Over noodhulp aan Cyprus en wat Dijsselbloem veroorzaakt heeft

Screenshot_25

Het begon zo onschuldig met de lening aan Cyprus. Weer een land in nood en ach we zijn er tegenwoordig reeds aan gewend, want de doorsnee Nederlander is afgestompt, dus wat maken een paar miljardjes nog uit.

Mark Rutte kwam ook weer eens uit zijn slakkenhuisje, want hij houdt zich ogenschijnlijk tijdelijk een beetje kalm, zodat de mensen weer vertrouwen in hem krijgen en dat gaat snel bij het volk. Volgens Maurice, onze betrouwbare opiniepeiler, is de VVD weer 1 plaats omhoog.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21415288/__Rutte__failliet_Cyprus_mogelijk__.html

Rutte houdt rekening met failliet Cyprus. Zo zegt hij: Als Cyprus de noodzakelijke maatregelen niet neemt, krijg je je geld nooit meer terug… WAT las ik hier nu? Je geld nooit meer terug, eindelijk eens een waar woord van de leugenachtige Rutte?

Met de leningen aan Griekenland had oud minister Kees de Jager nog zijn volste vertrouwen in teruggave van leningen met rente, toen al een lachertje, maar er schijnen altijd goedgelovige mensen te blijven bestaan.

Indertijd zei zelfs oud-DNB-president Nout Wellink dat de kans levensgroot was dat de eurolanden een deel van hun leningen aan Griekenland niet terug zouden krijgen. Ach, intussen zijn wij de vele miljarden die we (nooit) terugkrijgen alweer vergeten, want het leven gaat door en we zien wel weer en alles is verleden tijd, tot…

Tot Jeroen Dijsselbloem enkele dagen geleden een onsterfelijke blunder maakte, die voor  grote onrust op de financiële markten zorgde en nog steeds zorgt, zodanig zelfs, dat de koers van de euro woensdag 27 maart 2013 voor het eerst sinds november vorig jaar onder de 1.28 dollar is gezakt.

Door zijn opmerking dat het reddingsplan voor Cyprus een template (blauwdruk) is voor het oplossen van problemen met banken in de eurozone (of hij het woord nu kende of niet), zijn de groten der aarde opgesprongen als gestoken door een driedubbel-angelige wesp. Zelfs zodanig dat het de koerswaarde beïnvloedt en aandelen wereldwijd zakken. Die paar woorden zijn ingeslagen als een bom, wat Rutte en Spekmans of anderen ook beweren!

Moeten we Jeroen Dijsselbloem nu als een held zien of was het gewoon een Freudiaanse verspreking… die zeer grote gevolgen heeft..! Wierp hij een onbedoeld licht op de werkelijke bedoelingen en achtergronden van de wereldmacht (waarvan hij op de hoogte is)?

Gezien de reactie vanuit de financiële wereld en van politici zijn deze het eens met de gedachte dat de waarheid in één enkele zin werd geopenbaard! De waarheid mag niet naar buiten (de burger) gebracht worden! Deze woorden, gesproken door Jeroen Dijsselbloem, bevatten de waarheid! DIT is de toekomst van de burgers wereldwijd!

Uiteraard doet men er nu alles aan zijn uitspraak af te zwakken, niet bedoeld, niet gemeend, kende het woord niet eens…

De BANKEN in het algemeen (met invloedrijke aandeelhouders op de achtergrond) hebben de wereldmacht. Zij doen wat zij willen, zij verliezen ons geld, zij zijn roekeloos, geven bonussen van ons geld en wanneer het mis gaat, ja dan..?

Is het niet opvallend dat regeringen dit roekeloze spel met geld, UW en ons geld, nog steeds niet aan banden hebben gelegd? Stinkt dit niet een beetje (veel)?

Screenshot_28

Banken van landen brengen het eigen land in grote moeilijkheden! En dit alles wordt door de regeringen van die landen getolereerd! TOT het TE laat is? Kom nou, dit alles gebeurt toch willens en wetens.

Er wordt aan een nieuwe machtdoorbraak gewerkt. HOE kunnen wij (Uw regering) aan UW geld komen? Uiteraard met de hulp van de banken Er zit veel meer achter dan de burger maar kan bedenken.

Achter de schermen wordt gewerkt aan een totale overheersing van de burgers van de EU- landen (en anderen) en dit gaat MET de medewerking van de grote bankmanagers en investeerders die achter de schermen blijven (vergelijkbaar met een Bilderberggroep misschien?).

WAT U, DE BURGER EN BURGERS VAN VELE LANDEN, TE WACHTEN STAAT, HEEFT JEROEN DIJSSELBLOEM IN EEN ONDOORDACHT MOMENT GEOPENBAARD.

WAT U TE WACHTEN STAAT?

