Zondag-overdenking: verzuip Kathleen Cools in de kokende olie!

Screenshot_4

Kathleen Cools kijkt sceptisch: dan zal er iets positiefs over Israël of iets negatiefs over de islam zijn gezegd

(Door: Martien Pennings)

________________________________________________________________

Meen ik dat nou, van die kokende olie? Ach nee, natuurlijk niet. Net zo min als ik ooit die vijf nazislamitische hoeren, onder wie Femke Halsema, echt dood wilde hebben. Maar ik ben van vrouwtjes als Cools en Halsema aan de bloedverdunners, de bloeddrukverlagers én de cholesterolpillen geraakt. Ik, een liefhebber van vrouwen, heb door dat soort wijven bijna een hekel aan de sóórt, aan het geslacht gekregen. Het uiten van mijn woede is voor mij therapeutisch. En misschien kan het voor vrouwtje Cools ook genezend werken. Want ze is, net als de hele Westerse nep-elite, vrouwelijk én mannelijk, geestesziek. En ze wéét het niet. Aan de comfortabele kant van het cordon sanitaire – in Vlaanderen formeel, in Nederland informeel, maar net zo effectief – is het immers goed dobberen in de subsidievetweefsels en in het besef dat men een rechtschapen mens is: een ouderwetse Max Frischiaanse Biedermännische Gutmensch.

Dus is er een schokje nodig. Zonder dat ze een klapje in hun smoeltjes krijgen, nemen de nieuwe Stalinistjes zelfs geen notitie van je. Maar het  zou kunnen dat door zo’n provocerende kop boven een artikel het zelfingenomen vrouwtje Cools eens gaat lezen wat ik haar heb toe te voegen. En vervolgens zou het voor haar aanleiding kunnen zijn om te gaan beseffen dat ze bezig is met het romantiseren en salonfähig maken van puur nazistische bewegingen als Hamas en Fatah. Dat ze zich bewust wordt dat ze door haar gelijktijdige demonisering van Israël niet alleen de nieuwe Holocaust in het Midden-Oosten helpt voorbereiden, maar ook de Jodenhaat en de nazislam in de eigen Vlaamse steden vooruit helpt. Misschien gaat ze wel een artikel lezen dat echte informatie bevat over de geschiedenis van Israël. Misschien gaat ze wel naar Bill Langfan luisteren. Je weet het niet. Misschien schrikt ze op uit haar coma, de filosofe.
________________________________________________________________

Hè, gadverdamme, Pennings! Moet dat nou? Dat schelden is nog tot daaraan toe, maar die geweldsfantasieën van je! Ja, het is inderdaad vreselijk. Ik geef het toe. Eerst had ik voortdurend een ratelende mitrailleur in gedachten, waarbij ik hele zwermen islamitische haatbaarden en nagenoeg de hele Europese en een deel van de Amerikaanse nep-elite heb uitgemoord.

En ik heb het al lang. Ergens jaren 1990 begon ik een recensie van het boek van Ben Scheurs, “Agressie en geweld” voor het dagblad Trouw (niet on-line) aldus:

“Mensen die mij goed kennen, verwonderen zich niet meer wanneer ze mij, terwijl ik de krant lees ‘ra-ta-ta-ta-ta’ horen roepen. Ze weten dat ik dan mijn ergernis over wat ik lees weer eens uitleef in een executie middels mijn mitrailleur. Soms maai ik slechts een individu neer, liefst een huichelachtige politicus, maar af en toe moord ik ook massa’s en bij voorkeur knal ik dan forse groepen bloeddorstige oorlogshitsers overhoop.”

En nu ben ik dus verslaafd aan kokende olie. Terwijl ik toch vooral het idee van gefrituurde ogen heel eng vind. Knappen ze dan, die ogen, als ze aanraking komen met olie van 180 graden?

En men zou in dit geval kunnen denken dat het héél onterecht is, dat verlangen van mij om Kathleen Cools op gruwelijke wijze ter dood te brengen. Want als je nou zo’n human interest-verhaaltje van gezinnetje Cools leest: hij, Wim Lemmens, is de huisman, drie kindjes, allebei filosofie gestudeerd en verder ook voorbeeldige politiek correcte mensen. Die dus de meest vreselijke dingen zeggen en doen met een glimlach. Die het gruwelijkste nazisme  – de Palmaffia’s – goedpraten en het relatief humaanste  – Israël – demoniseren. En de Jodenhaat die ze daarbij genereren in Vlaanderen laat ze blijkbaar koud. Dat kan allemaal in het knusse gezinnetje Lemmens-Cools. Want ik kan me toch niet voorstellen dat mijnheer Lemmens er zo veel anders over denkt dan mevrouw Cools.

Screenshot_5

Voordat Kathleen Cools met Wim Lemmens trouwde, had ze een relatie met Khomeiny-bewonderaar Michel Foucault

Ik ken niet al de namen van de halve garen die bij “Canvas” werken. Er is dat foute donkere wijfje met dat dunne lijfje . . . . . kom, hoe heet ze ook alweer? Ik moet het googelen. Eh . . . . . . hoe doe ik dat? Het programma dat er nu voor in de plaats is gekomen heet “Reyers laat”, die Reyers was eerst de bijzit van het dunne donkere foute wijfje. Ik google “Reyers laat opvolger” . . . . . ah, ja: Phara heette ze. En dan heb je nog die lul met de obligate gele schoenen en de moeilijke bril die vaak gelijk met Kathleen Cools optreedt. Tot zover mijn kennis van het linkse monopolie-conglomeraat  in Vlaanderen. 

