Nederland heeft de handen al jaren vol aan ongepaste inmenging door Turkije

Screenshot_3

(Door: Syp Wynia)

Lodewijk Asscher leert snel bij. Als vicepremier is hij hard over de Turkse bemoeienis met een Nederlands pleegkind. Als PvdA-wethouder van Amsterdam subsidieerde hij nog de Turkse inmenging in Nederland.

Vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) wordt bekritiseerd, omdat hij naar aanleiding van de affaire-Yunus bemoeienis van een ‘vreemde mogendheid’ met pleegkinderen in Nederland ‘ongepast’ en ‘aanmatigend’ noemde.

Die kritiek is niet onbegrijpelijk, omdat de Turkse regering zich nog niet heeft uitgelaten over het 9-jarige pleegkind Yunus, dat bij lesbische pleegouders woont. Asscher kan ook moeilijk kritiek hebben op de Turkse overheid vanwege berichten in Turkse media.

Ook kan de Turkse overheid niet verantwoordelijk worden gehouden voor Turkse parlementariërs die campagne voeren tegen pleegzorg voor Turkse kinderen in het buitenland, al wordt die campagne geleid door een partijgenoot van de Turkse premier Tayyip Erdoğan.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Overheid, politici, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nederland heeft de handen al jaren vol aan ongepaste inmenging door Turkije

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Binnen afzienbare tijd is het point of no return voor de politieke elite bereikt.

  Like

 2. Leo zegt:

  Vergeet NOOIT hun daden en “beloon” ! ze er naar !!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende vinketering, zijn daar de geallieerde soldaten voor gestorven, dat ze ons bevrijd hebben van de NAZI TERREUR, en dat we nu wederom bezet worden maar nu door de ISLAMOFIELEN en EUROFIELEN. SCHANDE!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Vandaag komt die islamoFASCIST nota bene op bezoek. En Bea maar braaf handjes geven en ja-knikken, de hele politiek correcte elite zal ja-knikken.
  ZUM KOTZEN http://tinyurl.com/6hyhstp
  Blonde Mevrouw> http://tinyurl.com/cjw7aj4

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Uiteindelijk is er maar één criterium. Als iemand de juiste principes heeft dan zal alles wat hij doet resulteren in iets goeds. Als iemand NIET de juiste principes heeft dan kan men blijven doormodderen, het maakt niet uit, er zal geen blijvend resultaat van waarde zijn.

  We zouden kunnen aanvoeren dat van oorsprong de sociaal democratie een deugd was, het willen delen met anderen. En die anderen zien als gelijken. Maar het probleem zit hem niet in het willen zien als gelijken maar in het domme feit dat niet iedereen gelijk is! Als wij de Nederlandse arbeider met al zijn onhebbelijkheden op een morele weegschaal zetten met op de andere kant een Turks islamiet dan is er geen gelijkwaardigheid, omdat de waarde aan de oostkant van de weegschaal ontbreekt. Men kan doen alsof de Turk recht heeft op onze sympathie, maar dat is niet zo. Er ontbreken normen en waarden, en doen alsof er gelijkwaardigheid is dat is kolder. Lodewijk Asscher heeft dan in het verleden misschien wel gedaan alsof, maar hij zal toch uiteindelijk moeten accepteren dat er geen basis is voor een gelijkwaardige behandeling van de Turk. Het is heel simpel, de Turk is opgegroeid met het misverstand dat zijn bestaan eervol is en dat hij dingen bereikt heeft. Dit is een deerniswekkend misverstand. Omdat voor de islamiet nemen een hogere waarde heeft dan delen is er geen gelijkheid. Omdat er voor de islamiet geen gelijke waarde is tussen hem en de ander is er geen gelijkwaardigheid. Steun verleden aan islamieten op basis van gelijkwaardigheid en democratie is kolder. Het wordt niet begrepen, men ziet het slechts als een plicht van de minderwaardige mensen om de Turk financieel te mogen steunen, het wordt niet gezien voor wat het is, namelijk de achtergebleven mens helpen zich te ontplooien. De steun van Asscher is dus NOOIT begrepen geweest, want er is geen gemeenschappelijke basis van waaruit men communiceert.

  Dat Lodewijk Asscher er pas veel later achter komt dat hij contraproductief is bezig geweest, dat is jammer, maar het is beter dat men ten halve keert, dan ten hele dwaalt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s