Demonstrant in Toronto gearresteerd omdat hij de spot dreef met de islam

Screenshot_6

Het is nog maar twee weken geleden dat het Hooggerechtshof van Canada verklaarde dat kritiek op homoseksualiteit een haatmisdrijf is. Het lijkt erop dat in Toronto de islam eveneens onder dezelfde hoge mate van bescherming valt. Vandaag werd er tijdens een demonstratie in de stad iemand gearresteerd omdat hij de spot dreef met de islam.

Zoals ik al eerder schreef, was op 20 maart een protestbijeenkomst gepland bij het kantoorgebouw van de Liberale Partij van Ontario. Die bijeenkomst was een gevolg van het feit dat de Minister van Arbeid, Yasir Naqvi, van onze regerende partij, een islamitisch boek onderschreef, dat (in overeenstemming met de koran) het slaan van een vrouw als een hulpmiddelvoor het oplossen van gezinsproblemen aanbeval. Ondanks de publieke verontwaardiging kozende liberalen ervoor om het probleem te negeren en de islamitische vrouwenhaat oogluikend toe te laten.

Het protest trok een kleine groep van deelnemers die borden droegen, zoals:

“Sla uw vrouw alleen vanwege de eer en de discipline, Heilige Koran 4:34”

“Zij die de islam afwijzen zullen worden gedood, Heilige Koran 33:16”

“Kom vrijmoedig voor de jihad uit of sterf”

Maar wat ze in aantal te kort kwamen, maakten ze goed met hun creativiteit. Eric Brazau, een van de organisatoren, was gekleed als een imam en was vergezeld van een vrouw in een complete islamitische nikaab.

Met behulp van een microfoon gaf hij, bijgestaan ​​door de gesluierde vrouw, een pseudo-islamitische preek. Hij ‘prees’ Canada als een plek waar je straffeloos je vrouw kunt slaan. Terwijl hij las van vellen papier, telde hij ook alle voordelen mee die u hier zou krijgen als u een religieuze fanaticus bent. Het was een satirische voorstelling die de aandacht richtte op de gebreken van de islam.

In het begin schonken de mensen er niet veel aandacht aan. Toen kwamen twee vrouwelijke politieagenten aanlopen en zij hielden in de buurt halt, terwijl een politiebusje, dat gebruikt wordt voor het vervoer van personen die worden gearresteerd, in de zijstraat werd geparkeerd.

Veel mensen die langs kwamen vonden de gebeurtenis grappig – ze lachten en stonden stil om foto’s te nemen. Toen begonnen sommige moslims met de demonstranten te redetwisten, maar alles bleef rustig.

Op zeker moment besloot de politie dat het bespotten van de islam gevaarlijk werd en ze kwam in actie. Nog meer agenten arriveerden en Eric Brazau, tezamen met de andere organisator, Ron Banerjee, werden naar de politievoertuigen in de zijstraat afgevoerd.

Brazau werd, na de gebruikelijke formaliteiten, geboeid en weggevoerd in de bus. Banerjee werd, na enige ondervraging, vrijgelaten.

Hoewel het schandelijk was dat de politie maatregelen nam tegen een vreedzaam protest, was ik er niet verbaasd over. Tegenwoordig is elke speciale belangengroepering boven elke kritiek verheven, ongeacht hoe verwerpelijk hun standpunten of hun handelingen ook zijn.

Maar de waarheid is de waarheid, ongeacht wat het Hooggerechtshof van Canada zegt. De islam is een barbaarse religie, omdat hij zich openlijk sterk maakt voor geweld tegen vrouwen en hen berooft van hun rechten. Natuurlijk kan de politie me arresteren omdat ik dit zeg, maar dat maakt de islam niet sympathieker of meer aanvaardbaar.

