Europa: De onderwerping waarover men niet mag spreken

Screenshot_54

(Door:  Guy Millière)

Datgene wat vorm begint te krijgen, zou het einde van de Joodse aanwezigheid in Europa kunnen betekenen.

Een jaar geleden ging een moordenaar naar het schoolplein van een joodse school in Toulouse in Frankrijk en schoot in koelen bloede een rabbijn en drie kinderen dood. Hij zei dat hij meer mensen had willen doden en een ​​bloedbad had willen veroorzaken, maar dat zijn pistool blokkeerde.

De voorgaande dagen had hij drie Franse soldaten van Arabische afkomst doodgeschoten.

De moordenaar was snel gevonden en hij werd tweeëndertig uur door de politie belegerd. Toen hij probeerde te ontsnappen, werd hij met kogels doorzeefd.

Een paar weken later waren zijn verklaringen aan de politie, die hij tijdens de belegering gaf, uitgelekt. Die maakten duidelijk dat hij zichzelf omschreef als een ‘soldaat van de islam’ en dat hij in Pakistan en Afghanistan was opgeleid door aan Al Qaida gelieerde personen. Hij zei dat hij Frans-Arabische soldaten wilde doden, omdat ze ‘verraders van hun religie’ waren en dat ‘alle verraders’ moesten worden ‘geëlimineerd’. Hij zei ook dat hij de ‘Joden’ haatte en dat de Joden moesten worden ‘verwijderd van het gezicht van de aarde’ en dat zijn enige spijt was dat hij niet ‘de gelegenheid had om meer Joden te doden’. Politieke leiders en de mainstream media zeiden meteen dat deze verklaringen niet logisch waren en ze probeerden hem te omschrijven als een ‘eenling’ en een ‘verloren jongen’ (sociaal niet geaccepteerd) die zich ‘irrationeel’ gedroeg. Sociologen legden uit dat hij een ‘harde jeugd’ had gehad en dat hij zijn hele leven ‘Franse vooroordelen’ onder ogen had moeten zien. De radicale islam en de haat voor de Joden werden bijna nooit vermeld.

Screenshot_13

In de maanden die volgden, werd hij een held – bijna een legende – in alle Franse islamitische voorsteden. Zijn naam, Mohamed Merah, verscheen op folders en op graffiti en werd de hemel in geprezen in ‘rap’ liedjes. Het aantal antisemitische aanvallen nam in het hele land toe: uit rapporten bleek dat de meeste daders jonge moslims waren, die naar ‘Mohamed’ verwezen als een ‘voorbeeld’ dat zij wilden volgen. Twee jihadistische terroristische cellen die van plan waren antisemitische aanvallen en moorden op prominente Joden te smeden, werden ontmanteld: de leden verklaarden na hun arrestatie dat ze wilden sterven als martelaar en Joden wilden doden, ‘net zoals Mohamed ‘, die hun ‘de weg wees’.  Politieke leiders en de mainstream media spraken niet van folders, graffiti, ‘rap’ liedjes, antisemitische aanvallen of verwijzingen naar ‘Mohamed’. Ze spraken over de ontmanteling van ‘terroristische cellen’ – alsof de cellen geen verband hadden met ‘Mohamed’.

Na een jaar kwam er een herdenking van de misdaden die door ‘Mohamed’ waren begaan en wat er toen gebeurde was niet verwonderlijk: verslagen over ‘Mohamed’, over zijn leven en zijn daden werden op televisie uitgezonden. Foto’s van een lachende Mohamed stonden overal op de covers van tijdschriften. Er werden foto’s getoond van zijn reizen. Een van de belangrijkste Franse tv-kanalen zond een ‘speciale avond voor Mohamed Merah’ uit.

Screenshot_15

Sociologen werden uitgenodigd. Souad, de zuster van Mohamed en zijn moeder, Zoulika, beiden volledig gesluierd, werden uitgebreid geïnterviewd. Ze zeiden dat Mohamed een ‘lieve jonge man’ was en een ‘goede moslim’, die een ‘onverklaarbare daad’ had gepleegd. De advocaat van Mohamed zei dat zijn cliënt ‘depressief’ was. Souad, die een paar weken eerder door een verborgen camera was gefilmd, verklaarde daar dat ‘Mohamed goed en dapper had gevochten’ en dat ‘Joden het verdienden dat ze werden gedood’. Maar wat ze daar zei, toen ze dacht dat niemand luisterde, leek voor niemand van belang te zijn. De oudere broer van Mohamed, Abdelghani, publiceerde een boek, ‘Mijn broer, deze terrorist’, waarin hij uitlegde dat zijn hele familie geradicaliseerd was, dat hij bang was en dat hij de ‘plicht had om te spreken’, maar niemand gaf hem een ​​kans. Zijn naam werd niet eens genoemd.

