Hoe leg ik het mijn Chinese vrouw uit?

Screenshot_22

Ik woon nu bijna twee jaar bij mijn vrouw in China. Gisteren voelde ik me weer gedwongen om Duitsland aan haar te moeten uitleggen en ik stelde vast dat het steeds moeilijker wordt om aan normale mensen buiten de DDR 2.0 de toestanden daar duidelijk te maken.

Het ging om de moord in Kirchweyhe en de Orwelliaanse gevolgen (zwijgen van de media, herdenkingsverbod, “ronde tafel tegen rechts”, etc.) Ik laat de vragen van mijn vrouw in gebroken Engels staan.

Ik legde de zaak dus aan haar uit: een moslimbende zou opnieuw een Duitser hebben vermoord. Ze zouden op het hoofd van het op de grond liggende slachtoffer hebben ingetrapt, totdat er van zijn hersenen niet veel meer over was.

Mijn vrouw: “Why?”

Ik legde haar uit dat het tegen het hoofd schoppen helaas de meest populaire manier van o.a. Turken zou zijn om iemand te molesteren. (daarbij moet ik opmerken dat ik vroeger jarenlang in het nachtleven van München heb gewerkt en dat ik heel goed weet hoe dat gaat met die Turkengangs. Ik heb destijds NOOIT een Turk “man tegen man” zien vechten. Alleen als ze in een roedel op een weerloos slachtoffer kunnen inschoppen voelen ze zich sterk).

Mijn vrouw: “If happened in China, must be die, I think”

Mijn vrouw bedoelde dus dat, wanneer (puur  theoretisch) een geïmmigreerde moslimgang zoiets in een Chinese stad zou doen, deze helemaal zou worden terechtgesteld. Iedereen voor het vuurpeloton. Maar dat niet alleen:

Mijn vrouw: “Even people must kill them”

Ze bedoelde dat het vermoedelijk helemaal niet meer tot een terechtstelling door de staat zou komen, omdat de bevolking in de desbetreffende stad de touwtjes zelf in handen zou nemen.

Ik wees haar erop dat in Duitsland nu eenmaal de doodstraf niet zou bestaan. Bovendien zou de Duitse bevolking over het algemeen toch maar weinig te weten komen over zulke incidenten, omdat de media de achtergrond van de misdaden of zelfs de misdaden zelf zouden verzwijgen.

Mijn vrouw verbijsterd: “Why?”

Daar stond ik dan weer een keer met de mond vol tanden. Hoe zou ik aan een vrouw uit China – een land, waarin de media GEDWONGEN gelijkgeschakeld zijn – de media in Duitsland moeten uitleggen, die zich VRIJWILLIG gelijkschakelen?

Ik probeerde het als volgt: ik legde haar uit dat de overweldigende meerderheid van de Duitse journalisten en redacteuren politiek links zouden zijn (meer dan twee derde deel volgens een onderzoek).

Mijn vrouw: “Left?” (met dat begrip kon ze niet veel beginnen)

Ik probeerde het dus een beetje te omschrijven en legde uit dat ze “communisten” zouden zijn (want DIE kent ze natuurlijk), maar ik maakte meteen duidelijk dat het om een andere vorm van de communistische ideologie zou gaan dan de vorm die zij zou kennen. Dus probeerde ik haar het verschil tussen het economische marxisme (het oude Lenin-Stalin-Mao-marxisme) en het culturele marxisme (de in Duitsland en de EUSSR heersende vorm van marxisme) uit te leggen. Ik gaf als voorbeeld dat het Chinese economische marxisme ondanks de culturele revolutie en de een-kind-politiek het gezin als INSTITUUT niet vernietigd zou hebben, omdat dit voor hem helemaal niet meer nodig zou zijn geweest. Het had de macht immers al militair gewonnen. Een vernietiging van het maatschappelijke basisprincipe gezin had geen zin meer en zou gezorgd hebben voor een contraproductieve chaos. Daarom heerst er in China ook nu nog een intacte familiecultuur en een intact familiebegrip: iedere – IEDERE – man wilt trouwen en een gezin hebben, en iedere – IEDERE – vrouw wil kinderen. Sowieso het ene toegestane kind en met behulp van trucs en omkoping nog een tweede.

