De New York Times: een linkse nachtmerrie

Screenshot_1

(Door: Martien Pennings)

Dit is een Israëlisch meisje van 15 jaar, ze heet Malki Roth en ze is vermoord door het lieflijke en ingetogen hoofddoekje dat hier beneden is geportretteerd. De moeder van Malki: “For a mother to bury her loving, gentle child is torture.”

Screenshot_2

Bovenstaand gezicht dat helemaal niet zou misstaan achter de kassa bij Albert Heijn is van Ahlam Tamimi. Zij was heel blij dat ze Malki Roth en nog 7 andere Joodse kinderen had vermoord.  Wie kennis wil nemen van haar ingetogen vreugde kan hier gaan kijken en ook hier en ook daar.

Screenshot_3

De vrouw hier boven is Frimet Roth, de moeder van Malki Roth. En onder deze link zitten de gezichten en de namen van de 15 Israëli’s die in totaal stierven in de zelfmoordaanslag georganiseerd door Ahlam Tamimi. Van die slachtoffers hebben er 5 de achternaam Schijveschuurder en in deze reportage van EenVandaag komt een overlevende dochter aan het woord.

Screenshot_4

Hierboven zien we de cover (15 maart 2013) waarop een romantisch verhaal wordt aangekondigd van Bern Ehrenreich over het idyllische “Palestijnse” dorpje Nabi Saleh,  waar Ahlam Tamimi vandaan komt en waar zij als een heldin geldt. Dát is mooie reclame voor Tamimi en haar dorp! De NYT is de grootste krant van Amerika die 30 miljoen unieke bezoekers per maand alleen al op zijn website krijgt. Frimet Roth, de moeder van het vermoorde meisje Malki Roth heeft ook een weblog: “This Ongoing War”.  Daarop plaatste ze als tegenwicht – zei ik “tegenwicht”? –  een realistisch portret van het dorpje Nabi Saleh onder de titel: “A little village in the hills and the monsters it spawns”.

Uiteraard reageerde de NYT niet. Dus mailde moeder Frimet Roth een ingezonden brief naar de redactie. Hier is de slotalinea van die brief:

“Voor een moeder is het begraven van haar liefdevolle en zachtaardige kind een marteling. Om de moordenaar triomfantelijke en vrij te zien rondlopen en van het leven te zien genieten, wrijft elke dag zout in die wond. Maar om de NY Times deze pervertering van gerechtigheid te zien goedpraten met een cover story waarin de vele bewonderaars van deze vrouw in Nabi Saleh positief in de etalage worden gezet is journalistiek van de meest amorele soort. Jullie zouden je moeten schamen.”

Onnodig te zeggen dat de NYT de brief niet publiceerde. Zo kennen we de linkse monopolie-media. Die gaan zich niet schamen, maar die gaan gewoon nog harder lopen  op hetzelfde immorele pad.

___________________________

Door:

Martien Pennings 

(h/t Roelf-Jan Wentholt)

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Intifada, Islam, islamofascisme, Israël, Jodendom, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

21 reacties op De New York Times: een linkse nachtmerrie

 1. Martien Pennings zegt:

  En zit ik me de hele tijd af te vragen of moeder Frimet Roth die grijs-zwarte panterprint bewust heeft gekozen: een panter in de rouw.
  In dit geval voel je de machteloosheid tegenover het linkse mediamonster nog eens extra.
  Wanneer schreeuw je hard genoeg?
  Wanneer ben je grof genoeg om gehoord te worden?
  Maar je weet: de theekransjes-ethiek zal onmiddellijk toeslaan als je omwille van gehoord te worden grof wordt.
  Dan zorgen de gehaakte kleedjes dat het alléén nog over jouw vermeende overtreding gaat.
  Ik heb even overwogen om gezien het feit dat de eigenaars van de NYT linkse Joden zijn mijn stuk de kop mee te geven – “Linkse Joden moet je doden!” – maar je weet dus dat de discussie dan uitsluitend zal gaan over de wijsvinger en niet over de maan waarnaar de vinger wijst.
  Was trouwens wel grappig: bij het telefonisch overleg tussen de webmaster en mij geviel het dat de webmaster zei: “Daar bij de NYT moeten ze ook afgeschoten worden.”
  Ik beaamde dat volledig en voegde eraan toe: “Maar dat zijn wel linkse Joden.”
  Ik vraag me af hoe moeder Frimet in haar heart-of-hearts voelt over het linkse gespuis dat ook in Israël zo’n beetje de grootste bek heeft.

