Een profielschets van de wijk Buitenhof, jihadisten-broeinest van Delft

Screenshot_23

(Door: Timon Dias)

Een wijk waar de rolmodellen (semi-)criminele klootzakken zijn en waar gangcultuur en islamitische westenhaat en doctrine elkaar bevruchten. Ik kan het weten, ik woonde ernaast en de rapgroep uit de wijk was tijdens mijn schooltijd erg populair.

Buitensporig veel Nederlandse jihadisten lijken afkomstig uit de Delftse wijk Buitenhof. Maar wat voor een wijk is dit nu eigenlijk?

Laten we om te beginnen even naar de onderstaande beelden kijken om in te kunnen voelen wie het straatbeeld bepalen in Buitenhof. Deze clips zijn al een paar jaar oud, maar er is sindsdien weinig veranderd, behalve dat de jochies die destijds tien jaar oud waren, zich nu naar hun rolmodellen gedragen.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, islamofascisme, lafheid, Nederland. Bookmark de permalink .

20 reacties op Een profielschets van de wijk Buitenhof, jihadisten-broeinest van Delft

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat een geweldige verrijking toch-sarcasme modus uit. Misschien kan onze beste Job Cohen, nog wat thee gaan drinken daarzo, komt alles goed. Proest!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en als deze zgn. kansenkanjers terugkomen van het “kogels koppen”, in Syrië, dat staat uiteraard heel de Partij van de Allahtonen gereed om deze kanjers gloedvol toe te spreken.
  Dit land is dankzij de RODEN compleet “de weg kwijt”. Nou, wat mij betreft mag “ome assad”, deze kansparels van mij houden hoor, ik hoop dat ze allemaal gaan! Wel enkele reis, en paspoort inleveren bij het instappen van het vliegtuig naar Arabirië. Is wel zo eerlijk. Tot auf niemals wiedersehen!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  dat in zin 2 =dan.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het begin is gemaakt. Nederland als uitvalsbasis voor terroristen die de wereldvrede bedreigen.
  Nederland heeft zichzelf verlaagd tot een schurkenstaat. Dit blijft niet mooi staan, en zal ooit vreselijk uit de klauwen gaan lopen !

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Jeetje zeg, die knaap heeft wel een heel erg groot stofnest aan zijn kin hangen.
  Goede broedplaats voor luizen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @daiyu-ninja 18.48. uur. Dat is zijn haatbaard beste daiyu!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Oh, neem me niet kwalijk meneer Tom. (smile)
   Het ziet er echt uit als een stofnest. Kent u die reclame van die wandelende stofnesten/wolken?
   Ik was even in de veronderstelling dat een van die stofnesten zich aan die meneer op de foto had vastgebeten.
   Maar goed, ik heb me dan vergist.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Het is de 3 maal H. Haathut, haatbaard, haatboek! Dat is de weerzinwekkende islam in het kort beschreven.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Dat is wel een hele goeie, Tom!

  Like

 10. Rudi zegt:

  @Tom : ik weet er een vierde, Tom: haatdoek (zoals gedragen door F. Elatik et al.)

  Like

 11. delamontagne zegt:

  In eerste instantie had ik ,t geluid niet aan bij ,t filmpje……en dacht “ergens in buitenland” tot ik het soort flats herkende als Nederlands en de NL-nummerborden op auto,s. zag. Toen pas geluisterd. WALCHELIJK, wat moet je anders hierop zeggen. En eerlijk gezegd als oud mens zijnde en allang weg uit NL…………ik kan het haast niet geloven. Wat zouden de kinderen of hun kinderen van NL-emigranten uit de jaren 50, die naar Australie,Canada, US etc gingen, bij een herkennings- bezoek aan Nederland denken als ze zulke NL-se toestanden zien. ik vind het ergens ook beangstigend die beelden.

  Like

 12. Maja zegt:

  Van 1970 t/m 1975 heb ik in de wijk Buitenhof gewoond; toen geen enkele haatbaard te zien. Het is gewoonweg verschrikkelijk wat er van ons land is geworden. Maar goed, het is helaas een gegeven. Wat mij echt vreselijk stoort is hoe we worden voorgelogen over het aantal moslims want nog steeds lees je dat het er 800.000 tot een miljoen zijn.
  Inmiddels zijn het er 3 en wellicht al 4 miljoen, dat kan gewoon niet anders als je bedenkt dat ze echt overal (!) zitten, tot in de kleinste dorpjes toe.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @ Maja 07.15. uur. Dat zouden er inmiddels inderdaad wel enige miljoenen kunnen zijn Maja. Maar ja dat mag de belastingbetaler natuurlijk niet weten. Muzelmensen zijn lievvv volgens de “linkse kerk”, en de policor politiek.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  @Maja. Ja, dat beweert die querulant van Rossem ook, van die 800.000 tot 1.000.000 en dan voegt-ie er nota bene aan toe:”Die nog gediscrimineerd worden ook.” Wie discrimineert er wie?! ZIJ willen toch met alle geweld hun stempel op de samenleving drukken! als ze normaal integreerden was er niets aan de hand. Het idiote is, dat ik bijna zeker weet dat die ouwe dwarsligger het in een sharia-samenleving geen uur zou uithouden. Maar hij blijft koppig volhouden dat het zo’n vaart niet loopt. Ach, het kan bij hem ook zijn, dat hij gewoon loopt te jennen, natuurlijk.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Als er al 3 tot 4 miljoen moslims zijn, ik had ook al mijn twijfels over die officiele weergave, zal binnen een paar decennium onze democratie er vanzelf voor zorgen dat wij verder gaan als een Sharia staat. De IRL, oftewel de Islamitische Republiek der Nederlanden.

   Like

   • oogenhand zegt:

    Je vergeet dat Nederland nooit een democratie is geweest. Vroeger of later zullen de Bilderbergers de islam als het grootste probleem gaan zien.
    Overigens, hoe meer moslims, hoe minder slavinnen iedere moslimman kan krijgen.

    Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @daiyu-ninja 15.47. uur. Deze reclame ken ik beste daiyu, leuk gevonden (LOL). Thanks!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s