Islam, kanker van de mensheid…

Screenshot_6

De tekst die hieronder volgt, is een comment van ene “Mohammed”, dat hij plaatste onder het artikel “´Realisme´ als ideologie, dat op 9 januari 2013 verscheen op “De wereld morgen.be”. Het artikel werd geschreven door Ico Maly en Jan Blommaert.

De Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC), waaronder de ‘gematigd’ islamitische lidstaten Marokko en Turkije, zeggen in de Caïro-verklaring dat de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens ondergeschikt zijn aan de sharia (dat is de koran wetgeving, zoals in Iran anno 2013).

Tot recent nog, in de jaren 1960, gebruikten machthebbers ‘De Kerk’ om ‘het volk’ in de pas te doen lopen. Wie afweek van de religieuze regels werd gestraft en, tot voor de verlichting, zelfs gemarteld, gevierendeeld, geradbraakt of verbrand.

Na de verlichting ontstond geleidelijk aan ‘democratie’, een levenswijze waarbij de heersende klasse, ‘de staat’, zich onafhankelijk opstelt van de ‘Kerk’ en men religie via democratische regels onder controle tracht te houden.

Ondertussen begrijpt de meerderheid van ‘het volk’, o.a. via onderwijs, dat religie niet samen gaat met de wetenschappelijk onderbouwde evolutietheorie van Darwin en de erfelijkheidsleer van Mendel.
In de 21e eeuw ontstaat stilaan een globaal besef dat religie tot criminaliteit aanzet, zowel van mede- als tegenstanders: macht, seksuele uitbuiting, geweld, moord, enz…

In een democratie is het recht op vrije mening een basiselement, op voorwaarde dat men de medemens geen last bezorgt, oa de vrijheid om gelovig te zijn.
Wie zich bedenkt stapt uit de religie, zonder gevolgen.

In de middeleeuwen verkondigde de ongeletterde schaapherder Mohammed dat een imaginaire ‘god’, Allah  hem een levenswijze voor de mensheid mee deelde: de islam. Zijn volgelingen interpreteerden dit in een boek: de koran.

Deze simpele geest, volgens moslims hun profeet, had pedofiele neigingen want hij ‘nam’ het 9-jarig meisje Aisha ‘als vrouw’. Bovendien was hij machtsgeil: hij ‘pakte’ de echtgenote van een joods clanleider en onthoofdde hem en diens joodse volgelingen.

Islamieten verwijten christenen de kruistochten terwijl ze verzwijgen dat moslims de eersten waren die Jeruzalem bezetten waarbij zij joden uitmoordden. Moslims praten niet over de miljoenen-genocide die zij de hindoes aandeden, ook niet over de Perzen in Iran die zij manu militare tot moslims bekeerden.

De islam is een politieke doctrine vermengd met religie, die massa-indoctrinatie gebruikt, en op basis van verklikking, argwaan, angst, haat en sekse, mensen tot verplichtingen dwingt. Met andere woorden, islam is onderdrukking. Islam is te vergelijken met de geheime diensten Stasi (Oost-Duitsland) en KGB (Sovjet Unie) ten tijde van het communisme.

Regels om religie in toom te houden, zoals in een democratie, zijn in de islam ondenkbaar want enkel de islam zelf wordt als enige religie geduld, waarbij de koran de basis voor regelgeving bepaalt, nl de sharia.

De sharia van ‘allah’ staat volgens de koran, meegedeeld via deze Mohammed, boven iedere menselijke regelgeving, bv democratie.

Moslims interpreteren de sharia zoals het hen uitkomt, bijv. men verplicht vrouwen een hoofddoek te dragen, wat in strijd is met hun eigen koran verzen (soera) 24:30 en 24:31.
De hoofddoek (chador, hijaab, niqab, burqa, enz…) is ontstaan uit een noodzakelijke gewoonte van bedoeïenen om beschermende kledij te dragen tegen zand en zon in de woestijn.
In Vlaanderen en Nederland zijn geen woestijnen, toch dragen moslima’s een hoofddoek.

De sharia laat ‘gisgas’ toe, als straf. Dat is bloedwraak, of oog om oog tand om tand, bijv. de hand van een dief afhakken.