  Like

  • Roni Thome zegt:

   @Martien Pennings
   Klopt helemaal!. Linkse Joden van dat ‘NYT soort’ staan, naar mijn gevoel, gelijk aan WWII Noorse Quislings en aan Nederlandse NSB’ers van het kaliber Rost van Toningen of Cees van Geelkerken. Het zijn gevaarlijke verraders van hun eigen volk. Voor hun aanzien als ‘Gutmenschen’ zijn ze ook bereid de rest te verraden. Ja Martien!. Het linkse gespuis heeft in Israël ook een grote bek. Helaas voor ze, de realiteit is altijd sterker dan hun ideologie.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Zulke mensen worden door onze ministerPlaume beloond met meer als 4 milliard Euro’s?Gekker kan het helemaal niet.

  Like

 3. Jean zegt:

  Voor Europa zijn er 2 (twee) levensgevaarlijke problemen aanwezig nl. die barbaarse gewelddadige islam en dat gigantisch slopend profitariaat die EU instelling.
  Willen we nog een veilig leefbaar Europa dan zullen die beide levensgevaarlijke groepen moeten uitschakelen.

  Like

 4. Roni Thome zegt:

  Eerlijk gezegd, het verbaast mij niet dat deze vrouw geen spijt betoogt. Dat zij trots is op het moorden van kinderen met hun ouders is ook begrijpelijk. Waarom? Omdat zij werd niet voor haar daden echt gestraft. Ze hoefde in de gevangenis fysiek niet te lijden. Iedere straathoer in Bogotta of Paramaribo heeft een slechter leven dat zij had in de gevangenis. Wie mij wel verbaast zijn de Israëliërs. Het vrijlaten van zo’n vrouw spreekt duizend woorden van zwakte. Een intelligent volk leert van fouten die gemaakt zijn in het verleden. Dat kan gedaan worden door te zorgen dat moordenaars van het kaliber Ahlam Tamami niet lang genoeg zouden leven om ze in te ruilen. Als Hamas of de Fatah wil ze hebben dat graag ingepakt in een kistje. Ahlam Tamimi kon al lang lol trappen met 70 knappe kerels in het paradijs. Per slot van rekening als martelares heeft ze ook recht op hemelse seksgenoot. Wij leven in een wereld van gelijke rechten mannen en vrouwen.

  Like

 5. felix zegt:

  Walgelijk gewoon. Hoe diep kun je als mens niet zinken dat je hilariteit hebt over het doden van kleine kinderen. Hier zijn geen woorden voor.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed Martien dat we dit nu weer eens weten! Die grijns op het gezicht, van dat loeder terroristenkreng, doet mij denken aan de grijns van Generaal Franco, toen hij hoorde dat Guernica door het Condor Legioen was gebombardeerd. En met alle respect-ik denk nu wat milder over Franco, omdat hij toen voorkwam dat de communisten in Spanje de macht zouden overnemen, dat het een grof schandaal is hoe de linkse kliek, over de hele wereld de waarheid teniet doet. Maar ja, dat heeft deze kliek gemeen met MUZELMANNEN, die van hun HAATBOEK ook mogen liegen en bedriegen!

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Links maakt het ernaar dat je voor mij hele vreemde gevoelens gaat ontwikkelen.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Wie zei dat ook alweer? Ongewenste planten in je tuin kun je alleen kwijtraken door ze hun wortels te ontnemen.

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Mischien voor het IDF een reden om het lieflijke dorpje plat te walsen waar deze dame als heldin schijnt te worden vereerd.
  Iets anders word toch niet begrepen.
  Daar staat tegenover dat de Gutmenschenmedia weer een en ander te janken heeft.

  Like

 10. Anneke zegt:

  Ben het eens met Leah Schijveschuurder…!!! “Het kwaad zit deze Arabische terroristen in de genen en zullen er niet voor terugdeinzen om hun misdaden weer te activeren”!!!
  Het is natuurlijk prachtig voor Gilad Shalit dat hij na 5-jr. weer vrij door dit leven kan gaan, maar de prijs is ENORM HOOG….meer dan 1000 terroristen op vrije ‘pootjes’. “Die nooit zullen terugdeinzen…tenzij ze letterlijk verlamd raken; of zelf de dood mogen ervaren d.m.v. eigen uitgevoerde aanslagen”….!!!
  Het Israelisch politieke beleid van de afgelopen (zeker twee) decennia was EVENEENS véél te links ge-oriënteerd!!! Het Israelische parlement danstte VEEL te vaak naar de pijpen van de wereld, zat (blijkbaar) geboeid aan de EU-, Amerikaanse en Arabische ‘ketenen’.
  “Héél dom, want socialisme brengt altijd anti-semitisme met zich mee”!!! Dit geldt tevens voor het ZGN. sociaal-democratisme!!! Het is en blijft actief socialisme!!! De meest MISLEIDENDE vorm van het politieke bewind. Was zelf zo eind jaren-90 furieus op het linkse Israelische politieke beleid….”Ach; de gehele wereld is MAF…”

