Nieuws over de triomftocht van de UKIP in GB verleidt David Cameron tot lichamelijk geweld tegenover overloper

Screenshot_14

Nigel Farage boekt op dit moment met zijn partij de ene overwinning na de andere, tot groot ongenoegen van de huidige minister-president David Cameron en zijn zelfgenoegzame “Conservatieve” Partij.

Nauwelijks was Cameron bijgekomen van de klap van Eastleigh, of hij moest aanhoren dat UKIP 4% was gestegen in de peilingen en ongelofelijk populair is, terwijl hij zelf steeds impopulairder wordt.

Toen won UKIP verleden week bij de regionale verkiezingen in het graafschap Surrey voor het eerst een zetel. De partij heeft daar al een zetel, maar dat was eentje van een overloper uit de partij van Cameron in het begin van dit jaar.

Deze overwinning verraste zelfs de UKIP-kandidaat Chris Browne:

“Overweldigend. Ik heb er wel een beetje aan lopen denken, maar ik had eerder rekening gehouden met een spannende race dan met mijn overwinning.”

Get Surrey

Screenshot_17Geen wonder dat Cameron, die na de resultaten van Eastleigh heel “cool” bleef, uiteindelijk door het lint ging tegenover een nieuwe overloopster, Victoria Ayling (foto rechts):

Dat zijn natuurlijk hapklare brokken voor de media, die zich daarvoor al van Cameron hadden afgekeerd en nu al met Nigel Farage sympathiseren, zoals de Daily Mail:

Cameron “verloor zijn zelfbeheersing” nadat de kandidate van de Conservatieve Partij stiekem naar UKIP was overgelopen. (“Cameron ´lost his temper´ after being ambushed bij Tory candidate defecting to UKIP”)

Als reden had ze hem verteld dat de Torys (Conservatieven) niet meer de partij van de hoge doelen (“no longer the party of aspiration”) zouden zijn.

Daarop pakte Cameron haar beet en draaide haar hand om (“twisting het hand in the process”).

Daily Mail

De media worden zo langzamerhand gedwongen om zich bezig te houden met UKIP en over de triomftocht van Nigel Farage te berichten – of het hen nu bevalt (de Conservatieven)  of niet (Labour).

Screenshot_13

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/18/neues-uberdensiegeszugderukipingrosbritannien-verleitet-david-cameron-zur-korperlichen-gewalt-gegen-uberlaufer/#more-43392

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nieuws over de triomftocht van de UKIP in GB verleidt David Cameron tot lichamelijk geweld tegenover overloper

 1. Frans Brassens zegt:

  Cameron heeft zichzelf -voorzover nog noodzakelijk- dus heel vlot, in een handomdraai, ontmaskerd. Hopelijk nu ook voor ‘het grote publiek’.
  Wie volgt?

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Hier rest slechts 1 antwoord : geweldig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Je zult zo’n kanjer , in je regering hebben zitten !!!
  Nee , hier stemmen we op Piet Paardelul , dan wel pinokkio
  en de rat Zwam zwam !!!
  Dus medelezers blijven stoken , we moeten nog een hoop mensen wakker krijgen !!
  dus kom op , !!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Cameron ook zo een VERRADER en LAPZWANS net als RUTTE en de ROOIE SAMSOM! Deze Cameron is een schande voor iedere conservatief.

  Like

 4. 2Crazy2True zegt:

  Een gezond verstand politicus met het charisma van Pim Fortuijn. Ik hoop niet dat hem hetzelfde lot te wachten staat, want links in GB is net zo verdorven als links in NL. Was het niet die schoft van een Tony Brair die de massa immigratie had aangezwengeld puur om de niet-socialisten op de stang te jagen? En toen kon zijn kleine broertje aan de andere zijde van de Noordzee natuurlijk niet achterblijven.

  Met hun vieze partijpolitieke spelletjes waren ze zelfs bereid onze beschaving in de waagschaal te stellen. Nederland vond een aardgasbel in zijn bodem ter waarde van 220 miljard en onze politici besloten zonder toestemming van de bevolking er een verrijkende multiculturele samenleving voor te kopen. Nu hebben we hem dan, het geld is op, verarming is ons deel en het land zit van onder tot boven vol terroristen.

