Waanzinnige Zwitserse rechters: twee Turkse meisjes moeten ingeburgerd worden, hoewel ze nog nooit in Zwitserland waren

Screenshot_25

De waanzin van de Europese asiel- en inburgeringpraktijk stopt ook niet voor de deuren van het schijnbaar brave Zwitserland. De Zwitserse hoogste administratieve rechtbank keurde de beschikking goed met de motivering dat de beide meisjes als geïntegreerd beschouwd kunnen worden, omdat ze in Turkije op een privéschool (slecht) Duits geleerd hadden. Het kanton Solothurn gaat nu bij het hoogste Zwitserse gerechtshof tegen deze waanzinnige beschikking in beroep. Een bericht van de Zwitserse nieuwssite blick.ch:

Twee Turkse meisjes moeten hier ingeburgerd worden, hoewel ze nog nooit in Zwitserland waren en slechts middelmatig Duits spreken.

Kan men Zwitser worden wanneer men hier helemaal niet heeft gewoond? Een Turk (nu 54) heeft in de jaren-90 met een schijnhuwelijk ons staatsburgerschap verkregen.

Al tijdens dit huwelijk verwekte hij in Turkije een buitenechtelijke dochter – toen hij nog op zijn inburgering wachtte. Toen liet hij zich scheiden en verwekte in zijn oude vaderland bij die vrouw nog twee dochters.

In 2002 erkende hij de buitenechtelijke kinderen en verhuisde naar zijn tweede gezin in Turkije. In 2008 diende hij op basis van zijn Zwitserse burgerrecht een verzoek tot een vergemakkelijkte inburgering van de dochters in. Deze hebben nooit in Zwitserland gewoond en spreken slechts middelmatig Duits.

Desondanks wordt de inburgering goedgekeurd

En de hoogste administratieve rechtbank steunde deze beschikking. Motivering: dat de vader – zoals het kanton Solothurn hier tegenin brengt – “in hoge mate misbruik heeft gemaakt van de wet” zou geen rol mogen spelen! De beide dochters kunnen “inhoudelijk” als geïntegreerd beschouwd worden.

Het zou volstaan dat ze in Turkije met hun vader samenleefden, op een privéschool Duits zouden leren en de taal “middelmatig” zouden beheersen.

Daar wil het kanton Solothurn zich niet bij neerleggen. Het tekent nu beroep aan bij het hoogste Zwitserse gerechtshof.

Screenshot_14

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/03/23/irre-schweizer-richter-zwei-turkische-madchen-sollen-hier-eingeburgert-werden-obwohl-sie-noch-nie-in-der-schweiz-waren/

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Justitie, Turken, Turkije, Zwitserland. Bookmark de permalink .

7 reacties op Waanzinnige Zwitserse rechters: twee Turkse meisjes moeten ingeburgerd worden, hoewel ze nog nooit in Zwitserland waren

 1. Makropoelos zegt:

  Als dit een officieel Zwitsers paspoort is, wat doet dan de tekst Republic of Turkey in het Engels en ook nog eens in het Turkyes daar dan op.
  Ik zou zeggen, als u de grondbeginselen van het Jodelen niet kent, komt U Zwitserland niet binnen. (grinnik).
  De wereld wordt speciaal door de islam steeds gekker, het wordt tijd dat de Burger dat gaat in dammen. Van de regeringen hebben we niet veel te verwachten.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, als zelfs Zwitserland zo gaat beginnen, dat altijd zo principieel was met die dingen, is dat een zeer verontrustende ontwikkeling.
  Zwicht dit laatste bolwerk nu ook al voor de multiculti?! Die overheden lijken het elkaar aan te praten!
  Europese burgers, kom massaal in actie en roep het een halt toe!

  Like

 3. Theresa, jouw oproep is water naar de zee dragen! Het het immigratiebeleid in de EU is dusdanig tegemoetkomend, dat de lidstaten en vooral Nederland als HET Walhalla voor immigranten en asielzoekers wordt gezien!

  Like

 4. Henny Clemens zegt:

  Buergers van NL of EU in opstand komen??
  Was het maar waar!
  Helaas zie ik dat nooit gebeuren.
  Het handvol mensen die deze site’s lezen doen ook niets.
  En de rest slaapt door.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Goed, Heren, dat weet ik zelf ook wel. Dat wist ik in feite al toen ik het gisteravond intikte, maar je moet toch iets doen om je ongenoegen weer te geven, nietwaar? -In de EU zie ik op zichzelf al niets, dus dat ‘europese burgers’was niet letterlijk bedoeld. Maar wat ik wèl wil is:alert blijven, blijven proberen de dingen onder de aandacht te brengen, zinvol of niet. En ik vertrouw er op dat dat op deze site kàn. Op een vorige -zal even geen naam noemen- werd je op de grofste manier door mede-reageerders teruggefloten als je dat wou, en zij zagen er niets in. (Om welke reden dan ook) Je móest pessimistisch blijven doorgriepen met de paar die daar de dienst uitmaakten. Hier is dat anders, hoop ik.

  Like

 6. Iznogoud zegt:

  Kennelijk zijn een aantal Zwitserse rechters ook lid van dhimmie66.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  VERZET,VERZET,VERZET, we worden geregeerd door GEKKEN en CRIMINELEN! Maar ik vrees echt voor de mentaliteit der meeste europeanen en nederlanders. Bang wegkijken, domme programma’s op tv kijken zoals “sterren dansen op het ijs”, “boer zoekt vrouw”, en meer van deze pulp. De RODEN in HEEL EUROPA hebben het voor elkaar, de onnozele massa slikt alles, en zelfstandig nadenken nou neuhhh…veul te moeilijk. Wat een wereld….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s