Wat kan Israël echt doen voor vrede?

Screenshot_9

Er is maar een kans op vrede: Arabieren moeten vertegenwoordigd worden door legitieme leiders die geen anti-Joodse/Israëlische ideologie hanteren. In tegenstelling tot wat Obama tijdens zijn bezoek stelde, ligt de sleutel tot vrede helaas helemaal niet in de handen van de Israëli’s. 

Voor het bewerkstelligen van vrede in en rondom Israël dienen Israël zelf, de Palestijnse autoriteiten en de omliggende Arabische staten zich in alle oprechtheid aan vrede te committeren. Tot nu toe heeft alleen Israël dit daadwerkelijk waargemaakt.

De Palestijnse Autoriteiten hebben vanaf dag één alle vredesvoorstellen in woord en/of daad verworpen. Ook hebben zij de tijdens Oslo overeengekomen voorwaarden voor vrede[1] op onduidelijkheid rondom het PA-handvest na, met voeten getreden. Met name het Palestijnse onderwijs is doordrenkt van haat en creëert de Jihadisten van morgen.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wat kan Israël echt doen voor vrede?

 1. luckybee zegt:

  Wat is met alle arabieren uit Kanaan te verbannen? dat hebben ook Abraham gedaan bij de geboorte van Izaak.

  Like

 2. Sjalom /israel my Peas be with you

  Like

 3. Anneke zegt:

  Am Israel Chai!!!
  “Verdrijf je vijanden…koppel je los van de Europese -, Amerikaanse – en Arabische wurggrepen. Heb LAK aan de VN-shmurrie landen!!! Laat zien Wie jullie drijft; ben nu open en zie Wie jullie Leider is…Ja; YHWH”.
  Smijt je ‘sociaal-democratische’ dromen in de vuilnisbak, stel je VERDEDIGBAAR op en TOON je krachten dus heel openlijk richting de super socialistis/satanische wereld!!! Laat hun zien; wie en wat het volk/landgoed van Yhwh is!!! Had je vijanden nu maar in vroeger dagen verdreven; op z’n minst in 1948-1949!!! ! !!! Shalom…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s