De nieuwste Pallywood film

(Door: Henk V.)

En de Oscar voor de beste korte Palestijnse jeugdfilm gaat naar “Ploerten”.

Deze film + het commentaar draag ik op aan Dries van A., Hans v.d. B., de Zwarte Weduwe D., Anja M. en zeker ook aan Franske T. en hun schare epigonen. Zij die aan een kwart woord, een halve of hele leugen genoeg hebben om daaruit – in hun ogen – onwrikbare waarheden te reconstrueren. Niet omdat ze niet kunnen denken, maar omdat ze ervoor hebben gekozen zo te denken als ze doen.

Dit type waarheidsbesef, dat zich bij voorkeur bedient van vooronderstellingen, heeft zijn voordelen, omdat het de mens bevrijdt van de noodzaak tot verifiëren van feiten en het innemen van verschillende invalshoeken. Voor de mensen die zo denken zit er aan een zaak maar één kant die van belang is. Politiek correct denkt volgens deze methode.

De Palestijnen kennen deze modieuze realiteitsinterpretatie en spelen daar graag op in. En met succes!

Het is duidelijk wie hier de Zwarte Piet krijgt. De afschuwelijke Israëlische militairen, de Joodse Ploerten, ook al proberen ze het kind te kalmeren..

Een succesvol propagandafilmpje vol “onpeilbaar leed en kolossale uitbarstingen van Palestijnse woede”, met knap acteerwerk van een “zwaar mishandeld” jongetje.

Aan het begin van de video lopen een paar knapen normaal. Dan klaagt er op 0:05 eentje over zijn been. Een paar seconden later hangen de drie blijkbaar heel ontspannen rond. Vervolgens wijst de jongen die eerder klaagde – rechts in beeld – naar zijn rechterbeen. Op 0:14 laat hij zich snikkend op de grond zakken.

Spoelen we vlug door naar 1:03, dan lijkt de middelste jongen, die tot dan niets mankeerde, in tranen uit te barsten. Dan op 1:45 blijkt de knaap die eerder klaagde gewoon te kunnen lopen. Maar op 1:48:  Bingo! Hij hinkt. Dan ligt hij op 1:54 op de grond. Dertig seconden later legt men in een ambulance om zijn rechter arm,waar tot dan toe niets mee aan de hand was, een verband aan (niet om zijn rechterbeen!). Let er ook even op dat men in het commentaar dat men bij de video geeft, beweert dat de kinderen geslagen werden, maar dit wordt nooit op de video getoond.

Gebaseerd op eerdere ervaringen met Pallywood, heb ik het sterke vermoeden dat er niets meer is gebeurd dan wat we op de film zien. De knaap leek niets te mankeren  en hij voerde voor de camera een toneelstukje op en viel uit zijn rol toen hij naar de ambulance liep en zichzelf vergat.

De verpleger in de ambulance, die misschien niet op de hoogte was van de aandoening waaraan de knaap zogenaamd leed, ging op zijn eigen waarneming af en verbond zijn arm!

De hele wereld is misschien geen schouwtoneel, maar het lijkt er op dat de Palestijns Arabische gebieden dat  zeker zijn.

Door:

Henk V.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Bron oorspronkelijk artikel:

http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/03/latest-pallywood.html

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina". Bookmark de permalink .

16 reacties op De nieuwste Pallywood film

 1. De Palestijnen kruipen (voor Allah) in hun slachtofferrol! En maar parasiteren…

  Like

 2. Deze hele poppenkast is zo doorzichtig als glas! Schooltoneel uit groep 3 komt nog veel realistischer over! Zij denken nog steeds dat de rest van de wereld op het zelfde intelligentieniveau zit als als zijzelf (primaten level 1)!

  Like

 3. Als je toch een video wilt maken met zieligheidsfactor 100, zorg dan dat zowel de ‘acteurs’ als het plak- en knipwerk niet “puberaal tegenstrijdig” is !

