Denemarken: islamitische broers zijn gevangen gezet voor het beramen van een plan om ‘een hele groep bijeen te brengen om naar Europa te gaan en alles en iedereen te vermoorden’

Screenshot_15

De Kopenhagen Post – “De twee Deens-Somalische broers, die vorige maand werden beschuldigd van het financieren van terreur en het trainen voor terroristische daden werden vandaag in Århus schuldig bevonden”. De broers, die 19 en 24 jaar oud zijn, kregen elk een gevangenisstraf van drie en een half jaar van de zittingsrechter Poul Holm, die de nadruk legde op een aantal telefoongesprekken tussen de 24-jarige broer, die tussen november 2011 en maart 2012 in Somalië verbleef, en de 19-jarige broer die in Århus was. 

Op geluidsopnames van de gesprekken zei de oudere broer dat hij ‘een hele groep bijeen zou brengen [om] naar Europa te gaan en alles en iedereen te vermoorden’. De rechter en alle juryleden, één uitgezonderd, waren van mening dat de broers in opleiding waren voor terreurdoeleinden.

De Århus-zaak was ongewoon, want het was de eerste keer dat personen werden veroordeeld voor het krijgen van een opleiding voor en het voorbereiden van een terroristische aanslag, terwijl zij zich in een in het buitenland gevestigd trainingskamp voor terrorisme bevonden.

De twee broers werden ook beschuldigd van het verstrekken van financiële steun aan al-Shabaab- die door verschillende Europese landen, de VS, Canada en Australië als een terroristische organisatie wordt beschouwd – maar zij werden niet schuldig bevonden aan die tenlastelegging.

De openbare aanklager, Torben Thygesen, had aangevoerd dat de broers op een later tijdstip van plan waren om een terreurdaad uit te voeren.

Terugblik: Denemarken: islamitische bendes terroriseren het rechtsgebouw van Kopenhagen, ‘Met de islam komt de angst (bang zijn voor), en met de angst komt de macht’ – “Meer dan 140 leden van een islamitische bende werden in Denemarken gearresteerd, nadat ze geprobeerd hadden om een ​​gerechtsgebouw binnen te vallen waar twee medemoslims worden berecht voor poging tot moord. De moslims – allen leden van criminele straatbendes die grote delen van Deense steden hebben overgenomen – droegen maskers en kogelvrije vesten … De politie gebruikte wapenstokken en pepperspray om de bendeleden te verdrijven, die waren gewapend met een arsenaal van 20 verschillende soorten wapens … “.

Screenshot_16Terugblik: Denemarken: Stadsbestuurders verbieden de Israëlische vlaggen bij een plaatselijk ‘festival van de diversiteit’ dat verschillende landen huldigt, om te vermijden dat moslims zich beledigd gaan voelen – “Een verzoek van het gemeentehuis om de Israëlische vlag niet te tonen op een straatfestival, dat bedoeld was om de diversiteit te bevorderen, heeft Joodse leiders van de gemeenschap zich doen afvragen wat ‘diversiteit’ echt betekent voor sommige bestuurders van de stad … de organisatoren zeiden dat ze botsingen vreesden tussen Joodse, islamitische en linkse groeperingen, als de Israëlische vlag werd tentoon gespreid”. Lees hier meer.

Terugblik: Denemarken: een islamitische bende gaat gruwelijk te keer in het ziekenhuis van Kopenhagen – “Het is een erg donkere, maar weinig bekende, onderkant van de multiculturele nachtmerrie die de West-Europese samenlevingen snel aan het worden zijn … Het probleem begon blijkbaar eerder die avond tussen rivaliserende groepen immigranten, toen twee leden van de ene groep naar het Eid al-Fitr feest van de andere groep reed, dat werd gehouden op een parkeerterrein van een winkelcentrum … de invasie in ziekenhuis was zo barbaars en verontrustend voor het Deense publiek dat de ‘gechoqueerde’ Deense premier Helle Thorning-Schmidt werd gedwongen om commentaar te leveren. Hij noemde het op een persconferentie ‘ernstig crimineel/strafbaar gedrag’.

Bron:

http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/03/27/denmark-muslim-brothers-imprisoned-for-plotting-to-assemble-a-whole-group-to-go-to-europe-and-murder-everything/

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Denemarken, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op Denemarken: islamitische broers zijn gevangen gezet voor het beramen van een plan om ‘een hele groep bijeen te brengen om naar Europa te gaan en alles en iedereen te vermoorden’

 1. Homoslim zegt:

  Goh, die berichten stemmen me allerminst gerust…
  Afgelopen 2 weken waren er in Rotterdamabad opvallend minder strydlustige typess te bekennen op straat. Sinds maandag is t weer drukker geworder en is de trottoiriale chaos wedergekeerd.

