Intussen op de Egyptische TV…

Een Egyptische actrice vertelt op 15 maart 2013 op de Egyptische zender Al-Tahrir-TV dat in Amerika de Joden de hele economie en alle media beheersen. Merk op dat ze het heeft over “de nederlaag die de Joden leden in de Tweede Wereldoorlog”.

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Egypte, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

18 reacties op Intussen op de Egyptische TV…

 1. Martien Pennings zegt:

  Wat ik mooi vind . . . . . ik bedoel wat ik vooral verontrustend vind is die grote ernst waarmee de “interviewster” de wijze woorden van de actrice tot zich neemt.
  Die actrice zit volgens mij bewust te liegen, die gelooft zelf niet, heb ik de indruk, in wat ze zegt.
  Ik denk dat ze probeert zich populair te maken bij de Moslimbroeders van Morsi.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende, bij de ballen van Herodes, het blijft maar aan de gang, het demoniseren van het joodse volk, en ook in de U.S.A. is schijnbaar de hele PERS een HOER geworden van de muzelmannen, en hun perfide zandbakwaanzin. Met de dag begint ook mijn hekel over onze overheid en politici groter te worden. Het is 24/7 het kontlikken van de perverse ISLAM. Wat een zooitje schoften, deze anti-semieten!

  Like

 3. Trucker zegt:

  Peins dat die pratende mummie zich vergist van continent, ze zal in het duitsland van hitler verbleven hebben en zich daar in de USA gewaand hebben.
  Goed even serieus nu, ik stel me de vraag wat de (toekomstige) haatbaarden eigenlijk leren zowel op school als in het leven…niks gezien hun hoge aanwezigheidsgraad (grapje) op alle fronten zoals wetenschap, cultuur, onderzoeks centra.
  In één woord ze leren niks.en daardoor kan een pratende mummie poneren wat ze wilt niemand die weet dat ze (zal beleefd blijven) uit haar nek kletst. In feite een understatement van mezelf want dat takkewijf zit daar manifest een bevolkingsgroep te beledigen waar haar soort (islamieten) NOOIT één fractie van de kennis en intiligentie van de Joden zal evenaren. Punt andere lijn.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Was de Vlaamse uitdrukking niet “Punt aan de lijn”?
   Ik ben natuurlijk maar een Hollander, maar . . . . . .

   Like

   • Rudi de anti-dhimmi zegt:

    Sorry Martien, niet om pedant te doen, maar de beide uitdrukkingen bestaan en impliceren hetzelfde.
    Dat hebben Nederlands en Engels voor op het Frans, er bestaat geen centraal linguïstisch politbureau dat bepaalt wat wel en niet tot de taal der mensen behoort.
    (Volgens mij is er een goede reden waarom Pol Pott, Khomeini en andere totalitaire leukerds vanuit Parijs hun revoluties hebben voorbereid en die heeft niks te maken met La Place Pigalle)

    Ik ben momenteel ‘De Schijn-élite van de valsemunters’ aan het lezen van Martin Bosma en ik kom ook woorden tegen die ik niet ken: ‘tokkie’, ‘versjteren’ en dergelijke. Woorden die ongetwijfeld deel uitmaken van ons rijke Nederlands.
    Laat dat nou net de rijkdom zijn van het Nederlands, de taal wordt niet door heel veel mensen gesproken, maar is wel flexibeler dan Frans.

    Ik bekeek gisteren de aflevering van P&W waarin mr Bosma zijn boek kwam voorstellen en waarin enige multiculti’s (waaronder een fragment van F. Halsema) het hadden over ‘taqqiya’ en dat zij niet wisten waarover dat ging, dat woord moest wel door een of andere PVV’er zijn uitgevonden.

    F. Halsema doet mij overigens denken aan een doorsnee-iemand uit de jaren ’30 die op
    kritiek op de nazi’s zou reageren met “‘Endlösung’ ‘Judenrein’ ‘Anschluss’, dat zijn woorden die u heeft uitgevonden, meneer, want die woorden staan niet in het woordenboek en Hitler wil vrede en dat heeft ie meermaals gezegd.”

    Like

 4. Trucker zegt:

  @ Martien Pennings 6 april 2013 om 18:58

  euh ik weet het niet hoor

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 19.58. uur. Dat klopt U heeft gelijk Martien. Maar ik ben mij bewust van de moslim obama in het “witte huis”, en zijn verderfelijke invloed op de USA. Hij heeft heel wat muzelmannen op belangrijke posten gezet.

  Like

 6. maria zegt:

  En dit zijn dus ongesluierde “gematigde” moslima’s… (nee die bestaan niet dat weet ik ook wel!) De frustratie en jaloezie op Israël zit wel heel diep bij de Egyptenaren.

  Like

 7. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  5 miljoen Joden op een bevolking van 300 miljoen, dat is wat? 0,6%?
  En die beheersen heel de Verenigde Staten? Een optiek die ook door links gevolgd wordt, overigens. En de V.S. is het rijkste en machtigste land ter wereld?

  Als iedereen dat gelooft, waarom bekeren mensen zich dan niet massaal tot het Jodendom?

  En dat terwijl links vindt dat 10% moslims geen probleem vormen?
  Vreemd, erg vreemd.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Mensen ik wil niet vervelend zijn maar een beetje meer realisme lijkt me toch wel aangebracht.
  Heel lang geleden las ik al een artikel waarin stond dat bijna 2 % van de amerikaanse bevolking 60 % van het amerikaanse geld beheerde en dat waren de joden zoals Lehman br. Goldman S, Warburg, Rockeffelers, Rottschilds enz. enz..
  Veel Bilderbergers zijn joden waarbij Kissinger een heel bekende is.
  Zo stond er nog niet zo lang geleden een artikel dat 80 % van de hogere functies in de amerikaanse media bezet wordt door joden.
  Als je bij Hollywood ondersteuners van Obama gaat kijken schrik je van het aantal rijke joden.

  Dit is niets negatiefs over joden maar wel de realiteit.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Exact. De welbekende linkse “weg met ons”-Joden! 😦

   Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   @Louis-portugal
   U heeft gelijk, Amerikaanse joden zijn inderdaad goed vertegenwoordigd in de sectoren van de high-finance, het zakenleven, de entertainmentindustrie enz.

   Dat was echter niet het punt dat ik trachtte te ontkrachten met mijn eerdere post, maar de tegenstelling tussen de houding van links tegenover 1,6% joden in Amerika, waarvan er een aantal inderdaad de hoogste echelons hebben bereikt, enerzijds en de lankmoedige houding over de effecten van mogelijk 10% moslims in de Nederlandse samenleving anderzijds.

   Like

 9. Jan zegt:

  Egyptian Cleric: Boston Bombing Was Meant to Deliver a Message

  Een half jaar terug zei Dear Leader:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s