Wat gebeurde er nu echt met Anja Meulenbelt in Gaza?

Screenshot_7

Jarenlang geloofden we dat het huwelijk van Anja Meulenbelt in Gaza, met de directeur van de NCCR, Khaled Abu Zaid, een schijnhuwelijk was en slechts tot doel had de voormalige veroordeelde Fatah-terrorist, samen met zijn twee zoons een veilige heenkomen in Nederland te bezorgen. Na het lezen van het nieuwste boek , “Het Jawoord” van de ex-SP-senator, moeten we tot de conclusie komen dat we ons vergist hebben en dat het toch wel echte liefde was en dat Anja er opnieuw ingestonken is. Weer misbruikt door een man. Anja Meulenbelt blijkt een abonnement op het door een man misbruikt en voor de gek gehouden worden te hebben. Vreemd is dat. 

‘Er vallen veel gaten in mijn leven. Er is een gevoel dat ik van al die relaties weinig heb overgehouden, al mijn contacten lopen via seks en dat gaat altijd mis na een tijdje.’

We schrijven 1976 en het bovenstaande citaat is van Anja Meulenbelt uit het feministische prachtboek “De Schaamte Voorbij”. Het is inderdaad een wonder dat dit boek van Anja Meulenbelt na 1976 een cultboek van de feministische beweging geworden is. Of het moet de bedoeling zijn geweest, dat alle mislukkingen, vernederingen en falen van een vrouw tentoongesteld worden. En het is natuurlijk allemaal de schuld van mannen.

Screenshot_8Anja wordt achtereenvolgens op jonge leeftijd bezwangerd door een vakantieliefde, door haar ouders tot een huwelijk gedwongen, van school gegooid, en met kind de boze buitenwereld in gekatapulteerd. Na de scheiding wordt ze de minnares van een hele reeks creeps en gefrustreerde mannen, inclusief de beroemde uitgever Rob van Gennep, die dat pas vlak voor de publicatie van het boek aan zijn vrouw opbiecht, omdat hij bang is voor herkenning. Anja doet het inderdaad met de vrouw van één van haar scharrels en wordt na enkele maanden door zowel de man als de vrouw gedumpt. Daarna gaat ze met een sadist op een woonboot wonen, waar voor haar zoontje alleen nog plaats is in een tot kinderhok omgebouwde klerenkast. De woonbootbewoner kan alleen een erectie krijgen als Anja pijn heeft of huilt, wat voor hem gelukkig, vaak het geval is. Kortom een vruchteloos en vernederend leven, als er geen goedlopend boek over was geschreven.

Het is te hopen dat het nieuwe boek van Anja Meulenbelt, “Het Jawoord” net zo goed verkoopt en een cultboek voor de Palestijnenbeweging in Nederland wordt, want Anja kan inmiddels wel weer een steuntje in de rug gebruiken. Bovendien is het boek symptomatisch voor niet alleen het mislukte leven van Anja Meulenbelt, maar ook voor de hypocrisie die er onder de Palestinos heerst. Het boek gaat over het huwelijk dat Anja Meulenbelt met de Palestijnse ex-terrorist en tevens directeur van de NCCR Khaled Abu Zaid heeft gehad en dat in 2010 na een grote catastrofe mislukt en ontbonden wordt.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Wat gebeurde er nu echt met Anja Meulenbelt in Gaza?

 1. Jan zegt:

  Meulenbelt is de schaamte sinds jaar en dag voorbij

  De Schaamte voorbij is overigens een kutboek. Ik moest het zo ‘nodig’ van iemand lezen. Nooit uitgelezen (2ehands gekocht) en 3e hands gedumpt bij De Slegte en tot de conclusie gekomen dat feministen lelijke griezels en gekken zijn wat ook in de realiteit zo bleek te zijn: broekrokken, gezndheidssandalen, zuurdesembrood, sesamzaad, yoghurtplantje, geen bh, zigeunerkleding, piekhaar, rastahaar, verfilt haar, rauwranden onder nagels, meubels van sinaasappelkistejes, kleedjes op de grond en nooit stofzuigen, planten laten woekeren op de vensterbank en geen water geven, poezen, vieze aanrechten, yoga.
  Getver.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Leuk Jan, Je beschrijving klopt denk wel voor zo’n 101,9 % kijk maar in de 2e ‘slaap’kamer. En bij PvdA, SP, Groen sLinks en ander links trash.

