14-JARIG MEISJE BEROOFD VAN TELEFOON

Screenshot_29

Amsterdam – Het slachtoffer wordt door een groep van 8 jongens bestolen van haar telefoon.

Videolink:

http://www.at5.nl/bureau-020/artikelen/99292/14-jarig-meisje-beroofd-van-telefoon

Het 14-jarige meisje zit op zondag 3 maart in metro 51 richting het Centraal Station. Ze is dan op weg naar de verjaardag van een vriendin. In de metro ziet ze een groepje jongens zitten die zich nogal opvallend gedragen. Toch zoekt ze hier verder niets achter. Als de metro stopt bij halte Oranjebaan grijpt één van de jongens haar telefoon en rent weg het perron af.

Het meisje achtervolgt de jongen maar tevergeefs. Beneden bij de uitgang van het metrostation staan de andere jongens nogal lacherig te doen over de situatie. Volgens de vader van het slachtoffer heeft de diefstal nog steeds veel impact op haar omdat ze elke dag met de metro naar school moet.

Bron:

http://www.at5.nl/bureau-020/artikelen/99292/14-jarig-meisje-beroofd-van-telefoon

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op 14-JARIG MEISJE BEROOFD VAN TELEFOON

 1. Martien Pennings zegt:

  Als je dit doet, is er genetisch iets mis met je.
  Niettemin zegt de politie-agente in de AT-5-uitzending dat, als de ‘jongens’ zich melden ‘we weer door één deur kunnen’.
  Het pamperen houdt nóóit op.

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Wanneer raken wij in Nederland ontslagen van dit allochtonen gespuis. Het is hoogtijd, dat er iets aan gedaan word. Een diskussie hierover zal gewaardeerd worden. Een idee is, om al dat tuig uit Nederland te verjagen. Wat dit betreft, zijn er genoeg mogelijkheden.

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Helaas ja, wederom pamperen. Straatrovers in groepsverband. Het wordt tijd dat we in elke Nederlandse regio enkele grote groepen kopschoppers gaan organiseren die na een telefoontje binnen enkele minuten paraat zijn.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Wees de eerste die dit leuk vindt, lees ik onderaan de vaak ergste onderwerpen. Maar d’r is niks leuks aan de meeste onderwerpen hiero, het is 99% kommer en kwel. Dit ook.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3416377/2013/03/27/Egyptische-politici-Vrouwen-vragen-zelf-om-verkrachting.dhtml
  Typisch dat telkens terugkerende sexistische GEOUWEHOER van zwaar geïndoctrineerde vrouwenhaters. Oplossing: vrouwen moeten veel militanter worden, zich beter organiseren en als het nodig al die klootzakken op hun lazer geven.
  Trouwens, iemand nog manbijthond gezien van vanavond: kwam een gehoofddoekt lid van de LWB* voorbij die glashard beweerde dat allah en de islam bestaan en dat we Geert Wilders maar moesten laten lulllen. En dat is een citaat!
  *lange winterjassenbrigade

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Deze kansenparels, vermoedelijk bontkraagjes, met de hele familie een enkele reis richting Marokko.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Zou die agente van dat “pamperen” het filmpje op A.P.=http://www.youtube.com/watch?

  feature=player_embedded&v=STe8eqDPGvE,
  OOK GEZIEN HEBBEN.??????????
  ZO DOEN ZE DAT IN DE LANDEN VAN HERKOMST (OUDERS)…………………

  Like

 6. Jade zegt:

  Wat mij betreft, mag men het westen, het wilde westen gaan noemen…
  Alle kaaskoppen een blaffer in de zak, en als die kut-import-apen rotzooi zoeken,
  knal je ze gewoon gelijk overhoop.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Zo is het Jade. Gelijk de films van Charles Bronson; Deadwisch 1 en 2 en 3. Met een pistool van een zwaar kaliber op zak loopt hij door de straten van New York om gespuis af te schieten. De schrik zat er bij dat gespuis na verloop van tijd zo in, dat de misdaadcijfers van de stad drastisch daalden. ook al omdat andere burgers het voorbeeld volgden. Maar ja, in Nederland mag je nog geen houten speelgoed pistooltje hebben van de Wet. Dan sta je in de picture van justitie en wordt je aangezien als een pleger van een zwaar delict. In Nederland word de misdaad getolereerd, en de brave burger wordt door de overheid flink achter zijn broek gezeten. Zo is het vechten tegen beter weten in, tegen de bierkaai !

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  @G. Deckzeijl 21.16 uur. Om zoiets hoeft U zich toch niet druk te maken, Mijnheer Deckzeijl!
  Ik heb Manbijthond vanavond niet gezien, maar als datgene wat U hier aanhaalt letterlijk zo gezegd is, is dat toch gewoon een lachertje! Dat wijf kwam niet eens met een argument. Ze maken zich langzamerhand bespottelijk door telkens in dezelfde clichés te vervallen. Dat zij denken dat Allah bestaat, weten we allang; dat kunnen we zelfs zíen. Aan de kopv…ahem, hóófddoeken.
  Ik haat dat soort ook, maar hier haal ik mijn schouders over op; Dan moeten ze eerst echt persoonlijk gaan beledigen.
  En zij kan er echt niet voor zorgen dat Wilders stopt met ‘lullen. Dat weet ze zelf ook wel.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   U zegt: “En zij kan er echt niet voor zorgen dat Wilders stopt met ‘lullen. Dat weet ze zelf ook wel.”

