Feest! Het is Topless Jihad Day

Screenshot_30

Laat je tieten zien! Want onze tieten zijn sterker dan hun stenen. Aldus de baarmoeders achter de Topless Jihad Day. Is georganiseerd door de blootmeisjes van Femen om hun Tunesische exhibitioniste Amina Tyler te steunen. Die zou namelijk wellicht misschien plotsklaps verdwenen zijn omdat ze haar borsten toonde uit protest tegen de strenge islamitische cultuur in haar land. Wat in de foto boven mooi wordt uitgebeeld. Boze moslimman schopt tietenmeisje met ‘fuck your morals’ bij zijn moskee. Vrouwentieten en een mening, dat moet natuurlijk met geweld bestreden worden. De hashtag is inmiddels gekaapt door hoofddoekpride, maar hou ook deze search in de gaten. Uit protest natuurlijk, niet voor de tieten. We hebben helaas zelf geen tieten, maar driewerf hoera voor deze actie. Fuck your morals!

Screenshot_29

Bron:

GeenStijl

Auteur: Johnny Quid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Feest! Het is Topless Jihad Day

 1. Benesha zegt:

  Ik vroeg mij al af wie de geldschieters waren van Femen. CIA of consoorten? Maar bij deze is deze verdenking dan ongegrond gebleken. Deze keer kan ik de acties van Femen wel appreciëren. Ook wel weer opvallend dat de mainstream deze éne keer de actie van Femen NIET op hun sites zet. Daarmee bewijzen ze weeral welke agenda ze voeren.

  Like

  • luckybee zegt:

   Met de tieten is niets mis maar met haar kutje die is meestal bij moslima’s gecircumsist. (Besneden) het is een dooie vulkaan geworden.Ook als het maar een klein sneetje is aan haar clitoris.Het effect daar van is voor haar een levenslange ongevoeligheid.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Benesha 12.58. uur. De rode omroepen, kro,ncrv,nos,avro en de vpro zullen hier nog niet 1 minuut aan besteden. Want bij hun zijn de HAATBAARDEN HEILIG verklaard!

  Like

  • Benesha zegt:

   Hier in België ook niet. Alle terechte, niet racistische kritiek op de islam, dewelke ik probeer te posten op mainstream wordt gecensureerd. dwz niet geplaatst. De mensen mogen niet wakker gemaakt worden uit de multicul droom. En waarschijnlijk ben ik niet de enige die ze censureren. Het enige wat men hiermee bereikt is dat mensen zoals ikzelf nog meer bewust worden van het grote gevaar en nog meer radicaliseren anti islam. Ik ben er zeker van dat binnen afzienbare tijd dit alles gaat uitmonden in een soort burgeroorlog en dat er anti islam ondergrondse organisaties, legers zullen worden opgericht. Zoals er bij iedere invasie door buitenlandse mogendheid er verzetsgroepen aktief worden.

   Like

 3. Mosje Groen zegt:

  Tom, je hebt gelijk.

  Geen enkele aandacht, terwijl deze meiden uit lijfsbehoud mega risico lopen.

  Like

 4. Jan zegt:

  Feminazi’s vallen aartsbisschop aan:
  In an astonshing display of gentleness in the face of a vile attack, the head of the Catholic Church in Belgium, Archbishop Andre-Joseph Leonard, remained calmly seated with eyes closed in prayer Tuesday as four topless women attacked him with shouts and curses and doused him with water.
  http://www.lifesitenews.com/news/archbishop-prays-while-topless-gay-activists-shout-curses-and-douse-him-wit?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LifesitenewscomLatestHeadlines+%28LifeSiteNews.com+Latest+Headlines%29

  Ik had een van die wijven in het doopvont verzopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s