Turkse EU-minister: “Islam is een Europese realiteit”

Screenshot_4

Turkije is weliswaar geen lid van de EU, maar de regering in Ankara heeft speciaal een EU-minister, Egemen Bağiş. En deze kan het feit niet accepteren dat de Turken niet welkom zijn in Europa en dus provoceert hij steeds opnieuw met drieste Turkse uitspraken, zodat de afkeer van de Europeanen van de Turken en moslims zo mogelijk nog groter wordt. Zijn nieuwste uitspraak is:

De islam is een realiteit voor de Europese Unie, aldus de Turkse EU-minister Egemen Bağiş. Als de Europeanen hun hoofden in het zand zouden blijven steken, zouden ze nergens komen. Vooral Frankrijk heeft hij hierbij op de korrel.

Of uit France 24:

In antwoord op de commentaren van Marine Le Pen zei de Turkse EU-minister Egemen Bağiş maandag dat de “islam een realiteit van de EU” zou zijn en dat Europa niet haar kop in het zand zou moeten steken.

Nou ja. Tot Europa behoren ook veel andere onaangename zaken, maar tot nu toe hebben we altijd de noodzakelijke middelen tegen iedere plaag gevonden die uit de Oriënt naar ons toe kwam, te beginnen met de ratten en de builenpest…

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/03/turkischer-eu-minister-islam-ist-eine-europaische-realitat/#more-43869

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Turkije. Bookmark de permalink .

21 reacties op Turkse EU-minister: “Islam is een Europese realiteit”

 1. Linsky zegt:

  Pat Condell: Ik ben beledigd door de islam…!

  Like

 2. Linsky zegt:

  De ‘vredelievende’ moslims in actie….!

  Het bewijs dat de foto van de onthoofde meisje in Syrië NIET werd gefotoshopt
  Wees gewaarschuwd…gruwelijke beelden…!

  http://www.barenakedislam.com/2013/04/03/proof-that-the-photo-of-the-beheaded-little-girl-in-syria-was-not-photoshopped/

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  En wanneer wordt het middel tegen de “turkse pest” uitgevonden, en de regeringen van Europa daarmee behandeld, te beginnen in Brussel?

  Like

 4. Zal Asthon toch het lidmaatschap van Turkije willen doordrukken ondanks de tegenwerking van diverse landen?
  – Statement by EU High Representative Catherine Ashton at the end of the 8th round of the EU-facilitated dialogue:
  http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_Data/docs/pressdata/EN/foraff/136626.pdf EN (original version)

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Christendom en jodendom zijn Midden-Oostelijke realiteiten die door moslims willens en wetens vernietigd worden. De islam vormt de grootste bedreiging voor de Europese beschaving sinds de offensieven van Adolf Hitler.

  Like

 6. “Tot Europa behoren ook veel andere onaangename zaken, maar tot nu toe hebben we altijd de noodzakelijke middelen tegen iedere plaag gevonden die uit de Oriënt naar ons toe kwam, te beginnen met de ratten en de builenpest”
  Het probleem is dat deze plagen via de open grenzen nu aan de lopende band massaal in onze samenleving worden opgenomen en onthaald!

  Like

 7. de gewone mensen hebben geen hekel aan elkaar,het zijn de machthebbers die provoceren en rotzooi trappen.Het volk draait er voor op,maar ontwaakt ook gedeeltelijk.Deze keer komt het politiek tuig er niet zonder kleerscheuren vanaf,daar wijst alles op.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Rot toch een eind op Turkse misleider. De bedoelingen van dat moslimgebroed uit Turkije, wordt met de dag duidelijker. Maar LINKS zal dat NOOIT TOEGEVEN, de landverraders!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Jan Sobiesky is ook een feit Hij heeft de Turken overal weggeschopt, bij hun belegering van Wenen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 16.12. uur. Vreselijk om te zien. En dan weten, dat hier in ons land HAATJURKEN/MOEZELMENSEN naar Syrië wensen te gaan, om met deze misdaden mee te doen! Assad zal best geen lekkere vent zijn, maar als ik de zgn. rebellen zie, dan toch liever Assad.
  Maar de RODEN en de LINKS LIBERALEN blijven hardnekkig moordenaars de hand boven het hoofd houden.
  Trouwens waar is de GEK BERTUS HENDRIKS nou, nu we kunnen zien hoe geweldig de arabische lente-kots-is!

