Massale overvallen op moslims in Sri Lanka

Screenshot_39

Slachtoffers van de Tamil terroristen op Sri Lanka. De terroristen krijgen geld en ondersteuning van de (islamitische) Britse politici uit Londen

Sri Lanka kan men tot de landen in Azië rekenen, waarin de bevolking problemen heeft met de moslims. Bij ons wordt hier weinig over bericht en als er al over bericht wordt dan zó verdraait dat het de islam dient, omdat de media hier allemaal islamofiel verslag doen, ook al is dit verraad aan het eigen volk.

De valsheid in de verslaggeving is van hetzelfde kaliber als die tegen Israël of tegen de christelijke kruisridders. Men begint een artikel bewust dusdanig dat de moslims in een positief licht staan. Men verzwijgt dus de overvallen van de moslims op de anderen: de Jihad, de heilige oorlog van de Mohammedanen tegen de christenen, waarbij honderdduizenden en miljoenen christenen vermoord of tot slaaf gemaakt werden tussen de 7e en de 11e eeuw en men begint met de eerste kruistocht.

In het geval van Israël verloopt de verslaggeving exact hetzelfde: men verzwijgt altijd de Palestijnse provocatieve overvallen op Israëli´s, waarbij het aantal slachtoffers daarom gering blijft omdat de Joden constant op hun hoede zijn. Maar zodra Israël op een overval reageert, verschijnen opnieuw de grote koppen in de media over de “buitensporige vergeldingsactie tegen de arme, arme Palestijnen.”

Precies zo verloopt ook de verslaggeving over de conflicten tussen de Mohammedanen en boeddhisten in Oost-Azië. Al in 2006 was bij anti-Israëlische islamitische manifestaties waar te nemen dat hieraan ook Tamil separatisten deelnamen en van hun kant folders uitdeelden. Daarom kan men er van uitgaan dat een groot deel van de Tamil terroristen, die in de media worden omschreven als “immigranten van het Indische vasteland”, geen hindoes, maar moslims zijn. En deze “benadeelde minderheden” zorgen daar constant voor terreur en onlusten. Daarover wordt zeer ontoegankelijk, gecamoufleerd bericht, zonder ooit een woordje over moslims of de islam te verliezen.

Pas wanneer de boeddhisten op Sri Lanka hun geduld verliezen en eindelijk een keer terugslaan, dan wordt er onmiddellijk bericht dat die “arme, arme moslims” opnieuw het slachtoffer van de anderen, van de weerbare autochtonen zijn geworden:

Sri Lanka werd de afgelopen weken geteisterd door een toenemende golf van anti-islamitische overvallen door de ultranationalistische boeddhistische monniken. Volgens een deskundige lijdt de kleine eilandenstaat onder een diepe identiteitscrisis.

De door moslims ondermijnde BBC bericht dat de boeddhisten heel woedend op zulke journalisten zouden reageren en hen met stenen bekogelden.

Islam “the invader”

De moslims berichten van overvallen, vandalisme tegen moskeeën en oproepen tot het boycotten van hun producten en dienstverleningen.

“Sri Lanka´s hele identiteit is boeddhistisch”, legt Liogier (een deskundige uit Zuid-Frankrijk) uit. Het boeddhisme is niet alleen een religie, het is een ingrijpende culturele en nationale identiteit.”

Deze identiteit wordt door de moslims ondermijnd, zo luist volgens Liogier de these van de hardliner-boeddhisten.

“Deze fanatieke boeddhistische monniken beschouwen moslims als veroveraars, die de ziel van Sri Lanka bedreigen”, zei Liogier. “Ze denken dat ze zich hiertegen moeten verzetten.”

Collectieve paranoia

De BBS (Bodu Bala Sena – een radicale positieve verzetsbeweging), een verborgen tak binnen de boeddhistische gemeenschap, maakt gebruik van ontevredenheid onder de boeddhisten en droeg haar eis naar het midden van de mainstream politiek.

Op 11 maart was de groep de motor achter de bevelen om de “halal”-tekens van verpakkingen van levensmiddelen te verwijderen die men in het land verkoopt – hoewel bijna alle vlees in Sri Lanka volgens de islamitische voorschriften wordt geslacht, omdat dit de goedkopere methode is.

France 24

Zoals gemakkelijk is te herkennen, beschermen alle Europese journalisten automatisch de islam. Wie het artikel bij France 24 doorleest, zal steeds opnieuw lezen over “fanatieke boeddhisten”, “ultranationalistische boeddhisten” enz., maar geen enkel woord over “fanatieke moslims”, om maar te zwijgen van het islamitische terrorisme.