Opnieuw werden de radicale islam en de haat tegen Joden vrijwel niet vermeld. De uitleg van Mohamed Merah, van zijn beslissing om Franse soldaten van Arabische afkomst te doden, werd totaal achter gehouden. De joodse slachtoffers werden alleen maar vermeld als ‘dodelijke slachtoffers’ en ‘getroffenen’ tussen  andere getroffenen. Mohamed leek ook een slachtoffer te zijn.

Screenshot_10

De herdenkingsbijeenkomsten verwezen naar de ‘slachtoffers’ in het algemeen en naar ‘terrorisme’ in het algemeen. Hoewel de Franse premier François Hollande kort sprak over ‘anti-semitisme’ was hij de enige die dit deed. ‘Verdriet’ hing in de lucht, maar het leek in wezen geen oorzaak en geen gevolg te hebben: een ‘tragedie’ was gebeurd, dat was alles.

Als ze in besloten kring zijn, zeggen de politieambtenaren dat er ‘honderden Mohamed Merahs’ in Frankrijk zijn en veel islamitische cellen, maar ze zijn in het openbaar veel discreter.

Frankrijk intervenieerde militair tegen de radicale islamieten in het noorden van Mali, maar geen Franse politieke leider zei ooit dat de strijd werd gevoerd tegen radicale islamieten: het officiële woord dat gebruikt werd was ‘terroristen’ – alleen maar ‘terroristen’. De leden van de Franse Islamitische Raad vroegen de Franse politieke leiders om geen verwijzing naar de islam te maken. Ze werden gehoorzaamd.

Screenshot_12

Franse politieke leiders weten heel goed dat er een islamitische dreiging in Frankrijk is en dat het Franse leger tegen de radicale islamieten vecht; ze zijn bang om de dingen bij hun naam te noemen. Zij vrezen rellen in islamitische voorsteden. Ze weten heel goed dat het islamitisch antisemitisme in Frankrijk toeneemt, maar ze zijn om dezelfde reden bang om dat te zeggen. De mainstream journalisten zijn ook bang.

De algemene sfeer is doortrokken van een geest van onderwerping die men niet mag benoemen. Mensen in de moslimgemeenschap die zich niet onderwerpen en die zich al te duidelijk uitspreken, worden belasterd, bespottelijk gemaakt en uitgesloten. Uiteindelijk onderwerpen zij zich en ze radicaliseren, en, terwijl ze net als veel radicale moslims, medestanders vinden, veel niet-moslims, sluiten zij zich aan bij de ‘soft jihad’ bewegingen. (de soft jihad wil ‘van binnenuit’ zonder geweld onze maatschappij veranderen in een islamitische staat).

De meerderheid van de bevolking weet dat er iets mis is, maar kan geen betrouwbare verklaring vinden.

Screenshot_14Joden voelen zich bedreigd en in de steek gelaten en een groeiend aantal van hen overweegt om in ballingschap te gaan. In de afgelopen twee decennia hebben de Franse Joodse families hun kinderen geleidelijk teruggetrokken van de openbare scholen om hen te beschermen tegen pesterijen en beledigingen. Vandaag de dag zijn de Joodse scholen zelf een doelwit geworden. Wat er in Toulouse gebeurde, was een ongeëvenaarde misdaad, maar elke dag worden Joodse kinderen op weg naar of terugkomend van joodse scholen aangevallen.

Elke week worden Joodse bedrijven blootgesteld aan aanvallen.

De Frans-Joodse gemeenschap is de grootste in West-Europa. Haar bestaan ​dateert uit de vroege Middeleeuwen. Tien jaar geleden waren er ongeveer 500.000 leden. Vorig jaar daalde het aantal tot 400.000 en dit aantal blijft dalen. Als de trend niet stopt, zal aan de Joodse aanwezigheid in Frankrijk, op de middellange termijn,  een einde komen.

