Steeds meer doden door de kou in Europa: de vloek van de klimaatoplichters

Screenshot_17

(Door: Udo Ulfkotte)

Buiten bevriezen op dit moment mensen. Of ze sterven aan de gevolgen van de koudegolf, omdat het sinds het bijhouden van het weer nog nooit zo koud geweest is met Pasen in Europa. En de groene eco-fascisten dringen aan op nog meer maatregelen bij de strijd tegen de zogenaamde “opwarming van de aarde”.

Op internet staat een actuele video, die miljoenen mensen enthousiast maakt. In de video zingen Afrikanen voor gefrustreerde Europeanen. Ze zamelen geld in tegen de verwoestende gevolgen van de afkoeling van de aarde in Europa. Het lied voor de kou lijdende Europeanen heet “Africa for Norway”. Dat is geen aprilmop. Dat is realiteit. De video werd echter door Afrikaanse studenten in de Noorse hoofdstad Oslo geproduceerd. Ze wilden attenderen op de kou in Europa. Ze begrijpen niet waarom Europeanen geld uitgeven voor een politiek, opdat steeds meer mensen bevriezen of sterven aan de gevolgen van kou.

 

In Groot-Brittannië zijn in deze winter tot nu toe ongeveer 30.000 mensen aan de gevolgen van de kou gestorven. Verleden jaar waren dit volgens officiële cijfers “slechts” 24.000. De desbetreffende aantallen voorn Duitsland worden niet gepubliceerd. Het is echter duidelijk dat de kou vooral bij hart- en vaatziekten vaak dodelijk is. En bij trombose. Maar net zoals bij de schrikbarende werkloosheid, de criminaliteit, de migratie of de eurowaan worden de desbetreffende statistieken m.b.t. de dood door de kou politiek correct opgepoetst, zodat de burgers ondanks de felle kou toch nog een nestwarmte voelen. Politiek is per slot van rekening de kunst om de mensen zo snel over de tafel te trekken dat de burgers denken dat de daarbij ontstane wrijvingswarmte nestwarmte zou zijn. Daarbij passen geen massale aantallen doden door de kou.

In december 2012 – toen de winter nog helemaal niet was begonnen – meldden Duitse media al 600 doden door de kou in Europa. Destijds was het echter nog warm. Nu zwijgen de Duitse media over de vreselijke aantallen slachtoffers van de afkoeling van de aarde voor onze Europese huisdeuren. In een land als Groot-Brittannië alleen al stierven vorig jaar ongeveer 20.000 bejaarden. Groot-Brittannië, dat vroeger een gelijkmatig klimaat bezat. Alle Britse kranten berichten elk jaar over deze gevolgen van de afkoeling van de aarde – alleen de Duitstalige media verzwijgen dat.

24.000 doden door de kou alleen in een winter in Groot-Brittannië. Dat valt niet meer uit te leggen aan de achterlijk hegouden Duitsers. Dus wordt de realiteit daarbuiten uitgeschakeld zoals eens in de DDR. De groene klimaatoplichters en eco-fascisten hebben per slot van rekening geld nodig om in gewetenloze projecten te kunnen steken. Ongebreideld offeren ze op hun weg mensen op die de politiek correcte dood door de kou sterven. Meer dan 250.000 mensen zijn alleen al in Groot-Brittannië de laatste tien jaar het slachtoffer geworden van afkoeling van de aarde. In Duitsland waren dit er vermoedelijk nog meer. En de politiek kijkt ijskoud de andere kant uit.

Screenshot_15

Doden door de kou in Rusland, ja die zijn een thema voor Duitse media. De boze Russen – laten zomaar mensen doodvriezen. Maar doden door de kou in Europa? Die mogen er uiteraard niet zijn. Net zomin als die ijslaag in Antarctica, die volgens officiële informatie al 19 jaar lang achter elkaar dikker wordt. Dus negeert men dat.

Onze politici liegen ons zo op allerlei terreinen voor. Wie ons als neutrale derde vanaf een vreemde planeet observeert, moet ons waarschijnlijk allemaal wel als idioten beschouwen. Van de “energieommezwaai” via de “klimaatverandering” tot aan de “genderpolitiek”, migratie en “culturele verrijking” worden we door de politiek en de media constant voorgelogen en bedrogen. Wanneer onze stroomvoorziening door de “energieommezwaai” ,voor iedereen gemakkelijk en heel openlijk te begrijpen, op het punt van instorten staat, dan moemen de politiek en de media dat nu “duurzaam”.

Geen mens protesteert tegen deze eco-fascistische begripsverdraaiing. Wij Duitstalige sufferds slikken dat braaf. En op een bepaald moment geloven we het zelfs, hoewel we diep van binnen weten dat het tegendeel het geval is. Een ander voorbeeld: wanneer de politiek en de media de Duitse sufferds vertellen wat ze moeten denken, dan noemen ze dat “opvoeding tot mondige burgers”. En wanneer alle grote partijen over belangrijke zaken zoals klimaatverandering, vrouwenquota en de euroredding dezelfde mening vertegenwoordigen, dan noemt men dat nu “geleefde democratie”. We worden door de politiek en de media voor de gek gehouden. Wanneer bij immigranten ieder respect tegenover autochtonen ontbreekt, dan moeten we dat als “culturele eigenheid” accepteren. Kan het nog gekker? En wanneer alle grote media als in een dictatuur alleen nog maar hetzelfde berichten, dan moeten we dat nu opvatten als “verscheidenheid” van de mediawereld.

