Saoedi-Arabië: verlamming als straf!

Screenshot_7

Moederland van de islam, Anno Domini 2013, met Pasen: de Saoedi Ali Al-Khawahir stak als 14-jarige een vriend met een mes, waaraan deze een dwarslaesie overhield. Ali zit al tien jaar in een Saoedische gevangenis. Nu moet hij volgens de shariastraf verlamd worden. Hij zou echter vrij kunnen komen als hij het bloedgeld van een miljoen Rial (ongeveer € 208.000,-) voor het slachtoffer kan ophoesten.

Maar omdat zijn familie blijkbaar geen oliebronnen bezit, vermoedelijk ook nog geen losgeld heeft geïncasseerd uit de ontvoering van ongelovigen en kennelijk ook nog geen door de koran gelegitimeerde rooftochten heeft uitgevoerd (wat er vermoedelijk aan ligt dat er in Saoedi-Arabië nauwelijks ongelovigen zijn die men mag “verrijken”), maar van “eenvoudige komaf” is, is men nu naarstig op zoek naar iemand die Ali verlamt.

Zelfs in het barbaarse Saoedi-Arabië zou er geen ziekenhuis te vinden zijn dat bereid is deze verlammingsoperatie uit te voeren. Als dat maar niet voor de woede van Allah gaat zorgen…

Tot nu toe bestond niet de mogelijkheid om zo´n straf uit te voeren. Twee jaar geleden al probeerde een Arabische rechter een manier te vinden om een veroordeelde te laten verlammen. Destijds wezen ziekenhuizen het af om het ruggenmerg van een man operatief te beschadigen, opdat deze een dwarslaesie zou krijgen.

Misschien zou men een paar Turken uit Duitsland kunnen importeren, die erin gespecialiseerd zijn om mensen met trappen tegen hun hoofd naar het hiernamaals te schoppen? Misschien zou men hen van tevoren moeten laten oefenen op een ander lichaamsdeel en hen proberen duidelijk te maken dat ze er niet tegenaan mogen trappen tot de dood erop volgt – het veroorzaken van een dwarslaesie volstaat in dit geval.

Het is werkelijk indrukwekkend hoe cultuurgevoelig “Die Welt” de barbaarse shariastraffen becommentarieert:

Justitie in Saoedi-Arabië zorgt regelmatig met draconische straffen voor krantenkoppen. Zo komt het tot doodstraf voor drugssmokkel, overspel of godslastering. Maar ook vanuit Europees oogpunt gezien op zich twijfelachtige vergrijpen worden drastisch bestraft: zo kreeg bijvoorbeeld een man in het openbaar zweepslagen, omdat zijn vrouw haar ogen in het openbaar had laten zien.

Let vooral op het voorkomende relativeren in de zin van “alle culturen zijn gelijk”. Als je er maar voor zorgt barbarij geen “barbarij” te noemen: die zijn vanuit Europees oogpunt twijfelachtig. Per se zijn ze uiteraard fantastisch en zacht en bont en humaan en multiculti en tolerant:

En nu allemaal samen:

– Dat heeft niets met de islam te maken

– DE islam bestaat niet

– Er bestaan heel veel islams

– Dat heeft niets met de sharia te maken

– DE sharia bestaat niet

– Sharia is een modern, uiterst flexibel instrument

– Sharia is vanzelfsprekend volledig verenigbaar met de grondwet

– Dat gold alleen voor de tijd van Mohammed

– Dat is historisch

– Dat kun je niet vergelijken

– Men mag nu niet alle moslims over één kam scheren

– We moeten tolerant zijn

– We hebben godsdienstvrijheid

– We zijn bont

– Dat was een voor de toenmalige tijd ongelooflijk modern systeem

– Dat zijn allemaal misverstanden

– Die hebben een verkeerde koranvertaling

– Zoals iedereen weet, is de koran namelijk vreedzaam

– Geweld heeft niets met de islam te maken

– Ik ken ook vreedzame moslims

– Mijn Turkse groenteboer is aardig

– De Ahmadiyya zeggen “liefde voor allen, haat voor niekand”

Zijn we iets vergeten?