Oh nee! Hoe kan ik dat vergeten! Van de Vlaamse volidioot Rudi Vrankcs heb ik natuurlijk wel een stuk of drie  portretten geschetst. Lucas Catharine heb ik ook meerdere keren uitgelegd dat hij een antisemiet is en dat ging één keer onder de programmatisch-belgenmoppische titel “Kunnen Vlaamse journalisten denken?”. En Etienne Vermeersch, het geweten van Vlaanderen, heb ik wel héél erg uitgebreid moeten uitleggen dat hij beter zijn leugens over Israël achter de haag van zijn verblindend witte tanden kan houden. Ik deed dat in een vijfluik onder het motto: “Het Tomeloze Liegen van Etienne Vermeersch inzake Israël”. En ook over olijk Bolleke Tom Naegels heb ik mij wel eens ontfermd.

Van die Kathleen Cools weet ik eigenlijk niet veel. Alleen dat ze dat typisch welgedane  en zelfgenoegzame uitstraalt van iemand die al járen aan de goede kant van het cordon sanitaire staat en van wie de voornaamste zorg is: hoe blijft het fijn in mijn eigen hoofd en hoe ga ik moeilijke kwesties uit de weg? Kortom, de gewone narcistisch-hedonistische geesteshouding van fout-links.  Vaak heb je de indruk dat het ze geen enkele moeite kost moeilijke vragen te vermijden, vanwege te stom en een te dikke looien plaat voor de kop en dat weer ondanks, bijvoorbeeld, “een studie filosofie”.

Ik zal mij tot de adstructie en motivering van mijn vonnis – Kathleen Cools dient in de kokende olie geworpen te worden tot de dood erop volgt – slechts één gedeelte van een uitzending van Terzake  analyseren, waarin ze eigenlijk heel weinig opzienbarends zegt. En toch is ook een dergelijke uitzending kenmerkend voor het lugubere verraad dat die hele media-monopolie-kliek aan de Westers beschaving en aan de Joden aan het plegen is. Dat verraad vindt namelijk plaats via de subliminale hersenspoeling van een publiek dat al decennia gemarineerd is in de Israël-haat (dus Jodenhaat) en de islamofilie. De nep-elite die de media, de politiek en het onderwijs beheersen, weten inmiddels wel dat ze al decennia fout zitten, niet alleen inzake de islam en Israël, maar ook inzake de Europese Unie en de Euro en “het klimaat”. Maar dat gaan ze niet toegeven. De mens is liever schuldig dan beschaamd en dus denderen ze door richting afgrond.

Alle gekheid op een stokje, of in een oliepotje, want daar gaan we. Kijk vanaf 31 minuten 14 seconden:

“Ik wil niet oneerbiedig klinken, maar het bezoek van president Obama aan Ramallah is er gewoon eentje voor de galerij.”

Ja, dat kan je eerste zin zijn als je, zoals Cools en Terzake, pro-Palmaffia’s bent. Maar een fatsoenlijk mens had ook kunnen openen met de vaststelling dat Obama pas in zijn tweede termijn voor het eerst naar Israël gaat en op zijn eerste reis in zijn eerste termijn een schandelijke buiging maakte voor de opperslachter van de Saoedies  en zijn Cairo-speech van 2009 vol zat met vals-vleiende leugens over het karakter van de nazislam. Dat hij vervolgens volstrekt eenzijdig de druk legde op Netanyahu “to take bold steps for peace” terwijl de Palmaffia al sinds 1937 steeds genereuzer wordende Israëlische voorstellen voor vrede saboteert dan wel negeert.

Zo’n filosofisch echtpaar als Lemmens-Cools denkt natuurlijk dat ze prima op de hoogte zijn, maar ze weten dus niks reëels over de werkelijke geschiedenis van Israël, of over dat zogenaamde “internationaal recht” en die zogenaamde “bezette gebieden”. Ze kennen alleen de linkse leugenpropaganda omdat dat het enige is wat na veertig jaar massale volkshersenspoeling nog rond zingt. Oh ja: en als je Ramallah zegt, heb ik nog wel een galerij beelden in voorraad.

So much
voor de openingszin van Cools.

Omdat het door weblogs als deze van E. J. Bron en bijvoorbeeld “Vlaamse Vrienden van Israël”, kortom door de pro-Israëlische Samizdat, onvermijdelijk is geworden dat er ook aandacht wordt besteed aan de raketten die vanuit Gaza worden afgeschoten, is er bij Terzake ook een paar seconden aandacht voor de raket die juist de dag van Obama’s bezoek op Sderot neerkwam. De burgemeester van Sderot zegt dat de boodschap van Hamas aan Obama luidt: waarom ga jij naar  Ramallah waar Fatah aan de macht is?

