Varkens vliegen niet – Qantas verbiedt varkensvlees uit respect voor de islam

Screenshot_14

Qantas heeft varkensvlees op vluchten naar en vanuit Europa van de menukaart geschrapt als resultaat van een partnerschap met de luchtvaartmaatschappij Emirates.

Op deze vluchten – die nu een tussenlanding maken in Dubai – worden geen varkensvlees of producten van het varken geserveerd, omdat dit in de islam streng verboden is en als “onheilig” wordt beschouwd.

Alle maaltijden die tijdens deze vluchten in de First, de Business en de Economy Class worden geserveerd, worden ook zonder alcohol bereid om rekening te houden met de islamitische religie.

Een beknopte informatie op de menukaarten van Qantas op vluchten naar en vanuit Dubai vermeldt dat de spijzen geen varkensvlees en geen alcohol bevatten. De luchtvaartmaatschappij biedt bovendien een menu aan met traditionele gerechten uit het Verre Oosten en verzorgt Arabische vertalingen tijdens vluchten naar Dubai.

Een woordvoerder van Qantas zei dat de menu´s vaak rekening houden met culturele en regionale bijzonderheden en dat deze beslissing maar weinig invloed zou hebben op de menukeuze.

Screenshot_15

Bron:

http://europenews.dk/de/node/66299

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Dhimmitude, Islamisering. Bookmark de permalink .

26 reacties op Varkens vliegen niet – Qantas verbiedt varkensvlees uit respect voor de islam

 1. baksteen zegt:

  Die soepjurken kunnen nog geen papieren vliegtuigje zelf vouwen en ze terroriseren de hele wereld.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  VERSCHRIKKELIJK, wat een onderdanigheid…………MOET ik nu ook maar aannemen dat de dames stewardessen van Quantas van uniform veranderen zodra ze de perzische golf naderen en in Burqa verschijnen voor de landing in Dubai.?????????????????????
  Tenslotte vliegen ze daarna over ,t “heilige land”, richting Europa.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Kinderspeelgoed is ook niet meer veilig voor die Sharia mannen. Alcoholische drank in het vliegtuig, danwel in het cafe is de volgende zet. Moslims blijven net zolang doordrammen, en wij blijven evenredig alles toegeven, tot ALLE vrijheden die we nu kennen ingewisseld zijn voor een leefwijze die Sharia heet ! Stapjes politiek der Islam en van onze bestuurders, die zijn misdadige uitwerking niet zal missen, en waarvan wij het slachtoffer gaan worden !

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Respect voor de islam… ZUM KOTZEN. Het is zelfs onmogelijk respect te hebben voor iets dat enkel in al die sufgerukte islamitische rotkoppen* zit.
  http://www.barenakedislam.com/2013/04/05/how-sad-on-qantas-airlines-pigs-cant-fly-but-muslims-can/
  *maar die had ik al vaker op dit blog geparkeerd… http://tinyurl.com/3v3kah7
  Respect is meant for PEOPLE, not for an ideology of HATE and APARTHEID,
  do you fucking understand, dhimmis in Australia..????

