Vrijspraak voor brandstichter moskee

Screenshot_16

Volgens § 306 van het Duitse Wetboek van Strafrecht is brandstichting een misdaad, poging tot brandstichting eveneens, die bestraft wordt met een gevangenisstraf van tot 10 jaar. Altijd? Nee, natuurlijk niet. Men kan dit kwaad van de straf, met behulp van Allah, ook omzeilen. En dat gaat als volgt:

Op 3 september 2012 voelde Ahmed A. (31) zich eenzaam in de woning van zijn ouders. Toen pakte hij twee flessen, vulde ze met benzine en ging op weg naar de moskee van Hanau van de islamitische gemeenschap Milli Görüs. Daar gooide hij een boekenkast om, giet de inhoud van minstens één van de beide flessen leeg in de moskee, trok zijn trui uit en sprenkelde hier ook benzine over. Toen de, door het lawaai gealarmeerde, voorbidder van de gemeenschap kwam, vluchtte Ahmed A. en verloor daarbij vermoedelijk zijn aansteker, die later werd gevonden. Van de kant van de islamitische gemeenschap werd onmiddellijk een racistische aanval gepropageerd.

De politie deed onderzoek en kwam bij Ahmed A. als dader terecht. De voormalig administratief medewerker van een kredietinstelling was in 2006 al veroordeeld wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel. Naar eigen zeggen zou hij vanaf zijn 16e jaar drugs hebben gebruikt. Twee jaar geleden gooide hij schreeuwend meubels en vaatwerk vanaf het balkon van zijn ouderlijk huis op straat. Toen al diagnosticeerden artsen een drugsgerelateerde psychose. Na zijn arrestatie wilde hij op het politiebureau alleen maar met “Allah” spreken en gaf hij herhaaldelijk aan dat “Mohammed” eigenlijk de schuldige van alles zou zijn.

Het openbaar ministerie diende een aanklacht in wegens zware brandstichting. A. gaf ook toe benzine in de moskee te hebben gegoten, maar hij gaf echter aan zich op het allerlaatste moment bedacht te hebben en van de daad zou hebben afgezien. Het vermoeden van het openbaar ministerie dat er alleen geen brand zou zijn ontstaan omdat zijn aansteker kapot geweest zou zijn, betwistte de aangeklaagde. Hij ontkende echter ook de boekenkast omver gegooid te hebben. Een bewakingscamera heeft echter gezien dat hij benzine heeft gekocht en op de opname droeg hij de trui die later, gedrenkt in benzine, in een vuilcontainer werd teruggevonden. Maar ook daarvan wilde hij niets weten.

De artsen bevestigden bij hem een “paranoïde schizofrenie”. Het openbaar ministerie eiste zijn opname in de psychiatrie, omdat er nog steeds gevaar van Ahmed A. zou uitgaan. Daarvoor zou geen vonnis nodig zijn geweest. De rechter vond de aangeklaagde echter ontoerekeningsvatbaar en sprak hem zodoende vrij. De rechtbank appelleerde aan de familie om notitie te nemen van de ziekte en Ahmed A. in de toekomst meer te ondersteunen. Men kan er van uitgaan dat zijn familie, die de drugsconsumptie van haar “beschermeling” gedurende een periode van meer dan zestien jaar of niet opgevallen of er niet in geïnteresseerd was, er ook nu weinig toe zal bijdragen dat deze junkie geen gevaar meer voor zijn omgeving vormt.

Als een “ongelovige” in een moskee benzine had gegoten en daarna ook nog had beweerd dat dit de schuld van Mohammed zou zijn, dan zou hij vermoedelijk voor langere tijd in een goed geïsoleerde cel zijn verdwenen. Alleen al om geen opstand van moslims te riskeren, want dan zou Milli Görüs zich vast en zeker niet hebben stil gehouden, zoals in het geval van deze streng gelovige geestelijk gestoorde.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/03/freispruch-fur-moschee-brandstifter/

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Duitsland, Justitie, lafheid, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vrijspraak voor brandstichter moskee

 1. Het gros van de moslims is geflipt! Neem dat maar van mij aan!

  Like

 2. Rudi zegt:

  De religie van de permanente onvrede drijft een aanzienlijk deel van zijn volgelingen tot waanzin.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Weet iedereen, Jack. Maar het droevige feit ligt er nu eenmaal dat WIJ er momenteel mee zitten.
  En aan die rechterlijke uitspraak te zien is de Duitse overheid op dit ogenblik een afspiegeling van ons eigen, halfzachte prachtexemplaar dus we staan niet alleen. Ik bedoel, zet bijvoorbeeld hier een man a la Pechtold op zo’n rechterssstoel en je kreeg precies zo’n uitspraak. ‘Omdat het allemaal zulke arme mensen zijn die je moet helpen en moet proberen te begrijpen’. Strenger aanpakken is goed als het het eigen volk betreft. Daarom vinden ze van de Islam ook alles goed wat ze in deze tijd van orthodoxe christenen zouden afkeuren. Terwijl die zich tenminste nog -zij het tandenknarsend- bij de seculiere staat neerleggen. Waanzin, gewoon waanzin!

  Like

 4. marijke zegt:

  Geen wonder.Dat krijg je ervan..Het merendeel trouwt met fam.Neven en nichten.daar .krijg je schizofrenie van.

  Like

 5. Had hij het maar gedaan ..
  Dan was mijn droom uitgekomen

  Like

 6. Jan zegt:

  Niet zo pessimistisch, een van onze dromen is nu realiteit . In Syrië moorden Hamas en Hezbollah elkaar uit en dat is wel prettig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s