Marcouch (PvdA) opent aanval op PVV

Screenshot_8

PvdA’er Ahmed Marcouch vindt dat de PVV het Marokkanen-probleem niet serieus neemt: “Toen ze meeregeerden hoorde je niets over een goede aanpak.”

Aanstaande donderdagavond vindt het dertigledendebat plaats over het Marokkanen-probleem naar aanleiding van de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. De PVV heeft het debat aangevraagd en zal er ongetwijfeld hard ingaan. PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch doet ook mee met het debat, zegt hij in een interview met Nu.nl, maar hij vindt dat de aanvrager van het debat, de PVV, het Marokkanen-probleem helemaal niet serieus neemt. “Toen ze meeregeerden hoorde je niets over een goede aanpak.”

Het PVV-verkiezingsprogramma staat vol met ronkende retoriek over criminele Marokkanen, maar als het puntje bij het paaltje komt, doet de PVV er niets aan als de partij de kans krijgt mee te regeren. Laten we wel wezen: wat heeft de PVV nou gedaan aan de Marokkanen-problematiek toen de partij het kabinet-Rutte I gedoogde? Wat zijn de wapenfeiten van de PVV? De criminele Marokkanen zijn er nog steeds. Geert Wilders zei destijds over de dood van de grensrechter: “65 procent van de jongens is al eens aangehouden door de politie. Waarom durft niemand dit eerlijk te benoemen?”

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Marcouch (PvdA) opent aanval op PVV

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het is wel typisch, volgens de opiniepeilingen gaat het niet goed met de VVD en de PvdA, en vervolgens zet de MUZELMAN, van de 5e colonne partij PvdA, de aanval in tegen de PVV. Je kon erop wachten, de RODE KLIEK wil koste wat het kost, hun waanzin doordrijven. En er is wel degelijk een probleem, dat is de ISLAM en de meeste marokkanen zijn daar volgers van.
  En volgens het haatboek, de koran, zijn wij voor hen; honden, apen en varkens! Need I say more?

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  De PVV is natuurlijk mordicus tegen een aanpak van criminelen volgens het model van de PvdA. Hun eigen aanpak is bij voorbaat kansloos, daar die door de andere politieke partijen ondergesneeuwd zou worden. En 65% van die Marokkaanse etterbakken is al eens aangehouden door de politie. Dit aantal zal fors oplopen, daar ook aanstaande criminele Marokkanen een heldenstatus in hun kring verwerven als ze al eens ooit in de bak hebben gezeten. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Een toekomst van uiterst geharde Marokkaanse criminelen. En er zullen er tienduizenden van rondlopen, die met behulp van hun achterban en de teksten uit de Koran, Nederland zullen laten veranderen in een oord waar we liever niet in willen wonen.

  Like

  • Anneke zegt:

   “Niet lallen….”. De zogenaamde ‘sociaal-democraten’ hadden het allochtonen-probleem vanaf het ALLER-eerste begin fiks moeten aanpakken. Hetzelfde geldt voor het Cynisch Democratisch Appèl en de Vieze Vuile ‘Democraten’. “Deze partijen met hun handlangers achter de schermen hebben Nederland KAPOT gemaakt”.
   Zij meenden allemaal G’d zelf te zijn en meenden al de volkeren bij elkaar te moeten verzamelen….om zo ruimte te kweken voor een Nieuwe Wereld Orde….Een wereldregering; een kopie van het Messiaans -, Eeuwige Rijk!!! Maar ja; satannetjes zijn een stel zotten zonder verstand. “Hun dromen zijn nu al richting de afgrond aan het ‘hobbelen'”.

   Like

 3. Mosje Groen zegt:

  Volgens mij heeft de PVV altijd achter hun aanpak gestaan: paspoort afnemen en terug sturen naar het thuisland.

  Lutser die taquiyya lullende moslim.

  Like

 4. Rick zegt:

  Dat komt omdat iedere “oplossing” onmiddellijk TABOE is!! Zeker als deze eventuele oplossing uit de hoek van de PVV komt. Al stelt de PVV voor om het gehele onderwijs inclusief boeken en reiskosten gratis te maken; dan wordt het toch nog verketterd!! Want ja…… PVV weet je.
  Wat die Marcouch lekker moet doen; Oprotten met zijn hele marokkaanse inteelt zooitje erbij!! Dát zou pas een oplossing zijn.