   Like

 2. E.J. Bron zegt:

  @Jan

  LOL!!! 😀 😀 😀

  Like

 3. Piet Klont zegt:

  Een steuntje in de rug gebruiken?
  Daar ligt ze toch constant op?
  Of heeft ze zichzelf een hernia aangenaaid??

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  De schaamte voorbij heb ik in 1976 ook gekocht en nadat ik het ’t uit had heb ik ’t aan m’n toenmalige schoonmoeder gegeven…

  Like

 5. Dergelijke biografieën (expositie) van de ellende en domheid van de auteur boeien mij absoluut niet! Net zo min als de intieme handel en wandel op t.v. van de prototypes van het domme blondje, die als volksvermaak duidelijk de functie van afleidingsmanoeuvres hebben (remember “brood en spelen?”)!

  Like

 6. marijke zegt:

  Van mij nog niet een stuiver naar die schizofreen.Want ze verdiend er wel aan ,Brrrrrrrrrrrrrrrr

  Like

 7. Wachteres zegt:

  IK lach me slap …… wat een stomme trut, die Anja M.

  Niet iets voor jou, Martien?. Ik zie al daverende ruzies voor me …….

  Sorry, maar ik blijf lachen! 😆 😆 😆

  Like

  • maria zegt:

   Ja Martien en Anja, dat wordt vuurwerk hahaha! Wie zou het overleven?

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Ik denk dat Martien,niet wetende wie het was, na enkele woorden al genoeg indruk zou hebben om zich om te draaien en weg te lopen.
    Discussie met zo´n mens is volkomen onmogelijk.

    Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Mij verbaast het niets. Ik suggereerde in een eerdere reactie al dat het mens de weg kwijt is en die mening hoef ik dus niet bij te stellen. Zelfs aan het patroon is niets veranderd: Ze pikt mannen van anderen in en wordt vervolgens zelf aan de kant gezet. Overbekend verhaal bij haar. Het enige spannende eraan is de vraag, of dit nu de laatste keer geweest is (niet onwaarschijnlijk met het oog op haar leeftijd) of dat ze doorgaat tot haar laatste snik. En dat gaat door voor een prominent, links boegbeeld! LOL. Wat een schertsfiguur!

  Like

 9. maria zegt:

  Tja jezelf “feministe” noemen en dan in alle macho-smoesjes trappen en je laten neuken door een lelijke moslim… Zo steun je het palestijnse volk ook! Ik ga graag naar Anjameulenbelt.nl om me lekker te kunnen ergeren aan haar verheerlijking van alles wat islam is (inclusief de spoedcursus islam waar zorgvuldig de scherpe randjes zijn afgehaald) en het bijna vermakelijke antisemitisme.
  Het enige wat Anja en ik gemeen hebben is de liefde voor poezen. Liever zou ik zien dat ze zich ook eens kwaad ging maken over de duizenden verstoten, verminkte en vermoorde vrouwen in de islam maar daar reikt haar “feminisme” helaas niet toe.

  Like

 10. Ben altijd content geweest hetero te zijn maar als ik haar zie begin ik te twijfelen, je gunt het toch zelfs een palestijn niet dat hij wakker wordt en dat naast hem ziet liggen, daar kan geen braakmiddel tegenop.
  Zelfs Ma Flodder is een sekssymbool naast dit mormel.

  Like

 11. laura van der storm zegt:

  Ik snapte er al geen moer van….zo een enge vrouw, maar dat was en is ze dus ook. Toch vind ik het een triest verhaal.

  Like

 12. Avidia zegt:

  nooit zo’n trut gezien als die Anja Meulenbelt, meer niet aan toe te voegen, weg er mee!!!!

  Like

 13. luckybee zegt:

  Wat mij betreft mag de gehele islam wetten haar treffen; ik zal er geen traan verspillen ik heb haar lang genoeg gewaarschuwd.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt maar weer eens dat de linksen een verkeerd draaiend gen bezitten.

