België heeft een Algerijnenprobleem

Screenshot_25

Het bij de Belgische booslim thuis gevonden wapenarsenaal

Vergeet die patat- en frietkotjihadi’s uit Schotelmeer en Jurkwijk die naar Syrië afreizen. Het echte terroristentuigh zit nog steeds hier in het vrije westen. Bij onze oosterburen, die ongestraft vrolijke dreigvideo’s voor Angela Merkel op internet knallen. En in België. Vorige week werd de Algerijn Hakim Benladghem gepopt door een SWAT-team, dat hem in zijn Nissan 4×4 wilde arresteren. Hakim opende het vuur op de politie. En toen was-ie zelf ineens deaud. Huiszoeking in ’s mans flatje in de Hoffelijkheidstraat 9 te Anderlecht leverde vervolgens een gigantisch wapenarsenaal op. Schietgeweren, Nachtkijkers, bommen, magazijnen, hakbar-kniebeschermers oid en de clubvlag van FC Kalifaat. Mind you. Dit had dus 1 man allemaal in zijn huis liggen. High end schiet- en knaltuig dat op de zwarte markt nauwelijks te verkrijgen is. Bekijk die foto’s en realiseer u dat het westen aan een knoert van een aanslag ontsnapt is. De vraag rijst dan of Hakim een lone wolf of een schakel in een terroristische organisatie was.

Screenshot_24

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op België heeft een Algerijnenprobleem

 1. Marijke zegt:

  Niet te geloven wat ik hier zie.Het komt nu wel heel dichtbij.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Als ik die foto zie lijkt het wel het wapen arsenaal van Arnold Swartzenegger, te zien in zijn vechtfilms. Maar deze keer zijn ze niet van Arnold Swartzenegger, of van een verzetstrijder, danwel het leger, maar van die levensgevaarlijke Moslims die hier in Europa massaal rondlopen. En zelfs de politie is niet meer zuiver op de graat. De politie (was) je beste vriend. Nu is hij de beste vriend van de Islam. Waar zal dit eindigen. In de totale entlosing van de gehele Europese bevolking alsmede (alweer) die arme Joden ?

  Like

 3. Ze hebben HAAST want ze krijgen door dat hun plannen eindelijk doorzien zijn door velen en zij willen dus nu toeslaan nu er nog niet hele hordes boze Belgen en Nederlanders eindelijk terug gaan vechten… (ik weet het, wishful thinking… de stoel is te zacht en de waarheid te hard…)

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Een lone wolf……Alles kan, maar gezien de omvang van dat wapenarsenaal gaan je gedachten inderdaad in de richting van een organisatie.Helaas, doden spreken niet. Intussen heeft België er dan weer een serieus probleem bij want mijn intuïtie zegt mij, dat die Algerijnen nog van een wat ander kaliber zijn dan de jongetjes van onze eigen Hofstadgroep (om maar een voorbeeld te noemen. Het houdt ook nooit op. En alle ellende komt weer van bezuiden de meditterrane zõne!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  IN GB is een inval gedaan in een moskee, omdat men wapens vermoedde:

  De honden moesten een soort laarsjes aan, vanwege hun onheilige poten en de politie werd geacht de schoenen eerst uit te trekken..

  ’t Kan verkeren, zei Brederode.

  Like

  • Jade zegt:

   Wat mij betreft gaan ze alle Moskeeen doorzoeken op wapens.
   Ik denk dat ze zich dood schrikken met wat ze aantreffen…

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres. 4.4.,16.12 uur. Het is niet Wààr! (Ja, natuurlijk is het waar, U begrijpt me wel.) Maar ja, dat ligt dan ook in het verlengde van die bezette Londense wijken. Ze geven die verdommelingen alles toe waar ze bij autochtonen overheen zouden walsen! -net als hier, trouwens, laten we ons niets verbeelden.

   Like

 6. België heeft een Algerijnenprobleem en Nederland een Marokkanenprobleem! 1 Pot nat! Het zijn buren uit dezelfde kamelenlanden!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En alle MOSKETEN/HAATHUTTEN zijn mogelijk OPSLAGPLAATSEN voor VUURWAPENS en ander wapentuig der BOOSLIMS. Ik zou wensen, dat wij als burgers het RECHT zouden hebben, net als in AMERIKA om een vuurwapen te mogen hebben. De haatbaarden hebben tijdens het Joegoslavië conflict 100 servische dorpen uitgemoord, door het MUZELMANVARKEN ORIC.
  En weer KIJKEN de vuile RODE VERRADERS in NEDERLAND en BELGIË weg. Met de dag stijgt mijn WALGING over de RODE VERRADERS!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Jade 18.50. uur. Dat zou moeten gebeuren, maar dat mag weer niet van de linkse kliek en de rest van de huichelbende in Den Haag, met uitzondering van PVV en SGP!

  Like

 9. Rudi zegt:

  En dat terwijl er in België weinig Algerijnen wonen. Want ook hier is de grootste probleemgroep (qua integratie): islamitische Marokkanen en dito Turken met stip op twee. Maar het gaat hier niet om het integratieprobleem, maar om de terreurdreiging. Maar dan nog. Dit roept herinneringen op aan de aanslag eind 2011 in Luik, waar een Marokkaanse Belg 4 doden maakte en 123 gewonden.
  http://www.clint.be/actua/binnenland/doden-bij-aanslag-luik

  Dit staat vandaag in de krant: terreuralarm in het Brusselse Paleis van Justitie nadat er een lijst van magistraten gevonden was in het bezit van de jihadi.
  O, en de nabestaanden van Benladghem hebben zich burgerlijke partij gesteld.
  Het kan inderdaad verkeren, zei Bredero

  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130404_00529255

  Like

 10. Makropoelos zegt:

  We moeten niet veel meer praten en reageren. Het is de hoogste tijd dat we ons gaan organiseren en dan even beter dan zij het doen. We moeten voor bereid zijn op een harde confrontatie. Harde kernen opbouwen. Ik zeg dit maar 1 keer op deze site, reken maar dat ze ons controleren.

  Europa voor de Europeanen!! En de islam, dat middeleeuwsw tuig, terug in hun zandbak.

  SAMEN ZIJN WE STERK.

  Like

 11. Pingback: Foute Belg die misschien wel gewoon getikt is: Yasmine Kherbache | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s