De sharia verplicht moslims om afvalligen, moslims die de sharia niet volgen, of uit de islam stappen, of mensen die Allah of hun profeet beledigen, te doden.

De sharia moedigt ‘Taqqiya’ aan, dat is veinzen.
Moslims veinzen democratisch te leven tussen ‘dimnhi’, zo noemt de islam ongelovigen, terwijl ze geniepig de invoering van de sharia in de democratie voorbereiden.

Het doel van de islam politieke doctrine is wereldhegemonie: zich verspreiden over de wereld en de andere levenswijzen, waaronder democratie en andere religies, langzaam versmachten.
In de middeleeuwen lukt het moslims bijna om via Spanje met geweld Europa te overheersen. Vandaag manifesteert de islam zich opnieuw in het westen via geleidelijke bevolkingstoename en infiltratie.

Enkel de hoogste moslim machthebbers, zoals ayatollahs in Iran en ‘sjeikhs’ in Arabische gebieden, begrijpen de islam doctrine. Moslims, waaronder imams, zijn gehersenspoelde volgelingen die naar aanleiding van hun geloof kunnen veranderen in nietsontziende dodende zelfdestructieve monsters, wat het westen moslim-terroristen noemt.

Het hersenspoelen gebeurt vooral in de moskee. Ook in Vlaanderen en Nederland roepen imams (o.a. Antwerpse Nordine Taouil) de jongeren op tot ‘jihad’ tegen de atheïsten  de ongelovigen, de ‘dimnhi’.

De islam is een vrouwenval omdat kinderen van een moslim-man volgens de islam bij geboorte automatisch moslim zijn, dus ook de kinderen met een niet-moslim-vrouw. Daarentegen moet een niet-moslim-man zich eerst tot de islam bekeren vooraleer kinderen te krijgen met een moslima. Moslima’s die een relatie hebben met een niet-moslim-man schenden de eer van de familie en beschouwt men als afvallige moslima’s.

Een zogezegd verlichte multiculturele antiracistische democraat, die de islam tolereert is een islam-collaborateur, met dit verschil dat die nooit de kans krijgt om te zeggen “we hebben het niet geweten” omdat die tegen dan reeds onthoofd zal zijn.

Er is een manier om de islam in een democratie te integreren.
Ten eerste mogen immigranten pas de democratische westerse nationaliteit aanvragen indien geslaagd in een inburgeringsproef die tot doel heeft hun identiteit in de westerse democratische cultuur in te passen.
Ten tweede moeten kandidaat nieuwe burgers hun andere nationaliteiten opzeggen om de loyaliteit ten opzichte van het gast-vaderland te bevorderen, want wat indien een van hun andere nationaliteiten hen oproept ten oorlog te trekken tegen een land waarmee hun gast-vaderland vriendschappelijke relaties onderhoudt?
Ten derde dienen islamkenners de koran aan te passen aan hedendaagse normen naar een ‘verlichte’ islam, volgens de rechten van de mens.

Verder dienen imams in het gast-vaderland opgevoed en geboren te zijn om te voorkomen dat zij kwetsbare mensen hersenspoelen tot stuurloze fundamentalistische zombies die bij de minste trigger gewelddaden plegen op hun medemensen-wereldburgers.
Imams moeten worden geschoold in een ‘verlichte’ islam, en opgevolgd in het land waar zij in de moskee voorgaan.

Ten slotte moeten westerse moslima’s verplicht bijscholing volgen in de lokale culturele gewoontes (bijv. een meisje met minirokje is daarom geen hoer) om hun kinderen niet op te voeden met onderdrukkende boodschappen, en wel met de democratische waarden van hun gast-vaderland. Moslima’s die zich daar niet aan houden, en waarvan een minderjarig kind de democratische regels schendt, moeten als staf gemeenschapswerk doen.

Voor deze integratie kan men niet rekenen op medewerking van moslims, omdat zij gehersenspoeld zijn door de oude islam. Het is de niet-aflatende opdracht van democraten om de democratische levenswijze en de lokale cultuur te beschermen en te laten voort bestaan.