Zolang datgene wat er in Frankrijk gebeurt ook in andere Europese landen gebeurt, zou dat wat vorm begint te krijgen het einde van de Joodse aanwezigheid in Europa kunnen betekenen. Het is onmogelijk om de gevolgen van een dergelijke gebeurtenis in te schatten, maar men zou blind moeten zijn om de betekenis ervan te onderschatten.

Screenshot_16

Bron:

http://www.gatestoneinstitute.org/3644/france-mohamed-merah-anniversary

Auteur: Guy Millière

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, Frankrijk, Islam, islamofascisme, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

19 reacties op Europa: De onderwerping waarover men niet mag spreken

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Zegt meer dan genoeg: http://tinyurl.com/cc45mmg
  Dit ook: http://tinyurl.com/cbluo54
  Als meneer W.A.van Buren dat nou ‘es fotografisch laat “opblazen” en op een stuk karton plakt
  en meedraagt als hij straks op 30-4 de Nieuwe Kerk betreedt, istie voor mij helemaal het heertje.
  Zal wel niet gebeuren, denk ik. Hij gaat vast en zeker liever sjoelen met de Trutten van Halal…
  (moderatie zal wel geen moeilijkheden opleveren, dacht ik zo)

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Ze zijn maar met één ding bezig: ontkennen.
  Ze zullen achteruit blijven schuifelen tot de afgrond bereikt is.
  En het is een zéér bewuste politiek: zie Obama en zijn officiële ontkennings-strategie.
  Ik kan er niet genoeg aan herinneren, dat ene filmpje waarin een hoge ambtenaar uit de Obama-bureaukratie, ene Stockton, tot in het absurde voor een senaatscommissie zit te ontkennen dat er verband is tussen terreur en islam: http://www.youtube.com/watch?v=WU6n1mrpAGY

  Like

 3. Wachteres zegt:

  @ Martien, het is duidelijk dat Stockton, en ongetwijfeld heel veel andere hooggeplaatsten, van hogerhand de opdracht hebben gekregen om NOOIT openlijk te zeggen dat er ook maar enige connectie bestaat tussen de islam en terreur.

  Zouden ze dat wel doen dan zal dat hun zeker hun baan kosten. Dit maakt duidelijk, voor zover we dat nog niet wisten, wie Obama in werkelijkheid is: een crypto islamist.

  Ik zeg al jaren wat het gedrag van links is t.o.v de islam:

  “Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen”.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Terreur en islam, dat zijn 2 handen op ” een buik’. En ik walg van de RODEN en heel LINKS in Frankrijk, en in Nederland en de rest van Europa. Deze lafaards-links- en verraders zijn zeer schuldig aan de extreme toeloop van horden onaangepaste moslims uit Noord-Afrika! We hoeven maar te noemen ” De Resolutie van Straatsburg”, en het PROJECT. De moslims wensen slechts 1 ding, een WERELDKALIFAAT, en dat willen ze al 1400 jaar. Trouwens de volgelingen van Mo de pedoprofeet, hebben 270 miljoen slachtoffers gemaakt in 1400 jaar tijd!

  Like

 5. Benesha zegt:

  Mijns inziens is de islam een gevaar voor iedereen die niet in hun profeet gelooft en het gevaar wordt steeds groter door de bescherming die ze genieten in de mainstream media. Vandaag opnieuw geprobeerd te posten op hln.be bij een topic over de islamitische terrorist die onlangs doodgeschoten werd door de politie. Ik schreef ‘Deze man kan geen terrorist zijn want iedereen weet toch dat zijn godsdienst vredelievend is’ als commentaar. Het bericht werd niet geplaatst. In feite komt er weinig of niets door de censuur als het moslims tegen het licht houdt, zelfs zonder schreeuwerige of denigrerende toon te gebruiken. Maar alles wat de katholieken of joden door het slijk haalt kan dus wél. Op deze manier gaan we op een dag in een niet zo verre toekomst wakker worden in een maatschappij waar de islam de wet zal dicteren. Weg vrijheid, weg democratie. In ieder geval mag het verzet tegen deze evolutie op mijn steun rekenen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  OBAMA is een vuile VERRADER een RENEGAAT en een verstokte Moslim. Een schande voor de vrije wereld, is deze vent.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Volgens mij worden niet alleen die arme Joden belaagd, maar is door de Islam ook de vernietiging voorzien van de hele Europese bevolking. Ook wel door hun de ongelovigen genoemd die allemaal van Allah gedood mogen worden . Zoals de Duitsers in de tweede wereldoorlog in Rusland lebensraum dachten te creeren, hebben Moslims zoiets van zins in Europa. Enorme import van Islamieten waar de politiek voor zorgt, alsmede de bijdrage van de Islamieten; het wapen van de baarmoeder, alsmede de opkoop en financierings politiek der Arabische staten. Kan het nog duidelijker verwoord worden. In W.O. gingen de Joden, zigeuners e.d. mensen eraan. In de toekomst zal er, buiten de Islamieten, geen mens meer gespaard worden. Wat Hitler niet kon afmaken, doet de Islam, met de hulp van de linkse politiek. Met, zoals gezegd, dat er nu niemand meer gespaard zal worden. Een nachtmerrie is nog een lieflijk droompje vergeleken met de horror die wij in de nabije toekomst gaan meemaken !

