David Cameron heeft de oorlog verklaard aan de EDL

Screenshot_11

David Cameron en zijn conservatief-liberale regering mogen de English Defence League helemaal niet. Cameron zei in het parlement het volgende over de EDL: “De achtenswaardige heer spreekt niet alleen in opdracht van zijn kiezers, maar eerlijk gezegd voor het hele huis van afgevaardigden door de English Defence League en alles waar zij voor staat af te keuren. Op de pogingen van het parlement uitdrukking te geven aan de wil de orde te herstellen,  heb ik enkele delen van onze samenleving ziek genoemd en niets is zieker dan de EDL.

Toen meneer Cameron echter over de islam sprak, gebruikte hij iets andere woorden:

“Veel moslims met wie ik over deze zaak gesproken heb, zijn diep beledigd over het gebruik van het woord “islamitisch” of “islamistisch” m.b.t. de omschrijving van het terreurgevaar waar we tegenwoordig tegenover staan… het is algemene consensus in Groot-Brittannië dat we ons meer moeten aanpassen aan de Brits-Aziatische levensstijl en niet andersom.”

Dus enkele moslims zijn ongelukkig dat islamitische terroristen terreuraanslagen zowel in naam van de islam als in overeenstemming met de koran plegen, waarmee Cameron blijkbaar sympathiseert, maar als het om de EDL gaat haat hij alles waar zij voor staat?

Maar waar staat de EDL dan voor? Zij zou het liever zien dat zwakke jonge meisjes niet voor bendes verkracht zouden worden, dat het shariarecht geen plaats krijgt in Groot-Brittannië, dat jonge meisjes niet genitaal verminkt worden, dat geïmporteerde imams ermee moeten ophouden om oproer, terreur, antisemitisme, de moord op homoseksuelen, de ongelijkheid van vrouwen te propageren, enz.

En meneer Cameron is tegen alles waar de EDL voor staat? Het is de Britse regering, de politie en de media gelukt om tien jaar lang de ontelbare islamitische gropepsverkrachtingen uit de mainstream media te houden. Daarom kunnen we misschien begrijpen dat Cameron de EDL haat. Zonder de EDL zouden pijnlijke internationale krantenkoppen over de islamitische groepsverkrachtingen nog tien jaar lang onder het tapijt zijn geveegd, samen met de duizenden nieuwe slachtoffers…

Screenshot_12

Het zou dus niemand moeten verbazen dat een verrader en volksverrader – want dat is de juiste naam voor David Cameron – die zijn land, diens tradities en zijn volk heel duidelijk haat, nu probeert de EDL in de buurt van een terreurorganisatie te plaatsen met het oog op een volledig verbod.

Om dit te kunnen doen, heeft hij een gemengde groep vooraanstaande mensen ingezet om het proces op weg te helpen. In zijn privéomgeving gaat Cameron niet om met mensen die midden-rechts zijn. De dinertjes, die plaatsvinden in huize Cameron en waarbij zijn naar het heet met het comminisme sympathiserende echtgenote gastvrouw is, trekken hoofdzakelijk de groten en goedmenschen met een linkse wereldbeschouwing aan, zoals Mark Smith van de krant “The Guardian”, die op 13 maart het volgende schreef:

“De EDL buit de zorgen over de verkrachtingsbendes uit om zodoende haar anti-islam agenda meer vaart te geven en om erbij te helpen een rechts-extreem netwerk in heel Europa te smeden…

De EDL en haar partnerorganisaties zouden de spanningen versterkt en ideeën bespoedigs hebben die voor de Noorse massamoordenaar Breivik een inspiratie waren…

De rechts-extreme groepering volgt dezelfde tactiek als haar partnerorganisaties in Denemarken, Zweden, Noorwegen en in andere landen. Een tijdlang was de EDL alleen aanwezig online, trekt nu echter meer de reële wereld in…de misdaad in Noorwegen was het eerste voorbeeld van een individu dat geïnspireerd werd om het terrorisme als direct antwoord op een waargenomen islamisering te bespoedigen.”