Als dit niet werkt moet de democratische wetgever de islam zo snel mogelijk op de lijst van sekten plaatsen en als dusdanig behandelen, berechten en bestrijden vooraleer de islam-sekte zich als een virus verspreidt en overheerst.

Door:

“Mohammed”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

46 reacties op Islam, kanker van de mensheid…

 1. BigLJohn zegt:

  De laatste zin van het stuk hierboven; Als dit niet werkt moet de democratische wetgever de islam zo snel mogelijk op de lijst van sekten plaatsen en als dusdanig behandelen, berechten en bestrijden vooraleer de islam-sekte zich als een virus verspreidt en overheerst.

  De democratische wetgever. De VVD soms, PvdA, D66, het CDA enz. enz. De PVV ? Zelfs al kwam die op het pluche, dan werd die volop tegen gewerkt door de rest van de politieke partijen en anders wel door de eerste Kamer. Ik denk dat we er eerder rekening mee moeten houden dat er geen weg meer terug is. In feite wordt er een etnische zuivering hier in Nederland uitgevoerd. U weet wel, de baarmoeders van Moslima’s. Erg grote gezinnen bij Islamieten, terwijl Nederlanders al denken aan een groot gezin als ze twee kinderen hebben. Tel daarbij op die enorme import van Islamieten, de talloze gedoog en pardon constructies en de talloze tegemoetkomingen aan Moslims uitgevoerd door zowel het Rijk, plaatselijke overheden, politie, rechtbanken en linkse hulp organisaties. Echt, er is geen weg meer terug ! Alleen gewapend verzet zoals in de tweede wereld oorlog zou nog soelaas kunnen bieden. Maar dan zijn we dus aangeland bij een burger oorlog !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BigLJohn 18.00. uur. Dat klopt helemaal wat U zegt John. We hebben gezien wat er in Joegoslavië gebeurde, na het overlijden van Tito. Eerst in begin 1992, het vuile spel van Duitsland, door eenzijdig Slovenië te erkennen, waarna de ellende verder ging in Kroatië, en als inktvlek heel Joegoslavié erbij betrok. Er waren toen al veel moslimstrijders aanwezig, door Saoedie Arabië gefaciliteerd, gaven deze zich onder leiding van het MUZELMANBEEST ORIC over aan enorme moordpartijen. Deze HAATBAARDEN vernielden 100 servische dorpen! Maar het laffe WESTEN, met de leugenaar en LAFAARD CLINTON, schoven de schuld in de schoenen van de Serven, en begonnen terreur uit te oefenen vanaf maart 1999 tegen Servië met luchtaanvallen. Deze gore vuile linkse en politiek correcte kliek, had ons al in 1975 verkocht aan de MUZELMANNEN met aanname van de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! Maar de LINKSEN en de RODEN gaan maar door met als 5e colonne te dienen van de perfide islam!

   Like

  • luckybee zegt:

   Grote vamilien hebben ook de katholieken , maar toch bestaan wij gereformeerden nog steeds?Ondanks de Jesuiten.

   Like

  • sybren zegt:

   nou , dan word t maar een burgeroorlog

   Like

  • Pietje zegt:

   Absoluut waar! De enige weg terug naar een vreedzaam bestaan in Europa is de uitroeiing van de achterlijke islamietjes.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel Mohammed, waarvoor hulde! Maar de RODEN en de LINKSE KERK, nemen het toch niet aan, voor hen is de islam een prima denkwijze, totdat deze rode en linkse gekkies hun kop eraf geslagen worden, en dan nog zullen ze zeggen- de nuttige idioten- dat het toch echt de schuld van Geert Wilders is. Leer mij de achterlijken van links kennen!

  Like

 3. ronald zegt:

  Dt tekst kan niet vaak genoeg verteld worden.

  Like

 4. Rudi zegt:

  Pas op “Mohammed”, je kunt een aanklacht wegens ‘islamofobie’ verwachten, als het van Fauzaya Tralalalawie en Bert Ansjovis afhangt.
  Als dit door een echte “Mohammed” geschreven is, dan vast door een ex-moslim. Iemand met verstand van zaken, zoveel is duidelijk.
  Schitterend stuk.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Als dit niet werkt moet de democratische wetgever de islam zo snel mogelijk op de lijst van sekten plaatsen en als dusdanig behandelen, berechten en bestrijden vooraleer de islam-sekte zich als een virus verspreidt en overheerst.