  Like

 15. Jan zegt:

  @maria zegt:
  27 maart 2013 om 00:04

  Ik kwam niet vaak op haar site maar momenteel is het lachen. Enkele jaren terug had ze een ‘cursus’ islam, nu een ‘cursus’ Ouder worden voor Beginners en zeer recentelijk een met de naam ‘Voeding’ en dat gaat zo:
  “…je hebt beesten die geheel plantaardig eten. Die grote dieren waarvan wij hamburgers maken, eten zelf gras en geen hamburgers. Waarmee de vraag meteen is beantwoord waar wij mensen dan onze eiwitten vandaan moeten halen als we geen vlees zouden eten. Nee, niet van gras, dat kunnen wij niet aan. Maar net als andere dieren die planten eten kunnen wij groente omzetten in eiwitten.
  ..
  In 2011 werd er een onderzoek gepubliceerd waaruit bleek dat ook de oude Egyptenaren al leden aan aderverkalking – dat bleek uit onderzoek van mummies.”

  Meulenbelt hoeft niet naar het Allard Piersonmuseum voor een mummie. Een blik in de spiegel is voldoende.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Wat een miserabel leven heeft dat mens.
  Zoveel doen om leuk te worden gevonden en het resultaat is eigenlijk alleen maar misbruikt te worden en uiteindelijk ook nog uitgespuwd.
  Wanner ze dat gaat beseffen is het eind nabij.

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  En, Maria, ik vind het knap van je dat je zo nu en dan uit eigen beweging haar blog kunt opzoeken om ‘je lekker te ergeren.’ Ik kan dat niet. Ik heb het een paar maal geprobeerd, maar moest het dan al gauw weer afbreken, misselijk van woede. Alles wat er bij haar aan tegenargumenten binnen komt verwijdert ze of maakt ze belachelijk. Nergens gaat ze serieus op in, of het moet blinde adoratie naar haar toe zijn. Ik weet heus wel dat ik me om zo’n misbaksel niet druk zou moeten maken, maar ik kan daar nu eenmaal slecht tegen. Laat maar stikken,denk ik nu.

  Like

 18. Roni Thome zegt:

  Het is moeilijk om Anja Meulenbelt dom blondje te noemen …Anders zou zij het niet zo ver brengen. Zij heeft in haar carrière een bestseller geschreven en was een senator voor een politieke partij (SP). Dus, ik houd het eerder op de veronderstelling dat dit madammeke ze niet ‘allemaal op een rij’ heeft. Dat zij problematische relaties met haar mannelijk en vrouwelijke partners had, duidt op een ingewikkeld karakter.
  Deze vrouw doet haar hele leven haar best zichzelf als ‘wereldverbeteraar’ en ‘Gutmensch’ voor te stellen. Zij is een volharde feministe die voor vrouwenrechten strijd!!!. Wat voor ‘wereldverbeteraar’ moet deze vrouw zijn die een moordlustige terrorist als geliefde en echtgenoot kiest? Een vent die graag vrouwen en kinderen doodt? De relatie van Anja Meulenbelt met Chaled Abu Zaid, laat mij herinneren aan de film “The Night Porter” uit 1974 (Dirk Bogarde en Charlotte Rampling) over een Holocaust overlevende die een sado-masochistische liefde affaire begint met een sadistische SS’er die ze nog uit het concentratiekamp kende. Ook haar zgn. ‘Feminisme’ heeft een wrange bijsmaak. Hoe kan zij een volk op handen dragen, die vrouwen als stuk stront behandelt? Vrouwen in Gaza zijn derderangs burgers. De mannen zijn er niet vies van om kleine meisjes van beneden de 10 jaar te consumeren. Zie link : https://www.youtube.com/watch?v=6CDgjogUYFY
  Noemt zij dat feminisme? Heeft zij helemaal geen respect voor het leven van kinderen?

  Anja meulenbelt heeft het ‘Ja Woord’ aan een moordenaar gegeven en zij kreeg van hem ‘brood uit eigen deeg’. Haar toegevoegde waarde voor deze man was ..haar nationaliteit …Hij en zijn zoontjes konden er beter van woorden. Na het bereiken van zijn doel, heeft hij haar aan de kant van de weg geparkeerd. Wat Anja Meulenbelt met haar leven doet, is haar zaak. Maar zij kan niet verwachten dat haar ziekelijke grillen het leven van een heel volk (de Israëliërs) op het spel zetten.