Ja natuurlijk!

– En hoe zit het met de kruistochten?

– Priesters verkrachten ook kleine kinderen!

– Dat is een op zichzelf staand geval!

Nou vooruit. Nog eentje dan: islam betekent vrede!

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/04/saudi-barbarien-lahmung-als-strafe/

Auteurs: Babieca & Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Saoedi-Arabië, Sharia. Bookmark de permalink .

16 reacties op Saoedi-Arabië: verlamming als straf!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Beste Bert, prima stuk! En nu allemaal samen, dat is de rode catechismus, van de pvda en aanverwant links spul. Vooral blijven wegkijken, daar zijn deze gutmenschen voortreffelijk in.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Ok, deze dan : Niet alle moslims zijn terroristen, maar alle terroristen zijn wel moslim,

  Like

 3. Ha, ha, ha, ha, ha! Wat een goed verhaal! Boontje komt om zijn loontje!

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Voor de goede orde, hij heeft zelf iemand verlamd gemaakt. Uiteraard kan dit ook toegepast worden op jongens met islamitisch privilege die één van ons verlamd schoppen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Oogenhand. Nee, dat kan dus niet, want WIJ vergelden niet op die manier en anderzijds zou een Sharia-rechtbank het in dat geval ook niet opleggen omdat het slachtoffer een ‘Kafir’ is, weet U wel. Daarvoor gelden andere normen.
   Is dit trouwens sharia-rechtspleging? Het doet me erg denken aan de wetten van Hammoerabi (Mesopotamië, zoveel duizend jaar voor Christus: Oog om oog, tand om tand….etc.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Wat een ophef zou dit in de kranten geven als zoiets in een niet islamitisch,afrikaans of ander achterlijk land zou plaats vinden. Uit al dit soort dingen blijkt toch wat een onbeschaafd land dit ondanks al die decadente rijkdom, het is.
  Dat “bloedgeld”kunnen uiteraard alleen de rijken betalen en zelfs daar is niet iedereen rijk.Dat ze niemand hebben kunnen vinden in ziekenhuizen , die zo iets zou willen uit voeren. Er werken veel amerikanen en europeanen (niet moslims) daar. !!!!!!!!!!!
  hoe cultuurgevoelig “Die Welt” de barbaarse shariastraffen becommentarieert:
  heb ik niet kunnen vinden. Nu is mijn duits niet meer zo als vroeger op de middelb school.
  Die kranten ginder in M.O schijnen ook veel aandacht te besteden aan allerlei menselijke afwijkingen,handicaps, aberraties van t, menselijk lichaam en dergelijke. Ik bedoel dan vooral foto,s. Daar @#$^&^%$^&*, ZE blijkbaar op.
  Ook buitenlanders die er werken kunnen, als ze niet goed oppassen, geconfronteerd worden met middeleeuwse straffen. MAAR DAN VOORAL mensen uit arme aziatische landen, die er uit arrenmoede werken. Bij europeanen wordt nog weleens de sharia aangepast, om geen diplomatieke rel met land van herkomst te krijgen.

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Daarom moeten wij een derde weg volgen. De basis van het nieuwe rechtstelsel is: de moslim die van een kafir steelt verliest de hand. Voor vrouwen wordt het moslim zijn aan de kleding bepaald, bij mannen een dubbele test: uiteraard kleding, maar sommige moslims, die geen baard en zo nodig hebben om een moskee binnen te komen, hebben inherent islamitisch privilege, en wordt dus altijd, dus ongeacht de kleding, de hand afgeslagen bij diefstal van iemand zonder islamitisch privilege. De islam is een sociale constructie en een systeem van privilege.