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 17.16. uur. En weer propaganda, van het soort waar de NAZIES als voorbeeld hebben gezien. En natuurlijk is de laffe linkse en policor politiek, weer de 5e colonne voor de islamisten, om fijn de JODEN weer te beschuldigen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  hebben gezien=hebben gediend.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Behoorlijk amateuristisch gemaakt filmpje. Ik zou bijna zeggen:infantiel. En waar zijn nou eigenlijk die ploerten? Op film vind ik die Israëlische militairen eerder humaan en beschermend overkomen, naar die jongens toe. Als de palestijnen anti-propaganda willen maken, zullen ze toch met iets beters moeeten komen. Ongelogen, terwijl ik dit intik, zit ik er om te lachen!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  U kunt het zelfs zien: In de voorlaatste zin is in het woord ‘moeten’een e teveel geslopen. Komt doordat ik er tegelijkertijd over zat te grinniken.

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Het doet me denken aan woonwagenkamp-kinderen, zigeuner-kinderen, “Roma”-kinderen: die zijn ook op die manier gedresseerd.
  De valsheid druipt eraf.
  http://www.amsterdampost.nl/roma/

  Like

 9. luckybee zegt:

  Dit zegt Allah over vrouwen.
  MALIK’S MUWATTA, BOEK 28: HUWELIJK
  Quote:
  28.2.5: Een vrouw wordt alleen gehuwd met toestemming van haar voogd, iemand van haar familie met een gezond oordeel, of de sultan
  .
  Quote:
  . 28.2.7: Over de maagd die door haar vader wordt uitgehuwelijkt zonder haar toestemming: “Dat is bindend voor haar”
  Quote:
  28.20.46: Als een man eerder dan zijn vrouw moslim wordt dan zijn zij gescheiden wanneer hij haar de islam presenteert en zij geen moslim wordt. Want, Allah zei in zijn boek: “Hou niet vast aan banden met vrouwen die geen moslim zijn
  Quote:
  Sahih muslim Book 028, Number 5612: Buraida reported on the authority of his father that Allah’s Apostle (may peace be upon him) said: He who played chess is like one who dyed his hand with the flesh and blood of swine.

  Quote:
  SUNAN ABU-DAWUD, BOEK 11: HUWELIJK
  Quote:
  11.2044: Een man kwam bij de profeet en zei: Mijn vrouw weert de hand van een man die haar aanraakt niet af. Hij zei: Scheidt van haar: Daarop zei hij: Ik ben bang dat ik haar begeer. Daarop zei hij: Geniet dan van haar
  Quote:
  . 11.2045:Een man kwam bij de profeet en zei: Ik heb een vrouw gevonden van rang en schoonheid, maar zij krijgt geen kinderen. Zou ik haar huwen. Hij zei: Nee; Huw vrouwen die liefhebben en zeer vruchtbaar zijn, want door jullie zal ik alle volkeren in aantal overtreffen.
  Quote:
  11.2046: Een overspelige die gegeseld is zal niet huwen tenzij met een andere overspelige.
  Quote:
  11.2078: Het huwelijk van een vrouw zonder toestemming van haar voogden is ongeldig. De sultan is de voogd van de vrouw die geen voogd heeft.
  Quote:
  11.2078: Het huwelijk van een vrouw zonder toestemming van haar voogden is ongeldig. De sultan is de voogd van de vrouw die geen voogd heeft.
  Quote:
  11.2084: Als een man stierf, hadden zijn verwanten meer recht op de vrouw dan haar eigen voogd. Als een van hen haar wilde huwen deed hij dat; Of zij huwelijkten haar uit aan een ander; Als zij niet met haar wensten te trouwen deden zij dat ook.
  Quote:
  11.2090: Raadpleeg vrouwen over het huwelijk van haar dochters
  Quote:
  11.2091: Een maagd kwam bij de profeet en zei dat haar vader haar had uitgehuwelijkt tegen haar wil, daarop stond profeet haar toe haar eigen keuze te maken. ( dit in tegenspraak met alle andere teksten die stellen dat de voogd toestemming moet geven)
  Quote:
  11.2095: Een voogd heeft geen zeggenschap over een eerder gehuwde vrouw die geen man meer heeft, en een maagdelijk weesmeisje moet worden geraadpleegd, en stemt toe door te zwijgen.
  Quote:
  11.2126: Een man zei: ik huwde een vrouw in haar sluier. Toen ik haar in bezit nam bleek zij zwanger te zijn. De profeet zei: Zij zal haar bruidsschat krijgen want zij maakte haar vagina wettig voor jou. Het kind wordt je slaaf. Gesel haar als het kind geboren is.
  Quote:
  11.2139: Ik ging naar de profeet en vroeg: Wat gebiedt u betreffende onze vrouwen? Hij antwoordde: Voedt hen zoals je jezelf voedt; kleed hen zoals je jezelf kleedt; sla ze niet en scheldt ze niet uit. (Deze tekst lijkt het slaan van vrouwen te verbieden,maar uit de volgende tekst blijkt dat alleen te gelden zolang zij gehoorzaam zijn.)
  Quote:
  11.2141: Een man berichtte dat de profeet zei: Sla de dienstmaagden van Allah niet, maar toen Umar bij de profeet kwam en zei: “Vrouwen zijn overmoedig geworden jegens hun echtgenoten” gaf de profeet toestemming die vrouwen te slaan.
  Quote:
  11.2142: De profeet zei: Een man zal niet worden gevraagd waarom hij zijn vrouw slaat.