Het in West-Europa en Amerika verbreide cultuurmarxisme, legde ik verder uit, zou anders functioneren. Het zou eerst de cultuur, de familie, de samenleving, de taal etc. vernietigen om daarna op de puinhopen de socialistische hel…eh, het socialistische paradijs op te richten. Dat in ieder geval zou het oorspronkelijke plan van de cultuurmarxisten geweest zijn. Tegenwoordig zou het echter al een ideologisch automatisme geworden zijn. Wanneer vertegenwoordigers van de Groenen tegenwoordig de vernietiging van de samenleving bespoedigen, dan spreken ze niet meer van de “dictatuur van het proletariaat” als doel, maar van de “grote transformatie”. Eh, hetzelfde. Totalitair lijkt op totalitair, maakt niet uit welke naam het draagt.

Ik merkte dat mijn vrouw niet veel begreep van datgene wat ik vertelde. Ze kijkt dan altijd zo afwezig de andere kant uit.

Ik werd dus concreter en legde uit dat de cultuurmarxisten in de Duitse media zulke moorden en vooral hun multiculturele achtergronden verzwijgen, omdat ze bang zouden zijn dat berichten over de daadwerkelijke toestanden hun plan zouden kunnen verhinderen, namelijk om door massa-immigratie – hoofdzakelijk van islamitisch lompenproletariaat – de samenleving verder te versplinteren, de economie de afgrond in te trekken, de Duitse steden in een criminele hel te veranderen en heel terloops het Duitse volk definitief op te heffen. Dit “plan” van de cultuurmarxisten zou koste wat het kost door moeten gaan, wat er ook zou gebeuren. Daarom zou er officieel altijd multiculturele “vrede, vreugde, alles koek en ei” gepropageerd moeten worden. De hel van de multiculturele realiteit zou het volk alleen ervaren door rechtstreekse confrontatie of uit de onafhankelijke nieuwssites en blogs op internet. Alleen die zouden uitvoerig berichten over de misdaden en de achtergronden, zonder iets te verzwijgen.

Screenshot_20

Mijn vrouw lachte: “Like China!”

Mijn vrouw bedoelde daarmee dat de mediatoestanden in Duitsland zouden lijken op die in China.  In China bevinden de massamedia (tv, radio, kranten) zich vanzelfsprekend stevig in handen van de Communistische Partij. Daarin zoekt men tevergeefs naar de waarheid over de Chinese toestanden. Die vind je alleen maar op internet posting sites, die weliswaar ook gecontroleerd worden, maar gewoon niet compleet. Wanneer er ergens iets smerigs gebeurt, zul je daarover kunnen lezen op een blog of hierover op de een of andere fotosite een foto kunnen vinden. Het blog wordt dan op een bepaald moment gecensureerd en krijgt een waarschuwing, maar het internet is simpelweg niet dood te krijgen. De censuurbonzen van de Communistische Partij winden zich dan ook steeds opnieuw massaal op over de “geruchtenschrijvers” en “ophitsers” op internet. Net zoals in Duitsland, waar de politiekcorrecte media, politici en Turkenlobbyisten zich nu opwinden over het kwade, o zo kwade “rechtse” “misbruik” van het internet vanwege Kirchweyhe.

Toen zei ik tegen mijn vrouw dat het treurigste aan de Kirchweyhe-zaak zou zijn dat de Duitse slachtoffers de Turkse moordenaars zelfs ZELF zouden hebben uitgenodigd voor de noodlottige busreis.

Mijn vrouw verbijsterd: “Why?”

Ojé, ojé! Hoe zou ik deze waanzin nu moeten uitleggen? Ik ging weer terug naar de linkse media. Ik herinnerde mijn vrouw er aan dat er in de mediapropaganda altijd sprake zou moeten zijn van “vrede, vreugde, alles koek en ei”. Maar niet alleen daar. Ook op scholen, kleuterscholen, op de werkplek, in kerken, etc. zouden de jonge Duitsers deze totalitaire multiculti propaganda  met de paplepel krijgen ingegoten. Daardoor zouden complete generaties hun natuurlijke beschermingsmechanismen kwijtraken, namelijk die van het gezonde menselijke verstand. Ik probeerde een voorbeeld te geven: ze moest zich voorstellen dat ze buiten ging wandelen en dat er aan de andere kant van de straat opeens een meute grommende en kwijlende Dobermann pinschers zou lopen. Zou ze de straat oversteken, op de honden afgaan, “braaf!” roepen en ze beginnen te aaien?