Hét moment, zou je zeggen, om te voice-overen dat twee facties van de Palmaffia’s strijden om de hegemonie op de Westbank. Die van Hamas en Fatah. Dat ze slechts verschillen in tactiek, maar niet in einddoel: genocide op de Joden in Israël en vervolgens, als het kan,  op die in de hele wereld. Bij het voice-overen kan je gemakkelijk beelden vinden van zeer recente rallies van Hamas en Fatah waarbij de bedoeling tot genocide werd uitgesproken. En anders bleek het wel uit de vertoonde symbolen en de hysterische massaliteit die niet onderdeed voor de rallies van Neurenberg onder Hitler. En nog anders blijkt het wel uit de handvesten van beide organisaties en uit de uitspraken van hun leiders die door MEMRI en Palwatch onvermoeibaar, jaar in jaar uit, on-line worden gezet. Het wordt wat vermoeiend om steeds maar weer in de stukken die ik tegen de bierkaai schrijf de bewijzen aan te dragen dat Hamas en Fatah doodgewoon nazistische  organisaties zijn. Er bestaat goeie literatuur over beide clubs, maar filmpjes zijn natuurlijk het handigst voorde internetter: dus voor Hamas: hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier. En voor Fatah kan je zelf eens op Palwatch neuzen.

Dan komt Obama, sprekend in Ramallah, in beeld:

Screenshot_8

“De VS staat vierkant achter de creatie van een onafhankelijke en soevereine Palestijnse staat. Het Palestijnse volk verdient een einde aan de bezetting en de dagelijkse vernedering die daarmee gepaard gaat. Beide kanten zullen anders moeten gaan denken. Ook de VS. Ik heb er vertrouwen in dat we op onze bestemming kunnen komen: een vredevolle scheiding van twee buren, twee landen, in vrede met elkaar.”

Nu zou dat lastig geweest zijn om via een voice-over  Obama’s woorden kritisch te benaderen, maar in het gesprek met Bart Kerremans, professor in de internationale politiek, waarover zo dadelijk, zou een en ander toch aan de orde hebben kunnen komen. Maar nee. Dus zeg ik maar even wat Cools niet opmerkte tegen Kerremans. En dat is het volgende.

Namelijk dat ook Gaza in 2005 “onafhankelijk en soeverein” is geworden. En dat nog vóór Gaza door de Israëli’s geheel ontruimd was, de raketaanvallen begonnen. Dat was nog onder Fatah. Dat Gaza nu zucht onder Hamas, nóg openlijker genociaal  richting Israël. Dat Hamas naar verwachting ook de macht zal overnemen in Samaria-Judea (“de Westbank”). Dat die Palmaffia, met een track-record van terreur vanaf 1920 als ze eenmaal die “soevereine staat” hebben, onmogelijk niet direct kan beginnen met terreur. Verder zou een opmerking richting Kerremans op zijn plaats zijn geweest dat Obama vergeet te memoreren dat in 1967 Israël gedwongen (!) werd het bestuur van Judea-Samaria (“de Westbank”) op zich te nemen. Weet u nog wel, professor, het drie keer nee van Khartoem? Dus hoezo rept Obama van “bezetting”? En dat is nog afgezien van het feit dat volgens het internationaal recht – het échte, niet dat van de Verenigde Nazi’s – de Joden duizend procent het recht hebben zich “op de Westbank” te vestigen. En Cools had Kerremans voor kunnen leggen dat de “vernederingen” die de “Palestijnen” moeten ondergaan helemaal self-inflicted zijn, want opgeroepen door hun eigen terreur.  The more self-inflicted omdat “de Palestijnen” vanaf 1937 tot 2013 alle vredesvoorstellen afgewezen of gesaboteerd hebben.

En Cools zou in herinnering hebben kunnen brengen de derde keer dat Israël met genocidale bedoelingen werd aangevallen,  te weten de Yom Kippoer-oorlog van 1973, toen “de Westbank” alleen maar toevallig niet – (zoals in 1948 en 1967 wél het geval was) – als springplank diende voor een aanval op Israël. Het “toeval” wilde namelijk dat koning Hoessein van Jordanië te bang was voor zijn eigen Palmaffia’s om mee te durven doen.

Terug naar onze correspondente, die  het bliksem-bezoek van Obama aan Ramallah samenvat:

“Maar de Palestijnen laten er hun waterpijp niet voor staan. En ook Hamas is niet meteen onder de indruk. Na hooguit enkele uren is Obama al weer weg uit Ramallah.”

Screenshot_9

Ja, het is een ontzettend relaxte samenleving, die “Palestijnse”: waterpijpen en moordpartijen. En dan komt er zo’n ongeschoren en volvette Hamas-schurk sprekend in beeld met een volstrekt nietszeggende verklaring. Waarom zou Terzake die totale nonzin erin gemonteerd hebben? Om te laten zien dat Hamas er gewoon bij hoort en salonfähig is? Maar is het dan wel handig om die boeventronie in beeld te brengen? Of vindt Cools zo’n kop als van de drie zware jongens uit de Donald Duck romantisch? En gelukkig wijst de correspondente ter plekke er nog eens op dat Obama véél te kort is gebleven in wat je de kracht-en-pracht-wijken van Palestina zou kunnen noemen. Ja, zó help je Sharia4Belgium aan ammunitie.