  Quote:
  SAHIH BUKHARI, BOEK 62: HUWELIJK.
  Quote:
  7.62.6: De profeet deed de ronde, (had sexuele gemeenschap) met al zijn vrouwen in een nacht en hij had negen vrouwen
  Quote:
  7.62.30: Kwade voortekenen zijn vrouwen, het huis en het paard
  Quote:
  paard 7.62.33: De profeet zei: Na mij heb ik voor mannen geen schadelijker rampspoed achtergelaten dan vrouwen
  Quote:
  7.62.64: De profeet huwde Aisha toen zij zes jaar oud was en hij consumeerde het huwelijk toen zij negen jaar oud was. (Hij zelf was toen ruim 50 jaar oud en volgens de overleveringen een buitengewoon zwaar gebouwde man) Daarna bleef zij tot zijn dood negen jaar bij hem
  Quote:
  . 7.62.121: Als een man zijn vrouw uitnodigt met hem te slapen en zij weigert tot hem te komen, dan wordt zij door de engelen vervloekt tot de ochtendstond
  Quote:
  7.62.125: De profeet zei: Ik zag het hellevuur en ik heb voordien nog nooit zoiets verschrikkelijks gezien en ik zag dat de meerderheid van zijn bewoners vrouwen waren. De mensen vroegen: Waarom is dat zo? Hij antwoordde: “Om hun ondankbaarheid. zij zijn niet dankbaar jegens hun echtgenoten en ondankbaar voor de hen verleende gunsten. Zelfs als je een van hen je leven lang goed doet en ze een keer denkt dat je streng bent zal ze zeggen: Ik heb nog nooit iets goeds van je gezien
  Quote:
  ” 7.62.133: Als het haar van een vrouw uitvalt mag zij geen vals haar dragen, want Allah vervloekt vrouwen die hun haar kunstmatig verlengen.
  Quote:
  7.62.137: Wij hadden vrouwelijke gevangenen bij de oorlogsbuit en pleegden onvoltooide geslachtsgemeenschap met hen. Daarop vroegen wij de profeet om raad en hij vroeg ons drie maal ”Deed je dat echt?” en zei daarop: “tot de dag van de wederopstanding zal iedere ziel die is voorbestemd om te bestaan geboren worden
  Quote:
  ” 7.62.173: De profeet zei: Zorg voor nakomelingen, zorg voor nakomelingen