En hier wordt ook een dubbele moraal toegepast. Er is elke vrijdag een vergelijkbaar soort protest gaande voor het Israëlische consulaat. Een kleine groep linksen, moslims en zichzelf hatende Joden delen daar folders uit en houden borden omhoog. Ze zijn ook rustig, maar de materialen die ze weggeven zijn fel anti-Israëlisch en anti-Joods. En toch heb ik nog nooit gezien dat de politie met hen praat, geen van hen is ooit gearresteerd.

Het lijkt erop dat de critici van de islam mindere mensen zijn die, zonder aanwijsbare redenen, de woede van de politie in ontvangst mogen nemen.

Welkom in het nieuwe Toronto, waar de Canadese waarden niets betekenen en het verdedigen van die waarden een gevaarlijke onderneming wordt.

Bron:

http://www.blogwrath.com/canada-islam/protestor-arrested-in-toronto-for-mocking-islam/4025/

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Canada, Dhimmitude, Islamisering, Islamkritiek, Overheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Demonstrant in Toronto gearresteerd omdat hij de spot dreef met de islam

 1. Pingback: BOINNK!!! | Homo’s en moslims moeten ontzien worden, maar tegen oprechte christenen, dáár mag je lekker tegen aan stampen

 2. Als je demonstreert tegen de islam word je als idioot weggezet. Of als staatsgevaarlijk. Of je nou tegen je familie, vrienden?, kennissen of op straat demonstreert het maakt allemaal niet uit. Dan ben ik maar De Eeuwige Idioot!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, nakende vinkentering. Ook in Canada, maakt het vuile RODE BROEDSEL dus al de dienst uit. Manmanman, weer een bewijs wat VOOR VERRADERS, dat linkse slangengebroed is.
  Laat al dat RODE TUIG toch gauw met hun matties, de MUZELMANNEN oprotten naar ARABIRIË.
  En voor de politie daarzo, ook besmet met LINKS VIRUS, ONGEZIEN DE TYFUS!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Nou, is mijn hele dag verpest. Lees net op http://www.powned.nl, dat de RODE FEEKS PLOUMEN, Sinterklaas aan het spelen is, nu in Libanon. We moeten even 42 miljoen Euro ” aftikken”, voor de arme vluchtelingen uit Syrië. Geld wat we verdomme niet eens over hebben, voor KREPEERGEVALLEN in NEDERLAND. Val toch DOOD vuile RODE TEEF, precies weer PvdA, de Partij van de ANDER leegplukken. Rood TUIG!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De NSB ers zijn weer onder ons. Verraad viert weer hoogtij.

  Like

 6. Benesha zegt:

  Het begint op te vallen dat de islam blijkbaar overal in het vrije? Westen sterk genoeg is om de politiek voor hun kar te spannen ter plaveien van de weg naar totale overheersing.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ik lees dit artikel. Ik lees het nog eens. Ik weet intussen al langer, dat we ons op dit vlak over niets meer hoeven te verbazen. Maar toch zijn de eerste woorden die al tijdens het lezen spontaan bij mij opkomen:
  Dit kan toch niet, dit kan toch niet……
  Homo’s beschermen, dat is inmiddels in het westen (gelukkig) bekend terrein; elke moderne westerling met een beetje redelijke mentaliteit begrijpt waar dat goed voor is, maar tegelijkertijd de Islam dan met eenzelfde gestrengheid gaan beschermen….. Dat is toch de grootst denkbare controverse?!
  Maar helaas kan het wel. Het is een volkomen onbegrijpelijke manier van denken die in Nederland al jaren voorkomt, zeker ter linkerzijde.
  Als voorbeeld heb ik het interview met Aaf Brandt Corstius, nu zo’n drie jaar geleden in het vrouwenblad ‘Esta’. Zij had enige tijd in het buitenland doorgebracht. Vraag: “Vind je Nederland tijdens je afwezigheid veranderd?”
  Antwoord: “Een beetje wel. Als ik voor de televisie zit, wil ik me nog wel eens opwinden. Als Homo’s het recht op een kind geweigerd wordt, bijvoorbeeld.” En dan, in één adem: “Of als Wilders weer eens iets uitkraamt. Vréselijk dat zoveel mensen hier opeens anti-islam zijn.” Voor het feit dat homo’s, als het aan diezelfde Islam ligt, nog wel wat meer wordt geweigerd dan een kind, in het ergste geval het leven, sloot ze dan weer strategisch de ogen.
  En verdomd, precies datzelfde absurde verschijnsel zie je hier in Toronto. Volgens mij is iedereen langzaam zijn verstand aan het verliezen!