  Ben 100% zeker dat dit niet gaat werken. Wat ook niet zal werken is een verbod op de islam. Wat wel werkt is controle op alles wat verteld en gezwegen wordt in moskee en in alle islamitische verenigingen. Iedere imam of andere islamiet met gezag die uitspraken doet die in strijd zijn met democratische beginselen en/of de algemene rechten van de mens linea recta het land uit kieperen. Op scholen geen gesuikerde islam verkondigen maar eerlijk onderwijs over de ware aard van de islam en haar geschiedenis van onophoudelijk bloedvergieten en racistische onderdrukking tot op de dag van vandaag. Binnen het onderwijs de islam ideologie stap voor stap vergelijken met andere religies die dit predicaat wel verdienen. Geen subsidies verstrekken aan islamitische verenigingen en geen subsidies voor de bouw van moskeeën. Het bouwen van moskeeën koppelen aan de bouw van kerken en synagogen in islamitische landen. Is het daar niet mogelijk dat kerken en synagogen gebouwd worden dan is het in Europa ook niet mogelijk een moskee te bouwen. Als laatste het allerbelangrijkste de grenzen 100% hermetisch dicht voor nieuwe islamitische immigranten. We hebben meer dan genoeg van hen en hoeveel minder we hebben hoe beter dat is voor de algemeen maatschappelijke cohesie.

  Like

 6. Pingback: BOINNK!!! | Islam, kanker van de mensheid

 7. Hans Jacobs zegt:

  De linksen/roden zijn niet achterlijk, stap toch aub af van dat denkbeeld!
  We moeten gewoon erkennen dat zij slimmer zijn dan wij.
  Dat ze veel verder vooruit denken als wij.
  Dat ze dus willens en wetens dat moorddadige stemvee hierheen halen!
  Want dat stemvee doet iets wat wij te weinig doen; botweg voorplanten, en flink ook.
  Tel daarbij de achterlijkheid van dat volk, het gebrek aan individualistisch denken, want inteelt want islam. En de pvda en consorten hebben weer een nieuwe kudde als electoraat veilig gesteld.
  Kunnen ze weer decennia mee vooruit!
  Besef nu toch eens dat wij gewoon worden ingeruild! Ons kunnen ze niet meer alles wijsmaken.
  Die islamidioten wel. Zo simpel is het.
  Iedereen die hier en elders nog probeert de rode landverraders wakker te schudden verdoet zijn tijd.
  De roden zijn wakkerder als de meesten hier.
  Ook niet denken dat ‘hun koppen zullen rollen’, gaat niet gebeuren. Ze knijpen ons eerst helemaal uit, bouwen op een veilige plek op de wereld een vluchtoord en zijn op tijd weg.
  Is al in volle gang. Maar typt u maar rustig verder, zolang u typt komt u niet in opstand.

  Like

  • Rudi zegt:

   @Hans Jacobs
   Ik kan je helemaal volgen. Dat lange-termijndenken hebben links en de islam zeker met elkaar gemeen. Daarom ook dat het zulke goede partners zijn.
   De vernietiging van de Westerse beschaving is lang geleden van binnenuit ingezet: mede door het feminisme, de secularisering en het politiek-correcte denken in het algemeen. Helaas zijn we te braaf om ertegen in opstand te komen.

   Like

   • Rudi zegt:

    Correctie/Aanvulling:
    Misschien is het niet zo dat Links in het algemeen actief heult met de islam en daarom actief islamieten naar Europa importeert om aan ‘human engineering’ oftewel ‘eugenetica’ te doen. Misschien is het in veel gevallen eerder ‘de krokodil eten geven’, zoals Churchill zei, in de hoop zelf niet opgegeten te worden.
    Of, om een andere aan het Engels ontleend beeld te gebruiken, men zit op een tijger en is bang eraf te komen. Zoals al eerder aangehaald, mensen volgen patronen, en dus ook misschien is ‘Appeasement’ in confrontatie met een totalitaire vijand ook wel zo’n patroon.