  Quote:
  SAHIH MUSLIM, BOEK 8: HUWELIJK
  Quote:
  008.3240: De vrouw komt en gaat in de vorm van een duivel, dus als een van jullie een vrouw ziet, moet hij naar zijn echtgenote gaan, want dat zal wat hij in zijn hart voelt verdrijven
  Quote:
  . 008.3247: Allah’s boodschapper kwam bij ons en hij stond ons toe tijdelijke huwelijken te sluiten.
  Quote:
  008.3286: Niemand onder u mag een ander overbieden in een transactie, noch mag hij een huwelijksvoorstel doen na het huwelijksvoorstel van een ander.
  Quote:
  . 008.3303: Een vrouw zonder echtgenoot, of gescheiden, of een weduwe mag niet worden gehuwd voor haar toestemming is gevraagd. De toestemming van een maagd wordt verkregen door haar zwijgen
  Quote:
  . Hoofdstuk 10: Het is een vader toegestaan zijn dochter uit te huwelijken zelfs voordat zij geheel is volgroeid.
  Quote:
  . 008.3311: A’isha vertelde dat de profeet haar huwde toen zij zeven jaar oud was en zij werd naar zijn huis gebracht toen zij negen was, en haar poppen waren bij haar.
  Quote:
  Hoofdstuk 20: het is een vrouw niet toegestaan het bed van haar man te verlaten
  Quote:
  . 008.3366: Als een vrouw de nacht niet doorbrengt in het bed van haar man vervloeken de engelen haar tot de morgen.
  [
  Quote:
  HOOFDSTUK 22: ONVOLLEDIGE GESLACHTSGEMEENSCHAP; COITUS INTERRUPTUS 008.3371: Wij gingen op expeditie met Allah’s boodschapper en namen enkele uitmuntende Arabische vrouwen gevangen. En wij begeerden hen, want wij leden onder de afwezigheid van onze vrouwen, maar, wij wilden ook losgeld voor hen. Dus besloten wij onvolledige geslachtsgemeenschap (coïtus interruptus) met hen te hebben. Allah’s boodschapper zei: Het maakt niet uit of je dat doet of niet, want iedere ziel die tot de dag van de opstanding moet worden geboren, zal geboren worden.
  Quote:
  008.3383: Een man kwam bij de profeet en zei: Ik heb een meisje als slavin, zij is onze dienares, zij haalt water voor ons en ik heb geslachtsgemeenschap met haar, maar ik wil niet dat zij zwanger wordt. De profeet zei: pleeg coïtus interruptus met haar, als je dat wil, maar wat voor haar is voorbestemd zal gebeuren
  . Hoofdstuk 29: Het is toegestaan om geslachtelijke gemeenschap te hebben met gevangen genomen vrouwen, nadat zij zijn gezuiverd van haar maandelijkse periode of een geboorte. Als zij een echtgenoot heeft, is haar huwelijk ontbonden na haar gevangenneming
  Quote:
  . 008.3432: Allah’s boodschapper zond een leger naar Autas en vocht met de vijand. Na hen te hebben overweldigd en gevangen te hebben genomen, schenen de gezellen van de profeet geen geslachtsgemeenschap met de gevangen vrouwen te willen hebben omdat hun mannen polytheïsten waren. Toen zond Allah, de allerhoogste, de volgende openbaring: En getrouwde vrouwen waren voor hen wettig als hun maandelijkse periode was geëindigd
  Quote:
  . 008.3471: Vrouwen zouden hun mannen nooit ontrouw zijn geweest zonder dat Eva hen daarin was voorgegaan.

  Scheidingen.[quote]SUNAN ABU-DAWUD, BOEK 12 SCHEIDING
  Quote:
  12.2173: Van alle wettige handelingen is scheiding voor Allah het meest verfoeilijk.

  Quote:
  12.2189: Er zijn drie zaken die ernstig worden genomen: Huwelijk, scheiding of het terug nemen van een vrouw na een onvolledige scheiding.