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik heb datzelfde gevoel al heel lang en ik word steeds banger: ze zijn echt totaal waanzinnig.
   Die Aaf Brandt Corstius is geschift, maar haar broertje ook en papa was ook van Lotje getikt.
   En ze staan en stonden alle drie vooraan in de zelfmanifestatie-industrie van de Nederlandse media.

   Zoals ik eerder schreef: http://bit.ly/Mnyi7C:

   Liegen, huichelen, slachtofferig janken en intussen zelf de goorste wreedheden uithalen: het zit de Arabieren in de cultuur. En als het ze niet al vóór de komst van de islam, 1400 jaar geleden, in de cultuur zat, dan heeft de racistische en wrede lieg-, neuk- en afslachtcultuur van de islam misschien gedurende 70 generaties die eigenschappen onder Arabieren cultureel gemáákt. Je mag natuurlijk nóóit zeggen dat het in 70 generaties genetisch geworden zou kunnen zijn, al hoef je bij runderen maar vijf generaties op bepaalde eigenschappen door te fokken om bepaalde eigenschappen dominant te laten worden. We hebben geleerd van Buikhuisen en Hugo Brandt Corstius en je mag dus ook nóóit denken dat zijn zoon Jelle het domlinkse huichel-gen net zo goed van zijn vader heeft geërfd als die vroege kaalheid. Dat zou erg racistisch zijn.

   Dat is die Jelle Brandt Corstius die bij de nu openlijk antisemitische VPRO vorige keer “Zomergasten” mocht presenteren en die onlangs nog in DWDD verkondigde dat Theo van Gogh “het land kapot heeft gemaakt met zijn stukjes”. Dat zegt dus de zoon van Hugo Brandt Corstius (Piet Grijs) die in Vrij Nederland in de jaren 1970 een hetze voerde tegen Buikhuisen die wilde onderzoeken of bij zware misdadigers er iets in de hersens zou kunnen mankeren. Dat mocht niet van de Linkse Kerk. Dan was je een nazi.

   Die Buikhuisen is zodanig door “Piet Grijs” kapot geschreven dat-ie zijn academische carrière eraan heeft gegeven en in antiek is gaan handelen. In het boek van Dick Swaab “Wij zijn ons brein”, kan men op de pagina’s 106 tot112 lezen hoe diep die waanzin zat dat gedragsafwijkingen niet genetisch mochten zijn. Swaab, die onderzoek deed naar seksualiteit & hersens, is indertijd regelmatig uitgemaakt voor “SS-arts” en “Mengele”. Gerard Reve heeft nog eens geschreven over de legendarische linkse gekte die ook de homobeweging toen in de greep hield. ( . . .) En nu vindt zoon Jelle de boerka progressief en voert zelfs actie om het ding aanvaard te krijgen. Maar dat zoonlief óók zo gek is als een pinneke, kan natuurlijk nóóit genetisch zijn.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Idd. Martien ik kan me Piet Grijs nog goed herinneren.
    Wat een rotzooi liep en loopt er rond in Nederland.

    Like

 8. Wachteres zegt:

  .@ Theresa Geissler

  Een prachtig voorbeeld van liberaal/linkse waanzin haalt u daar aan. Het verstand is duidelijk op de loop en het is verschrikkelijk, maar hun logisch denken schijnt in de hele westerse wereld aangetast te zijn. We hebben het er wel eens over hoe zoiets in Godsnaam mogelijk is.

