Slide-show: vrouwen in Egypte

Screenshot_4

Een van de foutste, schofterigste, ploertigste, goorste linkse rotkranten naast de Amerikaanse New York Times is wel de Engelse Guardian. Altijd klaar om alles wat islamitisch is goed te praten en om Israël te demoniseren. Maar kijk eens naar deze slide-show over vrouwen in Egypte onder het nieuwe Arabische-Lente-Bewind! Lees vooral de onderschriften! De Guardian laat zomaar de werkelijkheid onder de islam zien! Zou dat een trend kunnen worden? En zou er zelfs ooit nog eens iets fatsoenlijks over Israël in het liegende collaboratiekrantje kunnen verschijnen?

Slide-show:

http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2013/mar/31/egypt-cairo-women-rights-revolution#/?picture=406471376&index=16

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, mainstream-media, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Slide-show: vrouwen in Egypte

 1. Petrossa zegt:

  Vlak de BBC niet uit, die zijn veel consistenter en hebben vele meer invloed. The Guardian is op sterven na dood en wordt nauwelijks nog gelezen. Ze gaan binnenkort alleen maar digitaal vanwege geen abbonnees genoeg.

  Deze site heeft een ruime voorraad aan voorbeelden van BBC anti-Israelisme/pro-Islamisme. http://biasedbbc.org/

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Wat naar toch voor Anja M. dat de Guardian verdwijnt, volgens haar was dat de enige fatsoenlijke krant in de UK..

  Like

 3. Rudi zegt:

  Ik ben een aantal jaren geleden opgehouden met The Guardian te lezen. Pat Condell heeft er vorig jaar een leuke videopost over gepubliceerd die mooi illustreert waarom:

  Aan Churchill wordt de volgende uitspraak toegeschreven: ‘Wie op zijn twintigste niet links is, heeft geen hart. Wie na zijn 35 echter nog steeds links is, heeft geen verstand.’
  Leek me wel een toepasselijk gezegde voor bij het filmpje en het artikel.

  Like

  • Rudi zegt:

   Hier een ander, eerder filmpje van Condell over ‘middle-class left-wing pricks’ die de BBC bevolken en The Guardian volschrijven

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Rudi. Ja, Pat Condell is een klasse apart. Je komt er niet achter wat de ‘goedmensen’ nu eigenlijk tegen hem in willen brengen want alles wat hij zegt is uiteindelijk geen speld tussen te krijgen. Hij is, geloof ik, goed bevriend met Richard Dawkins, ook al een ‘man van de rede.’ Zelf heb ik Condell definitief in het hart gesloten vanwege zijn filmpje waarin hij het Wilders-proces hekelt met de legendarische woorden: “Shame on the Netherlands; this man is a hero.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s