Islamitische slavernij en racisme

Screenshot_17

Toen de Toeareg en de radicale islamieten het noorden van Mali binnendrongen, was een van de misstanden die deze campagne met zich meebracht de herleving van de slavernij.

De Toeareg waren geen voormalige slaven, ze waren en zijn in enkele gevallen nog steeds de slavenhouders. De Franse invasie in Noord-Mali bevrijdde steden en dorpen die onder radicaalislamitische heerschappij stonden. Ondanks de Franse inspanningen deden de Toeareg hun best om aan hun slaven vast te houden en de islamitische Toeareg houden nog altijd duizenden slaven in het noorden van Mali.

Mali is geen op zichzelf staand geval

De Soedanese genocide kreeg theologische en politieke macht door de opvatting dat Arabieren en moslims het natuurlijke recht zouden bezitten een superieure positie boven de Afrikaanse animisten en christenen in te nemen.

En tegenwoordig geniet Omar al-Bashir, de slachter van Soedan, nog steeds de ondersteuning van de islamitische wereld, hoewel hij door een internationaal gerechtshof veroordeeld werd voor genocide.

De ondersteuners van de campagne van de islamitische wereld om de autochtone joodse bevolking in Israël ten gunste van Arabische kolonisten te verdrijven, beschuldigen Israël terloops van Apartheid.

Ieder jaar wordt er op de campussen van universiteiten een Israëlische Apartheidsweek gehouden om te proberen de weigering van Israël om Hamas-terroristen toegang tot Israëlisch territorium te geven te vergelijken met rassendiscriminatie.

Racistische Apartheid is veel meer een realiteit in de islamitische wereld

Dezelfde islamitische studenten die zich laten zien om Israël als Apartheidsstaat te belasteren, komen vaak uit landen waarin werkelijke Apartheid bestaat als het om de zwarte huidskleur gaat.

Screenshot_18

Bron:

http://europenews.dk/de/node/66230

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Racisme, Slavernij. Bookmark de permalink .

14 reacties op Islamitische slavernij en racisme

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Deze tekening verklaart alles! http://tinyurl.com/be54uxd

  Like

 2. Rudi zegt:

  Zou Eva Brems al onderweg zijn naar Mali om die Toearegs te gaan zeggen dat slavernij tegen de mensenrechten is?

  Like

 3. Jade zegt:

  Als we links en islam hun gang laten gaan, zijn we straks allemaal dood.
  Slaven zijn we nu al…

  Like

 4. luckybee zegt:

  Gisteren heb ik Thijs van den Brink in de EO gezien, dat over de Christenen in Syrie bericht die door moslims vermoord worden alleen om dat ze Christenen waren.Als wij deze Christenen, bij ons opnemen, dan handelen wij exactcly zo als Jezus Christus in de Barmhartige Samaritaan bedoeld heeft.
  Geen plaats meer voor ze? Oh zeker wel, als wij zo als Wilders het wilde, alle Criminele Marokkanen en Turken uitsmijten, dan hebben wij genoeg plaats. Dat zijn wij onze vrouwen en haar kroost verschuldigd voor een zeker toekomst.Niet vergeten dat de Polen Katholieken waren en hun Paus gezegd heeft in een Roomeins synagog , dat Jezus Christus niet de messias was.Mischien is dat een bevel van de Jesuiten Paus dat nu regeert. Dan zullen wij genoeg plaats hebben voor alle Christenen uit het MO.Mijn voorspelling over Assad de aleviet is uitgekomen, dat ook de Christenen niet gespaard zal worden, door de Jihad strijders..

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 00.45. uur. Zo is het maar net luckybee. De verrijkers annex moslims retour naar hun “roots”, dan kunnen wij de vervolgde christenen hier zeker opvangen!

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Bovenstaand stuk van Europenews http://bit.ly/11pP4wu geeft in de originele Duitse versie geen bron aan, maar ik vermoed dat Europenews heel veel gehad heeft aan deze twee stukken op Front Page Magazine:

  Daniel Greenfield: http://bit.ly/16uyKMc: Islamic Slavery and Racism
  Charles Jacobs: http://bit.ly/127mC1n: Islamic Apartheid: Slavery

  Like

 7. Het gaat om Mensen die GEEN of gewoon bang ijn een mening te geven .
  zij doen gewoon alles om een stukje brood te behartigen uit armoede en vooral

  Like

  • reactie op deze4 april 2013, 11:37
   familieverband .Maar als er ineens een ste Radicale moslims je huis binnen dringen en vremoorden die zij niet gebruiken kunnen dan is het mee doen of of gedood worden.
   dan zou ik ook mee doenmaar wel op mijn manier dat is geheim.hihihi

   Like

   • luckybee zegt:

    Samson heef een ezel’s kinnen bakken gebruik om een hele leger Fillister te verslaan;Als God met ons is kunnen wij mischien ook met onze ransel of rugzak als dodelijke wapen tegen jihadisten gebruiken?Of gewoon iets wat je te pakken krijgen kan?Met God kan je alles.En is alles mogelijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s