    Like

  • Martien Pennings zegt:

   Volgens mij, broertje, ligt het psychologisch ingewikkelder.
   Zelf heb ik ook de neiging de mate van kwaadwilligheid te overdrijven bij onze linkse vijanden om mijn razernij uit leven.
   Er zullen er ongetwijfeld zijn die bewust bezig zijn met dit grootschalige bevolkingsexperiment, die tot nu toe het karakter heeft van een softe genocide.
   Inderdaad worden “wij” gewoon ingeruild.
   Maar niet alle linkse cultuurverraders zijn in staat om een een vluchthuis op een ander continent te regelen.
   En hoeveel personen van hun gezin en verdere familie willen ze meenemen?
   Dat is denk ik maar voor 0,5 procent van hen weggelegd.
   Het is veel meer zo dat het gewone idioten zijn die heel lang niet geweten hebben waarmee ze bezig waren.
   Nou ja: met héél erg goed en socialistisch en divers en ruimdenkend zijn.
   Maar ze beginnen nu wel degelijk in te zien wat ze binnengehaald en aangericht hebben.
   Het punt is dat “ze” op zowel de punten islam als immigratie als Europa als Israël als klimaathoax niet terug kunnen zonder een gigantisch gezichtsverlies.
   Ze hebben 40 jaar lang geïnvesteerd in standpunten die steeds duidelijker fout blijken te zijn.
   Maar dat gaan ze niet toegeven, WANT DE MENS IS LIEVER SCHULDIG DAN BESCHAAMD.
   Dus denderen ze door op de ingeslagen weg tot aan de grote Kladderadatsch.

   Like

 8. Jade zegt:

  Ik zou “The religion of peace” vervangen door:” Rise of the Planet of the Apes”
  De trailer ziet u hier, zoek de overeenkomsten…
  http://www.film1.nl/films/35429-Rise-of-the-Planet-of-the-Apes.html

  Like

 9. Jan zegt:

  Nog steeds lente in Egyptische anno nu

  Obama juni 2009:
  I am honored to be in the timeless city of Cairo, and to be hosted by two remarkable institutions. For over a thousand years, Al-Azhar has stood as a beacon of Islamic learning, and for over a century, Cairo University has been a source of Egypt’s advancement. Together, you represent the harmony between tradition and progress.
  ….

  Like

 10. oogenhand zegt:

  De islam is een sociale constructie, een systeem van privilege. Lichtgetinte mannen, zoals Marokkanen en Turken kunnen zonder baard een moskee in lopen. Dit systeem, moslimheid (muslimness) moet afgeschaft (abolished) en gedeconstrueerd.

  “De islam is een vrouwenval omdat kinderen van een moslim-man volgens de islam bij geboorte automatisch moslim zijn, dus ook de kinderen met een niet-moslim-vrouw. Daarentegen moet een niet-moslim-man zich eerst tot de islam bekeren vooraleer kinderen te krijgen met een moslima. Moslima’s die een relatie hebben met een niet-moslim-man schenden de eer van de familie en beschouwt men als afvallige moslima’s.”

  Deze regel moet men gewoon 180 graden omdraaien. Nationalisten moeten kinderen van Nederlandse mannen en Turkse/Marokkaanse vrouwen als volledig Nederlands beschouwen, desnoods als Nederlandse moslims. Aan de andere kant mogen kinderen met Turkse/Marokkaanse vaders, en dus met Turkse/Marokkaanse paspoorten, niet als Nederlanders beschouwd worden, desnoods als Turkse/Marokkaanse Atheïsten/Christenen etc. Om dit mogelijk te maken, wordt voor Nederlandse mannen een lichte vorm van veelwijverij toegestaan.

  Het alternatief is Turkse en Marokkaanse mannen als een dolle te castreren, en bij verzet nog zwaarder te verminken. De islam verbiedt euthanasie. Dit alternatief is redelijk onsmakelijk, dus wordt het de eerste oplossing.

  Like

 11. luckybee zegt:

  De Soviets zijn verdwenen Mao’s Cultuur revolutie is naar de prulle bak verdwenen, Polpot en cornuiten worden berecht,Chavez krijgt een dodelijke kanker,Videl Castro, moeste nog steeds leven , ondanks zijn ziekte,Waar om denken julie dat de Socialisten bij ons het overleven zal?Ook die krijgen de pleuris, op den duur.

