Politie en niqaab: een Nederlandse dialoog in 2013

Screenshot_5

“De Franse politieke gemoederen zijn al enkele dagen verhit rond de kwestie van de uit Algerije afkomstige Fransman die met vier vrouwen zou zijn getrouwd, die elk een verhoogde kinderbijslag ontvangen als alleenstaande ouder.”

(Door: Martien Pennings)

Ik loop op woensdag 3 april des middags rond drieën door de krachtwijk en zie een dame met een niqaab en een politieagent.

De agent, een vijftiger, ziet de niqaab en hij doet niks.

“Zie je die niqaab niet? Ik dacht dat gezichtsbedekkende kleding verboden was?”

“Nee, hoor, dat is al weer teruggedraaid.”

“Volgens mij is het nog steeds verboden. Jullie zouden er geen prioriteit aan geven. Maar dat is wat anders.”

“Nee hoor, het is teruggedraaid.”

“Wat vind je er zelf van?”

“Ik heb er geen probleem mee.”

“Weet je iets van de islam?”

“Ik weet alles van de islam en ik heb er geen probleem mee.”

“Nou, dat is dan duidelijk.”

Ik heb het al vaak gezegd: de scheiding der geesten is apocalyptisch en er zal een oorlog voor nodig zijn om uit te maken welke van de twee mentaliteiten wint.

Screenshot_6Natuurlijk was de World Press Photo van 2012 fake en geënsceneerd: ietsje teveel Pieta van Michelangelo en die handen van de forse Madonna in boerkaab waren veel te groot. Maar de boodschap was duidelijk: ook in een niqba kan een Troosteres schuilen. We blijven toch allemaal mensen! Ook als je gereduceerd bent tot een seksslaaf zonder gezicht.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Islam, Islamisering, islamofascisme, Moslims, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op Politie en niqaab: een Nederlandse dialoog in 2013

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dus ook onze dienders zijn al islamofiel. Tjonge, zo lossen ze dus het probleem op, wegkijken net als links, en de andere partijen behalve de PVV en de SGP ook.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Deze agent weet alles van de islam, geweldig voor hem, we benoemen hem tot bijzonder hoogleraar, hij weet ook alles van de rol van de politie tijdens de tweede wereldoorlog, ook daar is hij uitermate geschikt om bijzonder hoogleraar te worden benoemd.
  Heeft zijn vrouw al een doek over haar hoofd tijdens het copuleren?
  Ja?
  Dan piept hij tijdens het hoogtepunt in het arabisch neem ik aan, de taal met toekomst binnen het politieapparaat.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Dat van die dienders was al bekend. Dat bekende incident op de Dam in Amsterdam. Islamitische oproerkraaiers die dood en verderf uitschreeuwden, werden beschermd door de politie. Een Nederlandse omstander die er wat van zei tegen de politie, werd afgevoerd als zijnde een oproerkraaier en haatzaaier. De volgende stap is de uitmonstering van de politie. De mannelijke politie agenten moeten voortaan een ringbaard dragen en een kromzwaard toevoegen aan hun uitrusting, en de vrouwelijke agenten mogen voortaan alleen maar in een niqaab rondlopen. En bovendien moeten ze allemaal de eed van trouw afleggen aan Allah, Mohammed, en de Koran. Niet aan de Nederlandse Wet, want de wet van Allah staat volgens de haatbaarden boven die van welk land dan ook !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het grootste deel van het politieapparaat deugde in 40-45 ook niet, dus verwonderd mij het bovenstaande verhaal niet.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @topsporter, bigljohn en koddebeier:
  Nieuwe NSB in actie…

  Like

 6. Sprx zegt:

  Die agent is een marionet van de PvdA, mag niets anders zeggen en vinden.
  Deprogrammeren dus.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  “Ik weet alles van de Islam en ik heb er geen problemen mee.”
  Je hóórt het zo’n man gewoon zeggen. Op de allervlakste toon. Als gesprekspartner weet je dan meteen dat je uitgepraat bent. Het interesseert hem geen moer en hij wil geen gesodemieter (waarvan hij vermoedt dat hij die wel krijgt als hij dit gevalletje aanpakt) dus sluit hij zich bij voorbaat af. Je voelt trouwens met je klompen aan dat dit helemaal niet hoeft te betekenen at hij zich inderdaad in de Islam heeft verdiept.: het is waarschijnlijker dat hij er juist niets van afweet en hiermee alleen maar duidelijk maakt: Discussie gesloten. Een zeer hollandse diender, bepaald. Oer-hollands ongeïnteresseerd.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, dus de perfecte diender, Dom,slaafs en trouw aan een verrot systeem.
   En als het mis gaat zegt hij: ich habe es nicht gewusst.
   Waar zijn we dat soort nog meer tegen gekomen ?

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 19.45. uur. Ben het helemaal met je eens koddebeier. Tijdens W.O.2, de bezetting van nederland, hebben de nederlandse politie en delen van de overheid geheel vrijwillig meegedaan aan het opsporen van Joodse medeburgers, zelfs de marechaussee. Verwondert het ons nog hoe LINKS en politiek correct verraad plegen? Mij in ieder geval al lang niet meer! Links en moslims een giftige cocktail!

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  @G. Deckzeijl 20.49 uur. Even dat filmpje bekeken. “Halló! Heb jij één vergunning?!” Mijn God, die tóón! En dan nog handtastelijk worden ook! Denken dat ze het hier voor het zeggen hebben. Eh, tja, nou ja….dat hèbben ze ook, aan de reactie van de politie te zien….
  Compleet gekkenhuis, dit land.

  Like

 10. Jade zegt:

  “Ik weet alles van de islam en ik heb er geen probleem mee.”
  Wat een ontzettend domme lul is dat dan…
  Landverraad pur sang…

  Like

 11. Avidia zegt:

  BigLJohn zegt: 3 april 2013 om 18:59

  Ze beginnen in mijn stad ook al te schreeuwen, ook hier wordt niets gedaan.
  Ik heb het op TV gezien en het zweet brak me uit, ik kan er vaak niet van slapen, zoveel onrecht wordt ons aangedaan door dat volk hier binnen te halen, is olie zo veel meer belangrijker dan het welzijn van het eigen volk??? Want het gaat natuurlijk over ruil, immigratie voor olie. Maar wij moeten onze vrijheid en geluk daarvoor indienen, en zij zijn van al die domkoppen af.

  Like

 12. Avidia zegt:

  G.Deckzeijl zegt: 3 april 2013 om 20:49

  Te erg voor woorden!!!!!!!!!!!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 3-4, 21:36 Leestip voor je, kennelijk nog steeds leverbaar!
  http://www.omero.nl/boeken/d/e/z/de-zwarte-politie-19401945/

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @G.deckzeijl 06.00. uur. Bedankt voor deze tip Gerrit. @Avidia 02.52. uur, Avidia goochelt U maar eens op ” De resolutie van Straatsburg”, en kijkt U maar eens op ‘Het Project”, dan bent U gelijk compleet op de hoogte. We zijn verraden en verkocht door onze eigen politici.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Tom Hendrikx; Mannen het is afgelopen zei Generaal Winkelman tegen zijn soldaten.We zijn verraden en verkocht door onze eigen politici. Hoe treffend ! Deze woorden sprak generaal Winkelman uit na het bombardement van Rotterdam door de luftwaffe. Deze bijna historische woorden zag ik terug op mijn DVD Soldaat van Oranje. Die film uit 1977 met Rutger Hauer als soldaat van Oranje. De geschiedenis herhaalt zich, al hebben ze nu de factor oorlog overgeslagen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s