Parijs: moslimmigranten overvallen trein en beroven de passagiers

Screenshot_8

Philippe Rio, de communistische burgemeester die verraad pleegt aan de oer-Fransen en geïmmigreerde Afrikaanse rovers in bescherming neemt

De Franse politie arresteerde woensdag 16 “jongeren”. Ze waren betrokken bij een overval op een personentrein in Grigny (een islamitische banlieue van Parijs), waarbij enkele tientallen passagiers werden beroofd. De burgemeester ter plaatse klaagde dat deze zaak “de zwijgende meerderheid in diskrediet zou brengen” die in dat gebied zou wonen.

Natuurlijk heeft de burgemeester er geen probleem mee dat zich in zijn stadsdeel zulk crimineel tuig onder zijn bescherming kon verzamelen. De burgemeester klaagt ook niet vanwege het leed van de passagiers, die vast en zeker enorm bang geweest zijn. Hij vindt het alleen jammer dat de publieke opinie van de roof hoort en zijn stadsdeel intens zal verachten.

En mits iemand zich een voorstelling zou willen vormen van het etnisch-religieuze lidmaatschap van de daders, de communistische burgemeester verraadt zichzelf tegen zijn wil. Zulke woorden zou hij nooit vuilmaken aan echte oer-Fransen:

“Disrimination”

“Wat zij deden, was niet alleen ernstig, maar ook ontzettend stom”, zei de communistische burgemeester Philippe Rio tegenover AFP. “Alles wat ze hiermee bereiken, is de verscherping van de discriminatie die al bestaat tegenover de bewoners van Grigny. Ze zullen de zwijgende meerderheid van de bewoners in diskrediet brengen, die hier ongestoord wil wonen.”

France 24

In Frankrijk is treinroof al bijna een gewoonte geworden. Omdat zich in Zwitserland al soortgelijke gevallen voordeden, is het slechts een kwestie van tijd totdat deze “cultuur” ook naar Duitsland overspringt.

Screenshot_10

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/03/28/paris-muslimmigranten-uberfallen-zug-und-rauben-die-fahrgaste-aus/#more-43717

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Criminaliteit, Frankrijk, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op Parijs: moslimmigranten overvallen trein en beroven de passagiers

 1. Ontzettende Dhimmi! Blijkbaar is hij nog nooit overvallen door diezelfde multi-culti-pareltjes. Hij heeft goed gekeken naar Cohen. Het enige wat nog ontbreekt is het eeuwige thee-drinken met zijn pareltjes!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En weer een BEWIJS dat de RODEN matties-5e Kolonne- vormen voor de ISLAM. Het moslimtuig mag van de RODEN doen wat het wil, walgelijke rode proleet. Maar in nederland lenen de PvdA en GL en D66 met plezier zich ervoor de mossels te pamperen! Binnenkort ook bij ons in het theater!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, de opstelling van deze burgemeester verschilt in niets met die van de Nederlandse gezagsdragers:
  Die gingen indertijd ook support verlenen aan de familie Bouyeri en lieten de familie van Theo van Gogh stikken. Precies hetzelfde.
  Ik dacht, eerlijk gezegd, dat de Fransen iets meer nationale trots bezaten dan wij, maar kennelijk is het daar dan ook aan het afkalven. Kan trouwens wel veel met angst te maken hebben: Die Parijzenaren weten natuurlijk als geen ander, waar dat banlieue-volk toe in staat is. Niet dat dat als excuus zou mogen gelden, trouwens….
  Hoe dan ook, de autochtonen worden weer eens in de onderliggende positie gemanoeuvreerd en wel door hun eigen ambtenaren.
  Triest, heel triest.