Mijn vrouw keek een beetje geïrriteerd. Begrijpelijk. Geen mens met gezond verstand zou zoiets doen. Dus vroeg ik haar hoe het zou als zij iedere dag van kleins af aan in de media, op school, etc. te horen zou krijgen dat Dobermann pinschers lief en ongevaarlijk zouden zijn en “alleen maar zouden willen spelen?” En dat, wanneer Dobermann pinschers iemand verscheuren, dit alleen maar je eigen schuld zou zijn, omdat hij niet gevoelig genoeg was of slechts was en de Dobermann pinschers beledigd zou hebben, enz.

Ik merkte dat mijn vrouw niet meer naar deze onzin wilde luisteren. Te fantastisch en waanzinnig voor haar oren.

Mijn vrouw: “So, what to do?”

Ik legde mijn vrouw uit dat men op dit moment machteloos zou staan tegenover de toestanden in de Duitse media. En wat de moslims zou betreffen, het zou vermoedelijk eerst nog veel erger moeten worden tot zich in ieder geval een geringe vorm van verzet zou kunnen vormen. Mijn vrouw begreep waarschijnlijk niet waarom de Duitsers zich zo gedragen, want ze begon te praten over Xinjiang, de islamitische provincie van China, waarin zich , hoe kan het ook anders, een grote hoeveelheid islamitische terroristen bevinden.

Mijn vrouw: “Xinjiang muslims killed many Han Chinese. Look what they did. So government killed them. With muslims is the only way. If make trouble, must beat them. If still make trouble, must kill them.”

Dat klinkt hard. Ik moet er tegelijk bij zeggen dat mijn vrouw met uitzondering van de terreurbestrijding en deze stomme Japanse eilanden op alle andere gebieden een politieke tegenstander is van het Chinese regime. Maar wat hieruit naar voren komt, is ook niet zozeer de lijn van de regering, maar veelmeer gezond mensenverstand volgens het Bijbelse motto: “Als er iemand komt om je te doden, dood hem dan eerder.”

Mijn vrouw verder: “If happened in China, government must ask all to leave. If not leave then government must kick them out.”

Ik legde haar uit dat zo´n eis in Duitsland een storm van mediale verontrusting zou veroorzaken. Ze zou dan “nazi” genoemd worden.

Mijn vrouw lachte: “I´m Chinese. How can be Nazi?”

Ik antwoordde dat de linkse eenheidspartijen en eenheidsmedia in Duitsland van IEDEREEN een nazi zouden kunnen maken als met een toverstaf.

Tja, en toen schreeuwde het kind en was het gesprek beëindigd. Gelukkig, want ik was niet meer in staat om de Duitse waanzin nog verder uit te leggen. Wanneer je Duitsland aan een buitenstaander moet uitleggen, merk je pas goed hoe absurd en ziek de toestanden daar al geworden zijn. Zelfs Orwell zou dat allemaal te fantastisch geweest zijn.

Er zijn veel redenen waarom ik van mijn vrouw houd. Eentje daarvan is haar absolute eerlijkheid en het helder benoemen van toestanden en oplossingen (ook al vind ik veel van haar oplossingen te radicaal). Ze is gewoon een persoon, volledig onaangeroerd door politieke correctheid, slechts gewapend met gezond mensenverstand. Mijn vrouw was nog nooit in Duitsland. Dit jaar is het vermoedelijk zover. Dan zal ik nog veel meer Duitse waanzin aan har moeten uitleggen. Ze zal me met grote ogen aankijken en denken dat ze in een gekkenhuis is beland.

Screenshot_21

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/03/wie-erklar-ichs-meiner-chinesischen-frau/

Auteur: Phil

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Communisme, Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Justitie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op Hoe leg ik het mijn Chinese vrouw uit?

 1. Martien Pennings zegt:

  Goed gekozen stuk, Bert.
  Er komt een burgeroorlog.

  Like

 2. Marcel zegt:

  Zo is het zeker. Phil en Martien zien het goed.