  Like

  • Anneke zegt:

   Een oplossing, of een verlossing…daar zijn ze bij die A-sociale democraten niet van gediend!!! Dat blijkt al decennia uit het wanorderlijk beleid…..Tòch ‘lig ‘k nog steeds in een deuk’….Stelletje dwazen bij elkaar die nergens oog voor hebben; ja…alleen voor zichzelf.

   Like

   • Rick zegt:

    Ja Anneke. Jij geeft de voorzet dus ik kop hem er even in door het rijtje compleet te maken ;<)) Endlösung!??

    Like

 5. luckybee zegt:

  Ahmed Marcouch vergeet dat de PVV nog steeds van mening is dat Moslims allemaal er uit moet, Hij neem integendeel de Marokkaanse probleem heel erg serieus.En wij ook.

  Like

 6. Anneke zegt:

  “Hahahahah; lig in een deuk….de PvdA voelt zich zo in het nauw gedreven”!!! ! !!!
  En…een KAT IN HET NAUW maakt PANISCHE sprongen; ach doet die slinkse ‘sociaal-democratische’ partij al tijden!!! Ver, heel ver verwijderd van de WERKELIJKHEID….Leven al tijden in een fantasiewereld!!! ! !!! De tijd dat ze ‘dag kunnen zwaaien’ is heel dichtbij; hetzelfde geldt voor ’t CDA, Demonen-66, GroenSlinks is al fiks op de neus gevallen en zal niet meer herstellen!!!, SatanicParty zal eveneens verdrinken….
  Wie overleeft de ‘schoonmaak’ in de politieke wereld???
  “HOOP dat de PVV ’t koppie wat langer ‘boven water’ kan houden….”.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Persoonlijk weet ik het niet zo met die Marcouch. Hij komt nu en dan redelijk over, dat wel, maar wat, als vroeg of laat blijkt dat hij toch een dubbele agenda heeft?
  Het artikel van G. Deckzeijl in Amsterdam Post -dank U nogmaals, Mijnheer Deckzeijl- heeft me laatst weer eens in herinnering gebracht dat de mogelijkheid bestaat, dat elke moslim deel uitmaakt van ‘het project’dat dient ter infiltratie. En dan maakt het niet uit, hoe gematigd ze overkomen. Integendeel zelfs.
  Het verwijt van Marcouch aan het adres van de PVV is al niet helemaal terecht: Hij doet alsof de PVV regeringsverantwoordelijkheid droeg, wat niet zo was. Zij vervulde slechts een gedoogfunctie en kon zelf geen maatregelen nemen.
  Kijk uit dat deze man niet probeert, de tegenstellingen op de spits te drijven en de PVV in het verdomhoekje te manoeuvreren.

  Like

  • Anneke zegt:

   Beste Theresa dat doet deze man al enige tijd..-Tweestrijd ‘zit’ bij hem in de genen- ..De PVV ziet hij als een groot gevaar; vandaar dit opruïngsverhaal/-debat van hem op NU.NL….

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Anneke. Zal best. Dat vermoedde ik dus al, zoals gezegd. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Vertrouw geen Moslim blindelings, hoe gematigd ze ook lijken.
    Hij heeft niet eens afstand genomen van de Islam, zoals bijvoorbeeld Afshin Ellian, dat zegt al genoeg.
    En dat lidmaatschap van de PvdA is dus pure infiltratie. Maar die dhimmi’s laten het doodleuk gebeuren.

    Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler 23.14. uur, op 2/4. Daarom noem ik de pvda wat zij is, beste Theresa, namelijk de PARTIJ VAN DE ALLAHTONEN!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  On topic! A.Marcouch is niet de enige infiltrant in de 2e (slaap)Kamer! Zijn geneuzel over het Marokkanenprobleem is een afleidingstruc met wortels in Het Project.
  Trap er niet in!
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Like

 10. DonnaDolce zegt:

  Wat een verrassing, een Marokkaan die de schuld bij een ander legt……….Kom zelf maar eens met een goede aanpak van die Marokkaanse crimineeltjes, Marcouch, voordat je met de vinger naar een ander wijst. En aanpak bedoel ik ook echt AANPAK. Laat ze maar eens voelen dat dit gedrag niet meer wordt gedoogd.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/bq2do47

  Venray en Marokko in gesprek over criminele jongeren.

  Nog even en Turkije en Marokko schrijven ons voor wat wij wel of niet mogen doen en laten.

  Like

 12. Petrossa zegt:

  Iemand moet hem toch eens uitleggen dat de PVV nog nooit heeft meegeregeerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s