Steinbrück spreekt zich uit voor islamapartheid

Screenshot_36

SPD-kanselierkandidaat Peer Steinbrück heeft zich woensdagavond tijdens een bijeenkomst in Berlijn uitgesproken voor gescheiden sportlessen van islamitische meisjes en jongens. “Als de scholen het kunnen organiseren, zouden ze rekening moeten houden met de religieuze gevoelens en gescheiden sportlessen moeten aanbieden”, zei de SPD-politicus.

Die Welt” bericht:

(…)

Steinbrück zou geantwoord hebben op een vraag van een scholier hoever tolerantie zou moeten gaan. De jongen zou verteld hebben over een islamitische vader, die zich verzet had tegen gezamenlijke sportlessen van zijn dochter met jongens. Steinbrück zou daarop hebben toegegeven dat dit “een moeilijk thema” zou zijn, waarover “iedereen een andere mening” zou hebben.

Heftige kritiek kreeg Steinbrück op dit voorstel van Heinz Buschkowsky (SPD, districtsburgemeester van Berlin-Neukölln: “Dat is een zeer ongelukkige uitspraak van meneer Steinbrück”, zei Buschkowsky in een gesprek met “Die Welt”. “Jonge mensen hebben een moderne maatschappelijke oriëntering nodig – als aanvulling of ook wel als tegenstelling op traditionele familierituelen. Meisjes- en jongensscholen hadden we 150 jaar geleden. We hebben in Duitsland gewoon geen geslachtenscheiding. Het kan niet zo zijn dat we nu de maatschappelijke klok terugdraaien.”

De langjarige buitenlandgevolmachtigde van Berlijn, Barbara John (CDU), noemde de uitlatingen van Steinbrück op het verleden gericht. “De discussie over een scheiding is van gisteren.” De door de SPD voorgestelde partijloze minister van Culturele Zaken van de deelstaat Schleswig-Holstein, Waltraud Wende, verwees naar geldend recht. “In Duitsland geldt de grondwet. We hebben geen uitzonderingsregelingen nodig”, zei ze tegen “Die Welt”.

“Kinderen en ouders moeten er aan wennen dat de geslachten bij ons gezamenlijk opgroeien en gelijkwaardig leven.” Gescheiden onderwijs zou “de verkeerde weg” zijn. De FDP-politica voor binnenlandse zaken Serkan Tören sprak van een compleet fout “signaal voor de integratie van moslims in Duitsland.”

(…)

De SPD rekent er waarschijnlijk vast op een spoedige islamitische bevolkingsmeerderheid in Duitsland. Hoe moet de uitlating van Steinbrück anders opgevat worden…?

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/04/steinbruck-spricht-sich-fur-islam-apartheid-aus/#more-315545

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Islamisering, lafheid, landverraad, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, sharia, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Steinbrück spreekt zich uit voor islamapartheid

 1. Theresa Geissler zegt:

  Deze Steinbrück is van de SPD en dreigt te zwichten voor eisen van de Islam, maar Angela Merkel is van de CDU en dreigt ook constant te zwichten voor de Islam. Dat is dus niet anders dan hier: Beide hoofdstromingen nemen de dhimmi-rol aan. Ook de FDP en die Grünen maken geen vuist (die laatsten zeker niet) en die Freiheit lukt het tot op heden niet om behoorlijk aan de weg te timmeren. Zoals een reageerder op you tube het uitdrukte: René Stadtkevitsch ist leider kein Wilders.
  Ergo is de politieke situatie in Duitsland er even beroerd aan toe als hier, of zelfs nóg beroerder. Om dus maar te zwijgen van Scandinavië GB, België en zelfs Frankrijk. Welke regering zou nou eens als eerste het lef hebbben om te zeggen: Hrt is genoeg geweest….Och nee, ze zitten allemaal vast aan de EU-code, natuurlijk: Die van de dhimmitude….

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Total bekloppt.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 05.10. uur. Inderdaad, deze salonsocialist is net zo verrückt, als de hele rode en groene kaste in Duitsland. En over heel Europa, heeft zich deze afwijking verspreid. Ben het ook eens met @ Theresa, dat christen-democraten en de liberalen net zo verraderlijk zijn. Neen,Gerrit, van de gevestigde ” oude partijen”, hoeven we NIETS te verwachten!

  Like

 4. DonnaDolce zegt:

  Wat een achterlijke, jawel joh, hou die moslimgekte lekker in stand……mafkees.

  Like

 5. Gelijk bij dergelijke ‘eisen’ het paspoort invorderen en enkele reis terug klaarmaken en hen ‘begeleiden’ naar het thuisland! Kein Pardon! Keine Diskussion, Nichts!

  Like

 6. Trucker zegt:

  Eindelijk een politieker die pleit voor apartheid zij het dat het moet verfijnd worden en niet in het voordeel voor haatbaarden en konsoorten maar het benefiet voor de ECHTE EUROPEAAN dus geen sovjets of andere overbodige entiteiten.
  Natuurlijk is apartheid DE oplossing.
  Islamieten in reservaten en het probleem is opgelost, ze kunnen naar hartelust bommen gooien in hun gebied hebben ze wat voorhanden.
  Islamieten scheiden zoals in Zuid Afrika en Rhodesië daar waren geen problemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s