_____________________________________________________

Wikipedia: Tamil Muslims are Tamil people with Islam as their religion. There are about 3 to 4 million 

We weten allemaal dat de brutale terroristen op Sri Lanka de Tamils zijn…

De media zullen echter nooit over het religieuze lidmaatschap van deze terroristen berichten. Dat is verraad aan ons, want daardoor wil men ons afleiden van de gevaarlijke islamitische terreur.

Meer info: http://dbsjeyaraj.com/dbsj/archives/5320

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/04/massive-ubergriffe-gegen-muslime-in-sri-lanka/#more-43881

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Massale overvallen op moslims in Sri Lanka

 1. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, rode linkse klutskoppen, en maar weer de reet likken van de MOEZELMANNEN. En de franse HUICHELPERS is hetzelfde hoerige orgaan als bij ons in nederland. Steeds bewijst de linkse rode goegemeente, hoe verraderlijk ze zijn, namelijk het heulen met de grootste vijand van de mensheid, DE ISLAM!

  Like

 2. Jan zegt:

  Een greep van de voorpagina:

  Islamic Terrorism in India
  * LeT Islamic terrorists using Sri Lanka as base to attack India
  * Sri Lanka: A New Hub for Islamic Extremism
  * Now, Sri Lanka goes after jihadis
  * Terrorists attack Sri Lankan cricket team in Lahore; Six players injured, 6 policemen killed
  * LeT planned to kill Narendra Modi, establish bases in Kerala, Tamil Nadu
  * Origin of fake currency in India: Islamic economic terrorism by Pakistan
  http://islamicterrorism.wordpress.com/?s=Sri+Lanka

  “Wij moslims zijn lieve en vreedzame mensen, hebben nog nooit iemand aangevallen”

  “Ons lot is even erg als van de Joden in nazi-Ditsland”

  Like

 3. Iznogoud zegt:

  Na alle berichtgeving over de Tamil Tijgers die ik jarenlang tot me heb kunnen nemen, had ik nooit begrepen dat dit dus ook een volk van verrijking en vrede is.
  Zo zie je maar, elke dag leer je weer iets.
  Ik zou tegen de boeddhisten willen zeggen dat geweldloosheid en een groot goed is, maar dat ze maar eens goed naar Europa moeten kijken en dan moeten nadenken of in dit geval die geweldloosheid wel zo´n goed plan zou zijn.

  Like

 4. Rick zegt:

  Hmm. Tamil Tijgers. Zijn dat niet die “vluchtelingen” die ergens in de buurt van Apeldoorn de weg blokkeerden omdat het eten in de vluchtelingenopvang hun niet aanstond!?? Of zijn het nu die lieden die, naar eigen zeggen, aan de dood ontsnapt waren; maar wél voor de vakantie teruggingen naar Sri Lanka!??

  Like

 5. Jade zegt:

  De bovenste foto zegt alweer genoeg…
  Den Haag zal geschokt reageren wanneer het gedonder ook in Nederland begint.
  En dat terwijl je het op je klompen kan aanvoelen dat het er aan zit te komen.
  Maarja, ondanks alles gaan ze wel tot het uiterste met de import.
  “Hoe meer slachtoffers, hoe beter” , zullen ze wel denken…

  Like

 6. de armendie zijn er die ze hebben moeten ,dat zijn de Armsten der Armsten.
  Die doe toch alles voor voedsel

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ik ben ook een van die naïvelingen die altijd gedacht hebben dat we die tamiltijgers moesten ondersteunen want dat was een kleine groep die in het noorden van het eiland onderdrukt werden.
  Het is me nu pas duidelijk dat het moslims zijn.
  Gezien het moslimgedrag in noord.-afrika, Yoego-Slavië enz. met hun moordpartijen en in de rest van de wereld is het mee ineens heel duidelijk en is dat stukje naïviteit weer verdwenen.

  Like

 8. Makropoelos zegt:

  Dit is de eerste keer dat de toestand op Sri Lanka duidelijk voor mij is. Door het verzwijgen dat de Tamil moslims zijn heb ik eigenlijk nooit begrepen wat daar aan de hand was.
  Bedankt E.J.Bron voor je niet aflatende ijver om ons in te lichten.

  Like

 9. Pingback: Bloedige onlusten in Bangladesh: moslims protesteren tegen de druk van de overbevolking | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s