  Dit soort volksverraad verjaart nooit. Alle betrokkenen dienen financieel tot op het bot uitgekleed te worden, waarna ze massaal aan de galg tentoongesteld mogen worden. Het lijkt misschien luguber, maar deze methoden moeten af en toe uit de kast gehaald worden om de elite weer voor enige generaties in het gareel te kunnen houden.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Schandelijke waarheid door argeloosheid.
   Labour zwoer op cynische wijze samen om het complete wezen van de Britse samenleving te veranderen zonder ons,”de Britten” iets te vragen.
   Lees het hele verhaal:
   http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index4538.html?pagina=9532

   Etnische zuivering in Engeland.
   Frank Dobson, een Labour-parlementslid en een verrader die zich in de ministeriele rangen heeft weten te werken in het kabinet van tony blair, was druk in de weer om het aloude electoraat te vervangen. Sprekend voor een publiek van immigranten uit Bangladesh in Tower Hamlets een paar jaar geleden, moedigde hij hen aan zichzelf te voorzien van alles wat er maar van de staat te krijgen is,en ging daarin erg ver…………..

   In gedachten houdend dat de Europese unie nog eens extra 20 miljoen migranten uit Azie en Afrika in de EU wil invoeren – terwijl onze kinderen niet alleen etnisch gezuiverd worden, maar al snel de status van etnische minderheid gaan bereiken en tevens gehersenspoeld worden in het aanvaarden van de verdringing van hun nationaliteit, van verdrijving van hun grondgebied en onderdrukking van hun cultuur -, zou misschien een grote denker van de grachtengordel mij dan kunnen uitleggen waarom het ”racistisch” is om zich tegen een dergelijk genocidaal politiek beleid te verzetten en waarom verschillende vn-verklaringen die met enorme aplomb worden geciteerd wanneer het op de palestijnen en diverse andere speeltjes van de socialistische elite wordt toegepast, ineens niet van toepassing zouden zijn wanneer het de inheemse Engelse bevolking betreft, die de ware slachtoffers van een etnische zuivering zijn………………………………….

   Vertegenwoordigers van de labour-regering van tony blair en gordon brown hebben openlijk, schriftelijk, toegegeven dat ze een weloverwogen beleid hebben van overspoelen het land met derde wereld immigratie met het voornemen de demografie voor eens en voor altijd te veranderen. Dit betekent dat de inheemse bevolking hun land ontnomen wordt.
   Kortom: de Britse autoriteiten hebben zwart op wit toegegeven dat zij een beleid van etnische zuivering nastreven tegen de inheemse bevolking…………………………………..
   Lees het hele verhaal:
   http://www.libertiesalliance.org/2010/05/06/etnische-zuivering-in-engeland/

   Like

 5. 2Crazy2True zegt:

  Dat hakenkruis voor mijn naam, ik mag hopen dat dat een toevalligheid is?

  Like

 6. luckybee zegt:

  Is Nigel Farage een Presbiteriaan,dan zou je denken dat hij op de voetstappen van Karel Martel onderweg is.

  Like

 7. Henny Clemens zegt:

  Nigel Farage, wat een politicus en wat een uitstraling heeft deze man.
  Jammer, Jammer, dat wij Pim Fortuyn zo laf zijn kwijtgeraakt.
  folkert v d graaf moet zijn straf nog krijgen!!

  Like

 8. Jean zegt:

  Of ze nu centrales sluiten of niet bij steeds meer mensen gaat het licht aan en zien ze de laffe misdaad veroorzaakt door dat EU gedrocht met voorop de schijnheilige drievuldigheid waarvan er reeds 2 te kennen hebben gegeven ‘eieren voor hun geld’ te kiezen.
  Of ze veel gaan kunnen genieten van hun eierenoogst is nog maar de vraag!
  Mensen in ’t nauw gedreven maken nl. rare sprongen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Go Nigel, Go !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s