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  “Islamieten verwijten christenen de kruistochten terwijl ze verzwijgen dat moslims de eersten waren die Jeruzalem bezetten waarbij zij joden uitmoordden.”
  Nou schijnt juist de verovering van Jeruzalem in 638 na Christus een uitonderhandelde overgave geweest te zijn waarbij relatief weinig gemoord is.
  Dat schijnt meer gebeurd te zijn bij de verovering van de rest van Palestina.
  Ik heb geen tijd om de details op te zoeken.
  iemand anders?

  Like

  • Jan zegt:

   Moslims veroveren Jeruzalem (‘Ilya’, van het Romeinse ‘Aelia’) onder de Arabier Umar I (kalief Omar Ben Hatav). Na de verovering worden geen verwoestingen aangericht, vinden slachtingen plaats, zijn er gen onteigeningen of worden pogingen ondernomen de bewoners te bekeren tot de islam. De veroveraars mogen niet in de stad wonen maar verblijven op een militaire basis.
   Bisschop Sophronius die de sleutel van de stad overhandigd aan Umar sterft na enkele jaren, gezegd wordt van verdriet maar andere bronnen zeggen dat hij gevangen genomen werd en verplicht was zwaar lichamelijk werk te verrichten.
   Sophronius had alle Joden verbannen maar zij werden onder Umar weer toegelaten. Zeventig gezinnen van Tiberius vestigden zich bij de bron van Siloam in Jeruzalem. Zij mogen een synagoge bouwen, die bekend wordt onder de naam ‘De Grot’, waarschijnlijk omdat het onder het tempelplein lag (Haram ash-Sharif).
   http://lloydthomas.org/1-IsraelTimeLine/4-SimonIslamicSalem/430-650.htm
   http://www.mideastweb.org/covenantofomar.htm

   Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  ?

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 22.38. uur, op 18/3. En deze primaten krijgen 5 miljard euro, van de communisten in Brussel, van ONS BELASTINGGELD. Schande!

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Idd. de islam is een sluipende kanker en veel mensen willen het niet weten totdat ze er zelf last van krijgen.

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  Kijk nou: haarscheurtjes in de PvdA-top.
  Op GeenStijl: Timmerfrans: ‘Asscher moet z’n bek houwe’.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/03/timmerfrans_pissig_op_asscher.html

  Like

 17. henk schroemges zegt:

  Deze tekst van die Mohamed zou feitelijk verplichte kost moeten zijn op alle scholen te beginnen van de 1e klas basisschool. Verder zou deze tekst geplaatst moeten worden op alle publikatieborden van alle overheidsgebouwen inclusief de 2e en 1e kamer.
  Daarnaast dagelijks op TV eens een keer echte en ware debatten en niet zoals P&W en de Wereld draait door. Bij elke uitzendidng steeds 1 item er uit pikken.
  Genezing van een kankergezwel is alleen mogelijk door het totaal weg te snijden! Daarna ook de mogelijke uitzaaiingen direct wegsnijden. Anders zijn de westerse z.g. democratieen niet te redden dit ivm de verovering van het westen via de moslimabaarmoeders.

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Het hoge woord is eruit::: Stand-punt NL, di radio 1 13.30 hr.
  In de moslim-cultuur ingevoerde mevr.;= Platform Islamitische Organisaties:
  “In de islam bestaat het ädoptie-wezen”niet.

  Like

 19. Martien Pennings zegt:

  Raymond Ibrahim http://bit.ly/XY2tNV vertelt over een Egyptische salafist.
  Die salafisten,zegt Ibrahim, hebben zoveel zelfvertrouwen dat ze openlijk hun doelen vertellen en hun ware aard laten zien.
  Dit in tegenstelling tot de Moslimbroederschap bij wie taqiyya de regel is.
  Enfin, deze ene salafist heeft uitgelegd dat er van Amerika nóg veel meer geld geëist moet worden dan de miljarden die nu al betaald worden en dat dit gewoon de jizya is die dhimmi’s verschuldigd zijn.
  De jizya?
  Extra belasting die dhimmi’s 13 eeuwen lang verschuldigd waren aan de islamitische heerser.
  Dhimmi?
  En fin, zo kunnen we doorgaan.