Schakelen we over naar Obama in Jeruzalem voor een gehoor van Joodse studenten: Israël heeft recht op veiligheid en om een Joodse staat te zijn. Applaus. Maar nederzettingen bouwen staat de vrede in de weg. Er moeten echte grenzen worden getrokken. Waanzins-applaus, want linkse Israëlische studenten zijn nóg krankzinniger dan linkse programmamakers in Europa en Amerika.

Screenshot_10

“Morgen vliegt Obama door naar Jordanië. Ook daar zijn ze klaar voor zijn komst.”

Inderdaad, de beelden waar overheen die woorden gesproken worden laten zien dat Jordanië de volgende staat na Syrië is, waar de Moslimbroeders een Arabische Lente zullen laten ontluiken. De vlag van het “Palestijnse volk”, het haatmiddel bij uitstek in heel Arabierië,  wordt prominent gezwaaid.

Waarna Bart Kerremans in gesprek met Cools. Een jeugdig en scherp professoraal type, met strak getrimd sikje en snor. Obama’s woorden bij aankomst in Israël dat elke staat het recht heeft op zelfverdediging, zo legt Kerremans uit, is bedoeld om Israël gerust te stellen, maar tegelijk te pogen Israël zover te krijgen dat Israël aanvaardt dat in de kwestie van de Iraanse nucleaire dreiging Amerika de leiding blijft houden.

Waarna Cools: “Want de dreiging blijft eigenlijk dat Israël uit voorzorg actie zou ondernemen tegen Iran.”

Stupide tot in het merg vooringenomen trut! Nee! De dreiging komt van Iran. Niet van Israël. En voor Israël is de dreiging dat Moslimbroeder Obama en zijn foute adviseurs wel eens te laat zouden kunnen zijn.

Kerremans heeft het veel over “’uitbreiding van de nederzettingen”, maar er is helemaal geen sprake van uitbreiding. Het gaat alleen over het al dan niet bouwen van nieuwe woningen binnen de bestáánde nederzettingen. En die nederzettingen vormen nog geen twee procent van het hele gebied van de Westbank. Twéé procent! En die twee procent bestaan vooral uit strategisch gelegen gebieden tegen de “Groene Lijn” aan, de wapenstilstandslijn van 1949 en dat zijn dus gebieden waarop zelfs volgens resolutie 242 van de Verenigde Nazi’s de Israëli’s recht hebben in verband met Israëls veiligheid. Wat er niet direct tegen de Groene Lijn aanligt, daarvan is bij Oslo 1993 overeengekomen dat aan het einde van het vredesproces, ze aan Israël zouden toevallen. Dus waar hebben we het helemaal over?

Screenshot_12

Professor Kerremans

Maar voor Kerremans is het een zéér ernstige zaak. Waarschijnlijk omdat de Palmaffia’s dat ervan maken. Kerremans denkt dat Obama het héél moeilijk voor Abbas heeft gemaakt, toen hij er niet in slaagde de Israëli’s te dwingen de “uitbreiding van de nederzettingen” te stoppen. Maar Kerremans, met zijn scherpe-analyse-mimiek, vergeet dat Netanyahu een moratorium van tien maanden heeft aangeboden op bouw van huizen binnen de nederzettingen als Abbas alleen maar toestemde naar de onderhandelingstafel te komen. Dat deed Abbas dus niet. Toen de tien maanden bijna voorbij waren, stelde Abbas als eis dat het moratorium verlengd zou worden. Ja, die Joden zijn daar gek!

Ik denk dat Kerremans (zoals de Vlamingen zeggen) een boontje heeft voor Abbas. Hij spreekt steeds ook zijn voornaam er bij uit: “Magmoet Abbas”, zegt Kerremans liefdevol. Hij stond in de kou, die Magmoet Abbas, zegt Kerremans, toen Obama er niet in slaagde de gruwelijke Joodse huizenbouw te stoppen. Die huizenbouw dus binnen de bestaande nederzettingen die twee procent van het grondoppervlak van Samaria-Judea beslaan, die voor het grootste deel strategisch van existentieel belang zijn voor Israël en die voor de rest sowieso zouden toevallen aan Israël mocht het ooit tot vrede komen.

Maar er zal geen vrede zijn, Kerremans, en de reden is dat vanaf de jaren 1920, vanaf de Moefti van Jeruzalem, de Palmaffia’s met de Koran en de Soenna in de hand haat tegen de Joden hebben gepredikt en terreur hebben beoefend. En omdat ze nu over een bevolking beschikken die gedrenkt is in de Jodenhaat. Al zouden ze willen, dan nog kunnen ze die vrede niet verkopen aan die bevolking. Ze rijden op de tijger die ze zelf gevoed hebben en ze kunnen er niet vanaf. En zelf leven deze Palmaffia’s van corruptie, parasitisme, moord en veel neukie-neukie. Dit geboefte is noch bereid noch in staat een normale economie in een normale maatschappelijke structuur te runnen.