Niet anders is het bij de euro: wanneer politici van alle partijen onze spaartegoeden door “euroreddingspakketten” in gevaar brengen, dan spreken ze van “stabilisering”. De Duitse sufferds zwijgen hierover en stemmen braaf opnieuw op de gedegenereerde politieke idioten. We vinden dit bedrog, dat criminele politici en journalisten als vanzelfsprekend op ons burgers plegen, intussen volledig normaal. We gedragen ons als gekken in een gekkenhuis. Zover hebben de politiek en de media ons intussen gekregen.

Screenshot_14

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/immer-mehr-kaeltetote-in-europa-der-fluch-der-klimaschwindler.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Climategate, democratie, dictatuur, Elite, Fascisme, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, klimaat, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Steeds meer doden door de kou in Europa: de vloek van de klimaatoplichters

 1. Rudi zegt:

  Er heeft een tijdje in de Belgische krant De Standaard (de website, ik koop de krant niet meer) een actie gelopen ‘Dagen zonder vlees’, want ook vlees eten, dames en heren, is verantwoordelijk voor catastrofes zoals de klimaatopwarming, het broeikaseffect, de cholera, tsunami’s, zonsverduisteringen, vulkaanuitbarstingen en M. van Rossem.

  Wat mij opvalt aan heel het zaakje, is dat de Groene Khmer, zoals prof. Jansen het eco-onlogische zootje pleegt te noemen, een gelijkaardige denktrant volgt en een vergelijkbaar lexicon bezigt als de islam en het nationaal-socialisme: de groene Übermensch die de eco-ongelovige die zich weigert te bekeren tot het ‘Global Warming Dogma’ met schuldgevoelens opzadelt, dan wel d;m.v. allerlei taksen (oftewel jizhia) als een dhimmi / Untermensch wil laten boeten voor zijn on-ecologische levensstijl.

  Een liedje van Ray Stevens ‘The Global Warming Song’

  Like

 2. Rick zegt:

  Begrijp de teneur van het artikel niet helemaal. Ieder individu is en blijft toch zélf verantwoordelijk voor zijn persoonlijke leefsituatie!?? Daar doet m.i. het doen en laten van de “milieu maffia” toch niets aan af!?

  Like

 3. OPWARMING VAN DE AARDE IS EEN HOAX OM ONS ALWEER MILJARDEN UIT DE ZAK TE KLOPPEN!

  Ondanks alle bewijzen, waarvan deze koudste periode in 150 jaar, geloven er nog steeds mensen in global warming, die in feite een linkse hobby is!!!

  Hackers die hebben ingebroken in de systemen van Climate Research Unit, University of East Anglia in Engeland zijn ervandoor gegaan met ruim 61mb aan e-mails waaruit blijkt dat onderzoekers doelbewust informatie achterhouden die de opwarming van de aarde tegenspreekt, en doelbewust onzin verkopen om aan te tonen dat de aarde niet aan het afkoelen is geweest de afgelopen tijd.
  In de ruim duizend e-mails tussen een aantal vooraanstaande klimatologen en klimatologisch onderzoekers is bewijs te vinden dat ze niet alleen zouden sjoemelen met cijfers, maar ook doelbewust onderzoeksresultaten verzwijgen of wissen als het niet in het global climate change plaatje past.
  Vooral opvallend is hoe de media hierover bericht. Een aantal kranten komen zelfs niet verder dan te spreken over diefstal van e-mails, en gaan geheel voorbij aan het feit dat onderzoekers op grote schaal rommelen met de onderzoeksresultaten.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Zo lang als de Groenen door de Goddeloze socialsit Daniel Cohn Bendit geleidt wordt,kan al zijn voorspellingen in de prullebak gooien.Een keer heeft hij in Frankrijk succes geboekt , maar nooit meer.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Kennen de lezertjes van deze site “De Groene Rekenkamer” eigenlijk wel?
  http://www.groenerekenkamer.nl/

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: het klimaat is niet maakbaar. http://tinyurl.com/agecgpm

  Like

 7. Pingback: De vloek van de klimaatoplichters | Golfbrekers

 8. De ecologische cyclus op aarde herhaalt zich al eeuwenlang! In deze eeuw is het alleen verergerd omdat de grote geldwolven hieruit een slaatje willen slaan (ontbossing, olieboringen, kernenergie, etc.) Ook de escalatie van de overbevolking a.g.v. de abnormale hoge geboortes bij de islamieten wordt om financiële redenen gestimuleerd! En de gevolgen hiervan worden (wederom) afgewenteld op de grote meute kuddedieren, die hun oogkleppen blijven ophouden!

  Like

 9. Groene stroom, aangepaste auto’s, bio-voedsel, verhoogde milieubelastingen! Alles verdwijnt in de zakken van de multinationals, en wij worden kaalgeplukt voor iets dat uit die grote duim van deze criminelen wordt gezogen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s