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Oh-oh! Quantas gaat een partnerschap aan met Emirates en….Daar gaan we weer.
  Maar tegelijkertijd ging mij een licht op: De kneep zit ‘m erin dat het westen relatief weinig eisen stelt aan hoe mensen moeten leven en de Islam juist veel waardoor zij zich beter kan profileren en bij confrontaties vaker aan het langste eind trekt.
  Het westen hoeft hier maar één ding tegenover te stellen, namelijk: KRACHTIGER bedingen dat er geen eisen gesteld worden.
  In dit geval, bijvoorbeeld. Niet op de knieën gaan van: “Varkensvlees? Nooit zo over nagedacht. Nou ja, als het voor U zo’n principe is….”maar: Het spijt ons, dat principe kennen wij niet, dus:NEE.
  Kledingvoorschriften: Dat principe kennen wij niet. NEE.
  Sekse-scheiding: Dat principe kennen wij niet, NEE……..enzovoort.
  Het lijkt een open deur, maar wat ik er mee wil zeggen: Als het westen beheerst maar vastberaden zou weigeren op welk punt dan ook water bij de wijn te doen, zou dat ook voor Moslims duidelijkheid geven. Zodra je de dialoog aangaat komen ze met hun ‘principes’ Het juiste antwoord daarop zou zijn, die niet eens te willen horen. En een tegenargument? Ja, één:DAT PRINCIPE KENNEN WIJ HIER NIET.
  Wedden dat ze zich dan sneller aanpasten….of anders zó vertrokken waren.
  Want ik dènk zomaar dat ze zo”n aanpak beter zouden begrijpen dan wij vermoeden…..Ook grote organisaties zoals Emirates.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het draait inderdaad allemaal om GELD. Geen idee of U beseft hoeveel islam(LANDEN) van (westerse) mensen die er (tijdelijk) verblijven EIST, weet niet of U boek van Betsy Udink kent ( achter Mecca ), notabene een diplomaten-vrouw moet zich ook aan dat achterlijke geloof aanpassen en krijgt instructies hoe zich DAAR te gedragen.!!!!
   Elke keer als ik zulke artikelen lees erger ik me “groen en geel” aan de horigheid van westerse landen. Om van alle passagiers te eisen aan hallal-voorschriften te voldoen!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ik herinner me van EL AL (Israel ) vlieg-maatschappij, dat de stewardess eerst rondging om te vragen wie er Kosher maaltijd wilde of niet, NIKS GEEN DWANG………..daarna kreeg je wat je gekozen had.
   grote organisaties zoals Emirates.t.sjaa… (MAAR).worden waarschijnlijk gerund door westerse mensen en de piloten komen ook uit westen. Weet verder niet. t.d.t. hadden ze niet eens een vliegveld EN EEN VLIEGTUIG BESTUREN.!!!!!!!!!!!!!!!! een kameel zal men bedoelen.
   De vader van de huidige sjeik ( die man die op een ouderwetse zeerover lijkt…..), uit Dubai, door jullie konigin “paradijsje” geheten reed in die jaren zelf rond in een Rolls Royce ( tweede hands, weliswaar ). Zijn zoon denkt nu een bijbelse profeet te zijn en liet een toren van 800 m bouwen.( 2E toren van Babel )
   De volgende moet meer dan een km hoog worden. HOOGMOED????????………..
   KOMT TEN VAL.

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Gerrit bij een link van barenaked zit een varken mo te grillen.
  Dat vind ik een van de mooiste cartoons die ik hierover ooit gezien heb.

  Like

 6. carloadofdogs zegt:

  Beste mensen, kijk even hoe je Qantas spelt. Het komt samen van:
  Queensland And Northern Territory Aerial Services. Kijk maar op de foto!
  Verder ben ik het helemaal eens met jullie. Ik vind het ook toegeven aan hysterie. Maar de reden is geld. En geld betekent macht. Enne, de stewardessen bij Emirates dragen geen burka. Je kunt hun gezichten zien. Qantas vliegt niet naar zoveel plaatsen als Emirates en omdat ze samen gaan zullen ze sommige routes delen. DWZ dat Qantas naar Dubai vliegt en Emirites het volgende traject. Zo deelt de KLM sommige routes met Malaysia Airlines. En vraag nu maar aan de KLM of ze op die vlucht naar Kuala Lumpur wel varkensvlees serveren.
  @Theresa Geissler: ik vind jouw voorstel een goed idee. Nu nog aan de man brengen….

  Like

  • delamontagne zegt:

   Uit Uw reactie lijkt mij dat U jong bent en emigrant in AU. De link die U in volgende reactie gaf heb ik gelijk bekeken. Heb niet alles gelezen was in engels geloof ik???? Bij ZOVEEL horigheid en aanpasselijkheid, je kunt het HAAST niet geloven.
   Het zal best wel dat die stewardessen van emirates niet in burqa lopen ( tenslotte passen die UAE landen zich nog erg aan (tamelijk ) aan :westerse normen” = = is dat mischien ook niet tijdelijke “taqiya”????
   Soms denk ik weleens bij terug blik aan vroeger:: verzin ik dat nou??????
   Vroeger dus, op een vlucht van Beyroet naar [ ik denk ] Damman bij perzische golf. Bij vertrek uit Libanon stewardessen gewoon gekleed in uniform zoals andere maatschap, dan tegen einde van vlucht VERSCHIJNEN ze ineens in
   Djellabab, of hoe heet zo,n achterlijk kledingstuk.) Met zo,n zwart-spleet-ding voor heur kop. Je schrikt je als jong-persoon een ongeluk de eerste keer je maakt het mee.
   Was niet emirates, ze hadden niet eens een vliegveld.
   De KLM werkte vroeger samen met philippines airlines of was het singapore airlines, de laaste is in ieder geval niet hallal ( geheugen laat in de steek welke van de 2 ) Maar bedoelt U nu::”En vraag nu maar aan de KLM of ze op die vlucht naar Kuala Lumpur wel varkensvlees serveren”………NEE DUS……wat een discriminatie van een normaal mens die wel een varkenslapje lust, t.o.v de moslim.
   Hoef tegenwoordig niet meer te vliegen,…………..maar nu ik van qantas lees, daar zeker niet mee.
   Er was een jaar of wat terug ook iets dergelijks met KLM & North-West, ook over hallal.

