Onze nep-elite: totale perversie inzake Israël

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Ik beweeg mij soms via-via in zeer hoge kringen van onze nep-elite. Maar mijn via-via’s houden dat geheim: niemand wil nog publiekelijk met mij geassocieerd worden, want ik zeg de echte waarheid en als je dus in mijn gezelschap wordt gespot, dan kan je het verder met je carrière wel vergeten. Ik bedoel dit serieus: het informele cordon sanitaire dat de vergiftigde pensée unique plus de baantjes van de zich boven ons bewegende dwaallichten moet beschermen is uiterst werkzaam

Onder deze deftige mensen van wie ik via mijn via-via’s wel eens wat hoor zijn natuurlijk ook gerenommeerde mainstream-journalisten, die als vaders en moeders de informatie selecteren en duiden die het plebs bereikt. Zo houden zij gevaarlijke gedachten buiten het volksbewustzijn en bewaken aldus de geestelijke volksgezondheid. Via een van mijn via-via’s kwam ik aldus achter het gedachtegoed inzake Israël van een van de prominentsten van het puikje van de journalistiek. Nee, die naam gaan we echt niet verklappen!

Mijn via-via, mijn zegspersoon, mijn bron dus, had tegenover deze Topper-uit-het-gearriveerde-denken de kwestie van de “bezette gebieden” ter tafel gebracht, want dat is, zoals bekend bij lezers van dit weblog, die grote roestige leugenlaster-spijker waaraan de al ruim 40 jaar durende Israël-demoniserings-campagne van het het Palmaffia-lovers-conglomeraat is opgehangen.

En vervolgens ging deze Topper uit de vaderlandse journalistiek aan mijn zegspersoon uitleggen dat die het tóch niet helemaal goed zag inzake die “bezette gebieden”. Want kijk, zei Topper, forméél mag het wel zo zijn dat die bezette gebieden eigenlijk geen bezette gebieden zijn, maar er bestaat in de internationale politiek ook nog zoiets als voortschrijdend inzicht.

Voortschrijdend inzicht!

En Topper vulde dat “voortschrijdend inzicht” op met: meteen na de Zesdaagse Oorlog van 1967 wilde Abba Eban de gebieden die door Israël waren veroverd teruggegeven op voorwaarde van erkenning van Israël. En dáárom gaan Amerika en de EU en de Russen en de VN er nu óók gewoon vanuit dat de Palestijnse gebieden bezet zijn. En dáárom zijn al die resoluties en routekaarten van vredeprocessen sinds 1967 daarop gebaseerd. Dus Israël was zelf de eerste die het land-voor-vrede beginsel introduceerde! De Joden hebben het dus zelf gedaan! Hadden die Joden maar niet vrijwillig over teruggeven moeten praten. Ze gingen in WO II toch ook vrijwillig die treinen in! Oh nee, dat laatste zei Topper niet. Excuseer.

Zou er ook zoiets als regressief inzicht bestaan? Dus dat je begrip van de werkelijkheid mettertijd heel erg achteruit gaat? Een soort intellectuele en morele Alzheimer?

Want. Want! De eerste perversiteit die in bovenstaande redenering van Topper opvalt is deze: uit  verlangen naar vrede en uit coulance doet Israël in 1967 aan de Arabieren een genereus voorstel en dat wordt meteen door “de wereld” opgevat als een schuldbekentenis. Zie je wel! Ze wéten het wel, die Joden! Dat ze eigenlijk geen recht hebben op dat land!

Zó lusten we er nóg wel een! Door het via de Joodse Raad “meewerken” aan de deportaties naar de vernietigingskampen hebben de Joden toch eigenlijk feitelijk verklaard tegen deze transporten geen bezwaar te hebben. En hebben de Joden niet ook moeten betalen voor de transporten? Door die betalingen hebben zij zich akkoord verklaard! Natuurlijk!

Maar de perversiteit van Topper en “de wereld” laat zich nog breder duiden. En wel aldus:

1) Gedurende 80 jaar, vanaf 1890, brengen de Joden humaniteit en welvaart  in een streek waar ze alle recht hebben zich te vestigen en worden door de Arabieren bedreigd, propagandistisch ontmenselijkt, geterroriseerd en genocidaal beoorloogd.

2) Dan maken de Joden in 1967 na een overwinning op de terreur een groot  gebaar van coulance, puur uit vredesverlangen en willen een enorm deel van hun recht vrijwillig opgeven.

3) Vervolgens worden de Joden wéér 50 jaar door de Arabieren bedreigd, propagandistisch ontmenselijkt, geterroriseerd en genocidaal beoorloogd.