Overigens, Kerremans – (ik zal dit stuk mailen naar zijn universiteits-adres) – jij had zelf al die dingen ter sprake kunnen brengen waarvan ik hierboven suggereerde dat Cools ze  te berde had kunnen brengen.

Mijn vriend en strijdmakker Roelf-Jan Wentholt heeft deze aflevering van Terzake ook gezien. Hij mailde me het volgende:

“Die Palestijnse tv maker wordt opgevoerd zonder dat er iets gezegd wordt over de belemmeringen voor de pers in de gebieden van de Palestijnen. Ook wel gek (cynisch) dat je vanuit zo’n ghetto zulke keurige tv kan verzorgen. Opgenomen in een studio met meerdere camera’s geschakeld in een duidelijk heel luxe tv-complex. Best geavanceerd. Voor een bevolking die zogenaamd bloot staat aan genocide door de Joden. Dat gelul van die vette Palestijnse tv-maker met die terroristenkop is het ergst. Volgens mij moet je als Jood niet in zijn handen vallen. Ik vond dat die Belgische trut-presentatrice eigenlijk niet veel zei.”

Ja, de luxe van de Palmaffia’s en hun terreur wordt door “Europa” goed gesubsidieerd. Beter dan de verzorging van onze eigen bejaarden. Maar het gaat er niet zozeer om wat Cools wél zei – al was ook dat fout – maar wat ze niet zei, om wat ze verzweeg en de leugens die ze niet tegensprak. De hele uitzending zat er vol mee, met verzwijgingen en leugens. Ik heb ze hierboven besproken.

Maar het ergste is toch wel dat propagandafilmpje voor Hamas dat Terzake aan het einde van de uitzending ruim plaats gaf. Een onnozele kan tegenwerpen: maar het was toch een studio “op de Westbank”? En daar is Fatah toch de baas? Nou, nee, niet meer, althans nauwelijks nog. Er kan blijkbaar quasi-opstandig vanuit dit soort geavanceerde studio’s opgeroepen worden tot nieuwe verkiezingen voor “de Westbank” terwijl Abbas zijn termijn van vier jaar al gedurende vijf jaar overschreden heeft. Wie die nieuwe verkiezingen gaat winnen is natuurlijk duidelijk: Hamas. En ze zullen dat opnieuw doen via intimidatie, mishandeling, moord en, ja, ook de stembus. Zo deden de nazi’s het ook.

Alleen al vanwege deze stiekeme collaboratie van Terzake en Cools met de nazi’s van Hamas, is het gerechtvaardigd dat ik via een provocerende kop vraag om verantwoording af te leggen. Ik heb geen ander middel om gelezen te worden. Als deze incompetente en ideologisch verblinde linkse kliek de media, de politiek en het onderwijs blijft verzieken, zal een Europese burgeroorlog onvermijdelijk worden. En in het ergste geval zal die oorlog gepaard gaan met een nieuwe Holocaust, al dan niet nucleair.
Screenshot_11________________________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, België, Benjamin Netanyahu, Fatah, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, islamofascisme, Israël, Joden, Jodenhaat, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, Obama, Socialisten, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

42 reacties op Zondag-overdenking: verzuip Kathleen Cools in de kokende olie!

 1. Rudi zegt:

  Martien, je verwoordt perfect wat veel mensen denken over de polico-media.

  Die Kerremans kende ik niet. Normaal is het ene Rik Coolsaet die ze bij Canvas als prof internationale politiek laten opdraven om zijn islamofiele gezwets op de buis te spuien.
  Net als Coolsaet mogen ze die Kerremans voor mijn part ook met leerstoel en al van de trappen van zijn ivoren toren flikkeren. Of defenestreren.

  Gelaarsde Kat-leen Cools, ik moet ze niet. Die arrogante ‘kijk-mij-eens-harde-tante-spelen’ smoel.
  Maar de juiste vragen stellen, ho maar. Filosofie gestudeerd? Nou, fijn.
  De tragiek is dat er een heleboel lui filosofie gestudeerd hebben die nu in de media of de politiek het mooie weer maken. Stuk voor stuk lieden die van linkse professoren te horen hebben gekregen wat er mis is met de wereld en hoe de wereld er zou moeten uitzien.
  Maar waar geld vandaan komt of hoe welvaart gecreëerd wordt, daar hebben ze het raden naar.
  Dat kun je net zo goed aan een gladiool vragen.

  Daniel Greenfield verwoordde het ooit zo: ons denken stuurt de taal, maar het omgekeerde is ook waar: taal stuurt ons denken.
  En dat hebben de media erg goed begrepen, denk maar aan de manier waarop zij ons denken proberen te beïnvloeden over Israël: ‘bezette gebieden’, ‘joodse kolonisten’, ‘vrijheidsstrijders’, ‘nederzettingen’, noem maar op.
  Of over Wilders: ‘extreem-rechts’, ‘discriminatie’, ‘cordon sanitaire’, ‘de jaren ’30’, ‘populisme’ enz.

  Wat men vergeet, is dat een populist zegt wat andere mensen denken. Een totalitair daarentegen zegt wat andere mensen MOETEN denken.
  Hoe één enkel woord een enorm verschil maakt.