   Like

 7. carloadofdogs zegt:

  voor meer informatie:
  http://tinyurl.com/cemqntp

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Ik heb het gemakkelijk met dergelijke maatschappijen: er zijn andere maatschappijen waarmee je kunt vliegen, dus…………….
  In de supermarkt ga ik ook nooit betalen bij een doekje.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Baksteen 14.50. uur. En dat komt, door dat we worden geregeerd door LAFAARDS en ontaarde RODE criminelen, zowel hier in nederland als vanuit Brussel. Ik zie die ploert SCHULTZ nog staan met de twee HAATBAARDSOEPJURKEN, met zijn valse grijns, en zijn schijnheiligheid. We moeten volgens de rode bojaren in Brussel en de onnozelen van PRUTTE cum suis, ons maar laten verlagen tot een SLAVENBESTAAN, want -kots- MOSSELS zijn GEWELDIG-braak-.

  Like

 10. Rick zegt:

  Zo zie je maar, dat financieel gewin boven álles prevaleert!!

  Like

 11. treintrien zegt:

  @ delamontagne
  Ja.
  Ook christelijke stewardessen moeten een burka aan als ze op SA vliegen.
  Ze mogen ook niet voor de piloot het vliegtuig verlaten.

  Er is er al eentje voor ontslagen daar:
  http://sheikyermami.com/2009/04/26/fly-burka-airlines/

  Ik heb toen het originele artikel wel ergens gevonden, maar nu even zo snel niet.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ja inderdaad, heb de link gevolgd. Bij m,n vorige schrijven zat ik dus toch niet te hallucineren. Het was zo,n soort “kleding”, maar werd pas aangedaan bij nadering van “heilige”grond. Dan zijn de lichten binnen gedimd en verschijnt er ineens zo,n spook. Erg trouwens voor AL die vrouwen daar. Er was een aantal jaren terug iets met stewardessen van KLM die op Teheran vlogen. Hadden er ook geen zin meer in. BEGRIJPELIJK. Vond het daarom ook zo ERG dat de koningin zich bij bezoeken aan die “paradijsjes” zich zo uitdoste. Dat was wat Engelsen noemen: “överdone”. JAMMER DAT WILDERS DAT NIET BETER HEEFT UITGEBUIT.

   Like

 12. Avidia zegt:

  Ik ben eens naar Australië gereisd naar mijn familie daar, dus dit betekent dat ik niet meer reis, ik ben van nature erg ongehoorzaam, dus ik gehoorzaam niet aan Qantas, als ik nog eens naar Australië zou gaan, neem ik wel mijn eigen eten mee. Trouwens, het is een afschuwelijke reis, er komt geen einde aan, en warm en lawaaiig en stinken in het vliegtuig in zo’n lange reis, te erg voor woorden, en zoveel geld dat het kost.

  Like

 13. carloadofdogs zegt:

  Delamontagne, dank voor het compliment dat ik nog jong ben. Dat niet, maar ben wel bijna een halve eeuw een aussie. Heb veel gevlogen. Maar nooit met Emirates, maar je kunt even image googlen en zien hoe de stewardessen er uit zien. Nee, dus niet in burka.
  KLM en MAS delen sommige routes. Het heet code sharing. Je krijgt wel halal eten aan boord, dus nooit varkensvlees. De codesharing is tussen Amsterdam en Kuala Lumpur en vanuit Australie pikte ik zo’n vlucht in KL op. Ook zitten er prayer rooms in de plane. Ik weet niet of Qantas die ook zal inzetten, we zullen het wel horen. Qantas serveert dus alleen halal eten op vluchten die ze delen met Emirates. Het is voor sommige aussies geen probleem om met hun te vliegen, het kost de helft van een andere vlucht heb ik nu begrepen.
  Ik verdedig niets, ben er zelf op tegen. Naar mijn mening moet er gewoon een keuze zijn aan eten en dat kun je van te voren opgeven: vegetarisch, kosher of halal of normaal.
  Treintrien ik ga zo naar die link, ben benieuwd.

