De zaak al-Dura: uit de Pallywoodse leugenlasterfabrieken (+ update)

Screenshot_1

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Vandaag is de uitspraak van het Franse hooggerechtshof in de zaak al-Dura. U weet wel: dat “Palestijnse” jongetje dat stierf door een kogelregen van een horde bloeddorstige Joden. Het jongske stierf in de armen van zijn vader, waarin hij bescherming had gezocht tegen de soldaten van het IDF, zoals bekend een afkorting van the Israelian Demonic Forces. En dat is allemaal gefilmd! En allemaal vervalst! En in het jaar 2000 allemaal uitgezonden door het televisie station France-2! Terwijl France-2 beter wist!

Wie hebben de zaak aanhangig gemaakt bij het Franse hooggerechtshof? De vervalsers! Het televisie station France-2 heeft met zijn sterverslaggever Charles Enderlin een aanklacht neergelegd “wegens misdadige belediging”. De aangeklaagde heet Philippe Karsenty. Wat heeft deze Karsenty gedaan? Hij heeft bewezen dat Charles Enderlin en France-2 tegen beter weten in een vervalsing hebben uitgezonden. 

Op 30 september 2000, toen Arafat net de “Tweede Intifada” was begonnen, zond France-2 een ongeveer een minuut durend, gemonteerd, beeldverslag uit, gefilmd door hun “Palestijnse” handlanger Talal Abu Rahma. Onder “Palestijns” bestuur bestaat geen vrije pers dus deze Abu Rahma was zonder enige twijfel een pion van Arafat. De beelden die Abu Rahma schoot op de Netzarim kruising in Gaza toonden volgens het commentaar van Enderlin (die tijdens het filmen niet aanwezig was) hoe Mohammed al-Dura door de Israëlische soldaten werd doodgeschoten en hoe zijn vader Jamal gewond werd. Abu Rahma beweerde later dat de Israëlische soldaten in koelen bloede honderden kogels afvuurden en dat de jongen dood bloedde ten gevolge van een buikwond.

Dit werd wat je noemt een propagandastunt van jewelste: Joden die expres een kind doden dat in de armen van zijn vader beschutting zocht! Alle linkse mensen van de wereld waren dolblij hun ergste ideeën over bloeddorstige moordende Joden bevestigd te zien. France-2 vierde triomfen. Jihadisten gingen extra gemotiveerd op pad. Beelden van Mohammed al-Dura en zijn vader werden door de moordenaars van Daniël Pearl in de achtergrond getoond tijdens het afsnijden van het hoofd van Pearl. Hoera! Leve de vrije pers, die grote westerse verworvenheid!

Vanaf de allereerste uitzending rezen er vragen over Enderlin zijn verslag. En er kwamen steeds meer vragen bij. Waarom bijvoorbeeld – als het waar was wat Abu Rahma en Enderlin beweerden, namelijk dat de Israëlische soldaten tientallen malen de vader en zoon met kogels raakten – was er geen druppel bloed te zien op de muur achter hen of op de grond of op het betonnen vat waarachter zij schuilden? Waarom riepen de mensen rond de cameraman Abu Rahma “het kind is dood, het kind is dood”, voordat er ook maar het geringste teken was, dat Mohammed geraakt was? Waarom zien we twee opnamen nadat het kind door Enderlin dood was verklaard dat het joch onder zijn arm door naar de camera kijkt en geen teken van verwonding toont? En waarom haalde Enderlin deze beelden uit zijn uiteindelijke montage? Waarom vonden fotografen pas een dag later sporen van bloed onder de plek waar de vader lag maar niet op de plek waar de zoon zogenaamd dood was gebloed? Abu Rahma beweert dat hij kogels verzameld heeft op de plek van het incident en artsen beweren kogels verwijderd te hebben uit het lichaam van Jamal maar nooit hebben zij ook maar een kogel overlegd aan de Israëlische onderzoekers die hier om vroegen. Waarom tonen de kogelinslagen rond het tweetal overduidelijk dat de kogels kwamen uit de richting van de cameraman Abu Rahma en dus absoluut niet waren afgevuurd vanuit de Israëlische positie? Hoe kan het dat het lijk van Mohammed al-Dura al 10.00 uur ’s ochtends in het ziekenhuis aankwam, terwijl hij omstreeks 15.00 zogenaamd werd doodgeschoten?