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Welke verloskundige in Turkije (Aldaar een Turkentrekker genoemd) dus geen kurkentrekker, heeft deze Turkse minister, dit mormel, ter wereld geholpen ? En zo lopen er meer van die misgeboortes rond, zoals Erdogan. Negeren, die arrogante Islamitische smeerlappen. Hun zin niet geven maar ze consekwent tegemoet treden en van repliek dienen. Zo niet, dan lopen die obligate nageboortes zo over ons heen !

  Like

 12. @Linksky; de mensen in het filmpje zeggen volgens mij: “Allah is de Grootste! Allah zal wraak nemen!” Of iets dergelijks…

  Like

 13. peter selie zegt:

  Ja, de minister heeft gelijk Europa zit met een Turkenprobleem, wie wil dat ontkennen?
  Europa is een wingewest voor Turken. Vijfenvijftig (55) miljoen zouden er in Europa zijn hoorde ik gisteren, maar een haatbaard in Egypte zei een poos terug, dat het er tachtig (80) miljoen zijn en we er nog honderdmiljoen kunnen verwachten. En wat doet Europa? Ons wijsmaken, dat ze onze pensioenen komen verdien en laten de poorten gewoon open. Van een Duitse professor las ik twee dagen terug, dat 80% ervan niet werkt en Hartz-IV–ontvanger is. Hij haalde een voorbeeld aan van een familie met tien kinderen onder de 18 jaar dat maandelijk € 281 per persoon ontvangt, naast toeslag ziektekosten, huursubsidie en gratis openbaar vervoer. Luilekkerland is er niets bij!

  Like

 14. Jean zegt:

  Aan welke witte poeder zou die turk gezeten hebben?
  Ze krijgen het toch moeilijk verwerkt dat Turkije NIET bij Europa hoort en ook NOOIT zal horen wat die eikels in Brusselallahbath daar ook mogen over denken.
  Voor ons is Turkije een moslimland en die barbaarse waanzin hoort hier niet thuis, vroeger niet nu niet en nooit niet.

  Like

 15. De Turken worden gek gemaakt door de miljarden die wij gedwongen worden om aan zgn. “noodlijdende” landen, zoals Griekenland, Cyprus, etc. te doneren! Zij willen hier ook graag een graantje van meepikken! Want die domme Europese kuddedieren die blijven toch wel hun laatste centen aan alle corrupte landen geven!!!

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  @Jean 19.58. Volkomen juist, maar maak dat maar eens duidelijk aan de verantwoordelijke politici ie vroeg of laat toch wel weer overstag zullen gaan, helemaal op halfslachtige multi-culti manier..Bij het lezen van het artikel dacht ik direct: Die Turk heeft lef! (niet positief bedoeld dus) en de brutalen hebben nog steeds de halve wereld, helaas.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  On topic: Bagis(al die aparte leestekens krijg ik ff niet voor mekaar) LIEGT dattie barst.
  Er bestaat geen Europese islam. Bemoeial Erdogan( http://tinyurl.com/culbcsl )zei in het verleden heel iets anders. http://tinyurl.com/6hyhstp
  Alle moslimfundamentalisten oprotten uit deze wereld, te beginnen in de EU.
  En als de Turkse ambassadeur en z’n personeel dit lezen, het er niet mee eens zijn, of zelfs wéér “beledigd” of “gekwetst” zijn, hebben ze gewoon vette pech gehad.
  Begin een mannen-praatgroep, zou ik adviseren.
  Waarom zitten mannen in praatgroepen? Omdat ze ZIJN wat ze hadden willen hebben:
  grote lullen.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Linsky zegt: 3 april 2013 om 16:12
  Tranen schieten mij in de ogen, walging in mijn hele lijf. Wat vreselijk!!!
  Stelletje rot schoften, wat een vreselijk volk is het, de angst slaat me om het hart. Onze regering is doof en blind hier voor, net als de Linksen, zie je hier ooit iets van op het nieuws??? Nee!!!! natuurlijk niet, de linksen sluiten hun ogen en oren, als ze maar stemvee hebben, walgelijk volk!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s