Een Egyptische Mohammed in Rusland tot werkkamp veroordeeld wegens pissen op een monument voor oorlogsslachtoffers

Screenshot_12

De Mohammed op de foto is een Egyptenaar, die in Rusland tot anderhalf jaar werkkamp werd veroordeeld wegens het pissen op een monument voor oorlogsslachtoffers

Een Mohammed-creatuur wilde zich ook in Rusland een daad permitteren, die hier in West-Europa al aan de orde van de dag is zonder dat iemand de hier naartoe gekomen Mohammeds daarvoor rekening en verantwoording laat afleggen: hij had gepist op een monument voor oorlogsslachtoffers in Volgograd (Stalingrad). Hier pissen ze overal in kerken en op monumenten – en niemand zegt er iets van. Heel anders in Rusland:

Veroordeeld tot werkkamp

Een Egyptische student werd in Rusland tot anderhalf jaar werkkamp veroordeeld, omdat hij op het monument voor de onbekende soldaat in Volgograd had gepist. Een rechtbank in het voormalige Stalingrad sprak de man vrijdag schuldig het monument geschonden te hebben, zoals het Russische persbureau Ria Novosti berichtte.

De Mohammed beweert dat hij niet geweten zou hebben dat het om een monument zou gaan:

“Ik zweer dat ik niet wist dat het een monument was”, zei de student, die een maand daarvoor in Volgograd was aangekomen. De officier van justitie had volgens Ria Novosti 3 jaar werkkamp voor de student geëist.

Hoe heet het ook maar weer zo mooi? Onwetendheid beschermt niet tegen straf.

Overigens, deze “student” moet zo dom zijn als je je maar kunt voorstellen van een Mohammed. En net zo arrogant, onopgevoed, zonder de geringste zin voor goed gedrag. Want diegene die een blik werpt op dit eeuwige vuur herkent het onmiddellijk:

Screenshot_14

Overigens, alleen de “Rheinische Post” gebruikt voor de Mohammed constant de naam “student”. “Pravda” heeft het gewoon over een bezopen Egyptenaar genaamd Mohammed Mounir. “Ria Novosti” eveneens.

Tijdens het Nieuwjaarsfeest was de bezopen Egyptische moslim (29) met zijn vrienden onderweg in het centrum van Volgograd. Hij klom op de sokkel en piste op de eeuwige vlam in het Dal der Helden. Een man, die daar op dat moment voorbijkwam, maakte een opmerking over de buitenlandse toerist. De Egyptenaar viel hem aan en ranselde hem af. Andere ooggetuigen zagen het incident en schakelden de politie in, die de man onmiddellijk arresteerde.

Pravda

Zo krijg je ook meteen een indruk van datgene wat de zogenaamde journalisten in Duitsland onder “studie” verstaan.

Screenshot_25

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/23/ein-agyptischer-mohammed-in-russland-zu-lagerarbeit-verurteilt-weil-er-auf-ein-nationaldenkmal-uriniert-hatte/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Moslims, Rusland. Bookmark de permalink .

30 reacties op Een Egyptische Mohammed in Rusland tot werkkamp veroordeeld wegens pissen op een monument voor oorlogsslachtoffers

 1. Theodoor zegt:

  De doodzieke linkse nieuwsvoorziening in Duitsland maar ook in Nederland is rijp genoeg om te verhuizen naar het Midden Oosten.
  Ik zal de dag toejuichen wanneer dat gaat gebeuren.

  Like

 2. Laten wij dit hier in onze landen ook alsnog gaan doen! Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald!

  Like

 3. Jan zegt:

  Ik pleit al jaren voor verbanning van criminelen naar de gulag. Die kunnen zo in de houtindustrie en hoeven bovendien geen enkelbandje van Teeven om en dus valt de controle op afstand ook weg. Weglopen heeft geen zin, te fris en te ver naar de eerste stad. Bespaart ons geld en de cellen kunnen dienst doen als studentenkamers. Twee problemen weer opgelost.

  Like

 4. Jan zegt:

  Dhiyaa Al-Musawi: “Moslims zijn gewoon een volk van Neanderthalers, achterlijk en wonen in geestelijke spelonken”

  Geef hem eens ongelijk.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   In de volgende video, middelste rij tweede van links: TV Debate About Separation of Religion and State, wordt gezegd, dat het verboden is anderen de islam op te leggen.

   Ik citeer een van de sprekers: It is forbidden to rule people – Muslims or non-Muslims – according to any law constitution, or sharia, unless this is keeping with the will of the people.
   If the majotity of the people refuse to be ruled bij islam,this is their right, and its forbidden to impose islam upon them.

   Dus baardapen, OPDONDEREN met jullie opdringerigheid en dwang..

