Kabinet: Turkije krijgt mogelijk info pleegkinderen

Screenshot_5

Nederland overweegt om Turkije te informeren wanneer Turkse kinderen in pleeggezinnen worden geplaatst. Dat blijkt uit antwoorden van staatssecretaris van Volksgezondheid Martin van Rijn (PvdA) op Kamervragen van het CDA.

Premier Mark Rutte (VVD) noemde deze week de pleegzorg nog een ‘verantwoordelijkheid van Nederland en van Nederland alleen´.

Van Rijn laat weten dat Turkije heeft laten weten op de hoogte gehouden te willen worden wanneer een kind onder Bureau Jeugdzorg komt te vallen of wanneer een rechter een kind onderbrengt in een pleeggezin.

‘Op dit moment wordt bezien hoe hiermee moet worden omgegaan,’ schrijft Van Rijn aan de Tweede Kamer.

Lees verder… (Elsevier)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, lafheid, Nederland, Overheid, Turkije. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kabinet: Turkije krijgt mogelijk info pleegkinderen

 1. marijke zegt:

  Kinderen terug naar ouders Nederlands paspoort inleveren en opzouten naar Turkijen.Spaart een hoop geld uit.Probleem opgelost.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Turkije weet inmiddels ook al dat Nederland het land is waar de gekken wonen. Met een overheid die ze onder druk kunnen zetten, en waarmee het goed sollen is. Zolang dit zo blijft, blijven zulke uitwassen zich voordoen. Net als van die Jihad strijders. Ze zijn na afloop van hun strijd weer welkom in Nederland. Hoe zullen we die jongens toch opvangen denkt Den Haag, wat kunnen we voor ze betekenen. Het valt niet mee om in een gekkengesticht als Nederland te leven !

   Like

  • koddebeier zegt:

   Kan dat vandaag nog ??? Volgende week is ook goed..

   Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Mooi stukkie ook op GeenStijl over die kwestie van Turkije-de-baas-in-Nederland:
  http://bit.ly/ZjezdV
  De nieuwe slogan moet zijn: het is de hoogste tijd voor een volledig lidmaatschap van de EU van Turkije.
  En ook de hoogste tijd voor een warm bad in de kokende olie voor driekwart van onze nep-elite.
  Eerst had ik last van een mitrailleur in mijn hoofd.
  En nu is het die olie.
  Hij blijft maar door mijn brein kolken, die kokend olie.
  In het weekend hoop ik een stukje te schrijven over dat Vlaamse tv-fouterikje Kathleen Cools onder de titel: “Keil Kathleen Cools in de kokende olie!”

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  () geschikt
  () ongeschikt
  ()in de container ermee
  Aanvinken wat wordt verlangd in dit geval.
  Die Van Rijn is met hetzelfde pro-moslimsop overgoten als bv.”aeroflot-stewardess” M.Hamer..
  Die vindt u op: http://tinyurl.com/6fl3tpo

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Tja! En wie zijn hiervoor verantwoordelijk? Met andere woorden, wie heeft die regering zover gekregen? Niet onwaarschijnlijk hare majesteit, met in ieder geval het bedrijfsleven in haar gevolg. Die Wientjes zou terecht moeten staan voor een volkstribunaal!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Wat mij betreft is de PVDA bevorderd tot

  LANDVERRADERS EERSTE KLASSE

  Hoe ver kan een politieke partij zinken. En degenen van de ‘elite’ die het met dit beleid eens zijn.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Beste E.J, Dat was schikken die foto boven het stukje, kijk je ineens in het smoelwerk van zo’n inteelt papagaai, pfffffffffff.

  Like

 7. Rudi zegt:

  Weet je wat Erdoguano? Hou jij je Turken maar allemaal bij je.
  Want de grote jan uithangen kan je goed, Reggie, maar op een paard blijven zitten lukt iets minder, he? Je kolonisten naar alle uithoeken van de wereld sturen om je producten te slijten (van cola tot natuursteen), op de kap van dhimmi’s te leven en zich niet te integreren, daarin ben je ook al een volleerd imperialist. Om nog te zwijgen van 300 miljoen dollar schenken aan je islamonazivriendjes van Hamas (hoe kom jij trouwens aan dat geld, Reggie?).
  Maar zelf een sociale zekerheidsstelsel uit de grond stampen, ho maar.

  Vraagje, je kinderen voor adoptie afstaan aan pleeggezinnen in het Westen enkel en alleen om je eigen-Turkse-volk-eerst ideologie te verspreiden, valt zoiets niet onder kindermishandeling, Reggie? Nou ja, eremoord is in jouw land en cultuur de normaalste zaak, he, dus wat zou jij malen om een kindermishandeling meer of minder?