  Like

  • delamontagne zegt:

   In die landen wordt inderdaad ook onderscheid gemaakt met moslims en KAFIRS. ook in de “rechtspraak” dus. Het is daarom altijd uitkijken en voorzichtig zijn als je naar buiten gaat. Uw oplossing lijkt mij ook niet erg rationeel en brengt ook weer een hoop “ämbtenarij” teweeg. Dat is dan wel weer iets waar Nederland in uitblinkt.
   Nu ik dit artikel weer eens lees, komt de herinnering aan de uitspraken van: oftewel ex-minister Donner, of die andere kwibus Hirsch Ballin bij me op:: “ALS EEN MEERDERHEID VAN DE BEVOLKING VOOR DE SHARIA IS, MOET DIT KUNNEN ” zowerkt de democratie. “!!!!!!!!
   Je verstand staat erbij stil over zoveel DOMHEID. En dit dan gezegd door een boven-ons(= U )-gestelde. Of de uitspraak van die andere 3 of 4 (volks) vertegenwoordigers, o.a Femke Hallalsema, Pechtold e.a. “Het is geen regerings-beleid om de islamisering tegen te gaan”.
   ( zal ook wel niet van Brussels mogen )

   Like

 7. Makropoelos zegt:

  Is maar te hopen dat die shariastraffen er hier ook niet doorkomen. Lijkt me erg “onhandig” voor de bonnus graaiers(dieven) hier.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Dit zijn nu de wetten van de Sharia zoals die ook ooit eens in Nederland opgeld zullen doen, omdat de overgrote meerderheid alsmaar links en pro E.U. blijft stemmen. Dokter Mengele zou er jaloers op worden dat hij vandaag de dag niet meer leeft. Ik vraag mij wel eens af wat de grootste ellende van de mensheid is. De Islam, of het linkse adderengebroed. Zonder die linksen kreeg die duivelse Islam hier in Europa geen voet aan de grond, en bleef de Islam waar hij thuishoort. In het midden Oosten. Tropische planten groeien immers ook niet op de Zuid pool. Maar als men daar verwarmde kassen neerzet, kan men alles gaan kweken. Zelfs onkruid. En dat is wat die linksmensch in de wereld ook aan het doen is. Het onkruid wat Islam heet koesteren en voeden al was het hun eigen kind. Het communisme is tanende, maar liet zijn sporen in de vrije wereld achter. De naam communisme werd veranderd in socialisme. Oude wijn in nieuwe zakken ! Dit socialisme betekent het einde van een menswaardig bestaan voor zeer velen !

  Like

  • oogenhand zegt:

   De verleiding is groot om iedere moslimvriend jarenlang in de gevangenis te gooien voor dagelijkse groepsverkrachting, zoals in de VS gebruikelijk is voor pedofielen en hun vrienden, maar hierbij moeten we verschil maken tussen mannen en vrouwen. Voor mannen is een soort Evin-gevangenis op zijn plaats, maar de vrouwen moet de mogelijkheid worden geboden persoonlijke diensten buiten de gevangenis te leveren, en zwanger te worden. Zo krijgen ze een soort gezinnetje.

   Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Zinloze discussie: islam is verzonnen. Daarom moet islamitisch “recht”, in welke vorm dan ook beschouwd worden als een grote farce.
  Want let maar op: “ze” willen dat we erover discussiëren, op die manier hopen “ze” dat we het gewoon gaan vinden en het op den duur accepteren.
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 10. Jan zegt:

  Tweede fase gaat in in het onderwijs in Saoedi-Arabië
  Schoolboeken leren aan kinderen van 14, 15 en 16 jaar hoe handen en voeten afgehakt moeten worden, homoseksuelen vermoord moeten worden en Joden uitgeroeid

  The books were published and handed out to 9th and 10th-graders. They show students how to cut (the) hand and the feet of a thief.
  In one, for ninth-graders, students are taught the annihilation of the Jewish people is imperative.
  According to the translations, women are described as weak and irresponsible.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2077658/The-Arabic-textbooks-children-chop-hands-feet-Sharia-law.html#ixzz2UBPIlR91

  Ik zeg, bom op de hoofdstad en olievelden bezetten.

  Like

 11. Pingback: VERLAMMEN, het staat in het groene instructieboek | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s