  En de cirkel met policor media en politiek is rond.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik kende ‘m al, maar ik vergeet ‘m soms én ik hou ‘m er in én goed dat je ‘m in herinnering brengt, Rudi:
   “Ons denken stuurt de taal, maar het omgekeerde is ook waar: taal stuurt ons denken.”
   Ja, propaganda is machtig, ook als het niet van Goebbels Himself komt.

   Like

 2. F Bonebakker zegt:

  Klasse Martien

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Dank u wel, mijnheer Bonebakker.
   U bent niet helemáál nieuw hier, geloof ik.
   Kan het zijn dat ik uw naam al eens eerder ben tegengekomen op deze site?
   Maar dat is wel enige tijd geleden.
   Bent u wellicht buitenslands geweest?
   En waren uwe besognes daar dusdanig dat u niet in de gelegenheid was deze website met een bezoek te vereren?
   Hoe dan ook: hartelijk welkom.

   Like

 3. Jean zegt:

  Martien Pennings,
  In België noemen we dat ‘onderontwikkeld’ wezen gewoon ‘de gelaarsde Rode Cool’, iets waar geen rekening mee gehouden wordt zoals er met alles wat van die linkse propagandazender komt geen rekening gehouden wordt, reden: met links is er alleen maar ellende en miserie te behalen. ‘Profitariaat is hun levenscertificaat’.
  Dat zootje wat bij mekaar ligt op de BRT, ± 3.000 leeglopers (ik weiger die zender vRT te noemen want ze hebben geen grammetje Vlaams bloed in de aders) is dagelijks bezig met de islam te knuffelen, ze zijn daar zo dom dat ze niet zien dat de islam ze zelf knuffelt ‘tot’ ze bereikt hebben wat ze willen bereiken nl. de onderwerping van de Vlamingen aan die barbaarse waanzin iets wat uiteraard NOOIT zal plaatsvinden, die waanzin zal sneller verdreven zijn als dat gelaarsde rode cooltje kan denken.
  Het gevaarlijke aan heel die ziekelijke linkse zender is dat die Vlaanderen ± 350 miljoen euro per jaar Vlaams belastinggeld kost om linkse rotzooi over Vlaanderen te braken.
  Nederland heeft Samsommmmmm Rutte & co en wij hebben een franskiljonse flikker met wat rode tutten en mo.
  Is héél Europa nu vergeven van die onderontwikkelde gewelddadige barbaarse rotzooi die maar één doel hebben “onderwerping aan primitieve waanzin via barbaars geweld”?
  Hopelijk wordt Vlaanderen in 2014 een Onafhankelijke Democratische Seculiere Republiek, dan zullen die soepjurken en wandelende tenten nog te voet vluchten naar de woestijn in Afrika de plaats waar ze de Sharia naar believen kunnen beleven en beoefenen.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Even een gewetensvraag, Jean: heb je écht een hekel aan homo’s of is het gewoon alleen maar dat zij-ige linkse mietjesgezeik van die Di-Rupo?

   Like

   • Jean zegt:

    Beste Marien Pennings,
    Ik heb helemaal geen problemen met homo’s of lesbiennes maar met die linkse waalse nicht heb ik gigantische problemen en voor alle duidelijkheid niet omdat hij een nicht is maar omdat het een heimelijke achterbakse linkse rat is.

    Like

  • Ropie zegt:

   Jean schrijft: “In België noemen we dat ‘onderontwikkeld’ wezen…” Verdorie Jean, en hoe noemt men dat wezen in Vlaanderen? En ‘België’ met ’n hoofdletter nogal… Ray de Bouvre keert zich om in zijn graf!

   Like

   • Jean zegt:

    Beste Ropie,
    Ik bedoelde uiteraard Vlaanderen maar blijkbaar door de bloeddruk heb ik België geschreven. Bye the way, Als we de federale huichelaars horen bestaat er enkel maar België, door sommigen Belgie genoemd maar die komen uit het aangehecht franskiljons gewestje, het profitariaatsgewestje weet u wel!
    Ik heb eens jaren geleden op mijn belastingbrief in het vakje ‘personen ten laste’ het cijfer 4.000.000 ingevuld, op een kantoortje was er iemand niet gelukkig, het antwoord was via de telefoon ‘sal flamand’, ha ha ha.
    Ik heb er nog plezier in jaren na datum met dit verschil dat 4.000.000 intussen 5.000.000 is geworden met die massa vreemdelingen erbij..

    Like

 4. marijke zegt:

  Bravo bravo.Goed stuk.Staat een mooi stuk op de Dagelijkse Standaard.

  Like

 5. wim van rooy zegt:

  Rik Coolsaet, ook zo’n bekende van de VRT en van gifmengster Cools, professor (!) aan de universiteit Gent, bestond het een hele poos geleden apodictisch te stellen dat Al Qaida niet meer bestond. Ja, zo’n prof, die weet wat!

  Like

 6. 2Crazy2bTrue zegt:

  Een goed stuk en goed commentaar. Ik denk dat dit stuk goed verwoordt wat veel mensen denken en voelen, inclusief mijzelf.

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Met deze zondags overdenkingen ga ik vooraan op het bankje zitten.