  Dit moet afspraak zijn, want we kunnen toch moeilijk gaan geloven in een virus dat rondwaart en linkse hersencellen vernietigt.

  Ook in Engeland en de andere West-Europese landen vind je doldwaze voorbeelden.

  Je zou er om kunnen lachen , als ze niet zo’n vernietigende uitwerking hadden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres. Vind ik nou ook. En in dit verband wil ik gelijk nog iets naar voren brengen: Op de vorige site (waar ik dus na luttele weken gíllend ben vertrokken) zat een ‘oudgediende’ die me bijna meteen begon te kapittelen van: “En die vrouwenblaadjes moet je maar liever niet meer lezen; die zijn alleen maar bedoeld al kleutertje-luister-verhaaltjes om ons héél dom te houden.” Nou gaan al gauw mijn nekharen overeind staan bij dat soort restricties (Ik lees wat ik wil) maar afgezien daarvan ben ik er thans van overtuigd, dat je beter zoveel mogelijk wèl kunt lezen: Als je in dat soort bladen een foute tendens aantreft, kun je daar dan gewag van maken. Híer, bijvoorbeeld.

   Like

 9. Rudi zegt:

  Theresa zegt : “Volgens mij is iedereen langzaam zijn verstand aan het verliezen!”
  En net als je denkt dat het niet gekker kan worden, als je denkt dat we met zijn allen zo langzamerhand aan het dieptepunt zitten, lees ik dit op Jihad Watch, van Robert Spencer:

  Dat net als Canada ook Oostenrijk en Duitsland op hun knieën zitten voor de immer jengelende medemens uit de Oriënt, was op deze blog al lang geen geheim meer, maar nu haalt Lego, een privaat gerund bedrijf, vanaf 2014 een product uit de rekken omdat moslims (in dit geval het legertje verrijkers uit Turkije dat zowel Oostenrijk als Duitsland rijk zijn) het beledigend vinden voor de islam.

  http://www.jihadwatch.org/2013/04/muslims-declare-victory-in-fight-over-anti-islamic-racist-lego-set.html#comments

  Om met een luchtige bedenking af te sluiten: ik zie zó voor me hoe in Moskou een aantal intussen bejaarde ijzervreters de haren uit hun kop zitten te trekken: “Zo hadden we dat dus moeten aanpakken: een paar miljoen gebrainwashte malloten naar het westen sturen, noem communisme een religie die je niet mag bekritiseren en het Westen gaat plat op de buik. Wij maar geld uitgeven aan kernkoppen…”

  Like

 10. Henk.V zegt:

  De ramp die wij MOETEN afwenden is NIET dat de moslims ons in eerste instantie getalsmatig boven het hoofd kunnen groeien, maar dat in stilte de islam met scheppen vol geld -en dan denk ik in miljarden!- het westen letterlijk opkoopt.OPKOOPT! instituten en individuen!

  Dat is al gebeurd in 1975 bij het Verdrag van Straatsburg toen de Europese Gemeenschap in een hoer veranderde en tegen stromen geld en olie letterlijk haar ziel, identiteit, verworvenheden en vrijheid te grabbel gooide.
  Iedereen die de islam nu naar de ogen kijkt en aantoonbaar bevoordeelt in alles wat die schrijft, doet en zegt, mag misschien als een regeerder, rechter of andere gezagsdrager te boek staan, maar in werkelijkheid zien wij een mens die zijn of haar ziel heeft verkocht.

  Er zijn mensen die niet in zoiets geloven, maar neem maar aan van mij dat er op dit moment, overal in het westen, miljoenen slaven rondlopen, die het verschil tussen waar en niet waar, recht en onrecht, tussen licht en duisternis , vrijheid en onvrijheid niet meer kennen.
  En op basis van deze geestelijke vervlakking gelooft men wat de islam ze opdraagt te geloven en beziet men de dingen zoals de manipulators in het Midden oosten ze opdraagt te zien.
  Kijk maar eens op welke onwaardige, leugenachtige wijze Israël systematisch zwart wordt gemaakt! De houding die het Westen aanneemt tegen dat land, onze ENIGE vriend in het Midden Oosten, is een graadmeter voor het verval van onze hemisfeer.