  Like

 19. Henk Schroemges zegt:

  Misschien is het kicken voor haar als ze zich eens begaf naar Afrika waar die z.g. zwarte vrijheidsstrijders continue alle vrouwen en meisjes verkrachten en mishandelen! Misschien springen die er wel met 6-man tegelijk op.

  Like

 20. “Zij heeft in haar carrière een bestseller geschreven en was een senator voor een politieke partij (SP)” Dat eerste zegt alles over het (intelligentie)niveau van haar lezers en de 2e over het moraal van de SP!

  Like

 21. Henk.V zegt:

  Ik noem drie namen: Anja Meulenbelt, Gretta ,de zwarte weduwe Duisenberg en (wijlen)Joke Smits.
  Deze drie namen kunnen verbonden worden met het politiek zeer correcte denken. Alle drie activistisch ingestelde vrouwen geven dubbele signalen af: zij staan niet alleen voor een politiek doel, maar ze wekken ook de indruk dat ze meerdere malen op innige, horizontale wijze uitdrukking gaven en geven aan hun politieke sympathieën.
  Op zich is het doen en laten van mensen een persoonlijke aangelegenheid die ons niet zo aan gaat.
  Maar mij gaf het te denken dat bijvoorbeeld de zwarte Weduwe Duisenberg een nadrukkelijke betrokkenheid toonde bij het welzijn van Yasser Arafat en ik vroeg mij toen af: vanwaar deze overdreven, theatrale houding?
  Over wijlen Joke Smits, voor wie de ”bevrijding” van Zuid Afrika niet snel genoeg kon komen, ging het verhaal dat zij intiem bevriend was geweest met nogal wat kopstukken uit het ANC.
  Maar nu het privé verhaal over Meulenbelt verder uitgesponnen voor ons ligt, komt er bij mij toch een vraag boven drijven.In hoeverre ontwikkelen politieke stellingnames die hevig worden verkondigd zich uit zulke intieme relaties?
  Vaak zeggen wij, bij merkwaardige veranderingen van opvatting in de politiek “Follow the money!” en doorgaans zitten we dan op het juiste spoor.
  Maar in elk geval zien we bij Meulenbelt wat haar mede gemotiveerd moet hebben.
  En nu wij dat eenmaal weten wordt haar pretentieuze aanspraak op het bezitten van het juiste inzicht in de zaken waarvoor zij zich sterk maakt, helemaal absurd. De manier waarop zij andersdenkenden te lijf gaat op haar weblog wordt werkelijk dan helemaal huichelachtig en grotesk..
  Dus wat deze zeer overjarige puber er verder ook gaat uitkramen: aan haar besteed ik alvast geen aandacht meer.
  Zand over de kwestie Meulenbelt.Heel veel zand.

  Like

 22. Jan zegt:

  @Henk.V zegt:
  27 maart 2013 om 16:08

  Ik vrees dat Meulenbelt wanhopig ergens bij wil horen en zich daarom gestoord gedraagt

  Een reactie van haar op ‘witte en bruine’ poppen. overigens is ‘wit’ een Anglicisme maar correct in de ogen van de multikul. Op mij komt het over als dat iemand een blanke haat.

  Hier het fragment:
  “En ik vroeg op mijn verjaardag met opzet een bruine pop met bruine ogen en lang zwart haar. Ze had een strooien rokje aan en een kralenkettinkje om haar nek, en verder bloot van boven. Ik vond alles wat een beetje ‘anders’ was heel jong al veel interessanter, en ik ging als meisje al in mijn eentje naar het Tropenmuseum met twee dubbeltjes, een voor de toegang en een voor een reep chocola. Ik ben dus zowat multiculti geboren…
  Reactie by Anja — dinsdag 15 december 2009
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2009/12/15/frantz-fanon-actueel-1/

