Investeringen door Qatar in Franse voorsteden maken veel Fransen onzeker

Screenshot_13

Een voorstel van Qatar en de Arabische Liga om een miljard dollar in de zin van islamitische en Arabische belangen in Jeruzalem te investeren heeft, niet echt verrassend, enkele vooraanstaande Israëlische woedend gemaakt.

Het olierijke land Qatar investeert wereldwijd enorme sommen geld en een van de landen die het meest van dit geld profiteren is Frankrijk. Daar financiert de Golfstaat media en bouwondernemingen en is bovendien eigenaar van een van de rijkste voetbalclubs, Paris-Saint Germain.

Frankrijk is echter ook een bijzonder explosief voorbeeld voor de ondersteuning van grote islamitische gemeenschappen in niet-islamitische landen en de daaruit voortkomende problemen.

In het jaar 2011 hadden de politici van de grotendeels door moslims bewoonde voorsteden herkend dat men zich in een financiële crisis zou bevinden, met werkloosheidscijfers van meer dan 20% en zelfs nog hoger voor jongeren.

“We moesten iets doen”, zei Leila Leghmara, wethouder van Colombe, “en we dachten aan Qatar, omdat we wisten dat Qatar overal investeerde.”

De ambassadeur van Qatar regelde een ontmoeting in Doha met de emir en deze toonde zich geïnteresseerd in het verlenen van kredieten voor jongeren in de voorsteden die veelbelovende maatschappelijke ideeën hebben. Hij kondigde aan een fonds van 65 miljoen dollar ter beschikking te stellen.

Daarop sloten de Franse linksen en rechtsen zich aaneen en wezen het plan af. Waarom zou Qatar in Frankrijk willen investeren? Door deze investeringen zou een bepaalde religie worden gepropageerd evenals een bepaalde levenswijze en dat zou geen goede zaak zijn.

Een conservatieve jurist ging nog verder. “Ik zou niet willen dat religieuze zaken in Qatar worden beslist, omdat we hier in Frankrijk een nieuwe religie hebben – de islamitische religie en deze religie wordt door Algerije, Marokko, Tunesië enz. gefinancierd. Dat is zeer gevaarlijk.”

De Europeanen observeren verbluft hoe de vooraanstaande politici hun landen aan de islam verkopen. Ze vragen zich af waarom dat gebeurt. Maar misschien is er wel helemaal geen sprake van een geheim en zijn hun politici gekocht en worden ze ervoor betaald.

Corruptie is een van de weinige dingen waarin de moslims goed zijn. Ze hebben het tot een kunst verheven. En wanneer je de financiele belangen van prominente Europese politici onderzoekt, bestaat er een goede reden om aan te nemen dat de Arabieren en vooral die uit Qatar een geplande strategie bedrijven ter cultivering van de boeien van onze politieke elites.

Maar het gaat niet om eilanden of voetbalclubs die de Arabieren kopen.

Enkele dagen geleden berichtte de “Financial Times” over Sarkozy, die als voorzitter wordt genoemd van een fonds van 500 miljoen euro dat door Qatar wordt gesteund.

Screenshot_14

Bronnen:

http://europenews.dk/de/node/66064

http://europenews.dk/de/node/65560

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, landverraad, politici, Qatar. Bookmark de permalink .

19 reacties op Investeringen door Qatar in Franse voorsteden maken veel Fransen onzeker

 1. Anneke zegt:

  Hmmm; weet nu wat er loos is met de doodzieke EUropese politici….
  Waarom wij burgers en de landen in feite VERKOCHT zijn aan de haatbaarden, met hun middeleeuwse opvattingen.
  Dit continent heeft wéér een religie nodig!!! “Waarom”?? ….
  Om de NWO te kunnen activeren, met de nwe. paus als ‘opperhoofd’ !!! ! !!!
  Het lijkt mij géén toeval dat nu nèt een nieuwe paus op de Vaticaanse ‘stoel’ zit en dat ons land deze maand een nieuwe koning krijgt. “Dit zijn géén één april-grappen…”. Maar ‘bittere’ waarheid/realiteit.
  Zie het RK-religie en de Islam als twee intieme VERWANTEN….maar als ’t puntje bij ’t paaltje komt, zal de NWO-Wereldkerk ‘de strijd’ overwinnen. “Voor een zeer korte periode; of misschien nèt niet”.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Betreffende de Olie-Petrol-kwestie; daar moet men zich NIET druk om maken….Genoeg velden met die zwarte drek; eveneens vlak voor de kust van het Beloofde Land Israel. Hetzelfde geldt voor de gasvelden. De Middelandse Zee is wat ‘dit’ betreft: HEEL VRUCHTBAAR….Dus EU-landen en VS…stellen jullie je niet zo aan!!! Erg onvolwassen…maar ja; dit zijn ‘jullie’ ook!!! AANSTELLERS.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @ Anneke 21.20. uur. Inderdaad, de islamisten als handlangers voor de NWO. En de nieuwe paus als stimulator van de islam, en dadelijk de kroning van koning willem bier. Net iets meer dan toevallig!

  Like

 4. Jade zegt:

  Alle europese politici van nu, zijn de Demjanjuks van straks…
  Stem daarom bij de volgende verkiezingen op Wilders!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Geloof dat er meer stemmen naar Wilders z’n PVV zijn gegaan, dan men denkt. Máár de ‘kaarten’ zijn allang voor de verkiezingen geschud. Democratie is verwant aan chaos…de burger heeft in feite niets te zeggen; al wil men dit wel doen voorkomen…”Het is ALS-OF….NEP/FAKE”.
   De slinkse-socialistische tak is zich nu aan het (be)-keren, ze gaan beseffen dat ze niet langer door kunnen gaan met het intense bedrog….Dat is meer en meer stemverlies; ook van de autochtonen.