  Iedereen die nu ogenschijnlijk willoos en stuurloos zwijgt bij alle ontaarde uitingsvormen van deze ideologie , of er zelfs medewerking aan verleent ,is eigendom van de islam geworden, of men zich als islamiet beschouwt of niet! IEDEREEN die zich zo aangepast en overlopend van begrip voor de islam opstelt is al een SLAAF, of men nu in een paleis woont, een herenhuis, het maakt niet uit.
  Bij alle slaven is de trots voor het eigene, het mooie ervan allang verdampt.Alles mag een slaaf bekritiseren, BEHALVE degene die hem of haar al heeft opgeslokt….
  Precies! Behalve degene die jou in zijn zak heeft zitten! Dat is HONDERD PROCENT SHARIA!
  Achter iedere slaaf staat een zak vol met goederen waarvoor die is gekocht.
  De een is tevreden met veel geld, de andere met luxe goederen, of een pand, of reisjes,geschenken, maar gekocht zijn ze.
  Eigenlijk zou men van alle westerse verdedigers van de islam de bankrekeningen moeten kunnen controleren.Je zou wel eens versteld kunnen staan.

  Achter de islam staat werkelijk een kracht, die het westerse denken wil vernietigen.

  En is het hele Westen aan de opmars van de islam schuldig? Nee, niet noodzakelijkerwijs, maar zeker wel in dit geval: Iedereen die gericht en opzettelijk geprobeerd heeft de fundamenten van onze maatschappij aan te vallen door die belachelijk te maken, is direct medeverantwoordelijk voor de verzwakking van het westen, voor de vervlakking van het denken, voor het verlies van nationaal besef, en zeker ook voor het verlies van het besef dat de godsdiensten die hier eeuwenlang in al hun gebrekkigheid en dikwijls gemaakte fouten aan de opbouw van ons land hebben meegewerkt!! Tezamen met het humanisme hebben die ons westerse denken gemaakt tot wat het is: vrij, tolerant, bewogen,sociaal, flexibel, rechtvaardig, democratisch, een voorbeeld voor de wereld!
  Ons rechtsgevoel staat op een superieur niveau, omdat wij een individu nooit willen laten verzuipen in een massa van dwingelanden!
  En als wij ons voornemen vast te houden wat we (nog) hebben, dan staan we alvast niet meer op drijfzand en zullen we verzet kunnen bieden!
  Er is een schitterende Engelstalige slogan op ons van toepassing:

  If YOU ARE NOT PART OF THE SOLUTION YOU ARE PART OF THE PROBLEM !

  De keuze is aan ons.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 20.51. uur. Helemaal met je eens Henk. Ik zeg maar zo: ” Als de politiek ( maatschappij) geen oplossing heeft voor het probleem (ISLAM) dan is zij daar ONDERDEEL van”. En dat klopt dus precies!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Henk.V zegt:
  1 april 2013 om 20:51