Alexander Meleagrou-Hitchens, schrijver van de studie waaruit “The Guardian” geciteerd heeft, is geen lichtgewicht. Zijn organisatie, het Internationale centrum ter bestudering van radicaliseringen is gevestigd aan het King´s College in Londen. Het is een antiterreurorganisatie, die door de Britse regering zeer serieus wordt genomen.

Op een conferentie van het Internationale centrum kwamen deskundigen, analisten en politieke beleidsmakers uit heel Europa bijeen om over het toenemende gevaar van een “Counterjihad” beweging te overleggen, een nieuw soort van rechts-extremisme.

Onder andere waren hier vertegenwoordigers van de organisaties “Hope not Hate”, “Demos”, “Swedish National Defence College”, “Institute for Strategic Dialogue” en anderen aanwezig.

Screenshot_14

De openingsrede werd gehouden door de conservatieve minister en parlementaire onderstaatssecretaris James Brokenshire, die o.a. het volgende zei:

“Rechts-extremisten kunnen een gevaar vormen zoals Al Qaida. Het hatelijke gezicht van de rechts-extremisten is een “echt” gevaar voor de openbare veiligheid en vervolgt hetzelfde doel als radicaalislamitische extremisten, die een nieuwe samenleving willen vormen.

De English Defence League zou daarbij een radicalisering kunnen begunstigen en de mensen in de richting van terrorisme kunnen duwen. Hier ligt, gezien vanuit het antiterreur perspectief, het reële risico.”

De deelnemers aan de conferentie reikten van neocommunistische extreme linksen tot  militaire antiterreur afdelingen en hoge politici. Als zij Al Qaida en Breivik in verband brengen met de EDL, dan kunnen we de richting duidelijk herkennen die Cameron inslaat. Het is een duidelijke poging om de EDL in de buurt van het echte terrorisme te plaatsen om haar te kunnen verbieden.

Maar dat is slechts de eerste stap. Men brengt antiterreur organisaties en bevriende linkse media zoals “The Guardian” ertoe om de EDL te belasteren, haar met Al Qaida en Breivik in verband te brengen en dan brengt men de Britse veiligheidschef van de regering ertoe hetzelfde te zeggen. De tweede stap is dan – nadat men de EDL op de lijst met te ontmantelen organisaties heeft gezet – een MI5 agent in de organisatie binnen te sluizen. Men geeft hem een bom en een mooie moskee in de buurt en arresteert hem in een door de televisie gefilmde politieactie, kort voordat hij de bom “tot ontploffing” kan brengen. Daarna verkondigt men in het hele land: “EDL-terrorist gearresteerd voor de moskee in Oost-Londen” en klaar is Kees. De EDL wordt wegend het overtreden van de antiterreurwet verboden.

Als ze daarmee succes hebben, en ik denk dat ze dat zullen hebben, dan zal Groot-Brittannië de volgende stap naar een overgangstotalitarisme hebben gezet, die ver voor 2050 zal worden afgelost door een islamitische heerschappij. Cameron staat nu helemaal bovenaan de lijst van landverraders, die op zekere dag wegens verraad ter verantwoording geroepen moeten worden.

Screenshot_13

Bron:

http://europenews.dk/de/node/65846

Auteur: Paul Weston

Bron oorspronkelijk artikel:

http://gatesofvienna.net/2013/03/david-cameron-declares-war-on-the-edl/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Counterjihad, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Naïviteit. Bookmark de permalink .

14 reacties op David Cameron heeft de oorlog verklaard aan de EDL

 1. marijke zegt:

  Cameron zou zig eens heel druk moeten maken over die haat baarden daar.Dat loopt goed uit de klauwen daar.Op Mail on line vandaag 2 art over die haat baarden.Niet te geloven.Foei Cameron

  Like

 2. Linsky zegt:

  Marijke,
  Cameron kent zijn eigen vrienden niet eens, laat staan ‘zijn’ volk!
  Toen ie voor het eerst in Nederland kwam na zijn aanstelling om kennis te maken met Rutte, – zijn eigen jeugdvriend-, zei hij. “Ik dacht dat ik de prime minister zou ontmoeten hier…?!”……………..