  Like

  • delamontagne zegt:

   `Het lijkt een beetje aan de reacties te zien, dat men denkt dat ,t de burgemeister van Parijs betreft. Grigny is echter een aparte rand-gemeente om Parijs heen. Die Hebben allemaal een eigen burgemeester,zoals ook in London. Dat Grigny is een soort “Bijlmer”als in A,dam. Daar wonen toch ook veel nwe NL-ers?? Met die nationale trots van de fransen zit ,t wel snor hoor, kunnen de NL-ers nog van leren. Hoe de politie ingrijpt kunt U zien op::14-JARIG MEISJE BEROOFD VAN TELEFOON http://www.youtube.com/watch?v=5KItjjpnVv8&feature=player_embedded

   Like

   • Bedankt voor het filmpje, een genot om naar te kijken, het herstelt weer een beetje het vertrouwen in de mensheid, jammer dat ze niet wat harder slaan.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @delamontagne 28 Maart, 23.01 uur. Ik spreek niet voor de andere reageerders maar ik wou toch even benadrukken dat ik zelf direct al begrepen had dat het de burgemeester van een DEELGEMEENTE betrof en niet van heel Parijs. (Dat werd ook al duidelijk in het artikel gezegd, nietwaar?) Maar persoonlijk vind ik niet dat dat veel uitmaakt: Deze man vertegenwoordigt in zijn territorium evengoed een stuk verantwoordelijkheid, dacht ik zo. De stem van zijn deelgemeente. En U moet mij niet kwalijk nemen dat ik dan tóch parallellen zie met Nederlandse verantwoordelijke ambtenaren die hun bezorgdheid nadrukkelijker uiten naar de allochtone groep toe, dan naar de autochtone. Misschien had ik even verderop ook, beter dan het woord ‘Parijzenaren’, het begrip autochtone Fransen’ kunnen gebruiken, want ik snap best dat deze man vanuit zijn deelgemeente gekozen is. Al is Grigny in mijn ogen wel een onderdeel van Parijs. Dat Nederlanders qua nationale trots nog wat kunnen leren van de Fransen weten wij op deze site allemaal; dat hoeft niet te worden benadrukt. Een verwijzing naar een ander artikel is daarvoor ook niet nodig. Maar ik zie toch verder geen reden om mijn comment in deze te herzien en blijf erbij dat ik raakvakken zie, die er, dunkt mij, jaren geleden niet waren.

    Like

 4. @Tom Hendrix; in het theater: Hoe overval je een trein met ongelovigen en christenhonden?

  Like

 5. Rick zegt:

  Hoe typisch: Burgemeester en voor de camera verschijnen zonder stropdas en met open boord!! Is toch echt een extreem links verschijnsel. Kijk maar naar die anarchistische kraker “Speknek” die wij hier hebben. Loopt er ook continue bij als een Maoïstische voddenbaal. Alleen de intifada dweil ontbreekt er nog aan.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Er is een oplossing , bereid u maar metaal voor !

  Like

 7. toetssteen zegt:

  Probeer dit in Singapore. Ow en niet janken over de straffen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @J.T. 22.17. uur. Wat ik beoog te zeggen is, dat de moslims in nederland nu ook zeker drastischer geweld gaan gebruiken!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Dit zij de Koraan hier over.
  2. De Koe (Al-Baqarah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 286 strofen.
  85. Toch zijt gij het volk, dat uw eigen broeders doodt en een gedeelte van uw volk uit hun huizen verdrijft, elkaar tegen hen helpende in zonde en overtreding. En, indien zij als gevangenen tot u terugkomen, koopt gij hen vrij, terwijl juist hun verdrijving voor u verboden was. Gelooft gij dan slechts in een gedeelte van het Boek en verwerpt gij een ander gedeelte? Er is geen beloning voor degenen uwer, die zulks doen, behalve schande in dit leven; en op de Dag van Opstanding zullen zij de strengste kastijding moeten ondergaan, want Allah is niet onachtzaam betreffende hetgeen gij doet.
  Moslims moeten in alles geloven wat in de koran geschreven staat, in zo wel de Mekkah predikking als ook in de Medina predikking.
  9. Berouw (At-Taubah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  123. O, gij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.

  Hun Kafir vrienden zijn de eerste die ze moeten mollen als ze weigeren moslims te worden.
  Zo te zien moeten wij helemaal niets doen, alleen toe kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s