  Henk V. Ik wilde dat ik dit geschreven had, 100% mee eens!!
  Ik lees altijd al de schrijfsels van Uw hand.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dank je Avidia, ik breng gewoon onder woorden wat de meesten van ons denken, voelen en willen en daarbij hoop ik, dat anderen die dit lezen door onze gedachten worden geïnspireerd.
   Hier, op deze geweldige site, begrijpen wij elkaar.Dat is goed, want wij hebben elkaar hard nodig om de wereld om ons heen tegengif toe te dienen.
   Dat is het doel van deze site.
   Ik ben er stellig van overtuigd dat – sinds de komst van de islam en de gekochte overgave daaraan door de politiek correcte kliek die meent ons te kunnen voorschrijven wat wij moeten denken ,zeggen, schrijven en doen- het nuchtere verstand is uitgeschakeld en het totale onverstand de norm is geworden .Kortom, onze westerse maatschappijen worden zo stompzinnig dat het woord achterlijk in dit geval geoorloofd is. Achterlijk en misdadig! En levensgevaarlijk, zeker in eerste instantie voor de joden.
   Dus is het handelen geblazen en daarom spreken wij overduidelijk, net zo lang tot de waarheid doordringt tot degene die nog niet helemaal van zijn of haar denkvermogen is beroofd.
   Wat mij steeds duidelijker is geworden is het gegeven dat de islam ons nooit te pakken had kunnen krijgen wanneer onze maatschappijen hun sterke identiteit in stand hadden gehouden!
   Systematische linkse beïnvloeding, samengevat onder de noemer Frankfurter Schule, heeft een succesvolle aanslag gepleegd op de fundamenten van onze westerse samenlevingen ,
   Elk westers land had een basis waarop het denken teruggreep.Gedachten werden geput uit het Oude Testament (Thora)en Nieuwe Testament, die gezamenlijk een joods-christelijke invalshoek voor het denken opleverden .Daarbij voegde zich het niet religieus gebonden denken, het humanisme.
   Het mengsel van deze twee stromingen leverde een uitstekend bruikbare bodem voor onze maatschappij visie. Ons besef van goed en kwaad berustte daarop, ons rechtsgevoel, ons begrip van naastenliefde, sociaal gevoel, ons hele stelsel van wetten en sociale voorzieningen is er van afgeleid, net als het mensbeeld, onze kunst is er van doortrokken.Alles wat wij in het Westen waren en hadden, bezat haar basis in dat fundament!
   Zonder zo’n fundament stort een maatschappij in.Je kunt geen gebouw optrekken zonder fundering.Daarom heeft Ieder die deze fundering aanvalt in mij een tegenstander.
   In de Frankfurter Schule zaten ultra linkse denkers die beseften dat ze de westerse maatschappij niet stuk hadden kunnen krijgen door middel van revoluties.
   Maar de ”droom” van een nieuwe, linkse maatschappij wilde men niet opgeven. Dus kwam er de strategie van ” die Meinungsführerschaft” .Die kwam hierop neer
   In ALLE opleidingssituaties moesten er uiteindelijk opvoeders komen met zeer linkse sympathieën. Op deze manier kreeg je geleidelijk aan een verlinkste samenleving (die nu een verlinkte samenleving blijkt te zijn geworden)
   De kernpunten die men wilde overdragen waren:
   Religie is belachelijk en uit de tijd;
   Extreem relativerend denken werd de norm! Dat gold zeker voor het begrip goed en kwaad ieder maakt voor zichzelf uit wat goed of fout is. ;
   Het gezin als kerndeel van de westerse samenleving was achterhaald, en dus zou er uiteindelijk geen plaats meer zijn voor vaste, levenslange relaties;
   Daarvoor kwam in de plaats het verheerlijken van het ”ik- gevoel” en de absolute noodzaak van zelfverwezenlijking ( zegt de uitdrukking:; Ik moet mezelf ontdekken” jullie iets.?)
   Nationale gevoelens waren bekrompen; internationaal denken was gewenst.

   Deze strategie trok de bestaande samenlevingen letterlijk uit elkaar, want je kunt geen maatschappij via op hol geslagen individualisme bij elkaar houden, zeker niet wanneer de godsdienstige inspiratievormen door niet ophoudende kritiek en belachelijk maken, waren aangevreten!
   Deze strategie wordt al toegepast sinds de eind jaren zestig!

   En deze situatie was aan het ontstaan was toen Europa ons massaal meende te kunnen uitleveren aan de islam! Uiteenvallende maatschappijen door ultra links opvoedkundig gestook.
   Geen wonder dat in zo,n geval van geestelijke kaalslag een agressieve ideologie wel wist haar te doen stond.
   Tegenover de dwingende krachten van de islam MOETEN sterke gedachten staan, berustend op besef wie we zijn, waar wij voor staan!

