Dankzij Syrië naar het Paradijs

Screenshot_27

(Door: Hans Jansen)

Jihadisten die uit Syrië terugkomen naar Nederland, lopen kans om, zoals in Nederland tot voor kort gebruikelijk, hun Nederlandse nationaliteit te verliezen omdat ze in vreemde krijgsdienst getreden zijn. Misschien is er zelfs nog meer aan de hand als ze eenmaal weer op Schiphol staan: hebben ze zich aan kleine of grote oorlogsmisdaden schuldig gemaakt? Vermoedelijk eerder kleine dan grote, vanwege hun beperkte militaire training en hun mogelijk slechts oppervlakkige kennis van de mogelijkheden die de situatie biedt.

Tegelijkertijd wil de Nederlandse regering de rebellen helpen die tegen de Syrische dictator Assad in verzet komen. Maar de rebellen helpen, dat is precies wat deze ‘jongens’ doen. Wat is er dan verkeerd aan hun gedrag? Ze dragen bij aan de uitvoering van officieel Nederlands beleid. We kunnen de kiezers en de beleidsmakers van de PvdA en de VVD die dit begrijpen alleen maar benijden.

Moeten we bang zijn voor deze Jihadisten wanneer ze naar Nederland terugkomen? De Jihadisten die destijds terugkwamen uit Afghanistan waar ze tegen de Sovjet-Unie gevochten hadden, hebben in zo verre voor langlopende problemen gezorgd dat het respect dat zij als voormalig Jihad-strijder afdwongen, hier en daar tot een mentaliteitsverandering heeft geleid.

Gewone moslims gingen door hun voorbeeld en invloed positiever over de Jihad denken. Wie prestige en aanzien zocht, en dat niet zo makkelijk kon vinden, moest wel merken dat er een prima manier was om snel brede waardering bij geloofsgenoten te oogsten: denk niet langer en word Jihadist.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dankzij Syrië naar het Paradijs

 1. Louis H. Ruijtenbeek zegt:

  Dat verliezen van de nationaliteit kan alleen als ze in dienst van een regulier leger zouden vechten. Het Syrische leger bijvoorbeeld, maar de rebellen vormen geen regulier leger.
  Zijn niet het leger van een erkende mogendheid/land.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Nee ze komen direct in de Hel terecht want Sura 2 vers 85 zegt duidelijk dat een moslim in alles moet geloven wat er in geschreven staan.En de Mekkah predikking is absoluut het tegendeel van de Medina predikking, je kan ze niet aan allebeide tegelijk geloven.
  85. Toch zijt gij het volk, dat uw eigen broeders doodt en een gedeelte van uw volk uit hun huizen verdrijft, elkaar tegen hen helpende in zonde en overtreding. En, indien zij als gevangenen tot u terugkomen, koopt gij hen vrij, terwijl juist hun verdrijving voor u verboden was. Gelooft gij dan slechts in een gedeelte van het Boek en verwerpt gij een ander gedeelte? Er is geen beloning voor degenen uwer, die zulks doen, behalve schande in dit leven; en op de Dag van Opstanding zullen zij de strengste kastijding moeten ondergaan, want Allah is niet onachtzaam betreffende hetgeen gij doet.
  Allah heeft ze schaakmat gesteld.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  De Nederlandse regering zet in op twee fronten. Zowel in eigen land als in Syrie de Sharia steunen. En let wel, in Den Haag weet men donders goed waar men mee bezig is ! De Nederlandse regering steunt de jihadisten alsmede de rebellen. Zodat die jihadisten als ze terug komen naar Nederland, door onze bestuurders natuurlijk met open armen ontvangen worden. Gelijk sporthelden die van de olympische spelen terugkomen. Al zal Den Haag daar natuurlijk niet openlijk voor uitkomen. De Nederlandse regering laat nu haar ware gezicht zien. Nederland moet net als Iran een Sharia staat worden ! De Sharia wordt er doorgedramd gelijk de E.U. en de Euro. Alles volgens een groot duister plan. Van sommige Nederlanders in W.O. 2 wisten we het al, die
  gingen naar het Oostfront. Maar het is wel erg triest dat de geschiedenis zich alweer herhaalt, en dat veel Nederlanders dit allemaal koud laat ! Hun enige zorg is hun (goed) gevulde portemonee.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Ach; laat ze maar toeven in hun WAANdromen…Ze zullen branden in hell !!! Laat ze in Syrië elkaar maar een kopje kleiner maken. Des te minder haatdragers zullen er zijn; die binnenkort naar Israel spurten!!! “Opgeruimd staat netjes; helemaal in het chaotische M-Oosten is een dergelijke schoonmaak HOOGnodig….”. De salafisten in Tilburg-Nrd staan momenteel weer (enigzins) onder druk. Burgermeester Noordanus wil verder onderzoek, er gaan geruchten over kindermishandeling op de koranscholen en buurtcentrum de Ypelaar. “Noordanus is enigzins traag…van begrip, kan blijkbaar heel moeilijk realativeren. “Een PvdAaaauwer….”.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Mooie ijsgekoelde ironie toch weer wel:
  “Jihadisten weten meestal helemaal niet dat op college in Leiden en in de fractiekamer van de ChristenUnie de koran anders wordt uitgelegd.”

  Like

 6. Jan zegt:

  Sinds wanneer is vechten met als doel te moorden tegen een wettige regering geen misdaad? Assad is toch echt de wettige president van Syrië.
  Het probleem is dat het westen zich voor de kar van het islamitische uitschot laat spannen en dit nu voortdurend doet vanaf de oorlog tegen Servië. De islamitische landen zijn zelf te laf én te lui iets te ondernemen.
  Veroordeel het Nederlandse uitschot als criminelen die een wettige regering proberen omver te werpen en smijt hen levenslang in de cel, met 30 op een kamer. Als Tanja Nijmeijer gearresteerd kan worden dan ook dit volk.

  (Overbodig misschien om te zeggen, maar ik zie heel graag heel veel lijkenzakken terugkomen naar Nederland met de kadavers van dit tuig)

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Kunnen we die jongens niet een beetje steunen en wat bomgordels meegeven???

  Like

 8. Louis H. Ruijtenbeek zegt:

  Inderdaad, de juiste formulering.

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Waarom krijg ik toch steeds de neiging – en geef daar direct gehoor aan- om een borrel te pakken en de vlag uit te hangen; als ik lees/hoor van het aantal doden in die terroristenoorlogen in het midden en verre oosten en in Afrika? Ligt dus echt niet aan mij maar aan het vredelievende gedrag de laatste 40 jaar van al die cultuurverrijkers in o.a. ons land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s