Philippe Karsenty had de euvele moed deze vragen te stellen en werd daarvoor beloond met een ongekende juridische achtervolging door France-2. Dus in plaats van nu eens grondig onderzoek te doen naar de mate waarin Palestijnse leugenaars vrij spel hebben in de Westerse pers, werd Karsenty aangevallen. 

Kijk even naar deze twee filmpjes die tonen hoe vals het verslag van France-2 is.

Het belang van dit incident is dat het toont hoe de westerse pers gretig meegaat in de valse beschuldigingen die de “Palestijnen” naar buiten brengen. Er is geen begin van een kritische houding tegenover “Palestijnse” beweringen. Daarom hebben de “Palestijnen” er nu een complete sport van gemaakt om achter elkaar leugens in de westerse pers te laten plaatsen. Dat deze pers hier keer op keer aan mee werkt betekent niet minder dan een ondermijning van zijn belangrijke taak.

In Nederland is het niet anders: de verslaggevers van het NOS journaal en Nieuwsuur en hoe heten ze allemaal, lappen hun redactiestatuut als het om Israël en de islam gaat aan hun laars.

Hoe moeten die journalisten gestraft worden? Dat vraag ik me wel eens af. Welke straf is zwaar genoeg voor dit opzettelijke verraad?

Hoofd afsnijden met in de achtergrond hun eigen vervalsingen geprojecteerd?

Het “Palestijnse” straattheater is walgelijk. De “Palestijnen” gooien van harte hun eigen kinderen in het vuur om vervolgens met de lijkjes te gaan lopen pronken voor de minstens even walgelijke westerse pers.

Ik zal dit artikel updaten zodra ik de uitspraak van het Franse Hof te pakken heb. We zullen zien.

Screenshot_2De “Palestijnen” gaan, vooral als het kinderen zijn, graag met de lijken rondzeulen en paraderen ten overstaan van de westerse pers, die het allemaal kritiekloos vreet.

UPDATE 4 APRIL 2013:

The Augean Stables” bericht dat het Franse “Hooggerechtshof” de beslissing heeft uitgesteld tot 22 mei. Ongetwijfeld heeft het “Hooggerechtshof” een beslissing in het voordeel van France-2 en Charles Enderlin willen nemen, maar is het belastende bewijs in het nadeel van France-2 en Charles Enderlin zo overweldigend dat de corruptie van het “Hooggerechtshof” dan overduidelijk zou blijken. Hoe een corrupte uitspraak te doen zonder corrupt te lijken? Dat lijkt het probleem dat het “Hooggerechtshof” wil oplossen in de komende 50 dagen.

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Jodenhaat, mainstream-media, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De zaak al-Dura: uit de Pallywoodse leugenlasterfabrieken (+ update)

 1. Ekster zegt:

  Typische reactie van die zg. journalisten. Altijd stug vol blijven houden, hoe onzinnig je beweringen ook zijn. Als je maar lang genoeg liegt en vooral heel hard roept gaan mensen vanzelf je leugens geloven en voor je het weet krijgt het slachtoffer de schuld. Dit concept is in Joegoslavië ook met groot succes gevolgd. Serviërs (net als Joden) kregen standaard de schuld van alles wat er fout was. Het publiek gelooft toch alles wat de NOS ze vertelt. Journalisten zijn tegenwoordig helaas zo slecht dat je ze absoluut niet meer kunt vertrouwen.

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Vooral deze die onder de foto staat van een o zo verdrietig persoon

  De “Palestijnen” gaan, vooral als het kinderen zijn, graag met de lijken rondzeulen en paraderen ten overstaan van de westerse pers, die het allemaal kritiekloos vreet.

  Het is inderdaad de westerse pers die langzaamaan eens onder de loep genomen moet worden, waarbij een aantal Nederlandse perskopstukken niet echt me zullen willen werken lijkt me.
  Mijn conclusie is jaren geleden al getrokken, de westerse pers is helemaal verrot.

