Om van te kotsen!

Screenshot_32

Onze lezers hebben deze foto misschien al op andere sites gezien. Hij toont mevrouw Merve Dag, een Turkse Holocaust-kunstenares die hier, in het herdenkingsmonument voor de vermoorde Joden van Europa, met een machinepistool poseert. Het geheel werd op een veeleer linkse Facebooksite geupload en kunst genoemd, want kunst mag, zoals bekend, alles. Merve Dag is blijkbaar geen Duitse, ook al noemt ze zichzelf graag zo. Als men als Duitser in het Holocaustmonument met een machinepistool zou poseren, zou men vermoedelijk kunnen rekenen op een langdurige gevangenisstraf. Maar als Turkse mag men dat – zolang het kunst is!

Intussen werd de foto al op verschillende desbetreffende sites geplaatst. Maar nog geen enkele site heeft het gewaagd om er echt serieus over na te denken wat deze foto ons wil vertellen. Inmiddels wonen er ongeveer 5 miljoen moslims in Duitsland. Binnenkort zullen dit er vermoedelijk 6 miljoen zijn. En wij Duitsers hebben ze nog steeds niet in kampen opgesloten, opdat hun gewelddadige fascistenreligie ons niets kan deren. Waarom eigenlijk niet? Het zou het meest gewelddadige kunstproject in de Duitse historie zijn. Nog groter dan de ingepakte Rijksdag door Christo. Een reusachtig concentratiekamp voor meer dan 6 miljoen moslims als kunstproject. Wanneer men alle hoofddoeken zoals Merve Dag in Duitsland naast elkaar zou ophangen, dan zouden er galgen tussen Sylt en Oberammergau staan met een tussenafstand van 50 centimeter. Als teken van onze verbondenheid!

Screenshot_33Intussen zouden wij Duitsers toch zelfbewust met ons verleden moeten kunnen omgaan. Kunst is immers een goede manier om onze gevoelens tot uitdrukking te brengen. En wij haten de Turken nu eenmaal tot kotsen toe! Waarom worden de concentratiekampen dus niet meer opgebouwd? De techniek van vergassing heeft vermoedelijk de afgelopen 70 jaar toch de nodige vooruitgang geboekt? Hitler had nog 6 jaar oorlog nodig om 6 miljoen Joden te vermoorden. Intussen zouden we toch in staat moeten zijn om ons binnen 6 maanden van onze 6 miljoen moslims te ontdoen. En wel zonder oorlog. Misschien is het vergassen niet meer van deze tijd? Misschien bestaan er immers nog efficiëntere, ecologischer en economischer methodes om ons te ontdoen van dit islamitische kwaad? Je moet daarbij ook rekening houden met het milieu! Concentratiekampen zorgen voor een enorme CO2 uitstoot! Je zou hier aan recycling kunnen doen door de bij de verbranding ontstane afvalstoffen direct weer terug de gaskamers in te leiden.

Daarom zou men de toekomstige concentratiekampen in de onmiddellijke nabijheid van al bestaande vuilverbrandingsinstallaties moeten neerzetten. Wat dat betreft hebben wij Duitsers door onze vlijtige afvalscheiding wereldwijd een vooraanstaande rol ingenomen. We hebben de beste, grootste en schoonste vuilverbrandingsinstallaties ter wereld. En deze worden nog lang niet volledig benut en beschikken over een aanzienlijk potentieel om onze verrijkende gastarbeiders op te nemen. “De Turk als kunstobject in het teken van de structuurverandering” zou men zo´n kunstactie kunnen noemen. Over de psychisch-morele hoeven we ons dan ook niet meer bezorgd te maken. Toekomstige generaties zullen voor de vermoorde Turken van Europa gewoon een monument bouwen. Deze zou dan ondergronds gebouwd kunnen worden door er gewoon gras overheen te laten groeien. Opdat niet toekomstige nazi´s met machinepistolen er kunnen poseren om dit een kunstactie te noemen. – Per slot van rekening zijn wij het land van de rechters en de beulen!

Bron:

http://50pf.wordpress.com/2013/04/03/bis-zur-vergasung/#more-1801

Auteur: 50Pf

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Duitsland, Holocaust, islamofascisme, Jodenhaat, Moslims, Turken. Bookmark de permalink .

18 reacties op Om van te kotsen!