Alles, werkelijk alles wat U aan geldtransacties doet of moet doen, wordt door Uw bank geregeld.

Uw inkomsten via salaris, of uitkering… alles per bank. Niets is geheim voor Uw bank. Alle geldhandelingen, van pinnen of betalingen bij inkopen tot treinkaartjes en vele andere zaken, worden per bank geregeld. Beseft U wel wat dit wil zeggen? U bent totaal en finaal overgeleverd aan Uw bank. U moet, anders werkt het systeem van betalen niet meer.

Wilt U tanken? Verzekeringen betalen, zelfs parkeren..? Slechts de laatste der Mohikanen betaalt nog contant…

WAT wanneer de banken, zoals U nu ziet in Cyprus, massaal de geldautomaat sluiten? Denkt U dat dit gebeurt niet in Nederland? Is mijn vraag: hebt U voldoende contant geld in kas om de eerste weken uit te zingen? Immers: banken dicht, Uw geld geblokkeerd..!

U bent niet meer de baas over Uw eigen zuur verdiende centen. Uw bank heeft de macht en bepaalt (in samenspraak met Uw regeringsleiders) wat U nog krijgt van uw eigen geld… Banken, door eigen schuld in de problemen, nadat zij UW geld hebben verkwist, pakken opnieuw geld van U af om zelf uit de schulden te komen… Iets dat nooit en te nimmer zal geschieden.

Banken bepalen samen met regeringsleiders… wat zij met UW geld willen doen. U moet betalen voor alles waar U niet voor betalen wilt!

Kunt U nog terug? Kunt U nog leven zonder alle handelingen die door de bank voor U worden gedaan? Ik vrees dat de banken en de machtswellustelingen hierachter heel goed weten hoe zij de burger in de tang hebben. Daar hebben zij jarenlang aan gewerkt. Het is pure maffia!

Bedenk dat U aan de rand van de afgrond van een totale overheersing staat. Bedenk dat U zonder Uw geld en medewerking van Uw bank, niets meer bent. Ze kunnen U uithongeren.

U kunt verplicht worden de helft of meer af te staan. U bent niets en niemand, terwijl er met Uw geld gehandeld wordt en onderling verdeeld.

U, DE BURGER WAAR AL HET GELD VANDAAN KOMT, U HEBT NIETS TE ZEGGEN, U BENT NIEMAND!

UITEINDELIJK HEBT U NIETS IN HANDEN DAN ALLEEN EEN PLASTIC KAARTJE.

Screenshot_27

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Criminaliteit, Elite, Eurocrisis, EUSSR. Bookmark de permalink .

12 reacties op Over noodhulp aan Cyprus en wat Dijsselbloem veroorzaakt heeft

 1. Marcel zegt:

  Dat is toch een aardig artikel Martha N. dankuwel.

  Weet u wat ik denk over heer Distelbloem ?
  Dat hij vanwege zijn vergaande onnozelheid gekozen is om geslachtofferd te worden. Het lag in de lijn der redelijke verwachting dat hij een uitglijder zou maken.

  Degenen die last hebben van die uitglijder zijn de burger en dijsseldinges zelf natuurlijk.
  Maar niet de unie, niet bepaalde politici, niet de muntunie, en ook niet de Bank. Hooguit bepaalde employees van bepaalde banken.

  De massa zal geloven dat er natuurlijk altijd wel iemand is die eens een foutje maakt, wat besmuikt lachen over hoe iemand zo sullig kan zijn en over tot de orde van de dag maar weer.

  Het idee dat het plan van degenen die ons zo bij de ballen hebben kwaadaardig van opzet is wordt weer belachelijk. Ver gezocht.
  Het idee moet postvatten dat bij elke grote operatie altijd kans is op een foutje natuurlijk
  maar dat dat gewoon door een individu komt tijdens de uitvoering. We benoemen de fout, straffen dat individu, herstellen de zaak en gaan gewoon door met de operatie want het doel is goed.

  Dat doel is totale controle.
  ALLES zal worden beheerd door de Bank met haar dienaar Grote Broer.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Martha N, prima artikel. En het is de waarheid, ze hebben ons waar ze ons hebben willen. Maar het zijn de POLITICI geweest, bij ons in Juni vorig jaar, en in andere eu landen vroeger of later, die ons tot slaven hebben gemaakt van de eu, namelijk door het WURGVERDRAG ESM goed te keuren. Dat hebben ze in Nederland in Juni vorig jaar geflikt in de 2e SLAAPKAMER. Alleen de PVV heeft dat GEWEIGERD. 136 kamerleden hebben zich ontpopt tot LANDVERRADERS.
  En met artikel 38 van het ESM in de hand, duwen de vuile ROVERS van de eu ons het moeras in!