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Ik raad de lezers hier aan om eens naar Youtube te verhuizen en daar gewoon Pallywood in te tikken.
  Er staan zo veel filmpjes op met het soort van bovenstaande onzin dat je dagen nodig hebt om ze allemaal te bekijken.
  Practisch het hele nieuws wat van “palestina” komt is zwaar gemanipuleerd.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/04/03/amsterdam-wil-joden-tegemoetkomen-na-aanslag-erfpacht/

  Een beetje 0ff topic maar toch belangrijk. De Amsterdamse burgervader doet ook eens iets verstandigs.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Wat uit dit alles ook blijkt is dat er in de Palestijnse cultuur totaal geen respect bestaat voor kinderen.
  Typisch: Voor vrouwen is er al geen respect -al beweren zij duizend maal van wel, homo’s mogen van e hoogste toren gegooid worden en kinderen zijn alleen goed om mee te leuren in smakeloze, leugenachtige propaganda-filmpjes. Ik bedoel, als wij in het westen al eens zo’n truc zouden overwegen, zouden we er weer van afzien uit piëteit tegenover het kind, maar zij…..
  Het is zoals Martien Pennings al aanhaalde in verband met die andere ‘pallywood’ film: Roma-kinderen nemen in hún samenleving een soortgelijke plaats in: als goed afgerichte werktuigen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Toch nog maar even gauw toegevoegd: e in e vierde zin van boven moet natuurlijk ‘de’ zijn. De d-toets haperde.

  Like

 7. De fantasie van dit soort primaten reikt net zo ver als hun denkvermogen! Want ze denken dat de rest van de wereld net zo stil is blijven staan in de evolutie als zijzelf (de vijand zien in elke spiegel die hen wordt voorgehouden!)

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Het is inderdaad de hoogste tijd dat er wordt afgerekend met de smeerlapperij waarmee Pallywood het Westen overlaadt.
  Goed werk,Roelf-Jan!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  France-2, Stelletje achterbakse smeerlappen !!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @realpredictor 16.05. uur. Dat hebben deze filistijnen/moslims geleerd van de NAZIES!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  En van de omroepen in Nederland verwacht ik geen enkele objectiviteit meer. Geinfiltreerd door links vanaf 1968, zijn de omroepen geworden als de STAATSTV van Noord-Korea. Niet een enkel kritisch woord t.o.v. de palestijnen. Enkel het afbranden van Israel staat op hun agenda!

  Like

 12. luckybee zegt:

  Ik heb toen het gebeurde al gemerkt dat het onmogelijk was zo als de journalisten beweerden.Wat verwacht je van een Arabische journalist?

  Like

 13. Martien Pennings zegt:

  Hier http://bit.ly/16ohRB8 het bericht dat het Franse “Hooggrechtshof” de beslissing heeft uitgesteld tot 22 mei. Webmaster Richard Landes van “The Augean Stables” waaraan dit bericht is ontleend, speculeert dat het “Hooggechtshof” uiteraard corrupt is en een corrupte beslissing in het voordeel van France-2 en Charles Enderlin had willen nemen, maar dat het bewijs in het voordeel van Karsenty zó overweldigend is dat het “Hoogerechtshof” dan ál te openlijk corrupt had moeten zijn. Het is dus duidelijk, meent “The Augean Stables”, dat de “rechters” er mee in hun maag zitten! Hoe een corrupte walg-walg-walg-uitspraak te doen zonder kots-kots-kots-corrupt te lijken.? Dat lijkt het probleem dat het “Hooggerechtshof” wil oplossen in de komende 50 dagen.

  French Court delays France2-Karsenty Decision till May 22!

  April 03, 2013 Richard Landes No comments

  In what seems to be an interesting act of hesitation, the French court has delayed its decision on the Enderlin-Karsenty trial until May 22. For those arguing a politicized court which would naturally side with state-owned and politically-correct France2, this needs explanation. A kangaroo court does not hesitate. If it hesitates, it’s because the evidence is so “badly” in Karsenty’s favor that the judges hesitate to defy it. Whether for fear of contradiction, or some (significant but not decisive) remaining elements of intellectual integrity, this is good news.

  The fact that they remain uncommitted, rather than deciding for Karsenty’s obvious right to criticize a journalist, however, means the weight of public honor (Charles’, France2′s, the Palestinians’) remains crucial to their calculations.
  More to follow.

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  de kogel kwam van . . . . links?

  Like

 15. Pingback: Morgen, 22 mei 2013, is de onthullende uitspraak over “al-Dura” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s