   Wij moeten dus het linkse denken vernietigen EN de islam zo snel mogelijk afremmen.Wat de combinatie van links en islam te weeg kan brengen hoef ik niet uit te leggen hier!

   En dat is nu precies de taak waarvoor wij staan.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Verdere info over de Frankfurter School is hier te vinden:

    http://www.thetruthseeker.co.uk/oldsite/article.asp?ID=13488

    Het is interessant om te zien dat ditzelfde gegeven totaal kan worden verdraaid tot een duivels voorbeeld van satanisch judaïsme !!
    Let op de omschrijving in deze link!
    http://henrymakow.com/frankfurt-school-satanic-judaism-in-action.html

    De meeste bedenkers van de Frankfurter School waren inderdaad Joden, maar dan wel ultralinkse joden die de westerse maatschappij wilden vernietigen, precies zoals Lenin dat wilde. De activisten die in het artikel worden genoemd waren inderdaad hoofdzakelijk Leninisten.

    En dan zie je, dat het totaal niet uitmaakt waar de linkse stokebranden vandaan komen! Politiek bezien zijn ze verziekt tot in de kern.
    Ook Israël wordt momenteel ondermijnd door – jawel! – linkse landgenoten, die hun eigen land naar de bliksem willen helpen.Precies zoals in het westen gebeurt.

    Like

 13. luckybee zegt:

  Ik kan hier alleen maar AMEN zeggen ;het is juist wat julie schrijven.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Ik bespeur hier precies dezelfde problematiek als in de jaren voor de tweede wereldoorlog. Om de vrede te bewaren werden aan nazi Duitsland allerlei concessies gedaan. De inval in sudetenland, de anschluss bij Oostenrijk en de inval bij Polen. Laat die Hitler nu maar, als we hem daarmee tevreden kunnen stellen is de vrede gered luide toen het devies. Nu zien we precies dezelde ontwikkelingen met die Moslims. Als we hun hier mee tevreden kunnen stellen, dan moet dat dan maar. Intussen hebben we dat tuig al z0’n duizend keer tegemoet gekomen, en de dag is nakende dat ons rechtssysteem niet meer bestaat en u en ik onderdanen (onderdanigen) zijn geworden in een Sharia staat. De IRL. De Islamitische Rebubliek der Nederlanden. Tegelijkertijd gevolgd door vele geestverwante staten in de wereld (die ook niet meer in staat zijn om hun geest normaal te gebruiken), om aldus een wereld kalifaat te realiseren. De weg terug zal een erg lange zijn, of is misschien wel totaal onmogelijk geworden. Nogmaals, ik hoop dat het mijn tijd wel zal duren !

  Like

  • Rudi zegt:

   Precies wat Churchill noemde ‘de krokodil voeren’: een appeaser is iemand die een krokodil voert in de hoop dat hij hem als laatste opeet.’
   En zeer vaak word de appeaser als eerste opgegeten.
   Net als zovelen in het verleden die zich vastklampten aan vredesverdragen tegen beter weten in.
   En zo waren er veel die ‘alleen maar vrede wilden’ en de wereld in bloed gedrenkt hebben: Mohammed, Napoleon, Hitler et al.

   Like

 15. DonnaDolce zegt:

  Heerlijk wat hij deed, jammer dat hij opgepakt is. Worden die zakken ook opgepakt als ze weer haat lopen te verkondigen????

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 10:03
  Had vanmorgen een comment geparkeerd op blogwrath, maar moet nog steeds gemodereerd worden… (hopelijk lezen geëmigreerde Nederlanders dat blog ook)

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  LINKS en ISLAM zijn de KANKERCELLEN der mensheid.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Rudi, 2-4, 21:06
  http://tinyurl.com/3z6csvp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s