Islamist Erdoğan discrimineert op klaarlichte dag, en niemand in Den Haag doet iets

Screenshot_24

(Door: Afshin Ellian)

De Turkse premier Erdoğan maakte in Den Haag een ontoelaatbaar onderscheid tussen homo’s en moslims. Dit noemen wij discriminatie. In Nederland heeft de islamist Erdoğan zijn masker afgezet.

Het gaat niet om de eeuwige Turk, weten we dankzij de Turkse premier Recep Tayyip Erdoğan. Waar gaat het dan om?

Erdoğan was in Den Haag, waar hij naast premier Mark Rutte stond en sprak over de affaire-Yunus: ‘Als je een kind bij een homo-echtpaar plaatst, strookt dat niet met de normen en waarden van het islamitische volk.’

Een moslimkind hoort bij een moslimgezin en niet bij een homoseksueel, christelijk, joods of ongelovig gezin. Deze groepen conflicteren met fundamentele normen en waarden van het islamitische volk. En dat volk, of ummah, komt aan zijn normen en waarden via het geloof – de islam.

Consequent

De islam vormt de bakermat van de fundamentele normen en waarden van de ummah, de islamitische gemeenschap of het islamitische universele volk. Alles wat strijdig is met de islam, is ook strijdig met de fundamentele normen en waarden van de ummah.

Wat premier Erdoğan vertelt, is niet onlogisch: het correspondeert met zijn geloof en zijn normen en waarden. Maar de vraag rijst of Erdoğan consequent is. Want wat logisch is, moet altijd worden toegepast.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, lafheid, Nederland, Turkije. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamist Erdoğan discrimineert op klaarlichte dag, en niemand in Den Haag doet iets

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom islam een regelrechte misdaad tegen de menselijkheid is.
  http://www.amsterdampost.nl/blijf-met-je-handen-van-onze-kinderen-af-nederland/

  Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  Waarom dwingen wij niet alle moslims niet richting Sirie. Dat is waar zij thuis horen.

  Like

 3. Seculiere zegt:

  Ik hoop dat Nederland hem niet te serieus pakt want veel Turken pakken hem ook niet serieus door maar dat 40 a 100 man is verschenen om te betogen samen met Erdogan.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Het gaat om het hoofd van een ons vijandige staat?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik zal heel netjes reageren, ook in verband met seculiere, ik vind dat turkse mensen die absoluut willen dat hun kinderen islamitisch worden opgevoed, misschien beter kunnen vertrekken naar een islamitisch land van hun keuze. Dan heb ik niemand beledigt.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Nee natuurlijk werd er niet tegen Erdogan opgetreden. Nederlandse bestuurders zijn pro Islam, en anti eigen bevolking. Den Haag likt de hielen van Erdogan. Het paard van Troye werd al lang geleden binnengehaald, en onze democratie zal er wel voor zorgen dat wij over enkele decennia Islam bestuurders in Den Haag hebben. De etnische zuivering doet zijn werk volop. Massa immigratie van Islamieten, grote Islamitische gezinnen, gezinsherenigingen en allerlei pardonregelingen, alsmede Nederlanders die alleen maar of geen kinderen willen, danwel kleine gezinnetjes wensen. Dag vogels, dag bloemen, dag Nederland !

  Like

 7. Rudi zegt:

  Hoe is het mogelijk dat Nederland (en bij uitbreiding Europa) buigt voor deze complete jan-me-zolen? Laat ik het langzaam en woord voor woord zeggen:
  DE KALIEF DRAAGT GEEN KLEREN!!!

  Zonder de steun van zijn Moslimbloedbroeders die op een oliebron zitten en die zijn islamonazipartij ongetwijfeld financieren, zou deze supremacistische, imperialistische kinkel nog steeds geroosterd brood verkopen in de straten van Istanbul!!!

  Hij is niks meer dan een snotjongetje dat een grote klep open zet. Maar zodra hij zijn zin niet krijgt en niet mag meespelen met de ander kindjes of op zijn donder krijgt, gaat-ie zijn grote broer halen.

  Omdat ik zo’n bewondering heb voor de lui van Latma, en voor Noam Jacobson in het bijzonder:

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Rudi 18.37. uur. Ik heb mij bescheurd Rudi! Well done chap! Hoewel het lachwekkend is, is het sodedju wel de waarheid. Ze willen de verovering van de hele wereld, staat op 1 in hun haatboek koran!

  Like

 9. benny zegt:

  “Een moslimkind hoort bij een moslimgezin en niet bij een homoseksueel, christelijk, joods of ongelovig gezin”,kan het nog racistischer of meer discriminerend?
  waar zitten onze linkse moraalridders nu, het is oorverdovend stil in het linkse kamp,of zouden ze een dubbele moraal hebben 😉

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Benny 21.45. uur. Benny, dat doen de RODEN en andere LINKSEN altijd. Als ze tegengas krijgen kruipen deze lafaards weg, ze lijken daarom ook zo sterk op moslims. Ze hebben hetzelfde misselijke gedrag en karakter!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s