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  http://www.jihadwatch.org/2013/03/obama-israelis-have-true-peace-partner-in-abbas-abbas-we-have-the-same-policies-as-hamas-hamas-destr.html

  “Of course, Israel cannot be expected to negotiate with anyone who is dedicated to its destruction. But while I know you have had differences with the Palestinian Authority, I believe that you do have a true partner in President Abbas…” — Barack Obama, March 21, 2013

  “As far as I am concerned, there is no difference between our policies and those of Hamas.” — Mahmoud Abbas, March 15, 2013

  “Israel will exist and will continue to exist until Islam will obliterate it, just as it obliterated others before it” — Muslim Brotherhood founder Hassan al-Banna, as quoted in the Hamas Charter

  “Killing Jews is worship that draws us close to Allah” — Hamas’s Al Aqsa TV

  Of course, we featured that last quote in one of our AFDI jihad truth ads. Help us keep these ads going: CONTRIBUTE HERE!

  More on this story. “PA Chairman Mahmoud Abbas: EU Can Remove Hamas from Terror List, No Difference between Our Policies and Theirs,” from MEMRI, March 15:

  Following are excerpts from an interview with PA Chairman Mahmoud Abbas, which aired on Russia Today TV on March 15, 2013.

  Interviewer: It is said that the EU plans to remove Hamas from the list of terror organizations. Do you view this as a step toward complete recognition of the legitimacy of the [Hamas] government?

  Mahmoud Abbas: I do not think that they will acknowledge the legitimacy of the Hamas government. After what happened, and given that Hamas has honored the truce, and has declared that it supports peaceful popular resistance… As far as I am concerned, there is no difference between our policies and those of Hamas. So why are they labeled as terrorists? In my opinion, [the EU] can remove Hamas [from the list], why not?

  Interviewer: But you do not fire missiles at Israel.

  Mahmoud Abbas: Neither we nor Hamas fire missiles. Since the end of the second Intifada, we have committed ourselves to refrain from using weapons. We say this out in the open. It’s no secret. We don’t hide this under the table. We say loud and clear that we have no intention or desire to violate… or rather, to engage in an armed Intifada with Israel. I say this loud and clear.

  Hamas declared [the same], but then there were skirmishes once or twice. Hopefully, that was the end of it.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Prima verwoord Hr. Pennings, niets aan toe te voegen. O ja, een enkel feit, van de RODEN/LINKSEN krijgen we huichelachtig te horen, dat zij ook voor de vrijheid van meningsuiting zijn, jawel hoor LINKSE RUKKERS alleen als de MENING LINKS IS, we hebben jullie door!

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  Obama Admin Unblocks $500M in Funding for Palestinian Authority
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/03/23/Obama-admin-unblocks-500M-Palestinians

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  @Martien Pennings; Nou, als hij dít artikel leest, is hij de komende twintig jaar nog niet van die gedachte verlost, schat ik.
  Maar alle gekheid op een stokje,Als je de belevingswereld van links vergelijkt met die van…laat ik zeggen, mensen als wij, hier op deze site, zou je je dan niet op twee verschillende planeten wanen?!
  Het ontbreekt er nog maar aan dat een Anja Meulenbelt de revue passeert: Vroeger militant feministe, nu ijveraarster voor de Palestijnse zaak en daardoor automatisch voorvechtster voor het kopv…. pardon, hoofddoekenrecht. EN TOCH NOEMT ZE ZICH NOG STEEDS FEMINISTE.
  Dat mens is volledig de weg kwijt, mark my words.
  Niet te bevàtten gewoon, die linksen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 15.23. uur. Martien, ik heb zowel bij Elsevier als bij DDS een ban gekregen. Als er ook maar iets teveel van een conservatieve mening gespuid wordt, flikkert men je er gewoon af. Over objectiviteit gesproken.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Mooie meiden zijn voor socialisten en moslims een betere wapen als wat dan ook ze moeten maar een beetje met hun kont wakkelen en onze Christelijke heren krijgen gelijk hun mond vol tanden en een stijve pik in hun broek.Is dat de oorzaak dat vrouwen niet mee mogen debateren?

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Goed verwoord Martien Pennings, maar wel een erg lijvige pil. Die Obama wil van twee walletjes eten. Hij stelt een Palestijnse staat voor, en tegelijkertijd wil hij Israel ten koste van alles steunen. En dit alles terwijl hij zelf een overtuigend Moslim is. De machtigste leider van de wereld is in feite een Moslim broeder. Dit betekent dat hij vroeg of laat het flink aan de stok gaat krijgen met een van de twee rivaliserende partijen. Maar laat hem oppassen, wie aan Israel komt, komt aan mij !
  Die Kathleen Cools past precies in het rijtje van volksvernaggelaars zoals de aloude Dr. Goebels, en de huidige smeerlappen Samson – Rutte – mannetje Pechtold e.d. Allemaal goed gebekt, maar de taal die ze uitslaan is er alleen maar op gericht mensen te misleiden en te hersenspoelen richting slechte gedachten. E.U. en Islam lovers van het eerste uur ! Verzuipen in de kokende olie is nog te goed voor deze figuren. Stop ze maar in een raket en schiet ze af richting van de zon, en laat ze daar maar levend verbranden en in het totale niets verdwijnen !