  Like

 23. Anja is een staatsgevaarlijke smerige aandachtsgeile mediahoer.
  Deze dame is werkelijk tot alles in staat om maar aandacht te krijgen en gaat daar wel erg ver in.
  Neem het volgende stuk uit haar stinkblog http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2005/11/09/dagboek-9-november-2005/ en ga het als filippijnenkenner(ik spreek filipppijns) even uitleg geven.
  Anja zegt:”Tiny en ik ontvangen een paar mensen die opkomen voor de rechten van Filipijnen. Daar worden onder het regime van Gloria Macapagal Aroyo (fijn, een vrouw als staatshoofd) bijna wekelijks mensen van de oppositie vermoord. Vakbondsleiders, priesters, journalisten, mensenrechtenactivisten tot nu toe minstens vierhonderd, en dan zijn er nog de mislukte aanslagen, kidnappings, mensen die zonder proces worden opgesloten of zomaar ‘verdwijnen’. Protestmarsen en demonstraties worden met geweld de kop in gedrukt. Van Baya Muna (Peoples First Party) waar nu twee vertegenwoordigers ons in de Eerste Kamer bezoeken, Consi Lozano en Rio Mondelo, samen met Theo Droog van de Nederlands-Filipijnse Solidariteitsbeweging, zijn al zes mensen vermoord.”
  Ten eerste claimt zij dat Bayan Muna Peoples First zou betekenen, fout!
  Bayan betekent Natie en Muna betekent de tijd ervoor nemen, prioriteit geven dus de Nation First Party. Combineer dit met het gegeven dat de Bayan Muna een maoistische(socialistische) partij is en Bayan Muna is dus een nationalistisch sociale partij, eigen volk eerst dus.
  Nooit geweten dat Meulenbelt op 1 lijn zit met bijvoorbeeld Janmaat.
  Verder komt Meulenbelt op de proppen met het NFS/NeFiSo een mantelorganisatie van Jose Maria Sison, een nationaalsocialist(maoist) die via zijn NDF propaganda voert voor Noord Korea
  zie http://www.gmanetwork.com/news/story/119279/news/nation/ndf-greets-nkorea-on-60th-founding-anniv .
  Het NFS is trouwens een bestuurslid rijk die ook al pap lust van Noord Korea Jan Beentjes
  http://home.wanadoo.nl/janbeentjes/ en last but not leat Marrie Kardol(stalinistisch tante).
  Over de vermissingen in de Filippijnen kan ik kort zijn, het is de schuld van het NDF/CPP/NPA die al jaren ook in de linkse kerk van de Filippijnen mensen omlegt die het niet eens zijn met het NDF/NPA(de CPP bestaat niet meer) deze hufters willen de hegemonie wat de linkse kerk betreft.
  Zelfs oudleden die uit de partij wilden stappen worden ordinair vermoord zie
  http://multidifficulti.wordpress.com/2010/11/25/why-kintanar-was-killed-%E2%80%93-the-real-story/ .
  Kortom die gore communistenhoer van een Meulenbelt spant samen, liegt en bedriegt om maar in de belangstelling te staan van een zooitje Noord Korea liefhebbers.
  Om nog terug te komen op de zo door Meulenbelt geprezen Bayan Muna, ze werken samen met het maoistische moordzuchtige NPA(New Peoples Army) zie http://www.samarnews.com/news2007/may/f1161.htm .
  Dat zijn nou de vrienden van Anja Vuilnisbelt.

  Like

 24. vanhetgoor zegt:

  Ik ruik zwavel, die scherpe penetrante geur. En ik hoor hoefgetrappel van harige bokkepoten, ach nee! Het is Anja Meulenbelt! Wat leuk!

  Like

 25. daiyu-ninja zegt:

  anja vuilnisbelt is nergens vies van.
  Niet van andermans mannen inpikken, niet van leugens, niet van manipuleren, niet van andere de schuld geven, niet van de zaken verdraaien,niet van anderen beledigen en kleineren.
  Daarom heet ze met recht: anja vuilnisbelt.

  Like

 26. ir. Harry B. Luyckx zegt:

  Ik begrijp niet dat zulke vrouwen, samen met Grotta Nieuwenhuizen, zich nog durven vertonen op straat. Het zijn beiden Filistijnhoeren, verdienen geld als slijk, dat verkoopt boeken, allemaal gebaseerd op leugens en dat er nog mensen zijn die dat kopen. Twee verachterlijke Nederlandse wijven die in ’45 zeker kaal geschoren waren en met pek en pluimen de stad waren uitgejouwd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s