   Like

 5. Wat heeft deze inleiding: ‘Een voorstel van Qatar en de Arabische Liga om een miljard dollar in de zin van islamitische en Arabische belangen in Jeruzalem te investeren heeft, niet echt verrassend, enkele vooraanstaande Israëlische woedend gemaakt.’ met de rest van het artikel te maken?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Daarom wordt het de hoogste tijd dat corruptie door ambtenaren en politici zeer zwaar gestraft gaan worden !! Je land en bevolking verkwanselen daar moest de doodstraf opstaan.

  Like

  • Anneke zegt:

   Nederland is (net als Cyprus) niet zonder reden -het paradijs- voor de criminelen!!! Dit is al een decennialang bekent feit!!! Máár als burger kun je niets; blijkt wel. Het probleem wordt zo als altijd weer naar de, inmiddels kokende, doofpot ‘gezonden’. En de kiezers maar flink beduvelen; voor de gek blijven houden…..Máár hier lijkt wel een eind aan te komen…Men kan de burger niet tot in de eeuwigheid voor het lapje houden.

   Like

 7. Makropoelos zegt:

  Anneke, er is heel veel geen toeval, Bernhard met zijn naziverleden en oprichter van de “Bilderberg Group”, kind aan huis in Argentina,. kende hij misschien de vader van onze toekomstige koninigin, die toevallig Willem leerde kennen op een feestje in New York. Maar Willem scheen niet veel interesse te hebben. En hoepla daar zat zij ineens bij een bank in Brussel de rest weten we. De paus uit Argentina een koningin uit Argentina en Willem lid van de Bilderberg Group. Het Vaticaan, Banco Ambrosio, Opus Dei enz enz. In die saus miste nog iets en dat was de islam, kom maar binnen baardmannen dan verdelen we samen de buit. Die stomme Burgers moeten eindelijk eens hun plaats weten. Op jullie knieen, kop houden.en werken voor en stuk brood.

  We worden verkocht en verraden door onze eigen regering. Maar we zijn verdomme zelf schuld. het merendeel van Nederland zit op zijn kont en denkt; ach het komt wel goed!

  Natuurlijk zien we geen troepen bewegingen aan onze grenzen. In 1940 kwamen zij met tanks en bommenwerpers. Nu gaat het veel gluiperiger, er komt gewoon iemand in een rolstoel aanrollen en niemand heeft door dat hij de voortzetting is van wat zijn grote voorganger voor had, maar die het wat te grof aan gepakt heeft. Schauble zegt dat ook tegen zijn alte kamaraden, ik geef gewoon aan die Dijsselbloem de opdracht om daar en spelletje op te voeren op Cyprus en nu weet heel Europa, nee zelfs de hele wereld waar ze aan toe zijn.
  Nu even snel overleggen met Merkel von Bilderberg wat de volgende stappen gaan zijn. Goeie acteur trouwens die Dijsselbloem, die jongen moet ik in de gaten houden, zeer bruikbaar.

  Actie Burgers, dit mag niet gebeuren onze vrijheid staat op het spel!!!

  SAMEN ZIJN WE STERK!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Makropoelos….Kijk uit voor die gluiperige DOORNIGE Distel Dijsel…daar kan men zich lelijk aan bezeren!!! Schijn bedriegt volop!!!
   – Samen zijn we sterk -…Helaas is er in W-Europa géén social-strong-feeling mentaliteit meer !!! “De maatschappijen zijn te heftige ge-individualiseerd, dit proces is zo omstreeks eind jaren-60 actief geworden….heel gluiperig achter de schermen van de high-society elite…De Bilderberg-group en hun kornuiten; wereldwijd verspreid. “Als een Babylonische olievlek”.

   Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad maar wel van belang, omdat ’t enkel om LEF en DOORZETTINGSVERMOGEN gaat. En het ruimt lekker op ook!
  http://www.barenakedislam.com/2013/04/01/oh-noes-myanmar-burma-buddhists-destroy-14-out-of-15-saudi-wahabist-funded-mosques/

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Thank you brother Obama. Waarschuwing: schokkend..!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/03/31/obama-backed-syrian-jihadists-behead-pro-government-sunni-cleric-then-drag-his-body-through-the-streets/
  (hoe groot is de kans dat Ploumen’s 34 miljoen euro op de verkeerde plek terecht komt??)

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Deze opkoperij is naast het wapen van de baarmoeder het tweede wapen van de Islam. Voor hun is een miljard Euro net zoveel als voor ons het geld om een kauwgom te kopen. Geld speelt geen enkele rol in het midden Oosten. Ik schreef het al eerder. De overname van het Westen door de Sharia gaat in een stroomversnelling. Het gaat allemaal nog veel te traag voor die indringers.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl. Ik heb de foto’s gezien, weerzinwekkend Gerrit. Maar de ‘rode linkse kerk”, gaat gewoon door met het binnenhalen van dergelijke “verrijkers”. Tevens is het een grote schande, dat de rode Ploumen, miljoenen weggeeft aan belastinggeld, naar Syrië e.o. Jawel hoor, en in eigen land steekt de Partij van de Allahtonen, de middelvinger op naar de eigen bevolking. Met de dag groeit mijn weerzin tegen deze rode linkse huichelaars!

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Iedereen weer met de bek vol tanden..???

  Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  Zoek eens uit hoeveel en wat er in nederland in de handen is van de arabieren, heel veel miljarden !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s