4) Dit alles is voor Topper en “de wereld” aanleiding dat ene tussen-moment in de tijd, dat gebaar van coulance, dat door alles wat daarvóór en daarná kwam als futiel en vergeefs is bewezen, tot criterium te maken.

Mijn vragen aan Topper zouden luiden: zie je werkelijk niet hoe pervers dit is? En dan die “wereld” van de Verenigde Nazi’s (nee, geen spelfout) waarmee jij je identificeert!

__________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Gazastrook, Israël, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Linkse Kerk, Naïviteit. Bookmark de permalink .

24 reacties op Onze nep-elite: totale perversie inzake Israël

 1. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Beste Martien,
  Je stukken zijn zo langzamerhand even flitsend als het rapier van de ware edelman.
  ’t Is alsof ik Markies De Cantecler hoor zeggen: “Wat let mij, Topper, u door mijn knechten te laten tuchtigen!”
  Ik moest een paar keer lachen om de wijze waarop je de absurditeit van het argument van Topper (c.s.) met een paar tegenvoorbeelden aantoonde. Hier is er nog een: voor de ster – vervaardigd in een textielfabriek in Enschede – moesten de Joden f 1, 50 (of was ’t f 1, 25?) betalen, waarmee
  ze dus als klanten met die koop de legitimiteit van de ster bevestigden. Zoiets dus…
  Inderdaad, de perversiteit van dergelijke argumenten heeft kosmische vormen aangenomen. Terwijl iedereen tegenwoordig toch minstens tot z’n 16e onderwijs heeft genoten.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Erik Mokum, Erik Mokum . . . . . . . die naam kén ik toch.
   Oh ja!
   http://www.amsterdampost.nl/het-schelden-van-martien-pennings/
   Kijk, als jij vindt dat ik in het analyseren van het kosmisch perverteren een grote hoogte heb bereikt, dan moet ik dat compliment kwadrateren.
   Want het komt van iemand die op Georg Wilhelm Friedrich Hegel is gepromoveerd en dan mag je je jezelf toch wel een specialist in het dialectische dóórdraaien noemen.
   Also: danke schön Herr Doktor!

   Die Joden die voor hun eigen ster moesten betalen, hou ik er óók in en bewaar ik voor een volgende keer.
   Onder Saddam Hoessein was het de gewoonte dat de familie van de vermoorden voor de gebruikte kogel moesten betalen.
   Je kijkt naar het onweersachtige spektakel van de totale waanzin van onze nep-elite en je zegt:
   “Praw! Der Donderweder!”

   Like

 2. friki zegt:

  Alweer een “Top”, stuk van heer Pennings.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN en de POLITIEK CORRECTE KLIEK, zullen blijven doorgaan met het belasteren van Israel, maar tegelijk PAMPEREN ze een WEERZINWEKKENDE OORLOGSIDEOLOGIE de PISLAM. KOTSEN moet ik van deze POLITIEKE LAPZWANSEN uit heel Europa, met de dag krijg ik een grotere hekel aan dat volk. PEK en VEREN dat verdienen deze vuile HUICHELAARS.
  Martien, U heeft gelijk!

  Like

 4. Jan zegt:

  Dat de Nederlandse regering Electronic Intifada financieel steunt geeft aan dat zij niet bereidt is antisemitisme te bestrijden maar dit steunt.
  http://www.gatestoneinstitute.org/3631/dutch-government-bds

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Dank je, Jan.
   Mooie analyse van de perverse waanzin van . . . . . eh . . . . . het kabinet Rutte-Timmermans.
   Ook in het buitenland begint de kierewietitude van Fransje op te vallen.
   Roelf-Jan zei zojuist tegen mij: wij zijn als die tijger in Artis die alsmaar op en neer loopt voor die tralies.
   We zijn onze tegenstanders moreel en intellectueel net zo de baas als die tijger het gapende publiek.
   Maar we komen niet door die tralies heen.
   Roelf-Jan kwam op dat beeld omdat hij drie jaar geleden werd aangevallen door moslims toen hij filmde in de buurt van een moskee in Amsterdam-West op het August-Allebéplein.
   Binnen de kortste keren had de politie van Roelf-Jan de aanvaller gemaakt en van de baardapen de slachtoffers.
   Zodoende twitterde hij richting Marcouch die getuigen had opgeroepen in verband met die drie politie-auto’s die recentelijk in brand zijn gestoken in Slotervaart: “Doe geen moeite want bureau Allebéplein neemt geen aangiftes op als Marokkanen de daders zijn.”
   En nu is Roelf-Jan van Twitter geband.
   Je kan nog zo’n intellectuele en morele tijger zijn, de idioten verstevigen gewoon het traliehek.
   Je komt er niet door.