  Like

 15. Piet Klont zegt:

  ‘Terwijl ik toch vooral het idee van gefrituurde ogen heel eng vind. Knappen ze dan, die ogen, als ze aanraking komen met olie van 180 graden?’

  De mooiste zin van het hele relaas.
  Voor mij althans.
  Straks die uitzending maar ‘ns bekijken.
  Scherpe analyse natuurlijk, maar daar ligt het nooit aan bij mijnheer P.

  Like

 16. Pingback: “Kathleen Cools is geestesziek” | Golfbrekers

 17. reageerbuis zegt:

  Martien,
  Inhoudelijk ben ik het volkomen met je eens, maar waarom ga je in hemelsnaam wat woordkeus betreft telkens weer over de schreef door mensen allerlei lelijks toe te wensen. Mij stoot het af en ik denk dat je daarmee ook andere lezers tegen je inneemt. Jammer!

  Like

 18. batavier zegt:

  Comment verwijderd wegens schending van blogregel 4

  Webmaster

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Goedzo Martien en zeker in de golfbreker.
  Kan ze niet langs kijken.
  Iemand zal het wel aan haar geven.

  Like

  • dwz zegt:

   De rol van de lichaamstaal ook niet onderschatten naast de taal van het woord en geschrift inzake hersenspoeling.Daarnaast de bereidheid om te geloven ook al is het niet waarheid.

   Like

 20. Martien Pennings zegt:

  In die opsomming van internetfilmpjes van Hamas had deze er ook bij moeten staan:
  http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=758
  Dat is die mijnheer Al-Jabaari die onlangs ernstig overleed aan een Israëlische drone-raket.
  Ik heb ook wel eens iemand voor rat uitgescholden, maar bij deze mijnheer is het echt een opmaat voor genocide.

  Like

 21. Stradi zegt:

  De intellectuelen, professoren maar vooral de journalisten, zijn populistisch, de ‘gewone’ mens zoekt complexiteit, dat is de paradox, na zo uitzendingen zet de burger zich voor zijn toetsenbord om de andere kant van het verhaal te kennen, ten gronde. Om die reden ook is het internet levensbelangrijk: het enige massamedium dat nog kritisch en ontluisterend functioneert, en zich niet door de gesubsidieerde staatstscommunicatiestrategie laat belazeren. Bij deze dus mijn dankbetuiging aan EJ. Bron in deze Martien Pennings, en de vele anderen voor hun harde werk, niet gesubsidieerd vermoed ik.
  We moeten weer leren ‘lezen’, ontrafelen en decoderen, niet alleen teksten, maar ook gebaren, frases, verschijnselen leren duiden, en het politiek theater in zijn dubbelzinnigheid analyseren. Een regimezender focust zich op de onmondigheid van de gemiddelde kijker en het gebrek aan analytisch vermogen van de media. Alle media krijgen simpele vuistregels om overeind te blijven, de publieke opinie besproeien met een zachte regen van mainstream boodschappen en proefballonnen waar zelden of nooit wat aan vast hangt, een “professor” of “specialist in de materie” krijgt dan uitgebreid het podium, als er gevolgen zijn worden de handen in onschuld gewassen.
  De aandachtige kijker/lezer reageert zoals de bevolking van de USSR en zoekt naar de echte Pravda. De media blazen hun laatste adem uit maar ze beseffen het niet eens, ze zijn gaan geloven in hun eigen desinformatie.
  We moeten niet geloven wat als waarheid wordt geserveerd, volg je eigen neus- het is dé boodschap. En vooral: achter de woorden de feiten ontdekken. Dat heeft te maken met mentale weerbaarheid, kritisch burgerschap, een gezonde scepsis tegen de verhalen die ons van bovenaf worden opgedist. Dan kun je ook het deksel op de neus vermijden zoals in Cyprus.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Stradi 07.57. uur. Sluit mij volledig aan bij uw reactie!

  Like

 23. Wanhoop niet Martien, we komen eraan! Je zult gehoord worden.

  Like

 24. Piet Klont zegt:

  Ik heb die uitzending overigens bekeken.
  Canvas dus.
  Ik moet eerlijkheidshalve bekennen dat wanneer Martien en Roelf-Jan hier niet nadrukkelijk de vinger op zouden hebben gelegd, het mij wellicht zou zijn ontgaan.
  Die Belgen/Vlamingen zijn nóg geraffineerder dan die stomme rooie Kolderlanders qua sluipende infectering. Daar prik je zó doorheen immers!
  Oppassen geblazen dus en nóg alerter zijn!!

  Like

 25. Zeg eh, Klontermans, je wordt bedankt met je Kateetje Tippel. Het is met twee a’s, ja. Wordt weer een onrustig nachtje.

  Like

 26. Pingback: Knack censureert, waant zich links, maar is extreem-rechts | E.J. Bron

 27. Pingback: Kathleen Cools genottert van pure islamiseringsliefde | E.J. Bron

 28. Pingback: Abou JahJah had niet Mia Doornaert maar Wim van Rooy tegenover zich moeten hebben | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s