  Wel jammer dat die zo goed als zeker komende burgeroorlog geen verzetsstrijders zal leveren die de verantwoordelijken ter verantwoording roepen maar tussen westerlingen en moslims zal gaan waarna Grote Broer alles tezamen onder totalitaire controle zal brengen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De linkse PLOERTEN, noemen iedereen NAZI die niet is zoals zij. Het is inderdaad het cultuur marxisme, met een flinke portie anarchisme die onze samenleving naar de kloten helpen. Het is ook niet voor niks, dat het ANARCHISME de these aanhangt van: Op de puinhopen van de beschaving, zullen wij= de anarchisten, een nieuwe samenleving opbouwen. Doet mij denken aan de klootzak RIESSEN, juist de voormalige politiechef, die de uitspraak deed om alle PVV kiezers te deporteren, om zo aan een andere SAMENLEVING te werken. Ziehier het krapuul der RODEN en geheel LINKS!

  Like

  • koddebeier zegt:

   @Tom. Tijdens Neurenberg2 zullen de guillotine’s hun dagelijks lied zingen !!
   Hoor het suizen van de valbijl van het bois de justice .

   Like

  • friki zegt:

   Ja Tom, die uitspraken van van Riessen zal ik nooit vergeten. Ook zei hij:” Wilders moeten we mollen”.. Waarom zijn deze mensen nooit voor het gerecht gesleept voor haatzaaien?

   Like

 4. Rudi zegt:

  Groot gelijk Tom! Het culturele marxisme wil een samenleving volgens hun ‘perfecte ideologie’ en schrikt er niet voor terug samen te werken met ander totalitair tuig, desnoods als ze deze zonder boe of ba moeten binnenlaten en zonder weerwoord en UIT NAAM VAN DE HEILIGE DIVERSITEIT hun gang moeten laten gaan.

  Wat ik goed onthouden heb uit het artikel is dat de Chinezen zo slim zijn geweest om -in tegenstelling tot het oikofobe zootje in het Westen- het gezin en de familie (de bakermat van de eigen cultuur, dus) intact hebben gelaten.

  Like

 5. Piet Klont zegt:

  Ik voel me al jaren een roepende, een gillende, in een gekkenhuis genaamd Holderdebolderpolderkolderland.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Het gaat mis, Bert, helemaal mis. Prima schrijfwerk overigens.

  Like

 7. Ik wens de man sterkte en wijsheid toe bij het uitleggen van dingen die niet uit te leggen zijn, het ergste is dat dit verhaal één op één ook naar ons kleine kouwe kikkerlandje verplaatst kan worden.
  Ook hier wordt het straatbeeld vervuild door wandelende teletubbies van Marokkaanse of Turkse origine en door hun ernstig misdragende nageslacht.
  Opvallend daarbij is dat in wijken waar deze bevolkingsgroepen in grote getalen aanwezig zijn er weinig woon/werkverkeer is……..

  Like

 8. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat ook bij ons de enige partij die tegen de kroning van Willem Alexander protesteerd alleen de Partij van de Dieren was en die vertegenwoordigd geen mensen maar dieren.Dit wordt door ons inclusief de Christeijke partijen gewoon vergeten.Dat Jezus tegen zijn rusiemakende discipelen heeft gezegd :” Ik ben niet gekomen om te heersen,maar om te dienen.”En wij laten weer iemand over Nederland heersen.” Dat niet God is.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 06.35. uur. Dat heeft U goed gezien Luckybee.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Heel goed stuk, het bevat trouwens de harde waarheid :With muslims is the only way. If make trouble, must beat them. If still make trouble, must kill them.”
  Dit is de enige taal die moslims verstaat.!!

  Like

 11. Iznogoud zegt:

  In haar simpele Engels toont deze Chinese vrouw dat ze met beide benen stevig op de grond staat.
  Een heel slimme vrouw die de zaken beter doorziet dan de meesten in Duitsland en de rest van Europa. Kan ze in haar eentje de baantjes van de drie Stooges (Rompuy, Barosso en Ashton) niet overnemen? Dan gaan we misschien de goede kant op.

  Like

 12. Piet Klont zegt:

  tijluylenspiegel zegt:
  22 maart 2013 om 02:53

  Kan best wezen Tijl, maar als ik je avatar eens goed bekijk, wat moet dat, die hand daar bij je snikkel!?