   Like

 5. Martien Pennings zegt:

  De vervulling van mijn voorspelling ontrolt zich voor mijn ogen
  Ik voorspel het namelijk al een jaar of tien: de burgeroorlog in West-Europa zal beginnen met een oorlog in het Midden-Oosten en dan zullen de 5e colonnes van de moslims in de Europese steden met aanslagen beginnen en zal de burgeroorlog een feit zijn.
  Ik heb steeds gedacht dat het een oorlog tussen Israël en de rest van de gekken aldaar zou zijn, maar het gaat nu om een intern conflict tussen de patiënten van de inrichting die Midden-Oosten heet:
  Op de afdeling Syrië is het aan de hand, maar de brand zal zich ongetwijfeld zodadelijk naar Israël uitbreiden
  De “Jihadstrijders” (100 uit Nederland) die naar Syrië zijn getrokken uit alle Europese landen zullen aanslagen gaan plegen als ze terugkeren.
  Honderd procent.

  Even nog een ander inkijkje in de totale incompetentie van wat zich onze elite waant.
  Die reus van een dwaas Opstelten, die was gewaarschuwd voor wat iedereen met een IQ van boven de 20 kon zien aankomen: als je die wietpas in Limburg invoert gaat de handel zich weer naar de straat verplaatsen.
  Inmiddels is dat dus gebeurd.
  EenVandaag had vandaag een reportage met de cijfers.
  En hij wordt niet gestraft, die Opstelten.
  Hij blijft gewoon minister en hij blijft gewoon gerust-stellend in alle microfoons bassen.
  Niemand die zegt: “Kan die mijnheer publiekelijk op de Dam in Amsterdam opgehangen worden?”
  Dit is dus iemand die alle grenzen van incompetentie heeft doorbroken.
  Wat zei jij ook alweer, Roelf-Jan: http://bit.ly/14awcor: “Onze nep-elite is verslaafd aan liegen”?
  Jaja en ze zijn incompetent, ze maken van alles een puinhoop en ze komen er mee weg.
  Nergens meer een reality-check.
  Ook niet bij verkiezingen, want de kiezers zijn blijkbaar ook te stom of te gehersenspoeld of te lamlendig.

  Ik weet niet meer wat ik moet zeggen of doen.
  Misschien onder het schreeuwen van “leve de EU, de euro, leve Erdogan, leve het Kalifaat” met een vuursproeiende Kalazjnikov van Amsterdam via Den Haag naar Brussel rennen.
  Of misschien wil ik wel euthanasie.
  Ik wil in elk geval deze werkelijkheid uit.
  Ik trek dit niet meer.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Roelf-Jan Wentholt 18.11. uur. Hierop zeg ik AMEN. Helemaal met Roelf eens!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 19.01. uur. Martien ik geloof ook dat ik niet meer goed word. Ik geloof dat deze wereld een gigantisch gekkengesticht is geworden. Ik geloof dat ik maar gauw mijn valium tabletje moet nemen….zucht. Als je het in deze wereld nog niet bent, dan wordt je het wel- volslagen kierewiet-.

  Like

 8. Jan zegt:

  Socialisten zullen je leven overal verzieken zelfs al zou je naar een andere planeet verhuizen, deze opbouwen met ‘geloofsgenoten’, een socialist zou komen en beginnen te krijsen dat hij het volste recht heeft hier te zijn om ‘eerlijk te delen’*, waarna alle ellende van voren af aan begint.
  Socialisme=krankzinnigheid

  *Samsom: “De basis onder een sterke economie wordt gevormd door een EERLIJKERvinkomensverdeling…. Een land waarin we EERLIJK delen, kansen bieden en vooruitgang creeren. ”
  (uit: Onze keuzes voor de toekomst van Nederland; Speech Diederik Samsom – 10 april 2012, Museum voor Communicatie Den Haag)

  (net een klein kind, dat jankt en zeurt als een ander iets heeft door hard werken, maar dat woord kent Samsom niet)

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 19.39. uur. Zo is dat Jan, krijsen dat kunnen de RODEN, de 5e colonne van de islam het beste. De grootste huichelaars zitten in de “linkse kerk”.

  Like

 10. Rick zegt:

  @Martien Pennings: Gij zijt een kei. Artikelen zijn welhaast van literair niveau. Subliem; De inhoud ervan staat als een paal boven water!!

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Er heeft zich een soort gelatenheid van mij meester gemaakt. Misschien is dat maar goed ook. Er waren klachten vanuit de familie, dat ik ‘veranderd’ zou zijn en niet ten goede.
  Alleen mijn twee oudste broers nemen me bloedserieus.
  Wanneer de rest een mail van me krijgt met verwijzing naar dit blog of soortgelijke blogs is het altijd opvallend lang stil.
  Triest… dieptriest.