  Like

 3. Benesha zegt:

  Beangstigend hoe het establishment via geheimsmurf mollen een organisatie kan compromitteren door het plegen van false flags. Ze kunnen evengoed op fora zoals dit zitten. Ik bedenk hoe een antijihad, of gewoon islam kritische organisatie zich tegen dergelijke infiltranten kan beschermen?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat deze verrader van de conservatieve zaak, zich niet schaamt zegt al genoeg. Een schande is deze vent voor Engeland, en een huichelaar bovendien. De laatste conservatief in Engeland, was een vrouw, MARGARET THATCHER! Engeland gaat dankzij dit verraad nog eerder eraan aan de PISLAM!

  Like

 5. Jan zegt:

  Alle conservatieve partijen zijn marxistische partijen geworden. De Republikeinen in de VS zijn RINO’s, Republican In Name Only. Persoonlijke vetes tussen politici en de financiële belangen zijn belangrijk, niet het volk vertegenwoordigen.
  Overigens, de ‘argumenten’ van Cameron zijn geen argumenten, bestaan uit afgunst en haat omdat hij zijn macht ziet afbrokkelen, dwz, zijn portemonnee raakt leger als hij verliest, wat zal gebeuren.

  Like

 6. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Zwakke bestuurders gaan zo te werk. Zij pakken degene aan die het minste gevaar oplevert voor hun carrière. Cohen ging altijd met zijn tong over het hele moskee-tapijt om daarna de zolen te likken van de nog buiten staande schoenen. Enzovoorts.

  De enige kans op aandacht en ‘respekt’ van dit soort politici is het dreigen met geweld en in staat geacht worden dit geweld ook uit te oefenen.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ik verlaat me liever op Jezus Christus hij weet wanneer het tijd wordt, om tegen zijn vijanden voor te gaan.en ook wie werkelijk zijn vijanden zijn.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 09.09. uur. Hoe is dat toch mogelijk geworden Jan? Waar kun je als conservatief in nederland nog op stemmen met goed fatsoen? vragen, vragen..

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Het lijkt me toch niet dat de EDL een gevaar betekend voor het Britse rijk en de bevolking maar vooral datgene waar de EDL tegn is NL de Islam en met name het radicale gedeelte ervan.
  Zo ver Ik me kan herinneren heeft de EDL geen bussen ed. opgeblazen maar was dat het werk van de bevolkingsgroep waar landverrader Cammeron zo hard mee weg loopt.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  De politici in Europa zijn op een of andere manier erg ziek en zoals het nu lijkt ongeneeslijk ziek.
  De tijd zal laten zien wat het gaat worden, niet zo best denk ik.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3418229/2013/03/31/Brussel-waarschuwt-Cameron-voor-xenofobie.dhtml

  En ….. Europa waarschuwt Cameron voor “xenofobie”.

  Volgens Andor is Camerons gehamer op het tegengaan van ‘misbruik’ van onder meer de Britse gezondheidszorg en overheidstoeslagen misleidend en vertellen de cijfers een ander verhaal. ‘De realiteit is dat migranten uit andere EU-landen goed zijn voor de Britse economie’, zegt Andor. ‘Vooral omdat ze arbeidstekorten opvullen, per persoon meer belasting betalen en minder uitkeringen aanvragen dan Britse werknemers.’

  Like

 12. Cameron heeft de EU op zijn nek omdat verschillende punten van EDL heeft overgenomen in zijn verkiezingsprogramma zoals het sluiten van de grenzen voor horden oost-europeaanse gelukzoekers. Hier verketterd hij de EDL omdat die de sterke eigen Britse cultuur verdedigen nadat Britse Afghanistan vetranen werden opgewacht door groepen moslem met doodsbedreigingen. De UKIP van Farrage en de EDL hollen de conservatieve partij uit zodat in het Britse verkiezingssysteem labour wel eens weer de grootste kan gaan worden omdat rechts en nationalistisch te verdeeld is, dat is erg jammer want Cameron heeft het referendum over de EU nieuwe hoop gegeven.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Cameron is een schande voor alle CONSERVATIEVEN. Nu flinke taal uitslaan, maar in de broek doen voor de UKIP. Tja, dan maar met “modder gooien”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s