  Like

 8. Rudi zegt:

  Tom Hendrix zegt 21:24: “Terreur en islam, dat zijn twee handen op een buik.”
  Ook terreur en links zijn twee handen op één buik: denk maar aan die Rote Armee Fraktion, in België hadden we de CCC, in Frankrijk (waar ze tijdens het schrikbewind van Robespierre de terreur zo goed als hebben uitgevonden) keurde Sartre terreur goed. Ook nu zijn er linksen die vinden dat ‘je geen omelet kunt maken zonder eieren te breken’. In Nederland hebben ze het minkukel Harry. v. Bommel en de Zwarte Weduwe die ‘Intifada intifada, Palestina vrij’ scanderen.
  En wat te denken van het zootje linkse ‘intellectuelen’ dat nu Obama’s jet-set vormt? Bill Ayers, bv, om er een te noemen, ex-terrorist van The Weather Underground, een links radicale organisatie uit de jaren ’70 die niet op een bomaanslag minder keek.

  Misschien zijn islam en links twee handen op de buik van de terreur? Misschien is links daarom zo snel om de banden tussen terreur en islam te ontkennen, omdat links zelf in een glazen huis woont?

  http://frontpagemag.com/2013/david-horowitz/this-is-columbia-university/
  http://frontpagemag.com/2013/bosch-fawstin/terrorist-bill-ayers-from-bombs-to-obama/

  Like

  • Henk.V zegt:

   ”Misschien zijn islam en links twee handen op de buik van de terreur?”

   Zeker! Het is duidelijk dat er nu nog hoofdzakelijk terreur van de islam uitgaat en in ELK GEVAL is links impliciet meer en meer een mededader geworden, door te verdoezelen, te ontkennen, te verzwijgen wat de inbreng van deze ideologie in onze westerse samenlevingen werkelijk inhoudt en ik vrees dat de linkse actieve uitoefening van terreur er aan gaat komen. Daar is men nu al bezig met demonisering, uitsluiting,van mensen en isoleren van personen via processen die er absoluut aan gaan komen, gericht tegen iedereen die de collaboratie met de islam openlijk bekritiseert. Demoniseren is geestelijk vermoorden.
   Bij Pim Fortuyn ging men na een lange periode van zwart maken fysiek ook drastisch verder.
   Uiteindelijk zullen islam en links twee gelijkwaardige broeders in het kwaad worden.
   De stoottroepen van links die de definitieve oversteek naar actieve medeplichtigheid zullen maken zijn al aanwezig; de ”Antifascisten”.

   Like

   • koddebeier zegt:

    @ Henk V. Er is geen verschil tussen Socialisten en Nationaal Socialisten, ze zijn met het zelfde sop overgoten, kijk maar naar de lange lijst van moordenaars die het socialisme voort bracht, of ze zichzelf nou communist, socialist of nationaal socialist noemden ze hadden allemaal de zelfde streken.

    Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  @Benesha. Wordt U het langzamerhand niet zat met dat hln.be? Aan één kant goed dat U het blijft proberen, maar een mens zou hier toch moedeloos van worden! Wat U misschien nog kunt doen is: Zoveel mogelijk verwante sites bezoeken en dit aan de kaak stellen. Terwijl ik dit intik bedenk ik overigens dat U dit wellicht al gedaan hééft.
  Het is anders wat! Censuur van eigen volk, je houdt het niet voor mogelijk!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Vergeet niet dat wij Calvinsiten een lange memmorie hebben, wij kennen de Joden zo wel hun sterken als ook hun zwakten, hun zonden overlaten wij liever God, Hij beslist wat met ze gebeurd.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Rudi 21.57. uur, op 3/4. Stem ik volledig mee in, net als met de conclusie van @Henk v, van 23.35. uur op 3/4.

  Like

 12. baksteen zegt:

  hln.be een probleem? de telegraaf is niets beter en op veel artikelen kan niet eens gereageerd worden. Niet voor niets dat ze gezakt zijn van de 4e naar de 17e plaats als mediamerk of hoe ze dat ook mogen noemen, met nu.nl op de eerste plaats.

  Like

 13. Een aanrader: The Sons of Pigs an Apes
  Ondertitel: Muslim Antisemitism and the Conspiracy of Silence
  Schrijver Prof Dr Neil J Kressel.
  ISBN: 978- 1 -59797 – 702 – 9
  Hij verklaart het weer eens duidelijk!

  Like

 14. Jean zegt:

  Barbarij MOET bestreden worden “met alle middelen” zodat het uit héél Europa verdreven wordt tot en met de laatste mosselkeet want wij zijn dat achterlijk gewelddadig barbaars idioot gedoe spuugzat en kotsbeu.
  Met die smeerlapperij is er geen toekomst maar wel veel geweld te verwachten, in feite zijn onze toekomst al voor een groot gedeelte vernield door die achterlijke waanzin op ons grondgebied.
  Gemeenschappen gaan kapot, huizenprijzen storten in mekaar, geweld stijgt spectaculair en angst wordt een gegeven feit waar die aanwezig zijn.
  Er MOET terug een Europa komen waarin het aangenaam en veilig wonen en leven is.

  Like

 15. Frank de Vries zegt:

  Het is al te laat in Nederland en Europa.
  De opportunistische korte termijn denkende en dus egocentrische Euro-politici hebben zich al onderworpen aan de miljoenen moslims, die zij (m.n. Socialisten en Christenen) indertijd zelf massaal hebben willen invoeren, om hun (autochtoon tanende) aanhang weer aan te vullen.
  Dit onder hun absoluut leugenachtige stelling, dat deze invoer van de Islam een verrijking van onze westerse cultuur en samenleving zou zijn!

  En….. het domme volk geloofde dat! En bleef dus blind en doof weer op politiek links- en christelijke partijen stemmen, die dus daardoor gestimuleerd nog veel meer allochtonen binnen haalden! Ons werd wijsgemaakt, dat door onze vergrijzing er buitenlandse arbeidskrachten MOESTEN worden ingevoerd! NB: Laatste gegevens melden, dat 75% van alle moslims NOG STEEDS NIET WERKT EN UITSLUITEND OP ONZE KOSTEN LEEFT!
  Dat dit al tot een algemene verloedering en verarming van autochtoon Europa heeft geleid is voor velen (maar helaas nog steeds niet iedere burger) duidelijk genoeg.

  Achter ons rug en ongevraagd hebben deze politici het VOOR HEN UITSLUITEND het z.g. Verenigd Europa gecreerd, met liefst zo veel mogelijk arme mensen, die gratis en zonder enige (arbeid)verplichting worden betaald uit de belasting pot, door die steeds verder uitgezogen WEL werkende Europese burgers gevuld moet blijven.
  Hiermee wordt gestreefd naar een Socialistisch bejubelde en voor de leiders zeer lucratieve Sovet-Unie-Staat model voor alle Europese lidstaten!

  Al dit ingevoerde linkse- en christelijke Kiesvee weigeren nog steeds werk en weigeren tevens principieel te integreren tot normale Europeanen, WANT DAT VERBIEDT HUN ISLAM-GELOOF! (Zie de onder aangehaalde regels in hun Koran!)