  Like

 3. Marcel zegt:

  Zo is het Tom.
  Alleen gaat het verraad veel verder terug als de goedkeuring van dat ESM.
  De ware aanstichters zijn nu gepensioneerd, bejaard, dood, of in het beste geval hebben ze een vette baan bij ING, ABNAMRO, KPMG, ziektekostenwoekerpoliskoepes, bouwendNLoverlegkoepels, onderwijsbelangenclub, of desnoods een sportbond of waterschap leiden. Anderen zijn zo desperaat dat ze zich zelfs door de veronderstelde tegenstander riant laten steunen. Dat zijn de hoofdprijzen. Er zijn talloze 2e tot 200e prijzen, lidmaatschap van een politieke partij is de sleutel tot succes, niet alleen tegenwoordig maar door een sluipend proces als vanouds.

  Like

 4. Makropoelos zegt:

  Tom, ik denk wanneer er en opstand zou komen dan spelen wij de “Vuile Rovers” van de EU alleen maar in de kaart. Zij zoeken naar een crisis en de verspreking van Dijsselbloem was geen verspreking. Schauble zal wel aan hem gezegd hebben: “Laat maar doorschemeren dat dit de toekomst gaat worden. Wij bepalen!! Ook zijn uitspraak;”Er is een crissis nodig om een nieuwe orde te stchten”, iegt er niet om.
  We zijn veel te braaf en te eerlijk en de grote massa is te onnozel om zich rekenschap te geven wat er met ze uitgevreten gaat worden.
  Huilen met de wolfen en je geld nemen daar waar je kan en niet op de bank deponeren. Gevaarlijk, want de inbraken stijgen met de dag. Wie zij dat ook weer; “The brave new world”.

  Ja, verrot tot op het bot.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Makropoelos 00.03. uur. Beste Makropoelos de uitspraak van Schaüble: ” Er is een crisis nodig om een nieuwe orde te stichten”, zegt mij genoeg. In 1933, kwam er in Duitsland ook iemand aan het bewind, die een nieuwe orde wilde stichten. Dat hebben we in europa geweten…eentje met een bloksnor!

  Like

 6. Martha zegt:

  Volkomen correct, Martha N.

  Dijsselbloem heeft ons willen waarschuwen.
  Althans, zo heb ik zijn uitspraken opgevat.
  Denk er om euroburgers, uw spaargeld is niet veilig meer bij de bank.

  Nou weet ik dat al een tijdje en heb meermalen hier en elders geadviseerd
  voldoende contanten in huis te halen bij dreigende banksluitingen en een
  voorraad voedsel in blik of glas, water, medicijnen, tandpasta enfin de hele mikmak
  en natuurlijk ook voor poes, hond, konijn enz.

  It’s a mad, mad world!

  Like

  • Martha N zegt:

   Martha zijn jouw voorraden op, kun je nog steeds bij mij terecht.
   Eten voor minstens 2 maand in huis, alleen geld zal ik nog wat aanvullen :-).

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Voor mij was Dijsselbloem volkomen duidelijk en sprak hij de waarheid.
  Het doet alleen vaak pijn als iemand als de voorzitter van de ministers van finaciën van de eurogroep zegt wat er gebeurt is ook in de toekomst zal gebeuren.
  In Spanje is iets dat erop lijkt al gebeurd met de Bankia waar zelfs de kleine spaarders alles verloren.
  Ook die 100.000 zogenaamd garantiekapitaal zal sneuvelen als de ineenstorting totaal wordt zoals bij Bankia al gebeurt is..

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Goed artikel en elke zin is waar.
  De dramatische gevolgen van het kiesgedrag van het ‘stemvee’ vorig jaar september maken het leven van elke onschuldige, weldenkende en welwillende Nederlander kapot.
  Hoe moet een burger trouwens zijn EIGEN geld van de bank halen als elk groot bedrag opnemen gezien wordt als een ‘verdachte transactie’?

  Like

 9. Martha zegt:

  Oh dank je, Martha, ik zorg wel voor het geld. 🙂

  Like

 10. Jan zegt:

  Als het aan de ECB ligt is iedereen straks zijn geld kwijt: ECB wil invoering negatief rentepercentage

  Sparguthaben auf der Bank werden in Zukunft kostenpflichtig
  Die Einführung von Negativ-Zinsen wird sich schon bald auf die Einlagen der Sparer auswirken: Bereits vor einiger Zeit haben Banken in der Schweiz ihre Geschäftsbedingungen geändert. Sie teilten ihren Kunden mit, dass ihnen der „unlimitierte Rückzug“ freistehe. Die Matratze wird zum sichersten Ort für das Ersparte in Europa.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/11/20/sparguthaben-auf-der-bank-werden-in-zukunft-kostenpflichtig/
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/11/18/straf-zinsen-fuer-sparer-finanz-eliten-wollen-bargeld-abschaffen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s