Standbeeld Jeroen Dijsselbloem uitgelekt

Screenshot_31

Dit is hem dan. Het standbeeld voor Jeroen Dijsselbloem, althans een soort voorbeeld, maquette, artist impression, template schaalmodel. Met dit standbeeld krijgt de voorzitter van de eurogroep, die de EU onder het schitterende socialistische juk bracht, eindelijk de eer die hem toekomt. Bovenstaand beeld wordt 23 meter hoog en komt bovenop het nieuwe kantoor van de Europese Centrale Bank in Frankfurt te staan. De kosten van het standbeeld bedragen 11,2 miljard, en dat bedrag zal (keurig verdeeld) afgeschreven worden bij willekeurige rekeninghouders met 100K op de bank in Nederland. Was er gisteren nog enige scepsis over de Redding van Cyprus door SuperJeroen, vandaag klinken er warme woorden van o.a. Pieter Klein (RTLPvdA) en uiteraard Sheila Sinaspril, de Tokyo Paramaribo Rose van de Volkskrant. En de PvdA spin werkt! Heel Nederland is OM. Iedereen is FAN. Jeroen Dijsselbloem = HELD! In Eindhoven (geboortestad van Dijsselbloem) wordt al de gehele dag feest gevierd. Honderden uitzinnige automobilisten die toeterend rondrijden met EU-vlaggen uit het raam.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Brussel, Criminaliteit, Elite, EUSSR. Bookmark de permalink .

11 reacties op Standbeeld Jeroen Dijsselbloem uitgelekt

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, je zou nu wel hardgrondig kunnen wensen:”Dat hij er maar onder mag bezwijken”, maar helaas bezwijken wij dan allemaal méé.
  Dus dat is ook al geen oplossing.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Is een super grote kunstlul met Jeroen erop geschreven , niet wat duidelijker ???

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Een standbeeld van 1,2 Miljard. Gaat die dan van puur platina goud gemaakt worden ? Het luxe leventje van een Arabische olie baron is er nog niets bij. Geen wonder dat die corrupte bende steeds meer geld tekort komt. Maar om verzekerd te zijn van een 1000 jarig Euro Rijk, moet wij allemaal zonodig bestolen worden van onze bezittingen. Bloedzuigers zijn het, net als Graaf Dracula. En eenmaal gebeten door die E.U. Dracula, is men gedoemd om te sterven. Ter meerdere eer en glorie van die bloedzuiger die zich oppermachtig voelt !

  Like

 4. hijmen huygen zegt:

  hij voelde zich best hoog,nu mag ie z’n eigen kruis dragen

  Like

 5. Jan zegt:

  Gut ..las ergens dat het paar van de Vaart ook met een vaartje wat gestald geld op Cyprus kwijt was? Dus moest Raf welhaast ff scoren …deed ie van nijd dus ook 😉

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik dacht een standbeeld krijg je eerst als je dood bent,of is die vent al lange dood?

  Like

 7. nn zegt:

  Een bank hoort een commerciele instelling te zijn volgens mij. Het redden van de banken door middel van belastinggeld van de burgers lijkt mij juist een communistische opstelling. Men moet juist leren dat je geld bij banken plaatsen risico met zich mee brengt. Dat heeft er juist te lang aan ontbroken. Daardoor zijn volgens mij de banken veel te ver gegaan in hun risicovolle ondernemingen. Dat de eerste grote banken die op omvallen stonden nog gered moesten worden kan ik nog begrijpen, dat zou anders vooe te grote gevolgen gehad hebben,. maar inmiddels moet het duidelijk worden dat banken, falliet kunnen gaan, dan zullen ze zelf gaan zorgen voor beter beleid..Van hun degelijke imago zal dan voortaan hun voortbestaan afhangen en dat lijkt me op de lange duur een gezondere situatie. Helaas voor de mensen die het betreft kan dit alleen maar duidelijk gemaakt worden door een keer echt tot actie over te gaan.

  Like

 8. Leo zegt:

  Wie hoger klimt dan hem betaamd, valt lager dan hij heeft geraamd

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  NN 09.43. uur. Maar beste NN dat is JUIST de BEDOELING van de communistische EUSSR!
  Gewoon geld scheppen uit het niets, of de rekening van een spaarder leegtrekken, alles voor de HEISTAAT EUSSR. Socialisten zijn pas tevreden als IEDEREEN hetzelfde is, of hetzelfde is, in dit geval zal men doorgaan met ONS geld via BRUSSEL over te geven aan Franse en Duitse banken, die zwaar gebukt gaan onder Grieks schuldenpapier. En het kan niet op hoor, de schurken uit Brussel willen er nog veel meer landen bij betrekken. Uiteindelijk zullen wij ook aan de bedelstaf geraken, maar de RODE en de POLICOR POLITICI zullen wel zorgen dat ze weg zijn “als de pleuris”, uitbreekt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s