  En dan die kop op de foto. Zo kennen we ze weer. Lekker in het Westen leven, genieten van sociale zekerheid, kinderbijslag, gratis onderwijs, noem maar op.
  Maar de enige loyauteit die ze kennen is jegens dat vermaledijde Türkye. Dat ze toch allemaal oplazeren! Liefst van al helemaal terug naar Mongolië, waar ze vandaan komen!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Mogelijk zal Nederland Turkije informeren over het plaatsen van Turkse pleegkinderen.
  Ja, dat kan je wel verwachten van die laffe shit dhimmies/landverraders van politici !!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we de PARTIJ VAN DE ALLAHTONEN weer. Bukken, slijmen en likken naar elke HAATBAARD dat is deze verraderspartij ten voeten uit. Hoewel ik niets opheb met het CDA, vind ik de reactie van Pieter Omtzigt een goede zaak. O ja, en turken die NIET wensen mee te doen in ons land, hierbij mijn gratis advies; koffer pakken en wegwezen! Doei!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Duuuuuuuuuuus de Turken regeren in DenHaag mee?Schande schande!

  Like

 11. Rick zegt:

  Ja mooie boel; Informeren achteraf. Dán is het kwaad reeds geschied. Het zou véél beter zijn indien de plannen vóóraf aan turkije worden voorgelegd. Pas ná goedkeuring door de turkse overheid zou Nederland over moeten gaan tot uitvoering. Hierbij zou het het beste zijn; dat de turkse overheid de vinger nauwlettend aan de pols houdt. Alleen zo zullen misstanden voorkomen kunnen worden.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Net als wijlen professor Pim Fortuyn zeg ik hierbij: ” DIT LAND IS HET ZAT, C ‘EST CA!

  Like

  • Rick zegt:

   Alles leuk en aardig; Maar voor het gros der natie geld nog steeds:
   “We heffen het glas, doen een plas en alles blijft zoals het was”.
   Geloof mij nou; Als uitvinders van het koperdraad komen de meeste NL-ers pas in actie als zij kei- en keihard in de portemonnee worden getroffen.
   En neen, dat is nu blijkbaar nog stééds niet het geval. Misschien zouden “we” via deze Fora een Bank Run kunnen uitlokken!?
   Dát zal het moment zijn waarop de ware aard van het Financieel- Politieke beestje zichtbaar zal worden. Als de NL-er plots nul op rekest krijgt bij de bank of flappentap. Ideaal moment zou vlak voor de vakantieperiode zijn; donderstraald in één klap hun gezapige leventje in elkaar. Misschien is men dan bereidt om met den luie reet uit de comfortabele (pluche plak) stoel te komen. Misschien.

   Like

 13. Jade zegt:

  En wederom bleken de woorden van onze minpres niks waard.
  A zeggen en B doen, wat een lul…

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Jade 18.41. uur. Beste Jade Pinokkio Rutte, heeft de ruggengraat van een ” gesmolten pakje boter”. Ik dacht dat Balkenende al erg was, maar deze fopliberaal spant de kroon, het is nog een grotere ZOOL als Balkenende. Wat een land, met zo een kruiper als premier!

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Hoe haalt zo’n ‘regering’ het in haar kop om dat zelfs maar te overwegen! Knielen voor de turken, knielen voor ons zogeheten koningshuis….knielen voor alles, behalve voor de eigen kiezers, nu de stemmen toch binnen zijn! Laten we een volgende keer nog meer strategische stemmen uitbrengen, zeg; je wordt als dank zo héérlijk vernederd en naar de verdommenis geholpen. Mijn God, wat ben ík blij dat mijn geweten wat dat betreft zuiver is: Ik stem al jaren op één man en U kunt allemaal raden wie dat is!

  Like

 16. oogenhand zegt:

  Turks leren en/of Demmink vergeven. Zijn slachtoffers waren van een leeftijd die zelf slachtoffers kan maken. Als X van 15 je dochter aanrandt is castratie nog te goed, maar als X van 15 in zijn billen gepakt wordt, is het opeens een klein jongetje? Obsessieve haat tegen pedofielen moet in het juiste daglicht worden geplaatst. Men heeft een zeer dubbele houding tegen pedofielen. Aan de ene kant zielige stumpers die geen vrouw kunnen krijgen, aan de andere kant de onaantastbaren van de aarde, die dus iedere volwassen vrouw kunnen krijgen. Mensen wees toch eens rationeel!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s