  En omdat zij met zovele zijn (en door hun Islam-leiders verplicht worden om zo snel mogelijk en zo veel mogelijk Jihad-strijders te fokken!) hebben onze laffe politici zich al verkocht aan de ONS ALLEN VIJANDIGE ISLAM!
  Hun openlijke haat-verspreidende Imams wordt in Europa geen stroobreed in de weg gelegd om hun vernietigende boodschap uit te dragen! Ze durven ook niet meer schande te spreken over Egypte, die recent de wettelijke leeftijd voor huwbare vrouwen (meisjes!) verlaagd heeft van 18 naar 13 jaar! EN….. DAT MEISJES GEEN SCHOLING MEER KRIJGEN!
  OOK ALLE VROUWEN IN EUROPA BLIJVEN MAAR STOMPZINNIG ZWIJGEN!
  ZIJ ZIJN STRAKS ALS EERSTE ALLES KWIJT!
  DE ISLAM BESCHOUWT VROUWEN ALS ONWAARDIG, ZELFS ONREIN, UITSLUITEND WELLUSTIG EN VERBODEN VERLEIDELIJK VOOR MANNEN!
  MAAR WEL UITSLUITEND GESCHIKT ALS KINDERPRODUCENT VOOR DE ISLAM EN DOM GEHOUDEN KANONNENVLEES VOOR HET WERELDWIJDE KALIFAAT!
  DE ORDINAIRE ISLAM DICTATUUR DIE VOLLEDIG OVEREENKOMT MET HITLERS DENKBEELDEN! (Lees de Koran!)

  ERGO, BRUSSEL HEEFT NET VIJF MILJARD EURO UIT ONZE ZAK GESCHONKEN OM DEZE ISLAM REGELS IN TE VOEREN!

  De grootste verraders zijn dus onze eigen hedendaagse Socialistische en Christelijke politici met hun domme goedgelovige (vooral gesubsidieerde!) kiezers!
  Deze hebben tevens leugenachtig en lafhartig via HUN MEDIA die paar zeer moedige politiek/maatschappelijke klokkenluiders, die daarvoor dagelijks met hun leven laten spelen, hoogverradelijk aan de ONS ALLEN VIJANDELIJKE ISLAM-KILLERS uitgeleverd!

  LEES NU MEE IN HUN ONFEILBARE KORAN!
  Moslims moeten de heilige Koran(regels) geloven! (anders vogelvrij!)
  Moslims moeten alle niet-moslims doden! (om in hun hemel te komen!)
  Moslims moeten alle niet-moslims beliegen en bedriegen! (om de Islam te helpen)
  Moslims die ONS beroven en bestelen (leven op onze kosten!) wordt door de Islam als een goede daad gezien!
  Moslims (mannen) mogen WEL niet-moslims als seksslaven houden! (er is geen samenleving waar homoseksuele handelingen zo normaal zijn als in Islamitische landen!)
  Moslims mogen vrouwen/meisjes lijfstraffen geven. (in alle relatieproblemen is de vrouw schuldig!)
  Moslims mogen meisjes vanaf hun 3de jaar trouwen en met hun negende jaar verkrachten!
  (Het kinderhuwelijk is wrettelijk toegestaan! Mohammed (54 jaar) trouwde o.a. met de 9-jarige
  Aïsja!).
  Moslims mogen vier vrouwen hebben! (overspel van een vrouw kost haar het leven!)
  Een verkrachte vrouw/meisje wordt als prostitue veroordeeld! (tenzij zij vier mannen VOOR HAAR kan laten getuigen!)

  Alle niet-moslims krijgen van de Islam (nog) twee mogelijkheden VOOR het Halal-mes door hun keel snijdt: (Wij niet-moslims zijn slechte mensen, die geen genade verdienen!)
  1: Zich bekeren!
  2: Slavenarbeid verrichten voor elke moslim!
  Vooral het laate hoofdstuk 9 van de Koran (vredelievende Islam!) is extreem gewelddadig en doet ALLE eerdere z.g. vreedzame passages te niet!
  En vele verzen in de Koran spreken elkaar tegen. Echter de laatst genoemde verzen tellen!
  ZIE HOOFDSTUK 9!

  Wie durft dit epistel de hele wereld toe te zenden?
  Onze z.g. volkvertegenwoordigers durven dat uit puur LAF egocentrischme niet meer!
  HET ZIJN (bijna) ALLEMAAL JUDASSEN GEWORDEN!
  Frank de Vries
  Alphen a/d Rijn.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Frank de Vries 15.46. uur. Hear,Hear, U heeft het volomen begrepen, daar waarschuwt dit blog en de meeste reageerders al tijden lang voor Frank. Heel goed verwoord!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s