VIDEO (Duitstalig): Prof. Albrecht Schachtschneider – “De euro was bedoeld als instrument om een grote staat te creëren”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO (Duitstalig): Prof. Albrecht Schachtschneider – “De euro was bedoeld als instrument om een grote staat te creëren”

 1. bobzelf zegt:

  zoals U hoort , hebben de SS figuren , und AdolfA Merkel , gewoon schijt aan 500 miljoen europeanen en gaan dus al jaren voor :

  EIN VOLK EIN REICH UND EIN FUHRER !!

  DAT OM DIT NIET TE LATEN GEBEUREN , ER SLECHT 51 MILJOEN MENSEN HUN LEVEN HEBBEN GEGEVEN !!!
  Wat dus ook inhoudt dat Bea Bilderberg dus ook al , met die hele SS familie van haar , dus ook in het complot zit !!
  Inclusief Pinokkio en die kunstlul van Pechthold , want die zijn vast niet mee geweest om te kijken hoe de poepdozen er uit zien !!!

  DUS KUNNEN WE DUS VANAF NU ECHT PRATEN OVER LANDVERRAAD !!!
  EN DAAR STAAT VOLGENS MIJ ” DE DOODSTRAF ” OP !!!!!
  Deze mensen hebbben dus als landverraders trouw gezworen !!!!

  Like

 2. Makropoelos zegt:

  Het wordt niet gezegd. Maar op slinkse wijze waren en zijn ze van plan om dat af te maken wat de nazi`s niet gelukt was “Das Dritte Reich”. Dus via Kohl, Schauble, Drahgi, Monti (beide Goldman Sachs), Van Rompuy tot Biderberg, Barosso di Bilderberg, Merkel von Bilderberg en de leidende figuren van het “Steering Committee” van de Bilderberg Group worden we een dictatuur binnen gesluist.

  Maar nog is het niet zo ver! Meer en meer stemmen gaan op in alle lagen van de bevolking, om deze zieke machtwellustelingen te stoppen. Wanneer gaan we met een paar honderd duizend demonstranten Brussel bezetten?

  Het gaat om onze vrijheid !!! SAMEN ZIJN WE STERK !!!!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met Schachtschneider.
  Halman de organisator van de duitse IG Farbe die springstof en zyklon B voor Hitler maakte is met Jean Monet een van de eersten die al dachten aan het grote Europa.
  Ik begin ook pas de laatste jaren te begrijpen dat die lui in Brussel een politieke unie willen en dat proberen te bereiken via de €uro en nooit de €uro gezien hebben al een verbetering voor de europeanen.

  Like

  • moodstock zegt:

   zyklon B werd door de firma Degesch gemaakt; en 97% daarvan werd gebruikt voor het ontluizen van kleding, beddegoed, en hele gevangenisbarakken, vlgs Pressac-‘Technique and operations of the gaschambers’ uit ’89; ter voorkoming van epidemiën van typhus; 97%! Waar die overige 3% dan voor was..

   Like

 4. Nederland en de EU-lidstaten zijn dommer dan de ezel die niet 2 x over dezelfde steen struikelt! Dit was namelijk ook het doel van Hitler!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik heb niets tegen een grote staat als het maar onder de koningschap van Jezus Christus komt anders niet.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Heb het hele interview gezien. Klinkt allemaal zeer plausibel. Grote rotzooi en communistische dictatuur staat ons te wachten en bijna niemand heeft ’t in de gaten.
  Er moet veel meer VERZET komen in dit land, landelijk MASSAAL VERZET.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Het vierde Rijk is in aantocht. Europa moest EEN worden zonder oorlog volgens de E.U. Maar wel met onderdrukking en dictatuur. Dat was de opzet. De Fransen en Duitsers zijn van oudsher vijandig op elkaar ingesteld. Zuid Europa en Oost Europa horen gewoon niet bij ons. En het groot Europese Rijk besturen vanuit EEN machtscentrum (stad) is al een oud kunstje dat al 8x in de geschiedenis mislukt is. Het begon met Julius Cesar (Rome). Vervolgens de 80 jarige oorlog (Madrid) – Karel de Grote (Parijs) zijn 3 zonen (Parijs ?) Napoleon (Parijs) Hitler (Berlijn) en De E.U. (Brussel) is nummer 9 in de rij. Heeft de mens in 2000 jaar dan nog steeds niets geleerd ? De geschiedenislessen op school kunnen ze beter afschaffen. Gebleken is dat de fuctie van deze geschiedenisboeken niet verder gaat dan de status van een romannetje. Aan bepaalde wijsheden die er in staan heeft de mens toch lak aan ! En geen een leger zal ons komen bevrijden van dat Vierde Rijk. Ik ben bang dat we dat op een keer zelf moeten doen. Eens zullen we al dan niet gewapenderhand verzet moeten gaan plegen !

  Like

 8. friki zegt:

  Ik hoor Beatrix nog zeggen: “Wij “zíjn”, Europa. Trouwens de hele Europese Royals hebben dezelfde drijfveren. Het volk moet in hen blijven geloven en daar staan de media voor geprogrammeerd.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Bobzelf 13.53. uur. Dat is de opzet Bob. Het vierde rijk, de opvolger van het Dritte Reich van Adolf Hitler. De EU is gewoon het vehikel, om het nieuwe nazisme/fascisme een democratisch gezicht te geven, het is echter volledig SOCIALISTISCH en anti democratisch! De bedoeling van de SCHOFTEN is om ons allemaal tot slaven te maken, iedereen even arm, behalve de SCHURKEN van de NEP ELITE EUSSR. Ze zullen het zelfs klaarspelen, om leger en politie tegen de eigen bevolking in te zetten, ze zijn in staat tot de GROOTSTE MISDADEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s