  In de sportscholen aanschouw ik de afgelopen 2 jaar opvallend veel op dzjiehagedisten gelijkende personen die erg hun best doen op conditioneel bevorderend en spierkracht vergrotend gebied met hier en daar op de lachspieren werkende, motoriek ontbrekende en met den broek boven de enkels dragende houten baardKlazen…

  De baard van Troje staat, tot de bovenlip toe gevuld, allang binnen en groeit gestaag
  Instinctieve achterdocht laat alarmbellen rinkelen, onderbuikgevoelens vullen de maag
  Das eigenlijk best vreemd als je schijnt te leven in een vredige multiculturele utopie
  Maar ja, ik zal het allemaal wel verkeerd hebben…last van een of andere fobie

  Like

 2. Urbanus zegt:

  Nederland huisvest al jaren een interationaal leger. Alleen willen we het niet zien.

  Like

 3. @Homoslim; ik heb gehoord dat moslims op sportscholen zichzelf douchen met zwembroek aan en dat terwijl anderen naakt moeten… Ook zitten de moslims op sportscholen in de sauna met zwembroeken aan… volgens mij schamen ze zich voor hun besneden pikjes!

  Like

 4. Benedict Broere zegt:

  De maffia werkt ook zo: beetje dreigen, beetje intimideren, en de gemiddelde brave burger gaat door de knieen. En wat kan je ook anders verwachten? Het monopolie op geweld ligt bij de staat. Bovendien lijkt men het toenemend geweld niet te willen zien, wordt het vergoelijkt en weggeredeneerd. Men denkt heel arrogant dat ze allemaal vanzelf wel brave belasting betalende burgers zullen worden. En voor een deel lijkt dat ook te lukken. Maar ondertussen groeit de infrastructuur die de hele moderne cultuur zal afschaffen. En tegen de tijd dat iedereen een beetje wakker is, dan is het te laat. Want dan is er ineens, net als in de tijd van Hitler, een partij die meteen de democratie afschaft en vervolgens de andersdenkenden.

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Zolang mijn wijsvinger 2 kilo trekkracht heeft !

  Like

 6. Makropoelos zegt:

  En er maar over praten praten praten praten, tot we er strontziek van gaan worden en slap in onze knieen.

  Maar er iets tegen doen !!!! Ho maar !!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Denemarken is verloren aan de MOSLIMS, dankzij het behulpzame LINKSE FRONT. De RODEN en de ISLAM maken heel EUROPA tot een strijdtoneel.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/cwwk5hy

  Antwerpse politie zoekt jongens met lange baarden: EUREKA!

  In België hebben ze de oplossing gevonden!

  Like

 9. Jade zegt:

  3,5 jaar? Wat is dat voor flutstraf…
  Gewoon in zee gooien met een betonblok aan de voeten.

  Like

 10. Deze hersenloze haatbaarden willen iedere niet-moslim vermoorden, maar profiteren wel massaal van onze sociale voorzieningen! Ze zijn hun eigen land ontvlucht vanwege de barbaarse toestanden en nu schijnen deze graag terug te willen! Hoe achterlijk is dit?

  Like

 11. kraftavilqa zegt:

  Onze policor voorgangers noemen dat incidenten en ze zouden toch niet liegen tegen ons, toch?

  Like

 12. de bijenkorf.
  een dagje Rotterdam naar de bijenkorf leek mij wel een keertje aardig om te doen
  wel daar kwam ik snel van terug.
  ik was geschoffeerd van wat ik daar aantrof over alle verdiepingen telde ik hooguit vier Nederlandse personeelsleden
  al het afdelingspersoneel waren zwart en achter de kassa het hoofddoek volk.
  de bijenkorf is gedegradeerd naar het niveau gelijk aan de winkelketen van zeeman en marskramer .
  daar ik niet geconfronteerd wilden worden met het geloof ben ik maar na 33 jaar klant
  naar een andere winkel gegaan waar ik nog zonder hoofddoek geholpen bent.
  ja de bijenkorf behoort nu ook tot het verraad van het Nederlandse volk
  mijn nieuwe adres hetnederlandsverzet.wordpress.com

  Like

 13. ‘Jonge Marokkanen nieuwe generatie topcriminelen’
  De nieuwe Holleeder is een jonge, criminele Marokkaan. De Amsterdamse recherche voorspelde het vijf jaar geleden al. Met de recente liquidaties van Marokkaanse Amsterdammers lijkt die glazen politiebol gelijk te krijgen. Waar vroeger de geliquideerden Willem, Cor en John heetten, dragen ze tegenwoordig namen als Mohammed, Redouan, Nabil, Youssef en Saïd.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3372656/2013/01/05/Marokkanen-vormen-nieuwe-generatie-topcriminelen.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s