Bill Warner: “De onderwerping van vrouwen in de islam”

Screenshot_10

Hieronder een samenvatting van een uitermate interessant artikel van Dr. Bill Warner over de onderwerping van de vrouw in de islam. Voor de volledige (Engelstalige) tekst, zie de link onderaan dit artikel.

Wat betreft  islam en seks moeten we twee dingen goed onthouden: dualiteit en onderwerping. Islamitisch dualisme scheidt de mannen van de vrouwen. Onderwerping garandeert dat de vrouwen zich aan de mannen onderwerpen.

De islam is een civilisatie die volledig berust op dualiteit en onderwerping. Onze civilisatie berust op gelijkberechtiging en vrijheid. Deze beide civilisaties kunnen niet samen bestaan.

De islam loopt hier voor op ons, want de onverenigbaarheid van beide wordt duidelijk vastgesteld en geeft de wereld de oplossing voor deze onverenigbaarheid: we moeten ons aan de islam onderwerpen en vrijheid en gelijkberechtiging inruilen voor islamitische slavernij.

Dit is niet alleen een intern islamitisch probleem, zoals we dit bij de andere doctrines meemaken, die zeggen dat we ons moeten onderwerpen. Hier schieten ons communisme en nationaalsocialisme te binnen. In het verleden hebben onze intellectuelen de vijanden van onze civilisatie aangevallen en onze civilisatie verdedigd. Maar ons intellectuele systeem is gedegenereerd en niet lang meer in staat ons te verdedigen of onze vijand aan te vallen.

Onze intellectuelen hebben besloten dat er geen Westerse civilisatie bestaat. Het is een grote multiculturele wereld, waarin alle culturen gelijkwaardig aan elkaar zijn. Er valt dus niets te verdedigen.

De andere zaak, die op onze scholen plaatsvindt, is die dat hierover niet meer gediscussieerd wordt. Ons intellectuele systeem was gebaseerd op de uitwisseling van wederzijdse argumenten. Er bestond geen vermoeden dat er iets slechts zou zijn aan de kant van de tegenstander. In de loop van het debat werd een gezamenlijke noemer gevonden waarover men het eens werd.

Dit debat bestaat niet meer. Er heeft een goddelijke openbaring over de uiteindelijke waarheid plaatsgevonden en waarover gediscussieerd mag worden.

Screenshot_9

De kerk van de politieke correctheid zwelgt niet in discussie, maar vaardigt een decreet uit dat alle opvattingen die afwijken van zijn doctrine slecht zijn. Diegenen die tegen de islam argumenteren, zijn van haat vervulde huichelaars.

Onze universiteiten zitten boordevol onwetenden over de islam. Vind maar eens één enkele universiteit die een studieprogramma voor vrouwen heeft dat de seksistische doctrine van de islam doceert.

Niet eens de 1400-jarige geschiedenis van de verkrachting is van belang, en nog veel minder de doctrine die deze ondersteunt. Natuurlijk, de faculteiten geschiedenis doceren ook nooit over het lijden van de kafirs, de ongelovigen, en van de dhimmi´s, alleen de glorierijke geschiedenis van de islam.

De universiteiten doceren niet over het lijden van de 270.000.000 miljoen vermoorde kafirs, dus waarom zouden ze doceren over het leed van de vrouwen?

We mogen dan wel te bang zijn om de islam aan te vallen, maar we kunnen wel de universiteiten en de intellectuelen aanvallen. Hoe kunnen we rechtvaardigen dat de doctrine van de islamitische seksualiteit niet gedoceerd en bediscussieerd wordt?

Wat is de basis van het niet doceren van de doctrine en de geschiedenis van de islam?

Zij is voor ons allemaal beschikbaar, we kunnen het allemaal nalezen, het is het zaad van de handelingen van de moslims van meer dan 1400 jaar geschiedenis.

We moeten de islamitische doctrine en haar geschiedenis erkennen en haar beheersen of we zullen als civilisatie uitgeroeid worden.

Dr. Bill Warner is directeur van het Centrum voor de bestudering van de politieke islam en schrijft voor de website “Political Islam”.

Video Bill Warner –  “Waarom we bang zijn, een 1400 jaar oud geheim”:

 

Bron:

http://europenews.dk/de/node/65814

Auteur: Dr. Bill Warner

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Bron oorspronkelijk artikel (Engelstalig):

http://libertygb.org.uk/v1/index.php/news-libertygb/3331-the-submission-of-women-in-islam

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Islam. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bill Warner: “De onderwerping van vrouwen in de islam”