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het kan lang duren of kort duren, maar eens komt de afrekening.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Waarom heeft ze zich niet zelf opgeblazen toen ze er toch mee bezig was.
  Hopelijk krijgt ze nog een keer een ongelukje.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-Portugal 18.27. uur. The sooner the better, beste Louis. Laat ze maar optiefen naar hun anti-christ allah, en de pedo profeet mo.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @felix 16.02. uur. Walgelijke linkse ratten Pauw en Witteman. Het goorste linkse tuig, gaat om met jodenhaters pur sang!

  Like

  • Roni Thome zegt:

   @Tom Hendrix
   Pauw en Witteman zijn inderdaad walgelijke, gore linkse ratten…Maar wel ratten die bijzonder goed verdienen. Hun (officiële) salarissen zijn wel, misschien, drie keer hoger dan de Balkenende-norm. Maar reken er op dat ze ook nog worden gesponsord door centjes van Arabisch en islamitische PR-potjes. Voor niets gaat de zon op- voor de rest is …mastercard en Bahnhofstrasse card. Dezelfde stroom geld dat ‘intellectuele- en media Dhimmies in sleutelposities’ financiert, voedt ook de voortschrijdende Jihad.

   Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Het is gek, maar bij het zien van dat filmpje met die lachende tronie van dat wijf (Je zou ze willen toesissen: Haal die grijns van je gezicht voor ik hem er af slá) moest ik opeens sterk denken aan Tanja Nijmeijer. -die van de Farc, weet U wel.
  Dat soort vrouwen reageert vaak zo: Mannen achten hen bij tijd en wijle nuttig om de vuile klussen op te knappen en meteen kwijten ze zich van die taak, fanatieker dan fanatiek en verbeelden zich zo, definitief een plek in de gelederen veroverd te hebben.
  Niets is minder waar, maar zij denken dat.
  Noem ze wreed, meedogenloos of wat dan ook, maar uiteindelijk gaat er vooral veel onnozelheid achter schuil. Zielige misbaksels zijn het.

  Like

 16. Trucker zegt:

  Ik zal spaarzaam zijn met tekst : de jongens en meisjes van de Mossad en het IDF (de “speciale onderdelen”) carte blanche geven en met gelijk wel middel dit soort tuig uitschakelen.
  “Levenslijn” neutraliseren.

  Like

 17. Rudi zegt:

  @Felix 16:02
  Bedankt, Felix, voor het posten van dat filmpje, want ik was de naam kwijt van Bouazza
  @Trucker 20:14: het is een groot vraagteken waarom de Mossad dit onmens nog niet te grazen heeft genomen (en dan bedoel ik die grijnzende hoofddoek). “Everybody likes a strong horse”, zegt Bill Warner in zijn voordracht. En Israël is de afgelopen tijd iets te veel in het gareel beginnen lopen om de internationale publieke opinie mee te krijgen om nog te gelden als het sterke paard. Geheel tegen beter weten in, denk ik.

  Het valt mij overigens op dat de populariteit van Israël omgekeerd evenredig is met het geweld dat het IDF of de Mossad gebruikt tegen tegenstanders. Het komt mij voor dat Israël vroeger populairder was dan nu, ondanks de drieste acties van de Tsahal en Mossad in het verleden.

  Maar ja, wie bereid is tot toegevingen, wie zich verontschuldigt, wie zijn gedrag verandert, geeft impliciet toe dat ie ongelijk heeft. Alleen wie voet bij stuk houdt, niet afwijkt van zijn principes en zich nooit of te nimmer voor iets verontschuldigt, bezet de ‘moral higher ground’. Een principe zo oud als de mensheid.
  En een principe, ‘de cirkelredenering’*, dat links, islamieten, de “Palestijnen” en de Fransen (sorry, hoor, voor de francofielen onder jullie) maar al te goed kennen en beheersen.

  *(ik heb me nooit voor iets verontschuldigd, dus ik heb nooit wat misdaan, ergo: ik heb gelijk, zie maar, want anders had ik me wel verontschuldigd)

  Like

 18. Jan zegt:

  Ook uit New York, Brooklyn om precies te zijn:
  Antisemiet(en) steken mezuzot* in brand in Brooklyn:
  http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-News/Sources-Mezuza-arsonist-nabbed-by-NY-police-309449
  * mezuzah (meerv. mezuzot) http://www.shalomvoorisrael.nl/De-Mezuzah-/-Mezoeza

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s