   Like

 5. nn zegt:

  Die Russen begrijpen nog niet dat die jongen zo helemaal geradicaliseerd raakt! Je zal nog eens wat beleven als hij uit dat werkkanp komt! Oerdom die Russen!

  Like

 6. Jan zegt:

  Overigens, alleen de “Rheinische Post” gebruikt voor de Mohammed contant de naam “student”.

  Toen voor het eerst in de Nederlandse media melding werd gemakt van de Taliban werden zij steevast ‘studenten’ genoemd.
  Er is dus weinig veranderd wat woordkeus betreft.

  Like

 7. Jade zegt:

  Waarom geen 10 jaar werkkamp???
  Alleen al om de leugen “Ik zweer dat ik niet wist…”

  Like

 8. Rudi zegt:

  @Jan
  Bedankt voor de post, Jan. Die Al-Musawi heeft inderdaad groot gelijk: een volk van ongeletterden is het. Op MEMRI kom je wel vaker mensen tegen met een heldere visie.

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Probleem is dat de nieuwe Russische nomenklatoera gerechtvaardigd protest ook zo behandelt.

  Like

 10. Jan zegt:

  Dat socialisten wat mentaliteit betreft verwant zijn met moslims zie je aan de andere kant van de oceaan

  Atheïsten wil gedenkteken voor oorlogsslachtoffers verwijderd hebben
  Atheists Seek Removal of War Memorial Honoring Fallen U.S. Vets
  the atheist organization recently sent a letter to City Manager Rodger Craddock, calling out the cross as problematic and charging that it is an “endorsement of Christianity over other religions and over nonreligion.” The FFRF wants it immediately removed from the park.
  http://www.theblaze.com/stories/2013/03/22/unconstitutional-atheists-activists-seek-removal-of-memorial-honoring-fallen-vets/

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Slechts anderhalf jaar werkkamp..??? Daar had ik 30 jaar van gemaakt, om te zorgen dat zo’n KLOOTZAK het afleert.
  Alle mohammed’s en soortgelijke allahschreeuwers/tapijtvretende vrouwenHATERS e.d. OPROTTEN uit deze wereld, te beginnen in de EU, en niet te vergeten Rusland..!!!
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Slechts anderhalf jaar werkkamp..??? Daar had ik 30 jaar van gemaakt, om te zorgen dat zo’n KLOOTZAK het afleert……………….euhh, u vergeet nog iets meneer Deckzeijl.

   Daar had ik 30 jaar van gemaakt, EN UIT RESPECT VOOR DE CHRISTELIJKE BEVOLKING EN WAARDEN EN NORMEN VAN HET LAND, MOET HIJ DE HELE BIJBEL UIT ZIJN HOOFD LEREN, om te zorgen dat zo’n KLOOTZAK het afleert.

   Dat zal ‘m leren!

   Like

 12. Henk.V zegt:

  Wij verheugen ons vanzelfsprekend over de Arabische Lente en de overwinning van de democratie daar, want daardoor zal er een kiem van redelijkheid in de gedachten van de moslims ontstaan en islamiische ruimdenkendheid zal zich daar gaan ontwikkelen als een paardenbloem op een keutel. Ja, ook in Libië gaat de ontwikkeling de goede kant op.

  Op deze video zien wij feestvierende bevrijders van dat land dat ons zo dierbaar was dat onze EU daar troepen heen stuurde (waarvoor dank, Lady Ashton) om hen bij te staan in de strijd tegen de onderdrukker Muammar Gadaffi. En feestvieren kunnen deze dappere jongens heel goed.
  Hun dankbaarheid tonen ze op de Britse militaire begraafplaats bij Benghazi, waar militaire liggen die hun leven gaven in de strijd tegen de Duitsers.
  De vrolijke strijders zijn uit het zelfde hout gesneden als de paal pisser in Rusland.
  Maar ach, wie zijn wij om te oordelen…..

  Like

 13. Henk.V zegt:

  islamiische ruimdenkendheid= islamitische ruimdenkendheid

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  De RUSSEN weten hoe ze dat geiteneukers krapuul moeten aanpakken. Keihard, net als de Chinezen dat doen bij de Oeigoeren. Gelijk erop slaan, dat begrijpen die PRIMATEN het beste!

