Europa accepteert dat de Joden opnieuw bedreigd en gedood worden

Screenshot_3

Toen Günther Grass  een kwaadaardig gedicht schreef , waarin hij de joodse staat Israël aanviel en de waanzinnige moellahs in Iran en hun genocidale wensen om de joodse wereld uit te roeien verdedigde, was de hele onderwijswereld gechoqueerd.

Als je Grass´ herkomst als berucht lid van de Waffen-SS in aanmerking neemt, is dat niet zo verrassend. Het enige choquerende was, dat de verbale aanvallen van een nazi tegen de joodse staat überhaupt in de media van de wereld vermeld werden.

Zo ongeveer ging het ook toen een Franse moslim van Arabische komaf een Franse rabbi, diens beide zoontjes en zijn 8-jarige dochtertje brutaal vermoordde.

Vele Europeanen waren gechoqueerd. Maar de Franse regering heeft niets ondernomen om tegen de religieuze ophitsers, die de dader hiertoe hadden opgestookt, op te treden zoals ze dat bij islamcritici doen.

Screenshot_2

Blijkbaar is aanzetten tot haat, wanneer deze in een moskee in een andere taal plaatsvindt en zich tegen de Joden richt, minder erg dan wanneer men moslims bekritiseert.

Er is nu een video in omloop waarin Nederlandse moslims te zien zijn die Hitler en de Holocaust loven en hopen dat de Joden eindelijk afgeslacht worden.

Opnieuw is Europa “gechoqueerd”.

De Nederlandse elites zijn er veel meer mee bezig Geert Wilders wegens zijn toespraken te vervolgen die, zoals ze beweren, aan zou zetten tot haat tegen de islamitische minderheid in Nederland, dan zich bezig te houden met de imams, die haat tegen de joodse minderheid in Nederland preken.

Dus leren jonge moslims in Nederland de Joden te haten.

Screenshot_1

Bron:

http://europenews.dk/de/node/66062

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, islamofascisme, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Europa accepteert dat de Joden opnieuw bedreigd en gedood worden

 1. wat zit hier toch achter ?
  waarom plegen die linkse toch openlijk verraad naar hun land en cultuur.
  de christendom word met de grond gelijk gemaakt en de islam word omarmt.
  men pleeg verraad naar hun eigen land en Europa is hun ultieme natte droom .

  en wat doen wij met ons allen niets toch we schrijven wat op een blog luchten ons hart en daar blijft het bij.
  ja ik weet het ik doe ook niet anders.
  mijn nieuwe site probeer ik wat opschudding te krijgen doormiddel van twee toegevoegde lijsten een met (Nederlandse helden)
  en een met (Nederlandse verraders van land en cultuur) zie (hetnederlandsverzet.wordpress.com) vandaag opgezet.
  ej bron en lezers we moeten echt actiever worden. ons land is al stervende.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Kan helemaal mij vinden in uw constatering, dat ons land aan het sterven is. De ellende is begonnen onder Joop den Uyl, die het marokkaanse en turkse gastarbeiders mogelijk maakte, om hun gezin te laten overkomen. De eerste fatale beslissing. Daarna, de verraderlijke “RESOLUTIE VAN STRAATSBURG”, waar wij door onze REGERINGEN,POLITICI, WERKGEVERS ONDER DE KLOOTZAK WIENTJES, en de BILDERBERGKLIEK gedwongen werden, HORDEN ONAANGEPASTE MOSLIMS toe te laten in geheel Europa en dus ook Nederland. De RODEN hebben daarna deze ONAANGEPASTEN als LIEVELINGSGROEP genomen. Fatale beslissingen 2 en 3!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @het nieuwe nederlands verzet. Tja, Die eerste vraag in uw comment is cruciaal: Dat vragen wij hier in deze kring ons voortdurend af. Het is begrijpelijk dat progressieven op de bres gaan voor groepen die in de verdrukking zitten, maar het is tegelijkertijd ónbegrijpelijk dat ze daarin zo ver gaan om hun eigen land en volk daar compleet voor te verloochenen.
   Martin Bosma stelt in zijn boek “de schijn-elite van de valsemunters” dat de linkse elite heus wel door heeft dat er iets goed mis is met de Islam. “Maar wakker worden uit de grote roze multi-culti droom kunnen ze niet. Want dan zou den ze ook moeten pleiten voor harde maatregelen.”-wat ze dus niet willen. Het ís een verklaring, al blijft er dan nog het nodige te vragen over. In afwachting kun je weinig anders doen dan de wantoestanden aan de kaak blijven stellen.

   Like

 2. peter selie zegt:

  Nee, met de Joden beging het daarna kom de rest aan de beurt: Christenen, zij die niets met de islam te maken willen hebben, zieken, gebrekkigen, verstandelijk gehandicapten. Kijk maar in Malmö waar nu de Joden verdreven zijn, zijn nu de Zweden aan de beurt, maar ja die hebben wel gezwegen toen de Joden werden weggetreiterd. Hier gaat dus het bekende “Wir haben es nie gewusst” weer op. Wat we niet willen weten negeren we gewoon. En daar betaal je een hoge prijs voor aan het gespuis dat we nog moeten onderhouden ook.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De 5e collone kijkt over onze schouders mee.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @peter selie 18.45. uur. Beste Peter, dat klopt helemaal. Onder het nazi-regime in duitsland vanaf 1933, pakte men eerst de joden en communisten op, daarna de socialisten, daarna de vakbondsmensen, en daarna iedereen die kritisch was over het bewind van Adolf Hitler.
  En jawel hoor, de “geschiedenis herhaalt zich”.

  Like

 5. Aanrader: Titel: The sons of pigs and apes
  Ondertitel: Muslim Antisemitism and the Conspiracy of Silence
  Auteur: Prod Dr Neil J Kressel. ISBN 978- 1- 59797 – 702 -9
  Lees het en je weet het.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Maar véél EU-BURGERS accepteert het herleefde anti-semitisme niet!!! Is het anti-semitisme eigenlijk wel ècht weggeweest??? Denk eerder dat het ‘goed’ verborgen is geweest; decennialang. En wat zijn de politici gefrustreerd dat de staat Israel alweer 65-jr. actief is….En heel beheerst ‘op de ladder’ omhoog gaat!!! Haleluyah!!!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Word het niet eens tijd dat wij de Linksen ter verantwoording roepen? Het weggeef publiek de feiten eens goed onder ogen brengen. Volgens mij zijn al die linksen zich helemaal niet bewust van de consequenties, de meeste linksen zitten op de bank met een uitkering, dus al die moslims kunnen er ook nog wel bij. Volgens mij werken er meer rechtsen dan linksen, omdat rechtsen meer trots en verantwoording in hun lijf hebben, de linksen zijn volgens mij trots-arm, ze steken hun handen en liefst nog hun armen uit voor uitkeringen, ik ken niet een rechtse in mijn grote kring van mensen die een uitkering hebben, maar in de kring van links een heleboel. Veel discussies daarover, jullie rechtsen gunnen ons niets!!!! Ja, jullie hebben mooi praten, jullie hebben een eigen zaak, of baan. Ga dan verdorie een baan zoeken!!!!! Dat doen rechtse ook, nee liever aan de tepel hangen van de uitkering, gatver!!!!!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Is Treurig maar toch wel waar!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s