 1. Pingback: BOINNK!!! | De onderwerping van vrouwen in de islam

 2. Bill Warner… die naam en man zijn letterlijk en figuurlijk tegen de islam!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, maar het probleem is, dat de moslims er zelf over blijven liegen,hè. Ze weten donders goed hoe wij over de man-vrouw verhoudingen binnen hun gelederen denken, dus beweren ze glashard dat mannen en vrouwen in de Islam volkomen gelijkwaardig zijn en staven ze dat met de bloemrijkste theorieën uit soera zus-of zo. Lees de islamitische sites er maar op na. Confronteer je ze met de nuchtere feiten, dan beginnen ze te draaien en komt er geen rechtstreeks antwoord uit.-Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vraag als: Waarom moeten vrouwen zich dan bedekken en mannen niet. Hooguit wordt er soms toegegeven, ‘dat er slechte broeders bestaan’ -ivm mishandeling van de vrouw- maar de zuivere Islam zegt….blablabla. Taqqiya denk ik, ik weet het ook niet anders.
  Nu kunnen wij westerlingen gemakkelijk bewijzen dat er binnen de Islam wel degelijk sekse-ongelijkheid bestaat door slechts één stelling aan te halen die wel degelijk in de Koran staat en die geen moslim ook zal ontkennen: DE MAN IS VOOGD OVER DE VROUW. Ziedaar de bron van alle ellende. Maar zij weten dat dan toch weer te verdraaien in de meest poëtische mijmeringen, die je als westerling om een teiltje doen smeken. Ach, breek me de bek niet open: Ik kóts van die mensen!

  Like

 4. Rudi zegt:

  Sahih Bukhari 7.72.715 Aisha zelf heeft gezegd: “Ik heb geen vrouwen zoveel zien afzien als gelovige (moslim) vrouwen”.

  Vaak gebruiken islamapologeten het argument dat Khadija, de eerste vrouw van Mo, wel heel wat vrijheden had en zelfs haar eigen zaak runde en blablabla
  Wat die er dan wel handig ‘vergeten’ bij te zeggen is dat Khadija geen moslim was en Mo hoorde in die tijd ook nog geen stemmetjes in een grot.
  Bovenstaande citaat is van Aisha, het kindbruidje, van de toen inmiddels moslim geworden Mo.

  Like

  • Rudi denk vooral niet dat Aïsha het ’t slechtste had getroffen met Mohammed(vrede zij met zijn slachtoffers)
   De derde vrouw van Mohammed was de jodin Sofia, hij huwde haar op dezelfde dag dat hij haar vader, haar moeder en haar broer had vermoord.
   En dát is dan het grootst denkbare voorbeeld dat moslims hebben.

   Like

   • Rudi zegt:

    Je legt daar inderdaad de vinger op het probleem met de religie van permanente onvrede, Tijl.
    Het gaat er niet om te bidden of te vasten, want dat is maar uiterlijk vertoon. Het belangrijkste is het voorbeeld volgen van Mo. En dat was niet bepaald een stichtend voorbeeld op alle gebied.
    Maar o wee als je die ‘inconvenient truth’ durft te zeggen of te schrijven. Dan maak je je schuldig aan ‘liegen’ of ‘laster’,
    Nog iets wat links en de islam met elkaar gemeen hebben: telkens iemand iets aan het daglicht brengt dat ze liever niet geweten hebben, noemen ze het ‘liegen’, ‘u verdraait mijn woorden’, ‘u haalt het uit context’…

    Like

   • @Rudi: Ze zeggen ook als je kritiek op de ‘profeet’ hebt die eigenlijk geen profeet was maar een grote gestoorde; “Je discrimineert, je geeft eigenlijk aan dat alle moslims slecht zijn, je hebt er maar een paar die echt slecht zijn, kijk naar de bloedige geschiedenis van de kerken, wanneer begrijp je dat eens”?

    Like

 5. Rudi zegt:

  Een artikel op Jihad Watch over de islamitische mentaliteit jegens vrouwen en dan vooral niet-islamitische vrouwen. Naar aanleiding van het feit dat verkrachtingsgolven over heel Europa de pers niet halen.

  http://www.jihadwatch.org/2013/03/sharia-in-action-in-the-mainstream-media-muslim-gang-rapes-across-europe-underreported-in-press.html

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  @Rudi: Ik zal het artikel dadelijk zeker bekijken. Maarre…..vooràl niet-islamitische vrouwen, zei je? Nee, hoor, lijkt volgens mij maar zo: ALLE vrouwen. Bij de islamitische vrouwen gaan ze alleen minder tekeer omdat ze die al ‘onderworpen’ hebben en naar hartelust kunnen vernederen en brutaliseren. Zelfgenoegzaamheid zogezegd. Laat ze maar lekker razen over de niet-islamitische vrouwen, dat is deep down pure onmacht omdat ze die er niet onder krijgen -en nóóit, als het aan mij ligt.En bij té grote bekken, massaal aangeven, die hap. Leren zúllen we ze!
  Zo, nu ga ik eerst naar dat artikel.

  Like

 7. Jan zegt:

  Vrouwen moeten zich fatsoenlijk kleden:

  Geen bikini’s tijdens Miss World verkiezingen.
  Miss World Pageant Drops Bikini Competition To Avoid Offending Muslims
  The 137 women taking part in the September contest will swap bikinis for more conservative attire, such as traditional sarongs, for the beach fashion section.
  http://tinyurl.com/m2u3sbw

  Volgend jaar:

  Like

 8. Jan zegt:

  Muslim Husbands Must Hate Non-Muslim Wives

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s