   Dat ben ik met u eens, maar zulke domme opmerkingen van een lange zwarte jas met een hoofddoek wakkeren de haat tegen Wilders wel steeds aan. Ook zullen de islam-verwenners dergelijke dingen graag horen zodat zij weer eens smakelijk om die Wilders kunnen lachen.

   En die hoofddoek beweert dus: “allah bestaat” .
   Ja hoor, en de paashaas ook, want die legt straks weer overal eieren. http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/hamer.gif

   Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Ergens iemand nog iets gehoord van die hele metro-wagon die overvallen was ergens in Frankrijk.
  Alle passagiers moesten hun geld en telefoons afgeven.
  Cultuurverrijkers natuurlijk weer.
  De politie had vervolgens een inval gedaan ergens in een prachtkrachtwijk.
  Dit is dus een volgende fase in de stap van individuele straatroof naar georganiseerde grootschalige islamitische beroving en naar burgeroorlog.
  Maar ik heb nergens in enig mainstream-medium er iets over gehoord.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het was de metro (RER), die het centrum van Parijs met de verre banlieu verbindt. De overval was in Essonne, aan de zuid-kant van P. In de krant staat alleen dat het “mineures” zijn, minderjarigen.
   Het waren er 15 en ze komen uit Grigny, dat is een “zone ZUS”, officieel buurten waar je beter niet kunt komen.

   Like

 9. Rick zegt:

  Dit gedrag is des roofdieren eigen. Genetisch bepaalt. Quote: “als de ‘jongens’ zich melden ‘we weer door één deur kunnen” Mag toch hopen, dat zij gezamenlijk door de deur van een soort vernietigingskamp gaan lopen. Zowel daders als pamperaars!!
  Quote: “Wanneer raken wij in Nederland ontslagen van dit allochtonen gespuis” Als WIJ als rechtschapen Nederlanders eindelijk eens direct en onmiddellijk ingrijpen bij het zien van dit soort wandaden en de plegers ter plekke dusdanig in elkaar tremmen; dat zij de rest van hun leven aan het infuus hangen. Minimaal. We moeten eigen rechter gaan spelen!! Op de echte rechterlijke macht hoef je niet meer te rekenen!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Rick. Graag, Rick, bijzonder graag zelfs! Alleen moeten we dan eerst wel een middel vinden om diezelfde rechterlijke macht monddood te maken, anders zijn WIJ de pineut in plaats van dat gespuis. Tegen eigen volk durven die magistraten namelijk nog wel op te treden, zoals al vaker geconstateerd. Dat zou dus twee vliegen in één klap slaan worden… indien mogelijk.

   Like

 10. Jan zegt:

  Ik ben voor ophangen op de Dam en dan laten hangen tot de vogels de lijken hebben kaal gevreten.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   WHOW…………dat is voor de kinderen die er langs lopen wel erg luguber en traumatisch.
   Mag er een scherm voor de hangende lijken staan?
   Wie het opgehangen tuig wilt zien loopt achter het scherm, kinderen moeten voorlangs.(smile)

   Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Aanzetten tot contra-geweld lucht wellicht wat op maar is toch niet de oplossing.
  Er moet kei (KEI !!!) – hard gewerkt worden aan DEPORTATIE, REMIGRATIE of gewoon met een goed Nederlands woord UITZETTING.
  Natuurlijk zijn we het beu. Er is alle aanleiding om volgelingen van Mo, die slechts alle criminele daden van hun leidsman kopiëren de deur te wijzen.
  En gaan ze niet goedschiks dan moet het op de KAREL MARTEL-methode.
  Geen tijd te verliezen.

  Like

 12. Leo zegt:

  Veel van dit soort RATTEN leven nog en lopen vrij rond, om de simpele reden dat het illegaal is om ze dood te schieten.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Reizen met de metro kan ook anders zijn. Zie hier in contrast de culturele weldaad en zegen van het avond land. Als je dit afzet tegen de cultuur meegebracht door ongevraagde islamitische import mag je met recht spreken dat we “”erbarmelijk verrijkt”” zijn door de achterbaks hypocriete islam minnende linkse politiek.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Rick 00.15. uur. Ook ik ben ervoor dat ALLE MOSLIMS, waarvan blijkt dat zij zich crimineel gedragen en zich NIET WILLEN AANPASSEN, hun koffers maar pakken, en desnoods een vliegticket krijgen en wel RETOUR Marokko.

  Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  allah haat moslims, anders zou hij niet willen dat zijn schatjes zich over de hele en bij iedereen wereld gehaat maakte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s