obama Look-Alike Plays Satan In The History Channel’s “The Bible” Series…
  http://weaselzippers.us/2013/03/18/obama-look-alike-plays-satan-in-the-history-channels-the-bible-series/

  Like

 6. Rudi zegt:

  Conservatieve studentenorganisaties hebben al opgeroepen tot een boycot van de speech. ze krijgen zelfs steun uit verrassende hoek: een MK-lid voor Labor had op Facebook opgeroepen de speech te boycotten omdat Obama studenten van de Ariël Universiteit in Samaria geweerd had.
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/israel-student-union-protests-obamas-exclusion-of-conservative-students/

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik had dat artikel op FPM niet gezien, maar mijn speculatie in bovenstaand stuk klopt dus 100%:
   “Front Page Magazine zegt het niet, maar ik vermoed dat het gehoor minimaal voor de helft uit linkse landverraders zal bestaan, want dat soort islamofiele gekken heb je in Israël ook.”
   Het zou me niet verwonderen als mijnheer Rhodes voorzien heeft dat het uitsluiten van Ariel University dit gevolg zou hebben en zo slaat hij twee vliegen in één klap: 1) Een indirect statement door Obama over de “bezette gebieden” dat flink aandacht zal krijgen, en 2) Een gehoor van voornamelijk linkse idioten.

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ik kan maar niet bevatten dat veel rijke Hollywood joden die Obama zo gesteund hebben.
  Hij demonsteerd zo duidelijk anti israelische regering te zijn dat het pijn moet doen bij die serieuse mensen.
  Ik denk idd. dat het beter is van veel studenten om Obama te boykotten en dat zeer duidelijk te laten zien.

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Ik ga het toch eens een keer zeggen: die kóp van die Rhodes is niet okay.
  Daar zit iets fout rond dat bekkie.
  Ik ken een forensisch psychiater die al heel lang in het vak zit.
  Die praat met die klantjes en leest de rapporten, maar . . . . . . . bestudeert ook de portretten van ze om gewoon eens bij zichzelf vast te stellen wat hij daarbij voelt.
  En nou weet ik wel wat je hier allemaal tegenin kunt brengen, maar toch . . . . . .
  In het gewone leven is het afgaan op eerste indrukken mij altijd ook wel goed bevallen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Obama niet welkom in ‘Palestijnse’ gebieden:

  Bethlehem rioters set fire to pictures of Obama
  In preparation for US president’s Mideast visit, protestors say he is not welcome in their city, throw shoes at US diplomatic vehicle.
  http://www.jpost.com/National-News/Bethlehem-rioters-set-fire-to-pictures-of-Obama-306831
  en
  Palestinians vandalize Obama banner with swastikas
  http://www.timesofisrael.com/palestinians-vandalize-obama-banner-with-swastikas/

  Like

 10. Jan zegt:

  De ‘nieuwe kaart ‘ van Israël is alvast door Obama getekend:
  Obama’s Middle East Map Erases Israeli Territory
  http://freebeacon.com/obamas-middle-east-map-erases-israeli-territory/

  Like

 11. Jan zegt:

  Obama toont respect:
  Obama’s diepe respect voor Oval Office

  Like

 12. Pingback: Zondag-overdenking: verzuip Kathleen Cools in de kokende olie! | E.J. Bron

 13. Pingback: Wat moet Europa doen in Syrië? Open Brief van pater Daniël Maes aan Herman van Rompuy | E.J. Bron

 14. Pingback: Bert Anciaux pleegt cultuurverraad, dus hoogverraad in het kwadraat | E.J. Bron

 15. Pingback: NOS-journaal: islamofilie, Israëlhaat, incompetentie | E.J. Bron

 16. Pingback: Atheïst Dirk Verhofstadt blijkt een linkse christen en bezig de islam te faciliteren | E.J. Bron

 17. Pingback: Obama: Moslimbroeder, antisemiet en peilloos arrogant | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s