  Like

 13. Piet Klont zegt:

  Of gebruik je die als wapen in de strijd??
  😀

  Like

 14. Makropoelos zegt:

  Een uitstekend atikel, het geeft een duidelijk beeld van de droefheid en de elende die de linkse hufters bewust laten onstaan. Die griezel met die stekende blauwe oogjes in zijn rolstoel verkondigt ook simpel weg, om de federale (nazi) staat eUROPA te vestigen hebben we eerst een zware crisis nodig. Met andere woorden een shock-doctrine gelijk in Chili. Alleen gaat het hier veel omvangrijker zijn, namelijk 500 miljoen Europeanen. Een stevige burgeroorlog en de dictatuur van de elite kan gevestigd worden om 500 miljoen Europeanen horig te maken. Kop buigen, bek houden en werken voor een hongerloon.
  Er wordt dus in wezen afgemaakt wat de elite Hitler had opgedragen. Maar deze was wat te grof en ze moesten hem stoppen. Om ook daar weer grof aan te verdienen. (Oorlogsindustrie)
  Kijk wie er bij Bernhard aan tafel zaten toen in 1954 de Bilderberg Groep werdt opgericht enkelen van hen hadden hun sporen verdiend tijdens de nazi tijd(IG Farben en de bankier van Hitler) en Rockenfeller enz enz.
  We worden verraden en verkocht door deze verziekte machtwellustelingen. En met dat tuig zit ons koninghuis en onze premier Rutte en Pechthold en consorten achter gesloten deuren aan tafel. En Monti en Sutherland en de rest van het “Steering Committee”, dus het complete afschuim van de banken en multinationalen ganster wereld. En nu krijgt Dijsselbloem de schuld van het Cyprus dissaster. Och arme de onnozelheid straalt uit z`n ogen. En via hem krijgt Nederland ook een veeg uit de pan. Want dat zijn ook lastige opsodemieters. Gelukkig maar en we moeten nog veel lastiger worden.

  Wij moeten niet meer praten, maar ons organiseren. Om te beginnen kleine kernen die zich aan een gaan sluiten met als einddoel het bezetten van Brussel, tot de EU maffia opgerot is.. Ik vraag mij ook af of het “Burger-Forum-EU” al contact heeft met het “Aternative Fuer Deutschand” en soorgelijke groepen in andere landen. Ik hoop het, wens het en geloof er in !!!.

  SAMEN ZIJN WE STERK.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Makropoelos 12.12. uur. Geheel eens met uw reactie.

  Like

 16. Makropoelos zegt:

  Dank je Tom! We moeten ons bundelen ondanks de desinteresse van het Nederlandse volk. Het schijnt in alle critise situaties zo te zijn en dat daardoor de negatieve krachten het zo gemakkelijk hebben om zich te manivesteren.
  Ik wordt er doodziek van dat we Nederland niet meer vrij zouden kunnen krijgen van Brussel en de islam. We zijn door de elite in slaap gesukkeld door de schijnwelstand die ze over ons uitstrooide.
  Ondertussen waren zij bezig om dat af te maken wat Hitler niet gelukt was een “Nieuwe Wereld Orde” waar zij het voor het zeggen hebben.

  We moeten ons echter blijven weren, hoe onmogelijk dit er ook uitziet. Al bereik je maar 1 mens en deze de volgende enz enz. Het z.g.n sneeuwbal effect. Tom het moet lukken om dat verdomde Brussel te bezetten om dat tuig daar te verjagen.

  Samen zijn we sterk!!!

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Makropoelos 17.48. uur. Bedankt voor de hartverwarmende woorden beste Makropoelos. Ik heb al zo vaak gesproken met onze kinderen over deze gang van zaken, zelfs de berichten van Bert doorgestuurd, maar het lukt gewoon niet, ze willen of kunnen het niet zien wat er speelt. Heel rot is dat, maar ik zal het blijven zeggen tegen iedereen hoe ik erover denk. Misschien zet het toch mensen aan tot nadenken. L’ union fait la force!

  Like

 18. Jade zegt:

  Goed verhaal…Wat kunnen we er nog aan doen???
  Bah…, net dit gelezen:
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2013/03/steeds-meer-asielzoekers-naar-eu

  Like

 19. Jan zegt:

  China
  “het maakt niet uit wat wij doen voor moslims zij blijven onder aan de maatschappij, arm, achterlijk en onopgevoed. Altijd gekrijs over wraak en altijd het slachtoffer uithangen”

  http://sheikyermami.com/2013/03/22/china-despite-everything-we-do-for-our-muslims-they-continue-to-remain-at-the-bottom-of-society-poor-backward-and-uneducated/#more-128263

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s