  Like

 14. carloadofdogs zegt:

  Heb je link bekeken treintrien. British Midland heeft mogelijk een clausule in haar contract met vrouwelijk vliegpersoneel staan, dat ze op vluchten naar SA een burka moeten dragen. Als je dat contract getekend heb dan moet je je daar aan houden. Ben je het er niet mee eens, dan zoek je werk bij een andere luchtvaartmaatschappij. Het gaat er om dat als ze daar verblijven zich aan het land aanpassen. Ik zou alleen graag zien dat het andersom ook zou gelden. Kom je in een westerse wereld, doe dan die sluier af.
  Delamontagne, er zijn vele luchtvaartmaatschappijen van Islamitische landen. Niet overal zijn de stewardessen in burka gehuld, maar wel worden er halal maaltijden en geen alcohol geserveerd.
  Ook Royal Burnei Airlines laat de gezichten van haar cabin crew zien.
  http://tinyurl.com/4xs3p3o
  In de link hierboven kun je zien welke stewardessen traditionele kleding dragen.
  Inderdaad heeft KLM samengewerkt met Philippine Airlines, lang geleden. Je vloog met KLM naar Manilla en verder door met P.A. Maar KLM en Malaysia Airlines zijn nog steeds partners in de lucht en vluchten van en naar Kuala Lumpur zijn code sharing vluchten. Dit betekent dat je de ene keer in een KLM toestel zit en de andere keer in een MAS toestel. Er worden halal maaltijden geserveerd en onder het menu stond destijds: we serve halal meals, sorry for any inconvenience.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vliegen hoeft van mij niet meer, ben over de 70. Begrijp U bent dus ook de jongste niet meer. Al met all, vergeleken met VROEGER is er op allerlei gebied TOEGEEFLIJK-HEID van het westen t.o.v. de islam. Wat U daar allemaal schrijft over “hallal” -maaltijden en sorry voor de inconvience.- Echt waar dat was er in de jaren 60-70 niet zo. Het lijkt wel hoe meer olie-behoefte er is, des te meer eisen en voorwaarden van die MO-kant.
   Alles draait om geld, Uw landgenoten vliegen dus ook met “hallal”-maaltijden verplicht. En gebeds-ruimtes,…….heb er erg om moeten lachen.geloof U zo. IK VIND HET ALLEMAAL ZIEKELIJK.
   Ben ooit op een van die vluchten op tussenlanding (verblijf) in Kuwayt een Australische dame tegen gekomen. Die vrouw was ongeveer van mijn leefdtijd nu, dus zou nu ongeveer 140 geweest moeten zijn. Vliegen naar AU duurde t.d.t. over de 24 hr. Overstappen e.d. Wij (de mannen) vonden het beschamend hoe die vrouw daar in K-city werd behandeld door die Arabs.
   MAAR zij had de grootste lol en zette hen eigenlijk voor gek

   Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis 6-3, 16:24 Neem van mij aan: ABSOLUUT NIET TE VRETEN…!!!

  Like

 16. E.Eliveld zegt:

  Ik neem aan dat niemand met Qantas zal vliegen?

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @E.Eliveld 17.49. uur. Ik in ieder geval ZEKER NIET! Dat ze toch doodvallen, de kontlikkers van de muzelmannen!

  Like

 18. carloadofdogs zegt:

  Delamontagne, ik ben ook over de 70 en ik heb ook de pest aan lange vliegreizen gekregen. Heb er zoveel gemaakt in mijn leven en de laatste jaren is de lol er af met dat geduvel met security. Maar het duurde echt niet zo lang, ligt er aan of je naar de Oost of Westkust vliegt. En je kunt een leuke stopover maken in Singapore. Ik ben ook niet meer met de MAS gaan vliegen, Singapore Airlines vind ik de beste maatschappij die er is. Cathay Pacific is ook heel goed, maar ja, als je vanuit het westen gaat dan is het een extra 5 uur naar Hong Kong.
  Een keer met de Qantas gevlogen en nooit weer. Maar dat was omdat de stewards met blikjes bier gooiden en het mijn zoon’s hoofd raakte. Dat was voldoende voor mij. Wie er naar Australie wil kan het beste met Singapore Airlines vliegen.
  Trouwens, over halal en prayer cubicles gesproken: die vind je ook bij Garuda.
  Tom Hendrix, ik hoop dat Qantas het zal voelen en dat geen Westerling meer in hun planes stapt.
  BTW, het is maar 17 uur vliegen van Amsterdam naar Perth met 1.5 uur overstap in Singapore.
  Als je naar de Oostkust wilt is het 12 uur naar Hong Kong en nog eens ruim 8 uur naar b.v. Cairns.
  Delamontagne, in de jaren 60 – 70 was alles anders. De meeste westerse mensen wisten niets van halal. En Qantas heeft nu pas het contract met Emirates getekend en nu pas halal maaltijden op alleen die vluchten geintroduceerd.
  Net gelezen dat KLM alleen op intercontinentale vluchten religieuze maaltijden serveert. Je kunt halal, kosher en hindustan bestellen. Wat zullen de moslims doen? Niet met KLM vliegen als ze bv naar Toulouse vliegen?

  Like

 19. Jan zegt:

  Porky het varken als kunst in Adelaide:

  En nu maar afwachten wanneer moslams beginnen te krijsen en te gillen als varkens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s