  Quote:
  12.2190: Gescheiden vrouwen moeten drie maandelijkse perioden wachten. Het is onwettig voor hen om te verbergen wat Allah in haar schoot heeft geschapen

  Quote:
  12.2202: Een man scheidde onherroepelijk van zijn vrouw (door het drie maal uitspreken van de scheiding). Hij ging naar de profeet die hem vroeg wat zijn bedoeling was geweest. Hij zwoer bij Allah dat hij slechts een enkele onvolledige scheiding had bedoeld. De profeet zei: het zal zijn zoals je het bedoeld hebt.

  Quote:
  12.2218: Als een vrouw haar man zonder heel goede reden om een scheiding vraagt, dan zal het paradijs voor haar verboden zijn.

  Quote:
  12.2220: Een man sloeg zijn vrouw en brak een lichaamsdeel van haar. Zij beklaagde zich bij de profeet die naar de man ging en hem zei: Neem een deel van haar eigendom en scheidt van haar. De man zei: Ik heb haar twee tuinen gegeven als bruidsschat. De profeet zei: Neem ze terug en scheidt van haar

  Quote:
  . 12.2231:Een vrouw bekeerde zich tot de islam en trouwde. Haar vorige echtgenoot ging naar de profeet en zei: Ik had mij al bekeerd tot de islam en zij wist daarvan. De profeet nam haar weg van haar latere man en gaf haar terug aan de eerste man.

  Quote:
  12.2276: De profeet scheidde van Hafsah, maar nam haar weer terug
  [quote]SAHIH BUKHARI, BOEK 63: Scheiding
  Quote:
  63.187: Een man scheidde van zijn vrouw ( door het drie maal uitspreken van zijn beslissing om van haar te scheiden) De profeet werd gevraagd of zij weer wettig met haar eerste man kon trouwen. De profeet zei: “Nee zij kan niet met haar eerste man trouwen tenzij de tweede man het huwelijk met haar heeft geconsumeerd, zoals ook de eerste man heeft gedaan”

  Quote:
  ” 63.213: Als de wachtperiode (van drie maanden)voorbij is moet de man zijn vrouw op een passende wijze behouden of van haar scheiden zoals Allah heeft bevolen. En als een periode van vier maanden voorbij is gegaan moet de man gevangen worden genomen tot hij van zijn vrouw scheidt, maar de scheiding komt niet tot stand tenzij de man die zelf uitspreekt.

  MUSLIM, BOEK 9: Echtscheiding
  Quote:
  Hoofdstuk 1 Het is verboden van een vrouw te scheiden tijdens de menstruatie.

  .
  Quote:
  009.3473: Ibn ‘Umar vertelde dat hij van zijn vrouw scheidde gedurende haar menstruatie. Daarop beval Allah’s boodschapper hem haar terug te nemen en van haar te scheiden na afloop en zuivering van drie menstruatieperioden. Als hij wil mag hij haar dan houden of onherroepelijk van haar scheiden voor hij gemeenschap met haar heeft; want dat is de wachttijd die God, de geëxalteerde en glorieuze heeft bevolen voor het scheiden van vrouwen

  Quote:
  009.3493: Het drie maal uitspreken van de echtscheiding op een en dezelfde tijd werd niet beschouwd als een onherroepelijke scheiding. In feite was het wel zo, maar toen mensen tijdens het kalifaat van Umar vaker begonnen te scheiden, stond hij hen toe de scheiding in een adem drie maal uit te spreken.

  Quote:
  009.3522: Er is geen alimentatieplicht voor een vrouw die onherroepelijk is gescheiden

  Quote:
  gescheiden 009.3570: Een man vroeg de profeet: ”Als ik een man bij mijn vrouw vind moet ik dan wachten totdat ik vier getuigen heb” Hij zei “”Ja” (met vier getuigen moest zij gestenigd worden)

  Quote:
  Boek 036. 6596: De profeet stond bij de deur van het paradijs en zag dat de overweldigende meerderheid die daar binnen ging bestond uit arme mannen en de rijken werden tegengehouden. De bewoners van de hel werden daarheen verwezen en de meerderheid die daar binnen ging bestond uit vrouwen.