  Like

 20. Jan zegt:

  Martien Pennings zegt:
  19 maart 2013 om 07:19

  In 638 veroveren moslims Jeruzalem (‘Ilya’, van het Romeinse ‘Aelia’) onder de Arabier Umar I (kalief Omar Ben Hatav). Na de verovering worden geen verwoestingen aangericht, vinden slachtingen plaats, zijn er gen onteigeningen of worden pogingen ondernomen de bewoners te bekeren tot de islam. De veroveraars mogen niet in de stad wonen maar verblijven op een militaire basis.
  Bisschop Sophronius die de sleutel van de stad overhandigd aan Umar sterft na enkele jaren, gezegd wordt van verdriet maar andere bronnen zeggen dat hij gevangen genomen werd en verplicht was zwaar lichamelijk werk te verrichten.
  Sophronius had alle Joden verbannen maar zij werden onder Umar weer toegelaten. Zeventig gezinnen van Tiberius vestigden zich bij de bron van Siloam in Jeruzalem. Zij mogen een synagoge bouwen, die bekend wordt onder de naam ‘De Grot’, waarschijnlijk omdat het onder het tempelplein lag (Haram ash-Sharif).
  http://lloydthomas.org/1-IsraelTimeLine/4-SimonIslamicSalem/430-650.htm
  http://www.mideastweb.org/covenantofomar.htm

  Like

 21. Benedict Broere zegt:

  Mensen van een sekte krijg je alleen weer in ‘de werkelijkheid’ in een proces van deprogrammeren, dat er op neerkomt dat men op een Socratische wijze ertoe gebracht wordt de eigen absolute zekerheden te bevragen en te nuanceren. Er was laatst een incident met kinderen die lovend spraken over Hitler en de Holocaust en die ook te kennen gaven dat iedereen op school er zo over dacht. De betrokken sociaal werker moest de wijk uit vluchten en het lokale moskeebestuur verklaarde hem geestelijk niet in orde. Mijn indruk is dat bepaalde groepen kinderen geprogrammeerd worden via moskee en tv en internet, dat men op school nauwelijks over WOII en de Holocaust durft te spreken, en dat het maar een kwestie van tijd is voordat joden en andere ongewensten moeten vluchten naar veiliger oorden.

  Like

 22. Benedict Broere zegt:

  Je leest tegenwoordig op vele plaatsen dat Nederland vanwege demografische ontwikkeling een islamitisch land zal worden en dat dit een praktisch niet te vermijden ontwikkeling is. Maar als Nederland een eeuw verder, dus in 2113, gedomineerd wordt door de islam, dan zal dat niet meer het moderne Nederland zijn zoals we dat nu kennen. Want de islam, zo is te lezen in vele boeken en artikelen, is vijandig jegens o.a. wetenschap en filosofie, moderne kunst, democratie en mensenrechten. Zodat te verwachten is dat gemeenschapsgelden ten nadele van onderwijs, gezondheidszorg, wegen en waterwerken, musea, theater, enzovoort, zullen worden ingezet voor moskeeën en sportaccommodaties voor de indoctrinatie en training van jihadstrijders. Waarmee bijvoorbeeld de handels- en de agrarische sector zullen wegzinken in inëfficientie en onverschilligheid, en Nederland van ’s werelds tweede agrarisch exportland zal veranderen in een voedsel importland, zoals dit Nederland ook een fors groter risico zal lopen van grote overstromingen en verlies van vele duizenden mensenlevens. Nederland zal hiermee fors zakken in de vergelijkende overzichten van de Human Development Reports, en het zal van een relatief gezien economisch sterk en creatief land veranderen in een cultuur als van Iran en Egypte, een cultuur dus die repressief is jegens zelfstandig denken en creativiteit – zie de Arab Human Development Reports. Daarbij is het de vraag of Nederland puur fysiek deze transformatie overleven zal, want alleen een modern Nederland, een land dus met forse en breed gedragen aandacht voor wetenschap, techniek en design, maakt kans de uitdagingen van de komende decennia – klimaatverandering, zeespiegelstijging – te overkomen in de realisatie van goed doordachte waterwerken, energievoorzieningen en steden op water. Het komt er dus op neer dat Nederland een land is dat zich zoiets als de islam helemaal niet kan veroorloven, althans niet als het dusdanige vormen aanneemt dat het politieke macht krijgt en invloed heeft op de cultuur in het algemeen.