 1. Martien Pennings zegt:

  Sodeknetter!
  Ik dacht dat ik af en toe cynisch kon zijn.
  Maar dit is een hele gedurfde.
  Je kunt er overigens vergif op innemen dat niet gekeken wordt waarnaar die enorme cynische vinger wijst, namelijk naar de fascisto-Turko-nazislam en de backlash die onder autochtone Duitsers onvermijdelijk aan het ontstaan is, maar naar de vinger zelf.
  Deze waarschuwer, deze geestelijk volwassene zal gedemoniseerd worden door linkse Gutmenschen die zoveel beter zijn, die zoveel verder in de evolutie zijn dat ze helemaal niet meer tot geweld en gruweldaden in staat zijn.

  Like

 2. Jean zegt:

  Laten we eerlijk zijn, dat hele achterlijke mosselimgedoe is ons flink aan ’t helpen met het verwijderen van dat achterlijke gedoe in ONZE samenleving.
  Zo ongeveer plusminus circa 75% van de autochtone bevolking komt het de strot uit.
  Nu nog stemmen op de JUISTE partij, in NL de PVV en in Vlaanderen het VB en die mosselketen gaan dicht en de bezoekers gaan terug naar de woestijn waar ze zich kunnen uitleven met allah of andere idioterie.

  Like

  • Peter zegt:

   PVV is niet anti moslim!
   Ze willen alleen niet MEER moskeeën toelaten.
   Je zal je eerst meer moeten verdiepen in PVV voordat je haat zaait.

   Like

 3. louis-portugal zegt:

  Martien Het sal regkom zeiden we vroeger weleens.
  We zijn hard op weg om via een failliet van de €uro een revolutie te organiseren.
  Helaas zullen dan ook veel onschuldigen gaan lijden.
  Ze zijn het wel voor een gedeelte zelfschuld door hun ontkennen en of bagatelliseren van die islmitische pogingen tot het stichten van het kalifaat.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Daar om hoop ik dat wij met JezusChristus de strijd tegen de islam zullen voeren.Een catastrove voor onze tegenstanders en een mirakel voor ons.In de naam van de toekomst van onze vrouwen en haar kroost.1Korinthe 7 OVER HET HUWELIJK vers1-40.
  vers 33 Maar die getrouwd is, bekommert zich met de dingen der wereld, hoe hij de vrouw zal behagen.
  Ook dit is de wil des Heren.

  Like

 5. Jade zegt:

  Kunst??? Kan je nagaan wat voor tuig er is binnengehaald…
  Hopelijk wordt bovenstaand stuk zeer binnenkort bewaarheid.

  Like

 6. Rick zegt:

  Bij deze roep ik “Rick de Verschrikkelijke” een Fatwah uit. Het wordt pas écht kunst indien deze troelala een mooi bloederig gaatje tussen haar ogen zou hebben!! Dán zou ik er best een kopie van op mijn toilet hangen.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Dit kan je verwachten. De meeste AFA-groepen erkennen dat links antisemitisme geen vierkante cirkel is, en zelfs een reëel probleem. Linkse islamofobie zou echter niet bestaan, iedere “islamofobe” opmerking of daad leidt tot onmiddelijke verbanning uit de linkse gemeenschap. Daarom is het weinig verassend dat Doorbraak, de ideologen van de AFA, beleefd in gesprek blijven met Sandew Hira, die stelt dat de “Joodse” Holocaust gepruts in de marge is vergeleken met het koloniale geweld. Dit is zonder meer links antisemitisme. Sandew Hira heeft met zijn boek “Racisme en fascisme” de grondslag gelegd voor het verbod op de Centrumpartij.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Wat mij betreft sterft zowel links als islam een snelle dood. Beide zijn de kanker voor onze beschaafde wereld!

  Like

 9. Mosje Groen zegt:

  Steeds duidelijker en openlijker wordt getoond door de islamisten hoe en wat zij van plan zijn met ons ongelovigen…de kogel voor ons. Tis toch niet te bevatten dat dit soort barbaren nog de hand boven het slinkse hoofd gehouden wordt!?

  Like

 10. 50pf zegt:

  Dankeschön! 🙂

  Like

 11. Pingback: ‘Fantaseren over een reusachtig concentratiekamp voor meer dan 6 miljoen moslims’ | Wijblijvenhier.nl

 12. Olaf zegt:

  Ik meen det is eene Freechhejt, wat will dat Türkenwejb?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s