  Quote:
  SUNAN ABU-DAWUD, BOEK 12: Scheiding
  Quote:
  Scheiding 12.2189: Er zijn drie zaken die ernstig worden genomen: Huwelijk, scheiding of het terug nemen van een vrouw na een onvolledige scheiding.
  Quote:
  12.2190: Gescheiden vrouwen moeten drie maandelijkse perioden wachten. Het is onwettig voor hen om te verbergen wat Allah in haar schoot heeft geschapen
  Quote:
  12.2202: Een man scheidde onherroepelijk van zijn vrouw (door het drie maal uitspreken van de scheiding). Hij ging naar de profeet die hem vroeg wat zijn bedoeling was geweest. Hij zwoer bij Allah dat hij slechts een enkele onvolledige scheiding had bedoeld. De profeet zei: het zal zijn zoals je het bedoeld hebt
  Quote:
  12.2218: Als een vrouw haar man zonder heel goede reden om een scheiding vraagt, dan zal het paradijs voor haar verboden zijn.
  Quote:
  12.2220: Een man sloeg zijn vrouw en brak een lichaamsdeel van haar. Zij beklaagde zich bij de profeet die naar de man ging en hem zei: Neem een deel van haar eigendom en scheidt van haar. De man zei: Ik heb haar twee tuinen gegeven als bruidsschat. De profeet zei: Neem ze terug en scheidt van haar
  Quote:
  12.2231:Een vrouw bekeerde zich tot de islam en trouwde. Haar vorige echtgenoot ging naar de profeet en zei: Ik had mij al bekeerd tot de islam en zij wist daarvan. De profeet nam haar weg van haar latere man en gaf haar terug aan de eerste man.
  Quote:
  12.2276: De profeet scheidde van Hafsah, maar nam haar weer terug
  SAHIH BUKHARI, BOEK 63: Scheiding
  Quote:
  63.187: Een man scheidde van zijn vrouw ( door het drie maal uitspreken van zijn beslissing om van haar te scheiden) De profeet werd gevraagd of zij weer wettig met haar eerste man kon trouwen. De profeet zei: “Nee zij kan niet met haar eerste man trouwen tenzij de tweede man het huwelijk met haar heeft geconsumeerd, zoals ook de eerste man heeft gedaan”
  Quote:
  ” 63.213: Als de wachtperiode (van drie maanden)voorbij is moet de man zijn vrouw op een passende wijze behouden of van haar scheiden zoals Allah heeft bevolen. En als een periode van vier maanden voorbij is gegaan moet de man gevangen worden genomen tot hij van zijn vrouw scheidt, maar de scheiding komt niet tot stand tenzij de man die zelf uitspreekt
  . SAHIH MUSLIM, BOEK 9: Echtscheiding Hoofdstuk 1 Het is verboden van een vrouw te scheiden tijdens de menstruatie
  Quote:
  009.3473: Ibn ‘Umar vertelde dat hij van zijn vrouw scheidde gedurende haar menstruatie. Daarop beval Allah’s boodschapper hem haar terug te nemen en van haar te scheiden na afloop en zuivering van drie menstruatieperioden. Als hij wil mag hij haar dan houden of onherroepelijk van haar scheiden voor hij gemeenschap met haar heeft; want dat is de wachttijd die God, de geëxalteerde en glorieuze heeft bevolen voor het scheiden van vrouwen
  Quote:
  009.3493: Het drie maal uitspreken van de echtscheiding op een en dezelfde tijd werd niet beschouwd als een onherroepelijke scheiding. In feite was het wel zo, maar toen mensen tijdens het kalifaat van Umar vaker begonnen te scheiden, stond hij hen toe de scheiding in een adem drie maal uit te spreken
  Quote:
  009.3522: Er is geen alimentatieplicht voor een vrouw die onherroepelijk is gescheiden
  Quote:
  009.3570: Een man vroeg de profeet: ”Als ik een man bij mijn vrouw vind moet ik dan wachten totdat ik vier getuigen heb” Hij zei “”Ja” (met vier getuigen moest zij gestenigd worden)
  SAHIH MUSLIM
  Quote:
  Boek 036. 6596: De profeet stond bij de deur van het paradijs en zag dat de overweldigende meerderheid die daar binnen ging bestond uit arme mannen en de rijken werden tegengehouden. De bewoners van de hel werden daarheen verwezen en de meerderheid die daar binnen ging bestond uit vrouwen