  Like

 23. Benedict Broere zegt:

  Karl Popper in The Open Society and its Enemies: “Unlimited tolerance must lead to the disappearance of tolerance. If we extend unlimited tolerance even to those who are intolerant, if we are not prepared to defend a tolerant society against the onslaught of the intolerant, then the tolerant will be destroyed, and tolerance with them.” http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Popper#The_paradox_of_tolerance

  Like

 24. kees zegt:

  Helemaal gelijk. Kanker moslims zijn het.

  Like

  • Ayelet Shaked zegt:

   Uiteindelijk zal de reactie toch van ons, de burgerts moeten komen.
   Onze overheid speelt mee in het EU plan van een grote wereldorde en universeel bankensysteem.
   Doel? Iedereen geregistreerd en alle geldstromen zichtbaar én stuurbaar!
   Het is letterlijk een duivels plan. En daar komen de islamieten in beeld. 666 is voor hen een heilig getal, het is ook het getal van de koran. Om een duivels plan uit te voeren maak je gebruik van duivels. De islamieten denken dat ze aan de winnende hand zijn en worden op dit moment geen strobreed in de weg gelegd, juist omdat ze onze maatschappij willen ontwrichten. Daarom halen ze er zoveel mogelijk binnen, liefst analfabeet want dat oorlogt beter.
   En dát is het plan, maatschappelijke angst, onveiligheid, armoede en onrust creeren en dan met een oplossing komen. En dan zijn wij wel zover dat we het graag willen, die oplossing.
   Dan laten we ons chippen als beesten, voor onze eigen veiligheid en is de cirkel rond.
   De islamieten zijn niet meer nodig, worden voor de derde keer teruggejaagd tot over de Nijl en de machthebbers houden een gedwee, gehoorzaam en totaal gecontroleerd volk over wat ze nog verder uit kunnen buiten.
   De rijken nog rijker en de armen? -> Bestaansminimum.
   Ik ben niet gelovig, totaal niet, maar de stukken in de Bijbel over dat chippen van mensen en andere correcte voorspellingen zijn mij te ijzingwekkend gedetailleerd om zomaar weg te wuiven.
   Het is nogal wat als een boek van 2000 jaar oud zegt dat je een merkteken IN je rechterhand zult krijgen en dat je zonder dat merkteken niet zult kunnen kunt handelen of kopen. Precies wat ze nu van plan zijn.

   Like

 25. Tom Hendrix. zegt:

  @Ayelet Shaked: 23.09. uur, op 26/7. Inderdaad, het Boek Openbaring van Johannes, is wat dat betreft zeer actueel. Ik ga mee in uw zienswijze.

  Like

 26. Peet zegt:

  Als wij als Nederlanders iets op internet zetten over moslims worden we opgepakt maar die kanker moslims mogen alles over ons op internet schijven en worden niet eens aangesproken . Wat een kanker streek van de Nederlandse nsb politie korpsen. Word de politie in Nederland door de moslims betaald of is dat tuig zo die geïnfiltreerd door die kanker moslims ! Ik hoop zo dat al le moslims op aarde sterven aan de ergste vorm van kanker ! Is er een geneticus die me hierbij wil helpen ?

  Like

 27. Sjoerd de islam hater zegt:

  Ik haat de islam en de moslims. Ik ben de eerste die zich aanmeld om geweld te gebruiken tegen deze veredelde Nazi’s. Hitler werkte niet voor niets graag samen met Moslims in WOII. Dit land is reeds ten prooi gevallen aan de alliantie die bestaat uit linkse ratten en vieze moslims. De islam is een ziekte, een kankergezwel dat alsmaar groeit. Dit dient zeer ruim weggesneden te worden, en moet met alle nodige middelen bestreden worden. De islam moet uitgeroeid worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s