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Wist waarschijnlijk niet dat er een WOII was, laat staan dat er miljoenen en miljoenen doden zijn gevallen in Rusland. Een van de zwaarste slagen rond Stalingrad. Hij wist waarschijnlijk wel, dat je zoiets niet moet doen in de hem bekendere landen om zijn thuisland heen.
  Zelfs dat jaar strafkamp hadden ze daaR om gelachen. Was er omgetwijfeld dood-geslagen, die beschaafde landen………….
  -Door dit soort “jongelui” worden hier ook weleens minder leuke dingen gedaan, maar dan vooral in kerken en meer naar naar ,t Z.Oosten ( Carcassone, Montpellier etc )

  Like

 16. BigLJohn zegt:

  Iedereen herrinnert zich dat incident bij het monument op de Dam in Amsterdam. Moslims kozen deze plek uit om Hel en verdoemenis uit te schreeuwen tegen het monument en zijn betekenis. Ze schreeuwden dat de Nederlandse bevolking hetzelfde zou overkomen als Theo van Gogh, als zij eenmaal aan de macht waren. Een Nederlands man die zie ergerde aan deze levensgevaarlijke anarchisten, werd door de politie opgepakt als zijnde een onruststoker. Al jaren geleden; Op een kerkmuur in Veghel hadden Islamieten gekalkt; Wij zijn hier de baas ! De politie als vriendje van de Islam, het moet niet erger gaan worden. Of toch. Het is eigenlijk al heel erg. Hoge en lage overheden, alsmede rechtbanken zijn ook al verworden tot Sharia lovers. En het Koninklijk huis kan er ook wat van. Vergeleken met Rusland leven wij hier in een omgekeerde wereld. Een wereld waarin onze superieuren graag zien dat Nederland met een maximum van snelheid, en in een minimum van tijd, een Sharia regiem krijgt toebedeeld. En als het dan zover is, vluchten zij snel Nederland uit, en laten ons met de ellende achter. Missie volbracht. Een nachtmerrie waar je nooit meer uit kunt ontwaken !

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Bravo !! Rusland. Opsluiten dat tuig wat zelf de gore bek vol heb over respect, maar het zelf niet heb.
  En maar niet begrijpt dat je respect moet verdienen.

  Like

 18. En DÁT is nu het verschil tussen de huidige EU(SSR) en Rusland! Er wordt in Rusland keihard opgetreden tegen iedereen die zich misdraagt, zonder uitzondering! In de EU(SSR) hebben moslims een vrijbrief voor al hun criminele handelingen….

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @BigLJohn 14.28. uur. Precies John. En weet dat het voornamelijk de RODEN zijn geweest vanaf 1968, met hun ” mars door de instituties”, die ons met plezier hebben ingeruild voor de MUZELMANNEN. O ja, de Oranjekliek heeft haar ROL gespeeld door mee te doen met de BILDERBERGMAFFIA, zij hebben belangen in de OLIEMAATSCHAPPIJ waaronder SHELL. Ze hebben lak aan ons John, daar heeft U volkomen gelijk in. Maar let op bij de kroningvertoning hoeveel onnozele nederlanders er nog bestaan, met hun achterlijke oranje petjes en sjaals. Dit land gaat verloren, omdat de intelligentie van vele nederlanders niet veel verder komt als: “de twee pinten”, en alla “sterren op het ijs”.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Ja, die kroning vertoning valt in de categorie; Brood en spelen. Het is de kunst om langs al deze activiteiten je hersens erbij te houden. En inderdaad, dat kunnen de meesten niet !

   Like

   • delamontagne zegt:

    Wees toch blij met die kroning, beetje afleiding voor ,t gewo”ne vo”lk”.
    In de tijd van “brood en spelen” was ,t toch wel ietsje minder menslievend met die gladiators die elkaar naar ,t leven stonden in het colosseum.
    Neem nu dan ,t T.V-programm “Blauw Bloed”, waarin je wordt voorgelicht wat jullie toekomstige Konijnigin Maxima wel niet voor fraaie “Robe” zal gaan dragen.
    Ongetwijfeld blauwe zijd…..[vul zelf maar in ] en met fluweel afgewerkte…weet-ik-veel”. Als die zwijmel van een presentator nu ook eens zou vertellen wat ze gedragen zou hebben toen ze nog gewoon Senorita zorreguieta heette en woonde in een zijstraat van Calle 25 de Mayo te Buenos Aires.
    Ik weet niet of U binnenkort nog een bezoekje wilt brengen aan een van die “paradijsjes” in ,t M.O. Bij hoge nood vooral niet tegen de zijmuur van de mosque aan plassen anders kan ,t volgende gebeuren::::

    Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @BigLJohn 16.42. uur. Dat kunnen ze niet alleen niet John, ZE WILLEN HET OOK NIET. Dat zijn de weekdieren, die RUTTE en SAMZWAM aan de regering hebben gehouden. Stom volk, dat is het!

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  BigLJohn, 14:28
  Islamisering van de politie…
  http://tinyurl.com/c5rpm73

  Like

 22. GB.Deckzeijl zegt:

  Big L… Wat een tijd, toen was er nog ECHTE radio, of niet (Big L) John..???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s