  Like

  • Henk.V zegt:

   @ Luckybee, Mijn dank voor deze – voor ons -zeer bruikbare citaten.Het is goed om te weten wat men bij de godsdienstige opvoeding de moslims bijbrengt.
   Het is goed er even bij stil te staan, dat de zeer fundamentalistische stromingen in die ideologie de neiging hebben de teksten naar de letter te interpreteren! Zij geloven wat er letterlijk staat!.
   Het grappige is dan dat wij,ongelovigen, die heel goed weten wat er werkelijk staat geacht worden er helemaal niets van te begrijpen.
   Daarom wordt ons bijvoorbeeld gewoonlijk geen ”Vrede zij met u” gewenst.De achterliggende gedachte is daarbij, dat wij niet snappen wat hun ”vrede” betekent.
   En inderdaad, er is een onoverbrugbaar verschil tussen wat wij onder vrede verstaan en wat de islam daarmee bedoelt! Alleen een simpele geest zal denken dat overeenstemming in woordgebruik automatisch zal inhouden dat ook de achterliggende gedachten op hetzelfde moeten neerkomen!.
   Het is mogelijk ,dat de meeste politiek correcte mensen inmiddels ook geloven dat ze de essentie van de islamitische gedachten niet begrijpen en dat ze af en toe uitleg behoeven van bevoegde islamitische woordvoerders die gewoonlijk heel goed weten wat het westen graag hoort en daarom met taqiyya verklaringen komen, die precies op de westerse denktrant zijn toegesneden en de linkse zielverkopers helemaal in slaap sussen..
   Dat zou ook een van de mallotige redenen kunnen zijn waarom de islam nagenoeg volledig de vrije hand krijgt in woord en daad ” Ze bedoelen het niet slecht..”

   volstrekt niet begrijpen wat er eigenlijk staat ….:-)

   Like

   • Henk.V zegt:

    ”volstrekt niet begrijpen wat er eigenlijk staat ….:-”

    Deze zin ,helemaal onderaan,ontsnapte aan mijn aandacht. Weg er mee!

    Like

 10. luckybee zegt:

  Of de linksen dit ook leest?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  @Luckybee. U bent een gedegen Koran-kenner, Luckybee, waarvoor mijn respect. Zelf kan ik dat tot op heden niet opbrengen, daar dat geschrift té veel mijn weerzin oproept. Mijn opstandigheid is hier mijn zwakte, ik weet het.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @luckybee. Bravo medereageerder, prima gedaan!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @luckybee: fast forward. De koran is verzonnen.
  On topic, filmpje: het zijn allemaal zieligheidsimperialisten en infiltranten.
  Daarom is Ploumen ook als een blind paard in dat verhaal over werk en een auto getrapt
  van die vluchteling uit Syrië, alsof alle Syriërs vóór de vijandelijkheden stuk voor stuk werk en een auto hadden…
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Vervolg van 11:21 Journaal van 1-4-2013
  Let goed op hetgeen de hoofddoek zegt: we willen dat de situatie verandert. (ik kan niet nagaan of het goed is vertaald) Maar die dwang is onmiskenbaar. Werk en auto komen ook aan bod…
  http://nos.nl/video/490931-libanon-is-een-beetje-vergeten-als-opvangplek-voor-vluchtelingen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s