  Like

 12. rommel zegt:

  Moah, een beetje gelijk heeft die Topper met zijn voortschrijdend inzicht wel. Als overwinnend leger met veroverd gebied in bezit moet je natuurlijk nooit een vrede aan de vijand aanbieden voor teruggave van het buitgemaakte territorium. Dat gaat gaat helemaal tegen de leer van Sun Tzu en Clauschewitz in. Als je aan de winnende hand bent vernietig je de vijand volledig en pakt al zijn gebied, of las een wapenstilstand in om de tegenstander een voor jou voordelig vredesvoorstel laten te doen.
  “One may know how to conquer without being able to do it. ”
  ― Sun Tzu, The Art of War

  Like

 13. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Van Hoorn verwijst naar een geactualiseerde versie van “De protocollen van de wijzen van Sion”, zijnde een masterplan van een apocryfe (?) Israelische “strateeg”, Oded Yonin, voor het vormen van een “Groot Israel”, waarbij de Arabische landen opgedeeld zouden worden.
  Tja, daar ziet de hedendaagse werkelijkheid wel naar uit. ’t Doet me denken aan een gezegde van mijn grootmoeder: “Als kodisjborger wil, kan hij een kapottene wandelstok af laten gaan.” Het slaat wel nergens op, maar dat doet Van Hoorn ook niet.

  Like

 14. Martien Pennings zegt:

  Ach, de Protocollen van de Wijzen van Zion in gemoderniseerde vorm.

  Like

 15. ‘(…) een van de prominentsten van het puikje van de journalistiek. Nee, die naam gaan we echt niet verklappen!’ – Maar de cirkel kan vast wel een beetje verkleind worden: NOS? NRC? Of zit daar per definitie geen puikje van de journalistiek en moeten we het hier bij Bert, bij AP of zelfs bij DDS zoeken?

  Like

 16. Martien: Een perfect staaltje van “de spijker op de kop slaan!”

  Like

 17. Banderes zegt:

  Martien, het kon bijna niet meer, maar je presteert het nu tóch: je overtreft jezelf ! Dit stuk ga ik inlijsten. En bij je zinsnede: “van wat zich onze elite waant” leg ik een lauwerkrans. Geweldig !

  Like

 18. Henny Clemens zegt:

  Ik reageer niet vaak maar ben het met bijna alles eens op deze site.
  Wat mij nu echt raakt is dat Martien Pennings zegt, ik trek dit niet meer!
  En zo vergaat het bijna iedereen die de waarheid verkondigd maar daardoor aan alle kanten aangevallen wordt.
  Ik ben allang moe, sinds in Rotterdam een moslim de burgemeester is en een hele grote wijk (Feyenoord) in handen is van de turkse maffia, het huilen is er niet meer, maar wel een soort vervlakking, omdat dat gevoel je een beetje beschermt.

  Martien en anderen hier, geef niet op aub.
  Het is mijn toevluchtsoord.

  Like

  • Anneke zegt:

   Ben blij dat wijlen m’n ouders in de vroege jaren-60 weggevlucht zijn uit dit – Rotje aan de Maas -!!! Feitelijk de tweede vlucht uit deze (‘barbaarse’) stad…!!! “Vader zag de bui (toen) al aankomen, na héél bewust WW-II te hebben meegemaakt. De vreselijke fase (1940-1945) heeft hem een héél goed politiek – en geschiedkundig inzicht geschonken”.

   Like

 19. Pingback: Nieuwsuur Eikelboomt Jodenhaat: de subliminale hersenspoeling door de Publieke Omroep | E.J. Bron

 20. Anneke zegt:

  “Ach; geeft men één vinger als blijk van…., dan wil de ander direct je gehele hand. Het is ook nooit goed”. Erkennen (BEkennen) dat er inmiddels een – pyramide geschiedvervalsing – is ontstaan zou veel flinker, dapperder zijn. Maar nee; dan gaat men weer (à la minute) af…als een gieter. Dat is ‘in veel ogen’, juist hartstikke slap. Dat de elitaire stinkende massa snel weggevaagd mag worden!!!

  Like

 21. Fred zegt:

  Hoho, Martien.
  “Ik trek dit niet meer.”
  Ik hoop dat je het nog heel lang zult “trekken.”
  Iemand, ja iemand moet toch de juiste informatie aan het volk doorspelen.
  Komop, kop op en gà ervoor. Laat je niet ontmoedigen.
  We kunnen je niet missen.
  Elke juiste informatie, hoe klein ook, zal het besef beetje bij beetje doen toenemen.
  Vergeet dat niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s