“Sociale bescherming”: EU stuurt 148 miljoen euro naar “Palestina”

Screenshot_7

De EU  stuurt nog meer miljoenen naar het Midden-Oosten. Deze dienen de levensnoodzakelijke dienstverleningen te garanderen, motiveert de EU de hulpbetaling.

In het begin van het jaar werden al ongeveer 100 miljoen euro in “Palestina” verdeeld. Nu heeft de EU groen licht gegeven voor nog eens 148 miljoen euro in de gebieden van de Palestijnse Autoriteit. Met het geld ondersteunt de EU de Palestijnse regering (PA) officieel op de terreinen gezondheid, onderwijs en bij andere sociale dienstverleningen.

Met deze bijdrage zoude EU het voortbestaan garanderen van de PA evenals diens “vermogen om het volk zonder onderbreking van de levensnoodzakelijke dienstverleningen” te voorzien, zei Catherine Ashton, de hoge vertegenwoordiger voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid van de Europese Unie. De ondersteuning voor “Palestina” zou de komende jaren worden voortgezet, zei Ashton volgens een bericht van KUMA.

Waarom de EU gelden van de belastingbetaler in crisisgebieden verdeelt, is onduidelijk. Waarom over dit bedrag vooral niet principieel, uitvoerig en volledig rekenschap wordt afgelegd, kan in Brussel niemand uitleggen.

De vele miljarden die door de EU de afgelopen jaren aan globale brandhaarden worden verdeeld, hebben de wereld in ieder geval tot nu toe niet wezenlijk veiliger gemaakt.

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/03/28/sozialer-schutz-eu-schickt-148-millionen-euro-nach-palaestina/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", EUSSR. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Sociale bescherming”: EU stuurt 148 miljoen euro naar “Palestina”

 1. Rudi zegt:

  “De vele miljarden die door de EU de afgelopen jaren aan globale brandhaarden worden verdeeld, hebben de wereld in ieder geval tot nu toe niet wezenlijk veiliger gemaakt.”

  Wat de Nobelprijs voor de Vrede voor de EU alleen maar ironischer maakt.

  Maar we leven dan ook in een ironische wereld, waar zij die de hemel op aarde wilden bewerkstelligen voor velen een hel gemaakt hebben.

  Like

 2. Door dit soort financiële injecties wordt het steeds duidelijker dat de EU niets maar dan ook niets heeft met de geschiedenis en er niets van heeft geleerd. Hetzelfde geldt even hard voor degenen die menen dat de EU ons zoveel goeds heeft gebracht. Het tegendeel is eerder waar.

  Ondanks dat de EU een inmiddels waardeloze Nobelprijs heeft ontvangen (lees:gekocht) wordt het alleen maar wranger dat de EU er op uit is om zo veel mogelijk islamitische ellende te financieren. Kijk maar naar de geldinjectie voor Egypte ‘ter bevordering van het democratisch proces’. Laat me niet lachen!

  De Dhimmitude houding van de EU straalt er al vanaf sinds de oprichting en helemaal sinds het verraad van de autochtone Europese bevolking met ‘het Verraad van Straatsburg’. Sinds die tijd is Europa aan het onderstromen met doffe islamitische ellende die zijn weerga niet kent.

  De EU is de nieuwe hel op aarde!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Dat we in de eu (bewust kleine letters) hel leven is al verschrikkelijk genoeg.
   Maar hier komt binnen kort ook nog de islamitische hel bij.
   We zullen gevangen gehouden worden door onzichtbare tralies.
   We kunnen kiezen uit twee cellenblokken. OF de eu hel, OF de islamitische hel.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Al die armoe staten die momenteel bij de E.U. gevoegd worden. Slovenie is alweer de volgende. Zou Palestina ook bij de E.U. in de picture staan als kandidaat lidstaat ? Die geld donaties zouden een beginnetje hiervan kunnen zijn.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiend idiote paardekop van een Ashton. Jij stomme huppeltrut, wie geeft jouw het recht om ONS GELD door de plee te spoelen. Vuile rode kenau, voor jullie mag de europese burger/ nederlandse burger op een houtje gaan bijten, als jullie maar jullie achterlijkheid en criminaliteit maar kunnen ten toon spreiden. PEK EN VEREN, dat gaan jullie krijgen vuile rode fascisten van de EUSSR!

  Like

 5. likoednederland zegt:

  Dat geld wordt gebruikt voor:
  – het opgesloten houden van mensen in kampen,
  – het verspreiden van Jodenhaat,
  – het betalen van salarissen aan terroristen.

  Blijkbaar vindt de EU dat een goede besteding.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Net als bij Jasser Arafat komt dat geld weer terug naar Parijs; wedden?

  Like

 7. Jan zegt:

  ‘Palestina’ heeft geld nodig………voor de bouw van een ‘Palesijns’ museum:
  Your tax dollars at work: $20 million “Palestine Museum”
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/04/your-tax-dollars-at-work-20-million.html

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 16.09. uur. Om te beginnen bestaan er geen Palestijnen, en voor de rest kunnen deze jodenhaters dood vallen!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  On Topic, lees net op http://www.powned. nl, dat onze MARX RUTTE, de LOOPJONGEN van het communistenzooitje in BRUSSEL de EU, van mening is, dat we NIET ZO MOETEN SOMBEREN. Wat een oetlul is dat toch, eerst ons land en zijn burgers verkwanselen aan Brussel, en dan met zo een Quatsch aan komen zetten. Nou, Balkenende was al geen hoogvlieger, maar RUTTE is met afstand de grootste OEN die ik ken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s